Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:12:25
|
|
|
|
Bajsa
|
Lep pozdrav še od mene! Sem spet slabo spala. Najprej ene dve urce, pol me je pa naš zbudu okol pol 2, pa smo bli do pol 6 pečeni. Nisem mogla zaspat, pa sm probala vse možno. Men se bo kr zmešal, če bo šlo tko naprej. Mam čist zamenjan bioritem. Pol seveda spimo do 12, kar mi pa sploh ni všeč, sam enkrat se morem naspat, a ne. Joj upam, da naš ne bo tkole spal. Ker to zna bit težava Kok je bil dones pr nas lep sonček. Na sončku je blo 14 stopinj, v senci pa 9. To je noro. Mi je lih moj reku, da tok toplih dni pa res nisem še imela okrog rd, ga mam v nedeljo in upam, da bo tud tko lepo, da bova šla mal ven na kakšen sprehod. Je treba mal rito premigat... Dolenjka, Mlavla, Pina, Janey prosim geslo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:12:42
|
|
|
|
Suzi*
|
Katka, kakšen geštel!!!! Super fotke!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:14:00
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, pa sem ti rekla, da sem slike zretuširala. Ti naši fotoaparati doma pa zagotovo tudi nimajo take ostrine kot pri profijih, verjami. Imam kar nekaj starega celulita in strij. Sem se tudi na hitro v oš zredila iz okostnjaka za 10 kg. Suzi, imaš zs. Ti pa spet same specialitete kuhaš, kot vedno, te prav občudujem.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:24:36
|
|
|
|
bamby
|
, katka, lepe slike. Zelo mlada oma . dolenjka, pol se pravi, da ti je bamby dober recept napisala, samo očitno še vedno preveč površno . Bom vedela za drugič, kako natančno je treba zate pisat .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:46:00
|
|
|
|
mlavla
|
jst mam pa zadnje čase čist preveč energije za kuhat in pečt..no sej pol sem na konc čist crknjena...sam problem je ker se mi pol to ne da jest..pekla bi pa skoraj non stop...sploh nevem kaj mi je....sem že skoraj vse sestavine, ki jih imava doma porabila.... ravno zdele sem prišla na idejo, da spečem potratno potico(jo bom večji del dala v skrinjo)..ma jst sem mal ej punce komaj čakam, da se nam kaj vrtnica in srečka nosečka oglasita..da dobimo kakašne novice iz prve roke...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:47:37
|
|
|
|
jencili
|
Katka in ostale...jst bi tud slikce vidla ...prosim lepo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:49:38
|
|
|
|
katka37
|
Mlavla, pa kako se ti res da, dobra si. Se vidi, da so se ti slabosti umirile, zdaj pa moraš nadoknaditi, vsaj s pečenjem, če že jesti ne moreš.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:50:47
|
|
|
|
mlavla
|
katka..ma res hude fotke.... jst lohka sam sanjam o taki postavi....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:53:47
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem pa jezna, žalostna, sitna, v solzah...skratka najraje bi kam šla in ne prišla več nazaj ne morem razumet, daje tako težko razumet, da mam lahkotudi jaz slab dan in da sem tudi jaz lahko kdaj sitna. Pa če nebi prej povedala, da sem sitna in zakaj..amapk to ni važno.. pol je pa problem še jogi vlečt ven, ker bo gospod divjal...halooo že en mesec govorimo, kako je treba to nardit, pol pa se kar naenkrat nikamor ne mudi. Mah bi ga najraje na roke oprala,raje kot da gospod sedaj leti stran od doma. Da ne govorimo o temu da je mia danes cel dan doma z mano in je tečna in sitna sto na uro, ker ji je dolgčas. samo je bolje it sedaj jogi rihtat in se stran pobrat, kot pa bit 10 minut s tamalo.. sem res jaz čudna lai kaj... najhuje od vsega pa je da sama sebi grem že pošteno na živce in bi najraje nekam šla in ne prišla domov. Pa da vidim kako bi se pol znajdli. Res ne morem več... Pa ne vem če so za vse to krivi hormoni ali kaj.... Vem samo da jaz tako ne morem več.... še bi lahko pisala, saj se le tako lahko z nekom pogovarjam. Tuki okoli itak ni nobenega ki bi me poslušal, samo eno bitje ki se danes še ni ustavlo kričat MAMA... In meni gre danes ta beseda že pošteno na ŽIVCE....Pa ne me narobe razumet, ker brez nje mi ni živeti samo zakaj danes ne morem več bom raje nehala pisat, ker bom če ne ......
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:54:19
|
|
|
|
katka37
|
mlavla, ne kompliciraj, če gledam tvoje fotke, vsaj tisto od 19. tedna, te res ni videti kaj dosti, zdaj pač grejo kilce malo gor, bušiji so pa na vsak način vsi lepi, pa tisto kar spada zraven absolutno tudi.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:56:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, ste naklofale... To mam spet dela. Predno se lotim branja, Katka še meni pliiiiiiiiiiiiiis geslo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:58:58
|
|
|
|
mlavla
|
pina... ti kar daj stvari iz sebe..da ti bo vsaj malo lažje..saj zato pa smo tudi tukaj.. vsekakor nam zdaj tudi hormončki pripomorejo, da se stanje še malce navidezno poslabša..ni pa to glavni razlog..očitno imajo tudi drugi okrog tebe slab dan... vso pravico imaš biti žalostna in sitna in tečna....kar zjokaj se morda ti bo potem lažje...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:59:57
|
|
|
|
pina-1
|
katka kull fotke...prov dobro zgledaš....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:00:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Pina, katera je zdaj ta frišna frizurca? Tale v rdečem puloverju? TA ti ful paše. . PA tvoja princeska je tok cukrasta . Ful ful luštna. Pa ti me spominjaš na eno mojo sodelavko . kratka frizura je nova....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:00:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, ti se kar izkašljaj... Zato smo pa tukaj. Ti bo takoj lažje... Zate ena rožica za malo lepši večer, če že dan ni bil ne vem kaj...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:02:12
|
|
|
|
mlavla
|
katka...mogoče misliš sliko iz 16. tedna...saj od 19. nimam nobene v albumu sam tista iz 16. sploh ni realna..saj je še meni čudno...se mi sploh ne zdi, da bi bila to jst...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:04:09
|
|
|
|
mlavla
|
nič se grem zdej lotit moje potice...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:45:57
|
|
|
|
katka37
|
Ojoj, Pina, le potoži se, ker te čisto razumem, sem zadnjič tudi jaz že rekla, da se bom odselila, tako sem se grozno počutila, kot da me ne razumejo, samo me spravljajo v jok....skratka- znana situacija. Še dobro, da je bilo drugi dan boljše. Nič ni takega, če te še Mia trenutno nervira, naj si da tvoj rečti, da rabiš malo mira (ta je sicer težka, ne razumejo tega najbolj). Ni druge kot da se danes tukaj potožiš, bo pa zagotovo kmalu boljše, pa se bosta v miru pogovorila. Zdaj pa le zdrži. Mogoče vsaj za 10 minut na sprehod.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 18:53:09
|
|
|
|
katka37
|
mlavla, sorry, sem se zmotila, 16. teden je prav. Jaz pa kar zavidam vam, ki ne rabite očal, jaz sem brez njih ko slepa kura, pa so me vsi tako navajeni z njimi, da sem baje grda z lečami in jih ne nosim. Mogoče pa bom kdaj šla na lasersko operacijo oči, samo moram šparati (poleg treh otrok pa res, ja).
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:12:12
|
|
|
|
ella79
|
pina, tako kot vsi, imaš tudi ti pravico, da si žalostna, sitna, jezna.... sam žalostno je to, da vsi pričakujejo, da si le super mama, in da si vedno nasmejana, ne pa žalostna in da imaš kdaj tudi ti slab dan katka, zdej pa tudi mene firbec matra prosim geslo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:18:33
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči moja, ej, lej vsak ma kakšen tak dan, sej ni povsod idealno. Ampak brezveze zarad enga tazga dneva kr neki z glavo skoz zid. Sej veš, da je pri meni tud dostkrat tako, pa miljon kolegov pa to, ampak se mi ne da več razburjat, škoda živcev. Sem takrat pač tiho, pa mu pol samo "zalaufa", pa sam začne in komunicirat in vse. Tako da malo se zjokaj, malo dihaj, saj bo jutri boljši dan, verjami. danes vse vidiš še huje kot je dejansko. pa ni tako grozno, verjemi. Radi nas majo ti naši moški, samo včasih je enostavno zelo težko z njimi, njim pa z nami.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:20:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Katka kako lepeeeeeeeeeeeeeee slikice!!! Svaka čast za tako postavo ob že tretjem !!! Joj, kok sem se najedla. Se bom spet sikirala cel večer. Skratka, že zelo dolgo utrujam, da bi mi sedel en hamburger in pomfri še preden grem v Rim... No, moj je bil danes glih na poti in je domov pripeljal Big maca in pomfri..... Kak je blo dobr... Sicer ne vem, če lahko jem tist namaz notr, zato sem ga raje njemu pustila, nekaj je bilo pa vseeno zame. Uh, se mi je kar dušca snela. Zadnje dni imam čudne želje... Nikol nisem povohala kakšne domače klobase, zadnje dni mi sam to diši... Sem učer kuhano klobaso napadla kot volk. Pa domača zaska se mi lušta. Prej se mi nikol ni... Sam zato k je ne bi smela... No, temu se še odpovedujem. Pa da vidim, če zdržim...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:21:48
|
|
|
|
Lanchy
|
Katka, jaz bi tudi tvoje slikice videla Drugace sem pa zdaj spet mal bols...sem sicer klicala v P, tako kot ze v sredo zvecer, pa so me zacudeno vprasali zakaj nimam nobene terapije, ce imam povisan pritisk...No, v glavnem, je sestra rekla naj si cez eno uro se enkrat izmerim pritisk, pa ce ne bo padel naj pridem, da me bodo kar sprejeli...sem se tok usrala, da mi je pritisk res malo padel, zdaj pa pocivam in ne grem nikamor....Se k frizerju moram preden grem rodit, pa je na zalost jutri zasedena, tako dasem sele v ponedeljek narocena. Potem pa lahko grem v Rim...npr. v torek, pa se luna je takrat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:28:37
|
|
|
|
Suzi*
|
Uff, jaz sem se tud tako fino najedla. So tudi štruklji uspeli super. So se mi res že en lep čas luštali. Sem pa naredila več tega, tako da bo še al za pozno večerjo al pa za jutri. mmmmmm Mali jih je jedel pa s cukrčkom, pa je 3 kolutke zmazal. Tako da zanič sigurno niso.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 19:32:05
|
|
|
|
bamby
|
pinči moja zlata, , ne ženi si tega preveč k srcu, saj je jutri spet nov dan in spet bo sijalo sonce, tudi zate. Pač pride kakšen tak dan, ki je slab za vse po vrsti, pa še hormoni delajo 100/h, pa je vsaka beseda preveč, ki je izrečena. Mia je še otrok, ki ne razume še kemije bodoče mamice. Dedci so pa itak ena čudna bitja, k ijih je težko razumeti . Bodi pogumna in ne bit žalostna. Kar malo z nami klepetaj, boš prec boljše volje ( a nisi imela včasih en podoben avatar???)
|
|
|
Februarka08Ime Lucija - da ali ne?Da (
51%)

Ne (
49%)
Število vseh glasov: 285Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!