Suzi*
|
Jutro. Tud jaz danes zgodnja. Anžeja mi je mami odpeljala pred pol ure, pa se mi ne da več it ležat, ker me vse boli, če dalj časa ležim. Se kar ne morem naštimat. Spala sem pa drugač super. Bom raj mal pokonc zdele, pa poznej če bo kriza mal kavč polikam. Dete ima že akrobacije zdele. Pa nekaj noči opažam, da ko ležim v eni pozi na pol na hrbtu, se dete nekak po svoje naštima in ko se hočem dat nazaj na levi bok, prav čutim kokr da bi ga povaljala. Se moram prav počas uležat na tisto "bunko od deteta", da se premakne oz. umakne. Ful hecn občutek. Mesecnica, če bo danes lepo vreme, te pokličem za čajčka in sprehod. Zaenkrat zgleda bljak, ampak obeta se baje sonček. Pinči moja, zdej me pa res zanima tvoja frizura. A to maš tako kratke lase, da si jih ne moreš spet?? Uuu, ful sprememba! Hočem fotke. Ti, ampak a se mi sam zdi, al ti res non-stop nekej pospravljaš doma??? Pa saj je lahko tud mal nastlano, ne rab se vse šajnat. Ampak res ne vem kaj za ene G mate, da vas nič na CTG ne dajo. Mene bo prvič že v 37. tednu dala na ctg. Meti, jaz se tud podobno počutim. Kar ne vem kam bi se dala, pa dolgčas mi je, nič ne dogaja. Ampak da bi se pa s čim zamotila, to pa tud ne. No, vsaj poslikala sem se, pa danes se bom mal s to fotoknjigo poigrala. Maruša, za nakupe. Pinči, jaz bi kavico pa čvek!