|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
18.1.2008 17:12:25   
Bajsa
Lep pozdrav še od mene! Sem spet slabo spala. Najprej ene dve urce, pol me je pa naš user posted image  zbudu okol pol 2, pa smo bli do pol 6 pečeni. Nisem mogla zaspat, pa sm probala vse možno. Men se bo kr zmešal, če bo šlo tko naprej. Mam čist zamenjan bioritem. Pol seveda spimo do 12, kar mi pa sploh ni všeč, sam enkrat se morem naspat, a ne. Joj upam, da naš user posted image  ne bo tkole spal. Ker to zna bit težava user posted image
Kok je bil dones pr nas lep sonček. Na sončku je blo 14 stopinj, v senci pa 9. To je noro. Mi je lih moj user posted image  reku, da tok toplih dni pa res nisem še imela okrog rd, ga mam v nedeljo in upam, da bo tud tko lepo, da bova šla mal ven na kakšen sprehod. Je treba mal rito premigat...
Dolenjka, Mlavla, Pina, Janey prosim geslo.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
18.1.2008 17:12:42   
Suzi*
Katka, kakšen geštel!!!! user posted image  Super fotke!!!!user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
18.1.2008 17:14:00   
katka37
Dolenjka, pa sem ti rekla, da sem slike zretuširala. Ti naši fotoaparati doma pa zagotovo tudi nimajo take ostrine kot pri profijih, verjami. Imam kar nekaj starega celulita in strij. Sem se tudi na hitro v oš zredila iz okostnjaka za 10 kg. 

Suzi, imaš zs. Ti pa spet same specialitete kuhaš, kot vedno, te prav občudujem.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
18.1.2008 17:24:36   
bamby
user posted image user posted image user posted image , katka, lepe slike. Zelo mlada oma user posted image user posted image user posted image .

dolenjka, pol se pravi, da ti je bamby dober recept napisala, samo očitno še vedno preveč površno user posted image . Bom vedela za drugič, kako natančno je treba zate pisat user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
18.1.2008 17:46:00   
mlavla
jst mam pa zadnje čase čist preveč energije za kuhat in pečt..no sej pol sem na konc čist crknjena...sam problem je ker se mi pol to ne da jest..pekla bi pa skoraj non stop...sploh nevem kaj mi je....sem že skoraj vse sestavine, ki jih imava doma porabila....
ravno zdele sem prišla na idejo, da spečem potratno potico(jo bom večji del dala v skrinjo)..ma jst sem maluser posted image

ej punce komaj čakam, da se nam kaj vrtnica in srečka nosečka oglasita..da dobimo kakašne novice iz prve roke...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
18.1.2008 17:47:37   
jencili
Katka in ostale...jst bi tud slikce vidlauser posted image ...prosim lepo...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
18.1.2008 17:49:38   
katka37
Mlavla, pa kako se ti res da, dobra si. Se vidi, da so se ti slabosti umirile, zdaj pa moraš nadoknaditi, vsaj s pečenjem, če že jesti ne moreš.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
18.1.2008 17:50:47   
mlavla
katka..ma res hude fotke....user posted image user posted image jst lohka sam sanjam o taki postavi....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
18.1.2008 17:53:47   
pina-1
jaz sem pa jezna, žalostna, sitna, v solzah...skratka najraje bi kam šla in ne prišla več nazajuser posted image user posted image user posted image

ne morem razumet, daje tako težko razumet, da mam lahkotudi jaz slab dan in da sem tudi jaz lahko kdaj sitna. Pa če nebi prej povedala, da sem sitna in zakaj..amapk to ni važno..
pol je pa problem še jogi vlečt ven, ker bo gospod divjal...halooo že en mesec govorimo, kako je treba to nardit, pol pa se kar naenkrat nikamor ne mudi. Mah bi ga najraje na roke oprala,raje kot da gospod sedaj leti stran od doma.

Da ne govorimo o temu da je mia danes cel dan doma z mano in je tečna in sitna sto na uro, ker ji je dolgčas. samo je bolje it sedaj jogi rihtat in se stran pobrat, kot pa bit 10 minut s tamalo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem res jaz čudna lai kaj...

najhuje od vsega pa je da sama sebi grem že pošteno na živce in bi najraje nekam šla in ne prišla domov. Pa da vidim kako bi se pol znajdli. Res ne morem več... Pa ne vem če so za vse to krivi hormoni ali kaj.... Vem samo da jaz tako ne morem več....

še bi lahko pisala, saj se le tako lahko z nekom pogovarjam. Tuki okoli itak ni nobenega ki bi me poslušal, samo eno bitje ki se danes še ni ustavlo kričat MAMA... In meni gre danes ta beseda že pošteno na ŽIVCE....Pa ne me narobe razumet, ker brez nje mi ni živeti samo zakaj danes ne morem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom raje nehala pisat, ker bom če ne ......

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
18.1.2008 17:54:19   
katka37
mlavla, ne kompliciraj, če gledam tvoje fotke, vsaj tisto od 19. tedna, te res ni videti kaj dosti, zdaj pač grejo kilce malo gor, bušiji so pa na vsak način vsi lepi, pa tisto kar spada zraven absolutno tudi.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
18.1.2008 17:56:48   
Februarka08
Uh, ste naklofale... To mam spet dela.user posted image
Predno se lotim branja, Katka še meni pliiiiiiiiiiiiiis geslo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
18.1.2008 17:58:58   
mlavla
pina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kar daj stvari iz sebe..da ti bo vsaj malo lažje..saj zato pa smo tudi tukaj..
vsekakor nam zdaj tudi hormončki pripomorejo, da se stanje še malce navidezno poslabša..ni pa to glavni razlog..očitno imajo tudi drugi okrog tebe slab dan...
vso pravico imaš biti žalostna in sitna in tečna....kar zjokaj se morda ti bo potem lažje...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
18.1.2008 17:59:57   
pina-1
katka kull fotke...prov dobro zgledaš....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
18.1.2008 18:00:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pina, katera je zdaj ta frišna frizurca? Tale v rdečem puloverju? TA ti ful paše. user posted image user posted image user posted image . PA tvoja princeska je tok cukrasta user posted image . Ful ful luštna. Pa ti me spominjaš na eno mojo sodelavko user posted image .

kratka frizura je nova.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
18.1.2008 18:00:44   
Februarka08
Pina, ti se kar izkašljaj... Zato smo pa tukaj.user posted image Ti bo takoj lažje...
Zate ena rožica za malo lepši večer, če že dan ni bil ne vem kaj...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
18.1.2008 18:02:12   
mlavla
katka...mogoče misliš sliko iz 16. tedna...saj od 19. nimam nobene v albumuuser posted image
sam tista iz 16. sploh ni realna..saj je še meni čudno...se mi sploh ne zdi, da bi bila to jst...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
18.1.2008 18:04:09   
mlavla
nič se grem zdej lotit moje potice...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
18.1.2008 18:45:57   
katka37
Ojoj, Pina, le potoži se, ker te čisto razumem, sem zadnjič tudi jaz že rekla, da se bom odselila, tako sem se grozno počutila, kot da me ne razumejo, samo me spravljajo v jok....skratka- znana situacija. Še dobro, da je bilo drugi dan boljše. Nič ni takega, če te še Mia trenutno nervira, naj si da tvoj rečti, da rabiš malo mira (ta je sicer težka, ne razumejo tega najbolj). Ni druge kot da se danes tukaj potožiš, bo pa zagotovo kmalu boljše, pa se bosta v miru pogovorila. Zdaj pa le zdrži. Mogoče vsaj za 10 minut na sprehod.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
18.1.2008 18:53:09   
katka37
mlavla, sorry, sem se zmotila, 16. teden je prav.

Jaz pa kar zavidam vam, ki ne rabite očal, jaz sem brez njih ko slepa kura, pa so me vsi tako navajeni z njimi, da sem baje grda z lečami in jih ne nosim. Mogoče pa bom kdaj šla na lasersko operacijo oči, samo moram šparati (poleg treh otrok pa res, ja).

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
18.1.2008 19:12:12   
ella79
pina, tako kot vsi, imaš tudi ti pravico, da si žalostna, sitna, jezna.... sam žalostno je to, da vsi pričakujejo, da si le super mama, in da si vedno nasmejana, ne pa žalostna in da imaš kdaj tudi ti slab dan
katka, zdej pa tudi mene firbec matra user posted image user posted image user posted image user posted image prosim geslo

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
18.1.2008 19:18:33   
Suzi*
Pinči moja, ej, lej vsak ma kakšen tak dan, sej ni povsod idealno. Ampak brezveze zarad enga tazga dneva kr neki z glavo skoz zid. Sej veš, da je pri meni tud dostkrat tako, pa miljon kolegov pa to, ampak se mi ne da več razburjat, škoda živcev. Sem takrat pač tiho, pa mu pol samo "zalaufa", pa sam začne in komunicirat in vse. Tako da malo se zjokaj, malo dihaj, saj bo jutri boljši dan, verjami. danes vse vidiš še huje kot je dejansko. pa ni tako grozno, verjemi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Radi nas majo ti naši moški, samo včasih je enostavno zelo težko z njimi, njim pa z nami.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
18.1.2008 19:20:50   
Februarka08
Katka kako lepeeeeeeeeeeeeeee slikice!!!user posted image user posted image user posted image Svaka čast za tako postavo ob že tretjem user posted image !!!

Joj, kok sem se najedla. Se bom spet sikirala cel večer. Skratka, že zelo dolgo utrujam, da bi mi sedel en hamburger in pomfri še preden grem v Rim... No, moj je bil danes glih na poti in je domov pripeljal Big maca in pomfri..... user posted image Kak je blo dobr... Sicer ne vem, če lahko jem tist namaz notr, zato sem ga raje njemu pustila, nekaj je bilo pa vseeno zame. Uh, se mi je kar dušca snela.user posted image Zadnje dni imam čudne želje... Nikol nisem povohala kakšne domače klobase, zadnje dni mi sam to diši... user posted image Sem učer kuhano klobaso napadla kot volk.user posted image Pa domača zaska se mi lušta.user posted image Prej se mi nikol ni... Sam zato k je ne bi smela... No, temu se še odpovedujem. Pa da vidim, če zdržim...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
18.1.2008 19:21:48   
Lanchy
Katka, jaz bi tudi tvoje slikice videlauser posted image user posted image

Drugace sem pa zdaj spet mal bols...sem sicer klicala v P, tako kot ze v sredo zvecer, pa so me zacudeno vprasali zakaj nimam nobene terapije, ce imam povisan pritisk...No, v glavnem, je sestra rekla naj si cez eno uro se enkrat izmerim pritisk, pa ce ne bo padel naj pridem, da me bodo kar sprejeli...sem se tok usrala, da mi je pritisk res malo padel, zdaj pa pocivam in ne grem nikamor....Se k frizerju moram preden grem rodit, pa je na zalost jutri zasedena, tako dasem sele v ponedeljek narocena. Potem pa lahko grem v Rim...npr. v torek, pa se luna je takratuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
18.1.2008 19:28:37   
Suzi*
Uff, jaz sem se tud tako fino najedla. So tudi štruklji uspeli super. So se mi res že en lep čas luštali. Sem pa naredila več tega, tako da bo še al za pozno večerjo al pa za jutri. user posted image  mmmmmm Mali jih je jedel pa s cukrčkom, pa je 3 kolutke zmazal. user posted image  Tako da zanič sigurno niso. user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
18.1.2008 19:32:05   
bamby
pinči moja zlata, user posted image user posted image user posted image , ne ženi si tega preveč k srcu, saj je jutri spet nov dan in spet bo sijalo sonce, tudi zate. Pač pride kakšen tak dan, ki je slab za vse po vrsti, pa še hormoni delajo 100/h, pa je vsaka beseda preveč, ki je izrečena.  Mia je še otrok, ki ne razume še kemije bodoče mamice. Dedci so pa itak ena čudna bitja, k ijih je težko razumeti user posted image .

Bodi pogumna in ne bit žalostna. Kar malo z nami klepetaj, boš prec boljše volje user posted image  ( a nisi imela včasih en podoben avatar???)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Februarka08

Ime Lucija - da ali ne?

Da (51%)

Ne (49%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!