|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 13:13:50   
ella79
moja je bila neki znižana, tako da sem dala 40 EUR. Si pa ne predstavljam, al ma dost prostora al ne user posted image Za enga user posted image bo sigurno dovolj, pa še za moje drobnarije, ker ne mislim še torbice seboj nositi

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.1.2008 13:17:20   
dolenjka
No tkole, kaj naj nardim? Sem se spravlja segedin delat in meso pržgala???? user posted image  A grem po novga al rajš ne?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.1.2008 13:18:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No tkole, kaj naj nardim? Sem se spravlja segedin delat in meso pržgala???? user posted image  A grem po novga al rajš ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.1.2008 13:20:40   
dolenjka
P*** Pina si žleht user posted image  Nehi se smejat! Kva nej zdej, grem po novga (mesar je 2 min stran z avtom) al ja??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.1.2008 13:23:29   
dolenjka
Ta steklokeramična mi vse prkur user posted image  Bi mogla na nizki temperaturi tenstat a ne? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.1.2008 13:28:08   
bamby

Ta steklokeramična mi vse prkur user posted image  Bi mogla na nizki temperaturi tenstat a ne? user posted image

Itak!!! Jaz tenstam na stopnji 5, največ 6. Koliko si pa ti to zažgala? Če ni preveč črno, bi še šlo, drugače pa najboljše skoraj res na novo, kaj pa vem user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.1.2008 13:28:18   
ella79
naj bo pa vegi segadin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.1.2008 13:30:43   
bamby
Moram še to povedat,da sem jaz v ponedeljek tudi zelenjavno mineštro prismodila user posted image user posted image user posted image . Boste vse rekle, kako je pa to mogoče user posted image . Sem prismodila že zelenjavo, ko sem jo tenstala, ampak sem potem takoj zalila in delala naprej. Je bila mineštra malce temnejša, ampak še vedno užitnega okusa user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
18.1.2008 13:34:29   
mlavla

to pa ni čist nič novega...sej to se tud men kdaj zgodi..nazadnje ko sem pekla krompirejeve krokete sem prvo rundo v nulo zažgala...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
18.1.2008 13:38:02   
mlavla
zdej grem pa mal kavč peglat..sem že vso posodo pospravla po kosilu..tko da mal grem pa lohka zdej ležečki...

drugače me pa zanima če katera zna štrikat..oz. ima kakšen dober vzorec za šal..rada bi si namreč seštrikala en "hud"šal...upam, da mi bo katera kaj pametnega svetovala???

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
18.1.2008 13:39:39   
sayuri
Punce, jst bi tud vaša gesla user posted image  Morm bit na tekočem, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
18.1.2008 13:43:40   
ella79
men se pa taki lušti delajo po buhteljjnih z velik marelčne marmelade, pa čist domači morjo bit user posted image se lahko kam povabim user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat sem jih sama delala, pa so bli trdi k kamen user posted image sam zdej sem že mal bolj zverzirana za kvašeno testo, mogoče bi si jih pa upala podstopit user posted image mmmm res bi enga takega velika user posted image user posted image user posted image user posted image aja, drugače jih sploh ne maram, zgleda da so mi začel nosečniški hormončki delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
18.1.2008 13:44:36   
mary_lou
Lepo vedet da se to ne dogaja sam meni user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
18.1.2008 13:46:16   
Februarka08
Dolenjka, sočustvujem s tabo!!!user posted image Vem kako je steklokeramična plošča zajuser posted image sploh pa indukcijska... Groza, samo gor postavim, že vre in gre čez al pa kej druzga... Še zdej se je nisem navadila... upam, da ni preveč zažgano in da bo segedin dober!

Drugače imam pa spet eno ?: ali ve štejete in si zapisujete gibe user posted image ? Jaz si jih namreč ne, ker je več ali manj skoz v gibanju... In sploh ne vem kako štet. Je res taka panika, če je kakšen dan bolj miren/mirna in moraš takoj v P na pregled?
Dobro kuhajte, jaz imam danes pire krompir, mesek, za user posted image limonino omakco zravn, zame pa malo zelenjave...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
18.1.2008 13:50:50   
ella79
ali ve štejete in si zapisujete gibe ? Jaz si jih namreč ne, ker je več ali manj skoz v gibanju... In sploh ne vem kako štet. Je res taka panika, če je kakšen dan bolj miren/mirna in moraš takoj v P na pregled?

jaz gibov ne štejem, ker je dost aktiven. No, sem pozorna, da so gibi konstantno prisotni. Če pa je user posted image bolj mirn, je pa fajn da si zapisuješ. Kot sem že pisala, je bla moja kolegica vsaj tok pozorna, da se je mali ponoči zelo malo oglašal (prej zelo veliko), pa zjutraj potem tudi nič.. sta šla v P, so sam hitr naredili CR, ker je bil CTG zelo slab. Tako so rešili malega. Pač se je srečno končalo, kot v večini takih primerov. Pomoje same najbolje vemo, kdaj se kaj drugače dogaja inside.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
18.1.2008 14:04:18   
dolenjka
Bamby, črna bi bila preveč mil izraz za barvo mojega mesa user posted image  Je že v smeteh, pa k mesarju sem šla, ker sem trmasta. Mesar me je potolažu, da bom ziher še dons mela skuhan segedin user posted image
Mam že na 5 in se tensta - 2. del user posted image  Sploh ne vem če upam it cunje iz sušilca pobrat, da ne bo vmes spet kakšna akcija na šporgetu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
18.1.2008 14:05:52   
dolenjka
Zdej grem še ostalim geslo poslat, da ne bom kregana. Če ga katera dobi 2x se že v naprej opravičujem. Sploh ne vem kateri sem ga poslala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
18.1.2008 14:11:55   
sayuri
iiiiiii dolenjka, kakšna lepa nosečnica si. user posted image  Ful ful lepa slikica. In tisti naslov big mama nič ne paše zraven user posted image user posted image user posted image . Kdaj bojo pa druge slikce? user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.1.2008 14:12:37   
dolenjka
Domača naloga narejena. Imate gesla. Upam, da vse.

Hvala za pohvale, ta je meni naj naj, ostale so tut fajn, sam obdelat bo še treba kakšno user posted image
Knjige se nisem uspela lotit, samo nekaj sem sprobavala. Moram zdaj te slike skrit, da jih moj ne najde in v ponedeljek nadaljevat za akcijo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.1.2008 14:15:29   
MetiLu
No, men ga še nisi user posted image

Jest pa še razmišljam kaj bo za kosilo. Glede steklokramične plošče, men je največkrat mlek ušel, preden sem se jo navadila...

Zdele moja Petra bere in popravlja mojo diplomco (ona je bolj tip za take stvari, ker študira FDV pa večino dela z destkami user posted image ). Tko, da meni ne bo treba, bom samo še malo lepotno popravila in poslalauser posted image user posted image user posted image
Sva šle pa tudi že na en sprehod user posted image  pa en krog z mojim avtkom, sem šla preverit, če še kaj volan trese, pa ne, kar pomeni, da so mi dobr gume nacentriral user posted image
Pol morva it pa z mojim do mojga strica, ma en biznis zanjga user posted image  user posted image  
Dolenjka, pomojem naju dones ne bo. Če si pa želiš moje družbe, se pa lahko jutri pritrajbam do tebe user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.1.2008 14:26:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

iiiiiii dolenjka, kakšna lepa nosečnica si. user posted image  Ful ful lepa slikica. In tisti naslov big mama nič ne paše zraven user posted image user posted image user posted image . Kdaj bojo pa druge slikce? user posted image user posted image

Jst njej prst, ona bi me pa kr celo? user posted image  user posted image  user posted image

Mogoče še kakšna pade naslednji teden, bom vidla če si bom še na kakšni všeč user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.1.2008 14:33:25   
dolenjka
Meti, ob 14.06 sem ti poslala geslo na ZS pa skenslala tvoj obisk za danes user posted image  Sorči

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.1.2008 15:15:49   
Februarka08
Tako, najedli smo se, sedaj pa moj spet gre za celo popoldne na pot, jaz grem pa na kavčka... Morm mal poajat...user posted image Pridno klofajte, vas berem kasneje...
Aja, in dober tek, če še niste jedle!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.1.2008 15:17:19   
MetiLu
Ej bejba, res lepa fotkica user posted image  user posted image  user posted image  

Midva sva popapcala, sem kar slivove knedeljne iz skrinje naredila user posted image  njamsi... Zdej pa mal na kavč, pol pa v LJ.
Mlavla, tenksi za recept. Dones skoz neki zamujam s posti... user posted image  Neki napišem, pa mi vmes že odgovorite user posted image  user posted image

Uživajte, zunaj je sonček, je počutje res čisto drugačno. Bi kar nekam šla, kar naenkrat me trebuh nič ne moti user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.1.2008 15:18:46   
polonca78
dober dan čveke po dolgem času! user posted image user posted image

kolegica, ki ima 10 dni pred mano rok, je že stopila v akcijo, potem pa tukaj vidim, da so tud februarčice odprle sezono in me je kr mal panika prijela, da zdej počas gre pa zares! no, jst sem še trdno v enem kosu in današnji ctg (drugi) ni pokazal nobenih znakov popadkov, tako da bom očitno še kar nekaj časa cela. sicer pa to že sama opažam, ker mi trebuh praktično nič ne otrdeva, ful sem polna energije (za otročička mam že vse pripravljeno, kljub porodniški še vedno veselo pomagam v službi), edino spanec vsake toliko časa ni najboljši. upam, da ve uživate na porodniški in nima katera kakih večjih težav. težko da bi se spravila za nazaj brat, ker ste veliko prevelike čveke, da bi vam lahko sploh sledila. user posted image user posted image
drugače mi gre pa tale sestra pri ginekologinji blazno na živce. user posted image vsakič tak halo naredi okol tehtanja in mi gleda pod prste oz. noge user posted image user posted image kot, da je pridobivanje teže največji zločin na svetu. do sedaj sem pridobila nekje 10kg (37t 3/7) tako da sem na 64kg , ampak ona me pa vsakič obravnava kot da sem na +30kg in bo odkrila kako sem sem se ta teden zredila za dodatnih 10kg. sej vem, da pretiravam in sigurno ne misli nič slabega, ampak že tko se sama sekiram, da se ne bi preveč zredila in ne rabim še ene ksantipe, ki mi bo dihala za vrat. user posted image me pa veseli, da obstaja ta forum, ker lahko pridem sem in se zjokam in zjamram! user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!