|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 9:24:42   
larisa
Dobro jutro tudi od mene....spala slabo za znort. user posted image  Zjutri me je tolk krč v nogo zagarbil, da tud govort nisem mogla, še dobr da sem tolk sopihala, da me je moj dragi slišal in me takoj za nogo potegnil user posted image

Tortico sem že dokončala, sedaj grem pa kupit balone pa napis vse najboljše, da stanovanje okrasim, za mojega lupčka! Upam, da bom sploh dobila vse to, ker po novem letu je s temi stvarmi bolj tako tako.
A mi pridete pomagat balone pihat, bomo mal ta hitro dihanje povadile, pa bojo takoj baloni napihnjeni??user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.1.2008 9:25:55   
dolenjka
JUtro user posted image

Danes sem mal bolj zgodnja, ker je prišla ta nova gospa pospravljat in je že v akciji user posted image  Tko je nasmejana, joj ko bi bla še jaz taka ko pospravljam user posted image

Zdej bom pa slikce pogledala in mogoče mi rata kakšno na RR prlimat user posted image
Sem včeraj naložila program za fotoknjigo in se s starimi slikami mal igrala, da moj ne bi posumil. Sem rekla, da bom probala narest knjigo iz slik, ko sva bila pred 2 leti v Parizu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.1.2008 9:31:37   
larisa
Jutro , Dolenjkica naša.....hvala za ponudbo in pomoč glede slikanja user posted image . Sem bla potem včeraj res tako zapaljena, da sem klicala eno frendico, ki se mal bolj z fotografijo ukvarja in mi je že zrihtala enega tipsona tle v moji bližini in bova naredila en sešn, pa da vidim, če mi bo kul. Če pa ne bo tolk fajn, te bom pa res še pol prosila, če boš klicala to svojo kolegico.
Bomo pa pomoje da vse vesele, če boš kako fotko še z nami delila!

Lanchy, ful lep voziček. Midva sva se odločala med tem in quinniyem. Pa imamo zdej quinny-a, ker gre tud meni v avto, Jane pa ni šel! Tvoj je res lep!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.1.2008 9:38:02   
Janey
Jutro user posted image ! Kako ste kaj? Upam, da ste vredu. Jaz sem danes tako slabo spalauser posted image user posted image user posted image celo noč sem se zbujala v bolečinah in skoz sem mislila če je treba it..ampak v paniki in sanjah. Ni bilo lušno. Potem pa kr me ni vse že dovolj bolelo me je še noga ful začela bolet, pa seveda, ker sma se včeraj nažirala kokic in sem pila ko kamela sem šla ene 5x lulat. Zdaj sem pa kot cota. Pa sem mislila da bom danes kaj nardila. Pa kak naj? Če lahko dam samo noge v luftuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res že komaj čakam, da pride da mali moj srček v moje naročje.
Ampak včeraj smo pa skuhali joticouser posted image user posted image user posted image user posted image po doooolgem času...uuu je bilo finouser posted image user posted image user posted image user posted image

Če mi bo ratalo in me komp nebo zezal bom dala slike od vozeka gor.
Najprej grem pa nekaj papcat...

se slišimo...papa

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.1.2008 9:44:55   
pina-1
sem dodala tri albumčke.

v enem je previjalna, v drugem je Mia ko se je rodila pa tja do enega leta. glih ene par slikic, tretji je pa zaklenjenuser posted image  tam sem pa jaz v stari in novi verziji: stara je z dolgimi lasmiuser posted image . So zraven tudi slikice ko sem bla z Mio noseča in prve urice po porodu.
Geslo dobite na ZS, tisto ki zanimauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.1.2008 9:45:35   
Janey
pina geslo plisuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.1.2008 9:53:05   
Janey
Pina...res sprememba...lepo ti pašejo kratki laskiuser posted image user posted image user posted image user posted image ob sliki po porodu mi je šlo kar na jok...lepa sta bili s princesko..mami je izgledala tako srečno...
tvoja mia je pa res ena lepa pupika...pa tako čupo je mela...prava mala princeska.

Tudi meni je uspelo album uredituser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.1.2008 9:58:08   
pina-1
janey havala za pohvaleuser posted image

sedaj pa še meni geslo za tvoj albumček

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.1.2008 10:03:33   
Suzi*
Pina, super frizura, ti res paše, pa kaka pupa je bla Mia, res je imela fuul laskov, pa kaki cart čopki že pri 1 letu. user posted image

janey, geslo, plisssssss!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.1.2008 10:06:25   
dolenjka
PIna, Janey, stari moji, geslo PLIZZZZZ

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.1.2008 10:07:51   
dolenjka
AJa, pa še za našo mamo Bamby eno vprašanje: v segedin bom dala govedino. Kter konc je najboljši in najmehkejši? Grem pol k mesarju, pa sem mal leva za te stvari user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.1.2008 10:08:13   
Februarka08
Pina lepe slikice!!! Pa Mia je tak srček.user posted image Iiiiiiiiiiii, se kar tajam, ko gledam pupike male... Res luštkana punčka. Bi pa tudi jaz geslo, če lahko, da te vidim...user posted image
Janey, tudi tebi user posted image user posted image za slikice... Kako je fino to gledat. In lep voziček... user posted image Pa obrobo za posteljico imava isto, samo da jo mam jest v zibki.user posted image A je pircing tudi za javnost?user posted image
Lanchy super vozek!!! user posted image Jaz sem skoz zanj navijala, na koncu sva pa od Cam-a ga vzela samo zarad lupinice od Jane. Je pa svetovne barve - ravno takega sem jaz hotla...

Zdej bom šla pa še jest mal bauhija poslikat, da vidim če je kaj zrasteluser posted image pa se potem še javim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.1.2008 10:10:55   
Janey
Februarka sem ti poslala zs.
kar poslikajuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.1.2008 10:15:30   
Aja32
Hojla punce,

moram vam povedati, da vas vsakih toliko časa berem - posebej zaradi tega, ker imam doma malo pupo, katera se je rodila 3.2. lani... No, ni več tako mala pupa... Že hodimo (shodila je pri 10. mesecih) in postajamo čedalji bolj samostojni...

In takole bodo vaši sončki izgledali čez eno leto... Mine, kot bi trenil...

user posted image

Vsem skupaj želim čim lažji porod in zdrave sončke... Pobožajte svoje bušije...

pa, pa A

Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.1.2008 10:16:14   
Suzi*
Janey, kakšna lepotička. user posted image  Nobel tale uhanček. user posted image  pa posteljica in vozek in buši tud superrrr.

Februarka, mi mao tud od CAMa voziček s košaro in lupinco. user posted image  Verjetno je pa starejši model, ker smo ga 3 leta nazaj nabavli. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.1.2008 10:17:44   
dolenjka
Janey auuuaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  Pa lep bauhi user posted image

Pina, pa sej si še vedno lahko čop nardiš, a ne?? Frizurca kulči. Jaz sem se še več ostrigla.

Zdejle limam eno slikico od včeraj v album. Vse, ki boste hotele geslo pa opozarjam, da je ogled na lastno odgovornost in lastnica ne bo nosila nobenih morebitnih posledic gledalk, razkazovanje pa strogo prepovedano! Jasno?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.1.2008 10:18:33   
Februarka08
Vaju morm najprej pohvalit, potem se grem pa slikat.user posted image
Pina, zelo LEPA sprememba!user posted image user posted image Ti veliko bolj pristaja... Pa tako lep bauhi...user posted image Oh, da ne govorim spet od hčerkice...user posted image
Janey user posted image user posted image luštkano!!! Paše ti, kar pa ne vsakemu... Pa tud si tko cortkana...user posted image
Je tko fajn vidt obraze s katerimi govoriš preko foruma... Imaš potem občutek, kot da v živo govorimo.user posted image

Nič, zdaj pa res grem... Ima user posted image spet tak žur, da bo še ven pogledal... Ga morm prej slikat.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.1.2008 10:18:44   
Janey
Aja lepa pupa...nam delaš lušteuser posted image user posted image

suzi hvala za komplimenteuser posted image user posted image

mmmm sem zmazala jogurt...kak je pasaluser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.1.2008 10:19:35   
nuka
Dobro jutro!
Sem bolj lene sorte danes, ker smo bolj malo spali (5 ur po obrokih). Je naš mali februarček prišel v obdobje trme user posted image . Je tolk trmaru ponoč da nas je vse zbudu in to samo zato ker je hotel piti sok.  Jaz pa ne odstopim od tega da ponoči dobi samo vodo če je žejen. Imava zadnje noči skoz tekme kdo je bolj trmast user posted image .

Pina a ne kako so punčke fletne k majo tako dolge laske. Sam Mia je imela pri 1 letu res dolge in goste.
Janey imam podobne barve voz samo Qunniya user posted image .
Lanchy dobra kombinacija z barvami.

Pa prosila bi za geslo pina in janey.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.1.2008 10:20:57   
Janey
No hvala tudi vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image za take stvari sem bolj zadržana

je pa res fino, da vidiš s kom čvekaš že celih 8 mesecev

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.1.2008 10:21:09   
mlavla
Dobro jutro!

Danes pa sploh nimam kaj jamrat glede noči, saj je za mano ena prekrasna noč..zaspala sem okrog pol enajstih in spala v enem kosu do pol desetih...user posted image ma sem se naspala za ves teden nazajuser posted image  vam prav privoščim, da tudi ve to doživite...
Suzi..tudi pri meni je problem menjavanje poožajev..ker se mora tudi user posted image  premakniti...
Pina in Janey..prosila bi vaju za geslo
Včeraj ste me čisto navdušile s temi slikami trebuška, sam kaj ko sama nisem primeren model za izvesti kaj takegauser posted image ...vse ki ste objavile slike..ste namreč prekrasne...jst si pa mojih strij sploh ne predstavljam in še vsega ostalega zraven...user posted image

Sem pa danes dobila pošto s sodišča..pa so me čist razkurili...prejšnji teden sem namreč vložila vlogo za spremembo podatkov (priimka), in ti norci hočjo kar original poročni list...user posted image zdej moram it pa na upravno enoto po novega...meni se zdi to skrajno nedopustno...brrrrrrrr še zmeraj sopiham...user posted image
Samo sploh nevem na katero UE naj bi šla saj se nisva poročila v domači..ampak v Sežani..upam, da mi ne bo treba še tja ?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.1.2008 10:24:24   
mlavla
dolenjka ..tudi tebe bi prosila za geslo!!user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.1.2008 10:26:22   
dolenjka
Mlavla dobiš, ti pa meni tvojega, od frizurce user posted image

Aja, vseeno se slikaj, kljub strijam. Boš imela za spomin zase in za user posted image . Sej so lahko slike črnobele in se pol marsikaj ne vidi.... user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.1.2008 10:26:47   
Janey
dolenjka...res lepa slikica...in tudi ti si prava lepotica...opozorilo ni bilo potrebno!!!!!!!

Mi je prav fino zdaj...ko vas nekaj poznam po obrazihuser posted image user posted image sem prav žalostna, da sem zamudila srečanje.

Naš palček pa se danes ni še nič oglasiluser posted image user posted image bo ga treba malo zbezatuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.1.2008 10:27:16   
Suzi*
dolenjka, geslo, plissssssssssssssssssss! sem firbec, jaaaa. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!