Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:26:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja dobro jutro Polonca78, te je že CIA iskala AJa, sam tolk da veste, segedin je že skoraj fertik. Meso ni zažgano
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:28:01
|
|
|
|
Lanchy
|
Dolenjka, fenomenalna fotkica
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:28:32
|
|
|
|
bamby
|
Ne hodi preveč na RR, ker se to lahko vsak čas zgodi .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:29:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne pa ne, k sem že z vodo zalila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:31:32
|
|
|
|
Lanchy
|
Eja, babe, jst sem sla zdele u izi s psom ven, pa se mi je tok zvrtelo, da sem se mogla na klopco vsest, ce ne bi sigurno padla....In sem zdej domov prisla in imam spet ful visok pritisk 150/103 ....pismo sploh ne vem kaj naj naredim...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:33:59
|
|
|
|
polonca78
|
sem vedla, da sem pozabila nekaj vprašat! a ste se ve popolnoma odrekle alkoholnim pijačam? no, do sedaj v nosečnosti nisem nič spila, ampak ugotavljam, da bi mi tooooooooook pasalo kdaj kako malo pivo, pa mi je kar nerodno naročit (+ da si kar predstavljam kako uničujem otrokove možganske celice in zaviram rast ). sita sem tega, ko gremo z kolegi ven in vsakič naročim tisto blesavo vodo (jah, včasih sem je res že sita), oni pa dobijo ledeno mrzlo pivo z penco ali pa ob pizzi žulim jabolčni sok . pa zanimivo, ker pred nosečnostjo mi pa pivo ni kaj preveč dišalo! no kroničarke, a ga katera kdaj sisne?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:39:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Polonca, jaz ga ne, ker ga ne maram. Ga je pa moja "teta" celi dve nosečnosti pila (pivo), par deci na teden, pa s tamalim dvema ni nič narobe Tko da si ga brez slabe vesti lahko privoščiš. Lanchy, ne vem kaj češ narest, mogoče pokliči v P pa vprašaj. Mene je npr. dones spet tik pred kosilom zadela sladkorna norija, ko me je spet oblivat začel in trest sem se začela, pol sem pa basala cmoke, kot za stavo, pa sem bila čez 5 min ok. Ne vem, zakaj se mi to dogaja, samo očitno mi raven cukra tok pade, da sem čist fertik. Naše dete je pa še vedno zadovoljno, brcanje se ne neha
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:47:40
|
|
|
|
jencili
|
Ojla čvekice, vidim, da ste čist v akciji za fotkanje. Sej, zdej je pa še mene zagrabilo, ker sem se spomnila,da nimam praktično nobene slikce k bi bla vsaj približno pametna za pokazat. Se bo treba spravit v akcijo! Jst bi tud prosila za geslo, če smem... Zasledila sem tudi, da ma ena uhančka v popku. Ti niso rekli, da ga moreš vn dat? Jst sm svojga namreč mog,a zato da ne bi pršlo do kake zastrupitve. Pa sm ga dala v 4. mescu, pa so mi precej težili. Vem pa, da si ga bom dala nazaj k mi je to tko lepo Drugače pa Polonca78, kar se tiče piva. Baje to naj ne bi nič škodovalo, če vsake toliko kakega rukneš. Učinek je celo nasproten. Pravijo da b vitamin dela mleko, tko da si le privošči sem pa tja kakega. Jst sm ga prej ful rada pila, zdej mi je začel pa smrdet , tko da sm v nosečnosti spila ene 3-4 Bandidos Ice - to je to.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:50:33
|
|
|
|
bamby
|
polonca, če ti zapaše kakšna posebna pijača, si jo kar privošči. Za silvestrovo sem jaz cel večer vino pila, pa šampanjec ob polnoči, pa zaradi tega sploh nimam slabe vesti. Si pač privoščim, ko mi zapaše, ne pa da bi to pila dan za dnem. To je pa baje res, da pivo proizvaja mleko, zato si bomo mogle kar zaloge narest. Jaz sem 1. pila brezalkoholnega, pa pri mleku ni kaj dosti pomagal, ker ni bilo prave stimulacije (tamali se ni dojil ) . lanchy, pritisk je res zelo visok. Pokliči in se pozanimaj kaj storiti. Saj lahko da bodo rekli počivat, lahko bodo rekli pa priti se pokazat . dolenjka, torej nekaj že nastaja . Upam, da ti uspe srečno dokončat. Pa poročaj, kako ti je uspelo in kakšni so bili komentarji (tvoji in )!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:52:47
|
|
|
|
polonca78
|
oooooo ste me razveselile!! zvečer bo tako padlo eno malo pivo, da bodo vsi samo gledali. Lanchy, dej res pokliči v porodnišnico in povej kolk maš pritiska. ti bodo že znale svetovati in boš vsaj pomirjena.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 15:59:56
|
|
|
|
Suzi*
|
oj, čveke. jaz sem bla pa z mesecnico na čajčku, sva se tolk začvekale, da sem skor pozabila it domov, ker so mi tamalga pripeljali. No, mi je ratalo pol domov prišibat ene pol minute pred tastom in taščo in našim dečkotom. kakšen deci si komot privoščiš, polonca. Lanchy, pokliči, pa poročaj kaj si zvedla. tale pritisk je res mal prehud se mi zdi. dolenjka, bravo za segedin. kakšen pa je bil??? jaz tud šibam kuhat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:05:14
|
|
|
|
katka37
|
Punce, gesla,pliz. Polonca, meni se je zadnjič tudi ful zaluštalo pivo, pa me je bilo kar sram, da bi me videli s pivom pred sabo, ampak lušti so lušti in vam povem, da sem s takim užitkom spila to pivo, da mi je bilo čisto vseeno, kaj si kdo misli. Škoditi pa itak ne more, če tu in tam spijemo malo alkohola (seveda ne žganih pijač) tudi v nosečnosti, deci tu in tam prav paše. Ojoj, kot da sem kronik, pa piva drugače sploh ne maram.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:09:18
|
|
|
|
pina-1
|
ola čveke. midve sva tudi doma. sva šle na eno mini kosilce in degustacijo vinčka z mojimi sodelavci. sedaj pa kuhamo kosilce za tatija: bo kar pečene perutke fasal pa malo kruha in kumarce. dolenjka, saj veš da te nisem mislila resno, samo malo sem se hecala... meni se je zadnjič por prismodil in sem ga kar nekaj vrgla stran... ROžica moja ne bit huda name. polonca si pa od mrtvih vstala. smo že mislie da sa si šla v rim grem sedaj malo kavč peglat, da se naša dečva v trebuhu malo umiri. nabija 100 na uro
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:10:56
|
|
|
|
katka37
|
Bamby, tu in tam sem jaz tudi zabuhla malo, predvsem okrog oči, pa čez nekaj ur mine. Še malo midvi omi zdržima, pa bo boljše.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:17:58
|
|
|
|
katka37
|
Pina, kar ne morem verjeti, kakšno čupo je imela Mia ob rojstvu, glede na to, da sta naša mulčka bila skoraj brez las. Prava sladka pupika. Vse fotke so super- kar je na njih seveda.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:23:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, tu in tam sem jaz tudi zabuhla malo, predvsem okrog oči, pa čez nekaj ur mine. Še malo midvi omi zdržima, pa bo boljše. Moram povedat, da je oteklina v oči res splahnela. Ne vem, kaj bo pa jutri . Kako si pa kaj ti katka???
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:24:55
|
|
|
|
sayuri
|
Pina, katera je zdaj ta frišna frizurca? Tale v rdečem puloverju? TA ti ful paše. . PA tvoja princeska je tok cukrasta . Ful ful luštna. Pa ti me spominjaš na eno mojo sodelavko .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:25:30
|
|
|
|
bamby
|
dooolleeeenjkaaaa, a se ravno k jedi spravljaš, ali že na novo spet segedin kuhaš ??????
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:32:10
|
|
|
|
katka37
|
Bamby, gre, ko se vsaj malo naspim je takoj boljše. Je pa zdaj dosti težje v tej nosečnosti, komaj prisopiham po vseh stopnicah. Lažje pa mi je verjetno zaradi tega, ker sta zdaj oba mulca že večja, pa bolana v bistvu tudi nista nekaj, tako da imajo več časa da cartajo mene. Sem dala v album nekaj slikic iz moje fotoknjige, če katero zanima, pa se bo poskusila sama poslikati. Je pa zaklenjen. Pa še z bolečim gležnjem sem takrat skakala in se naštimavala v poze, trola.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:41:15
|
|
|
|
bamby
|
Mi pošlješ geslo, prosim.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:42:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dooolleeeenjkaaaa, a se ravno k jedi spravljaš, ali že na novo spet segedin kuhaš ?????? A zdej me boš pa še ti zaje******? Segedin je bil ODLIČEN. Sem ga za celo vas skuhala Moj pravi, da boljšega ne dobiš nikjer (upam, da to pomeni, da tut pr tečni tašči ne ) in je pojedel dva zvrhana krožnika, zdej se je pa na kavč zvalil, jaz grem pa k njemu, ker sem se tut nažrla ko in ne morem sedet Aja, še prej grem pa posteljnino iz sušilca vzet Katka, geslo ti om na ZS poslala, ti pa prosim meni
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 16:59:37
|
|
|
|
dolenjka
|
OOOO hudo Katka! Razturaš! In pri 3eh otrocih tak geštel? Svaka čast! Evo, segedin je bil tko dober, da moj že drva žaga sred dnevne
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:03:39
|
|
|
|
katka37
|
Ej, big mama, spremeni naslov albuma v kaj bolj seksi. Kakšne so le še druge fotke, uauuuuuuu. Ko šljivi segedin ob tem. Se pa takoj vidi, če te slika nekdo, ki se na to spozna. Sem ti poslala zs. Bamby, zs te čaka.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:06:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Katkaaaaa, še meni geslo prosiiiimm!!!! Jaz sem pa skuhala za dol past purana v gobovi omaki (s šampinjoni) , zdej se pa še skutni štrukli delajo. Njami. Moj pa je sporočil, da ne bo imel časa jest. Se mu bo mudilo na pevske. Bom pa sama uživala, še žal mu bo!!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 18.1.2008 17:11:59
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest bi tudi geslo Katka če lahko ?
|
OTROŠKA OBLAČILAKAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?VRSTA BLAGA (
35%)

CENA (
24%)

BRAND (
0%)

KVALITETA (
24%)

DESIGN (
9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (
9%)
Število vseh glasov: 68Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!