|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 10:28:29   
dolenjka
Janey user posted image  hvala! Veš, moja fotografinja zna tut nas povprečne tko slikat, da dobr zgleda user posted image
Predvsem je važno, da je monitor dovolj širok user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.1.2008 10:30:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

AJa, pa še za našo mamo Bamby eno vprašanje: v segedin bom dala govedino. Kter konc je najboljši in najmehkejši? Grem pol k mesarju, pa sem mal leva za te stvari user posted image

Jaz ponavadi vzamem kar pleče. Moraš pa računat, da se goveje meso tensta dlje časa kot svinjsko. Torej 2h tenstanja ti ne uide user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.1.2008 10:31:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Včeraj ste me čisto navdušile s temi slikami trebuška, sam kaj ko sama nisem primeren model za izvesti kaj takegauser posted image ...vse ki ste objavile slike..ste namreč prekrasne...jst si pa mojih strij sploh ne predstavljam in še vsega ostalega zraven...user posted image

Če boš dobro pogledala moj album je v enem slika mojga trebuh brez majčke čez...in boš videla to 16 pasovnico...kaj čemo...ene pač imamo tako kožo...ampak zato se nebi prikrajšala za slike...so spomin na najlepše trenutke mojega življenja...in en taki book je ziher lep spomin, ki ga bodo gledali tvoji otroci. Pa strija gor ali dol.
Jaz bi tut vidla frizurcouser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.1.2008 10:33:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

AJa, pa še za našo mamo Bamby eno vprašanje: v segedin bom dala govedino. Kter konc je najboljši in najmehkejši? Grem pol k mesarju, pa sem mal leva za te stvari user posted image

Nič hudega, sej mam cajt, sem na porodniški user posted image  user posted image  user posted image

Jaz ponavadi vzamem kar pleče. Moraš pa računat, da se goveje meso tensta dlje časa kot svinjsko. Torej 2h tenstanja ti ne uide user posted image .

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.1.2008 10:34:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Včeraj ste me čisto navdušile s temi slikami trebuška, sam kaj ko sama nisem primeren model za izvesti kaj takegauser posted image ...vse ki ste objavile slike..ste namreč prekrasne...jst si pa mojih strij sploh ne predstavljam in še vsega ostalega zraven...user posted image

Če boš dobro pogledala moj album je v enem slika mojga trebuh brez majčke čez...in boš videla to 16 pasovnico...kaj čemo...ene pač imamo tako kožo...ampak zato se nebi prikrajšala za slike...so spomin na najlepše trenutke mojega življenja...in en taki book je ziher lep spomin, ki ga bodo gledali tvoji otroci. Pa strija gor ali dol.

Sej jih imam jaz tudi, že od 13 leta, ko sem se v treh tednih 7 kg zredila. Stegna imam ko zebra, pa boke in ritkico tudi user posted image  Spomin na najstniška leta user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.1.2008 10:36:07   
pina-1
dolenjka stara...KAKO SI DOBRAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.1.2008 10:39:03   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Morte vedet, da sem izbrala tisto, ki je meni najboljša. Z žirafo sem slikana zato, ker se je mojmu med nosečnostjo mal odpulil nanje in jih stalno kupuje. Ta je ena iz njegove zbirke user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.1.2008 10:40:46   
Suzi*
Dolenjka, ti si carica!!!!  Super fotka!!!!! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.1.2008 10:45:23   
mlavla
Dolenjka..res dobro zgledaš...mislim,da bo tvoj čist navdušen..user posted image  pa pleničke so prov luštne..

Janey..no sem prav vesela, da sem te lahko spoznala..mislim, da se bova zdaj lažje prepoznali na faksu..a te pred porodom čaka še kakšen izpit? Drugače pa izgledaš fantastično!

Pina..luštna frizurca..očitno, nam je vsem zapasalo malo spremembe preden gremo v Rimuser posted image ..pa Mia je pravi angelček...
A imena imate že vse izbrana za user posted image ?

zdele pa šibam naredit vlečeno testo..saj si je moj za danes spet zaželel skutne štruklje..ma ne vem kaj mu je zadnje  časeuser posted image user posted image
se tipkamo kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.1.2008 10:46:28   
Februarka08
Uh, malo me ni, mam pa že tolk dela!user posted image
Dolenjka, prosim prosim prosim za geslo!user posted image
Jest sem tud poslikala bauhija in že naložila, samo imam občutek da je bil prejšnji teden večji???!!!user posted image Pa v živo mi je še enkrat večji kot pa na slikah...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.1.2008 10:46:50   
bamby
dolenjka, janey,  še vaju prosim za gesli, plizzzz!

Jaz sem ratala en velik zaspanec in se nikakor ne morem ven iz postelje pobrat. Ve ste tako pridne in že čvekate na vsezgodaj, jaz pa še vedno v horizontali user posted image . To noč me končno ni obiskala teta zgaga, me je pa namesto nje napadal glavobol, ki ga že lep čas ni bilo user posted image user posted image user posted image . Takoj po 22h, ko sem se vlegla v posteljo sem mogla nazaj vstat in pojest en Lekadol, ob 2.30 pa spet, ampak sem potem vzela kar dva, pa je bilo potem mir.
Zjutraj, oziroma že dopoldan user posted image , ko sem vstala, sem bila pa zabuhla v obraz, da je bila kar groza. No, še sedaj nisem čist OK user posted image . Oči, lica, zg. del ustnic... pa to ni normalno user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.1.2008 10:47:29   
nuka
Janey tale uhanček ti pa prov paše.
Pina si mlajša vidt s ta novo firzurco.

Pridem še nazaj, se glih odvajamo pleničk in moram tamalga skoz lovit za kahlico.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.1.2008 10:47:38   
Janey
mlavla nimam več...bi naj imela danes...pa sem rekla da ne grem več..se mi ni dalo piflat statistike...bi morala kar nekaj časa sedetuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.1.2008 10:50:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, janey,  še vaju prosim za gesli, plizzzz!

Jaz sem ratala en velik zaspanec in se nikakor ne morem ven iz postelje pobrat. Ve ste tako pridne in že čvekate na vsezgodaj, jaz pa še vedno v horizontali user posted image . To noč me končno ni obiskala teta zgaga, me je pa namesto nje napadal glavobol, ki ga že lep čas ni bilo user posted image user posted image user posted image . Takoj po 22h, ko sem se vlegla v posteljo sem mogla nazaj vstat in pojest en Lekadol, ob 2.30 pa spet, ampak sem potem vzela kar dva, pa je bilo potem mir.
Zjutraj, oziroma že dopoldan user posted image , ko sem vstala, sem bila pa zabuhla v obraz, da je bila kar groza. No, še sedaj nisem čist OK user posted image . Oči, lica, zg. del ustnic... pa to ni normalno user posted image .

uboga Bamby..upam, da se boš kmalu sestavila...tole je pa zateuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.1.2008 10:52:09   
ella79
dolenjka, pina in janey, jaz sem tudi en velik firbec user posted image user posted image user posted image plizzz gesla

jaz sem se danes zopet fajn naspala user posted image user posted image user posted image očitno da mi tole, ko grem ob enih spat, pa do ene pol devetih, čist ustreza. Sem pa spet sanjala, da mi je voda odtekla user posted image user posted image pomoje mi je že ene 5x user posted image user posted image mi je potem k se zbudim full čudn, k takoj med noge šlatam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.1.2008 10:52:50   
mlavla

mlavla nimam več...bi naj imela danes...pa sem rekla da ne grem več..se mi ni dalo piflat statistike...bi morala kar nekaj časa sedetuser posted image user posted image

no tudi sama sem še pred časom mislila iti na ta izpit a sem se že v decembru premislila (ja mam še ta izpit iz 3. letnika..pa še Gabiuser posted image )..čaka pa me še poročilo za prakso, ki bi ga rada čimprej napisala....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.1.2008 10:54:34   
mlavla

Sej jih imam jaz tudi, že od 13 leta, ko sem se v treh tednih 7 kg zredila. Stegna imam ko zebra, pa boke in ritkico tudi user posted image  Spomin na najstniška leta user posted image

Mogoče me pa še res prepričate za kakšno slikco...no bom premislila...
Kolk časa pa drugač traja,da ti izdelajo to knjigo?

zdej pa res šibam v kuhinjo za par minut..tolk da testo skup zmečemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.1.2008 10:55:57   
bamby
mlavla, hvala za sočutje in user posted image . Se tolažim s tem, da bo kmalu boljše user posted image .

janey, hvala za poslano geslo. Na slikah pa fajn izgledaš user posted image .

ella, če ti ne boš šla kmalu v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.1.2008 10:59:55   
Marusah
Dobro jutro...

Jaz pa že pošteno pogrešam, sonček user posted image  Vsako jutro je tako turobno.... še dobro, da imamo RR user posted image

Bamby upam, da ti je boljše. Da je glavobol prenehal!

Janey, Pina in Dolenjka...jaz bi tut malo firbcala user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.1.2008 11:07:07   
mlavla
evo testo narejeno...user posted image  čez kakšno uro bomo pa ukrepali naprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.1.2008 11:15:51   
ella79
Pina super si z novo frizurco, je pa kar sprememba user posted image user posted image user posted image
bamby, upam, da je glavobol minil. Itak pa gremo kmalu vse v Rim user posted image Kaj sem se zdele spomnila, k sva šla z mojmu par let nazaj zares v Rim (oz. med drugim tudi v Rim), je naša mami sam pogledala, men pa nič jasno user posted image nisem vedla, da to pomeni, da greš rodit user posted image user posted image user posted image potem sva šla pa lani za prvi maj na Sicilijo, pa sva bila še en dan v Rimu, pa mami, kaj ste šli v Rim al še boste. Pa sem v hecu rekla, da to pa čez 9 mesecev. In evo, ravno čez 9 mesecev gremo pa zdej v ta Rim user posted image user posted image user posted image ga bom poznala v nulo, sam majo pa najboljši sladoled dol mmmmmm

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.1.2008 11:16:43   
Suzi*
Mlavla, veš da bom jaz tud kar skutne štrukle danes delala, si me prepričala. zdej pa prosim samo še za recept. user posted image  A boš kej zraven še naredila??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.1.2008 11:22:50   
Suzi*
Ela, midva sva bla pa marca lani v Rimu....jaz pa ne morem pozabit njihovga kapučina. user posted image  pa pizze!! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.1.2008 11:23:36   
MetiLu
Madonca, človek za spremembo malo pospi, ve pa takle maraton tolčete že cel dopoldan user posted image  
Janey, Pina in Dolenjka, jest bi tud firbec pasla user posted image  user posted image  user posted image  Gesla prosim user posted image  Jest sem se zadnjič tudi malo poslikala, samo sem ko duh na sliki, čist bleda, ker se nisem nič namazala, tko, da ni glih za v javnost user posted image  user posted image

Danes sva spala ko dva user posted image , do pol desetih, pa še bi, če ne bi mami klicala in naju zbudila user posted image
Pojedla zajtrček, jaz sem popečene toastke z medom in putrčkom. Zdele čakam mojo Pero da se primaje na kafe.
Za pol pa še ne vem kaj bo dogajal. Pomojem bova šla mal avtek sprehodit, pa če ata pride domov, ga bova šla obiskat.

Pri nas je za 5 min posijal sonček in sem prec odgrnila zavese, dvignila žaluzije, da je stanovanje vsaj malo zaživelo user posted image  Moram rečt, da imava izredno svetlo stanovanje in takrat ko je sonček zunaj, je ta prostor tok prijeten, samo zadnji mesec se skoz depredija po njem pase user posted image  Upam, da se oblaki še malo razkadijo, me tko vleče ven na sprehod.

Me pa danes koža okoli popka (ki to ni več user posted image ) srbi ko pri norcih, sem si jo že 3x šla namazat pa nič ne pomaga user posted image  Pomojem se mi je raztegnila kolikor se je lahko, zdej k se pa buši spušča je pa tok hujš. Kaj pa vem?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.1.2008 11:25:45   
mlavla
ne dones bodo štruklji kot sladki...no posuti bodo z drobtinami, pa malček sladkorja...aja pa zelenjavno juhico bom naredila (najbrž kar porovo)..
ti pa lahko štruklje uporabiš kot prilogo k mesku npr. piščančji zrezki v gobovi ali smetanovi omaki...glede na to, da sladkih ne smeš...

narediš jih pa takole: rabiš vlečeno testo (no, če nimaš recepta..ti ga lahko naknadno dopišem) ter pripraviš nadev (skuta, jajček, sol, lahko tudi malo kisle smetane)..ki ga namežeš na razvlečeno testo...to zaviješ v servet in daš kuhati v slan krop za cca. 40minut...potem ga razviješ in razrežeš na rezine..njami

če ti kaj ni jasno pa le vprašajuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

moško ime
ROŽICI

katero ime vam je všeč?glasujte.

JAN (24%)

TIBOR (13%)

KLEMEN (17%)

NIK (23%)

SVIT (18%)

TIT (5%)

Število vseh glasov: 554

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!