|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
20.1.2008 9:14:33   
mary_lou
Uf misar še v domžale pošlji mal sončka mamo tako meglo da bi lohk grozljivke snemal....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.1.2008 9:18:03   
Februarka08
Dobro jutro!
Tudi jaz sem spala kot user posted image danes, hvala bogu. Celo noč... Kako je to fino. Smo pa tudi že pojedli, sedaj se morm pa mal zrihtat in k seb spravt. Sem taka kot ena stara oma... Pa še tipkat se mi ne da, ne vem kaj bo danes z mano.user posted image Pa kosilo kuham še za taščo in tasta, tako da bo treba kaj narest.user posted image
Lepo nedeljo vam želim, pri nas ni še nič sončka...user posted image Upam, da pride kaj naokoli...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.1.2008 9:33:03   
Bajsa
Dobro jutro dame in gospoda!
No danes smo pa pri nas bolj zgodaj vstali, je en prav poseben dan user posted image user posted image user posted image
Zdaj se bom počas odpravla k mamic, morem za celo familijo kosilo skuhat, pa mi2 nimava prostora za 8 jedcev in bo pr mamic bolj fajn. Sm rekla dones je zadnji rojstni dan, ko še nisem mamica in ga je treba lepo proslavit, a ne.
Sm pa tko zelo žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moja pametna tašča mi je zatrjevala, da je pojstlca še čist dobra in zdej ko mam že vse sestavljeno in pripravljeno ugotovim, da nujno rabim novo, ker mi tista stranica, ki bi se mogla pomikat gor in dol po potrebi, kar sama dol pada. Jst pa to rabim nujno, ker mam gor previjalno blazino, nimam kje drugje user posted image  previjat. Se mi bo kr zmešal dones. Po moje zato dones nisem mogla spat do 10, ker že od 6 to študiram kako bomo zdej s pojstlco zrihtal. Ah bo že....
Lep dan želim vsem!

Anandrej zdej pa lohk tud meni starost spremeniš na 26user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.1.2008 9:38:18   
Lanchy
Anandrej, mojo tudi... in sicer na 28user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.1.2008 9:43:09   
mary_lou
Uf METI pa že sredi zime o morju razmišlja ja mi dva ups mi trije bomo šli spet najbrž v tunizijo kot lansko leto sam letos bomo mogl še lanskega slepega potnika prjavt hehehehe

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.1.2008 9:55:23   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Za mano je spet slaba noč. Mej je spet tko žagal, da je blo za znoret user posted image  user posted image  user posted image  In še zdej žaga user posted image  NO, bo vsaj 1 v familiji naspan user posted image

Bajsika prjatlca, VSE NAJ NAJ. Kmalu se ti bo izpolnila velikkkaaaa želja, vse ostale pa tudi pridejo na vrsto.... Tudi s posteljico se bo vse rešilo, boš videla!

Ej kuharce, eno vprašanje: jaz bi danes delala krremšnite, pa se mi ne da po listnato testo v trgovino, doma ga tudi ne bom delala, ker sem preveč komot in lena. A bi lahko uporabila mogoče vlečeno, tisto, ki ga že zavaljanega prodajajo v trg.? Ga imam doma user posted image

Pri nas je že tudi sonček, že od pol osmih user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.1.2008 10:02:14   
Februarka08
Bajsa vse naj naj!!! user posted image Lepo praznuj, s posteljico se bo pa tudi vse uredilo, boš videla! Danes daj to iz glave! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.1.2008 10:06:23   
dolenjka
Jaz imam tudi težave z urinom. Verjetno premalo kegljeve vaje delamo user posted image
Jaz sem itakk stalna prijateljica dnevnih vložkov, zdej sem pa že delničarka Tosame in ALwaysa user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.1.2008 10:10:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR

pozdravljene punce.

najprej naj vam zaželim čimlažji porod.

potem bi vas pa nekaj prosila. glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi bila zelo zadovoljna, če bi tu pa tam (mogoče na dan ali dva) objavile seznam tistih, ki so še noseče in mamic. tako bi mi res olajšale delo. hvala vam user posted image .

Anandrej, a boš lahko ti poskrbel, da bo naša pridna Eviii RR in z njo tudi cela RR na tekočem? user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.1.2008 10:12:31   
bamby
Še iz moje strani dobro jutro!
Vreme je še ful megleno. Zaenkrat še ni duha o kakšnem sončku. Večer se ni končal z nagrado, ker sploh ne vem, kdaj je user posted image  prišel v posteljo user posted image . Sem imela pa zjutraj tudi jaz ustmeni zagovor user posted image user posted image user posted image . Pol se je pa še on mene potrudil malo pocartat user posted image .

nejč, upam da bo vse OK. Če imaš premalo plodovnice ti bodo verjetno res pomagali prej rodit. Ampak vprašanje če že jutri user posted image , razen če bo res zelo nujno.

ati Toni, sem tudi jaz pričakovala, da bo vrtnica včeraj že doma. No, naj se Janez lepo pozdravi, da se boste potem še lepše imeli.  Te moram pa pohvalit, da si zelo priden in skrben mož! Kakšen si šele ati user posted image user posted image user posted image ?!

dolenjka, glede vlečenega testa za kremšnite: jaz sem sicer vedno delala le iz listnatega. Probaj pa boš videla. Ampak bi mogla po moje dat več kot enega. Vsaj dva, če ne tri user posted image .

4. stroj cunj se mi je tudi že opral. Zdaj samo še čakam, da se  user posted image  spravi ven iz postelje, da jih nese sušit. Na kosilo gremo pa k tašči, ker je včeraj praznovala rojstni dan. Super, spet mi ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki ste v zadnjem času tudi praznovale pa želim vse najboljše in čimlažji porod!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.1.2008 10:25:58   
MetiLu
Dobr jutr!
jaz sem spet spala do devetih user posted image  Sicer sem se ponoči parkrat zbudila, ker me je spet tako trgalo tam dol, jest ne vem kaj je to? Moj je prejle reku, če še ne mislim začet torbe za v P sabo v avtu vozit? user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče pa ni tko slaba ideja.
Naš mulček je spet neki len dones user posted image  Lubek gleda risanke, počas se bova pa odpravila od doma, ker greva k tašči na kosilo user posted image  user posted image  user posted image jeeeeeeee, pa mi ne bo treba kuhat user posted image
Jaz težav z uhajanjem nimam, je pa res, da kar pridno delam vaje med lulanjem ponoč. Sej ne velik, vsak dan pa vsaj enkrat.
Tle pri nas je pa spet taka megla user posted image  
Toni, te je pa žena fajn navadila na RR poročat user posted image  user posted image  Sem ravno zjutraj razmišljala, če se nam bo kaj kmalu oglasila. Tudi zlatenca bo minila, pol se boste pa na veliko cartali. Pa tudi ključnica se bo porihtala, če je slučajno malo nalomljena, nič bat. Janezi so tako kerlci, komaj čakam da najinega spoznam user posted image  Pozdravi ženko! user posted image
Bajsa, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo praznujte
Nejč, ne vem kje sem to slišala, samo za premalo plodovnice je treba baje več pit user posted image  Sicer pa jutri poročaj, ali že cartate user posted image  mali je že dost velik, kar pogumno!

Zdej grem pa vse ZS prebrat, mi tko neki blinka tlele user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.1.2008 10:30:44   
ella79
dobro jutro čvekice user posted image za mano spet ena fajn prespana noč, kljub temu, pa sem že popoldan likala kavč user posted image user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image vse naj za roj dan. S posteljico boste pa že nekako rešili, bo pa user posted image imel novo.

na janezka sem pa jaz tudi že spomnila, da verjetno se doma že cartajo... ati tone lepo ju pozdravi, pa sej boste kmalu skupaj doma

nejč, a si sima že prej kej opazila, da ti plodovnica odteka po kapljicah? A ni baje tako, da če potem vleiko počivaš, se ti lahko mal tudi nazaj obnovi user posted image

ena je spraševala neki glede malinovega čaja.... jaz sem ga začela piti z začetkom 38. tedna, pa sem kar z dvema šalcama na dan štartala, pa da vidmo, če je res kaj na tem user posted image user posted image user posted image

glede ulitka - vem, da se dobijo eni kompleti, sam sem mislila da samo v ameriki, ne pa tudi v evropi. Če bi to vedla, bi si ga zagotovo naročila. Tako da sem jaz mal poeksperimentirala user posted image sem sam gazo dala na trebuh, pa namazala z modelirno maso za ulivanje v modelčke (tako k je vertnica naredila tiste angelčke). Si potem lahko predstavljate, kok je to ene packarije user posted image tako da tam do zizikami je full težko naredit, k se potem vse neki drobi, pav tako vmes user posted image zato so pomoje mal več izpadle, al pa sem bolj na debelo namazala, kot po bušiju user posted image user posted image aja, al pa bušija nisem dost pr strani... mah, sej ni važno, hotla sem probat, da vidim, kako to sploh zgleda, itak bo pa sam za prah nabirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.1.2008 10:59:23   
Janey
Dobro jutro...mi2 sma komaj zdaj prilezla iz postelje...kak je fajn poležavatuser posted image user posted image

Bajsa in Lanchy VSE NAJBOLJŠE. Želim vamsa veliko cartanja in lepih trenutkov z vajinimi družinami.

Jaz bi danes tudi kaj pekla...se mi tako nekaj sladkega lušta...pa ne vem kaj...nekaj na izi. Če ima kaka kakšno idejo naj kar napiše. Će ne bom pa kar kako marmeladno rolado naredila. Pa sem endvari fertikuser posted image user posted image
Pol pa danes tašča kuhauser posted image user posted image pol pa pobegnema na luft..

Zdaj grem pa pozajtkovat pa eno kavico spit.
Lepo nedeljo vam želim. Pobožajte bušateuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.1.2008 11:00:46   
katka37
Nejč, drži se, kar je treba, je treba.

Ati Toni, user posted image user posted image  za tako pridnega moža, Janez bo pa tudi v redu, pozdrav vrtnici.

Janey, mislim, da imamo skoraj vse zdaj podobne težave, jaz sem začela kar spati v spodnjih hlačah in jih nonstop menjujem. Itak pa mi je tako vroče zdaj v nosečnosti, da pižame skoraj ne rabim.

Bajsa, vse najboljše, darilo pa boš itak kmalu dobila, zelo lepo in glasno. user posted image

Ella, glavno da je odlitek uspel.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.1.2008 11:01:17   
Marusah
Evo, najprej seznam za našega moderatorja:

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image  
01. user posted image zoya24, 28 let, 2.user posted image  
01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image  
02. 
user posted image Lanchy, 28 let, 1.user posted image

02. user posted image bleščica, 29 let, 2.user posted image  
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image

03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
03. user posted image p@tricij@, 28 let, 3.user posted image  
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image
nejč008, 26 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, ? let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 23 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image tamala_82, 24 let, 1. user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image

72 user posted image , pričakujemo  še 17 deklic, 19 fantkov in 36 user posted image .

user posted image Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000g in 50cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
rojstvo ob  ? - 2850g in 49 cm 

< Sporočilo je popravil Marusah -- 20.1.2008 11:08:31 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.1.2008 11:01:33   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz imam tudi težave z urinom. Verjetno premalo kegljeve vaje delamo user posted image
Jaz sem itakk stalna prijateljica dnevnih vložkov, zdej sem pa že delničarka Tosame in ALwaysa user posted image

Seveda, kdo pa drugi če ne ti. Komaj si pokonci, že nam take delaš, da crkavamo od smeha. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.1.2008 11:06:39   
larisa
Jutrooo,

Katka, a lahko jaz tud geslo?

Bajsa, vse naj naj naj, pa enega zdravega, pridnega user posted image !   user posted image user posted image user posted image

Nejč, drži se pa poročaj!user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke Vrtnici, pa lupčka Janezu, da boste čimprej vsi trije skupaj doma...

Glede gipsa za odlitek trebuščka, ga najdete na tem naslovu: http://www.srcek.si/si/

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.1.2008 11:08:41   
Marusah
Vsem, ki praznujete - vse najboljše!!!!user posted image

Vrtnici želim čimprejšnji prihod domov user posted image  Da zlatenica hitro mine....

Nejč veliko sreče jutri...glej, da nam poročaš kako je s tabo takoj ko boš lahko.

Mi gremo tudi danes na kosilo k tašči user posted image  mi prav paše. Se ni zdi, da se me nekaj loteva... me je spet začelo nekam sumljivo boleti grlo. Pa potim se, ko da bi imela povišano temperaturo - pa jo nimam user posted image  Eh, bo že... malo čajčka, pa limonce - pa bo!!!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.1.2008 11:13:32   
katka37
Larisa, poslala sem ti zs. Si pa našla ful dobro spletno stran. Samo meni se zdi ta komplet za odlitek kar malo drag. Razmišljam o tem, da bi kupila kar mavec, ki ga uporabljajo električarji (je res poceni, ves čas delam odlitke s tem), namočiš vanj kose povoja in narediš odlitek. Preizkusila sicer še res nisem. So pa ostale stvari tudi zelo zanimive. 

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.1.2008 11:15:45   
pina-1
dolenjka nimam pojma kkako ti bodo kremšnite ratale s tem testom. MEni se zdi čisto pretanko.. Poročaj če boš poskusla...

bajsa vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne skrbi glede posteljice. Boste že pošlihatali. MI naše še nismo sestavli, pa pojma nimam kdaj gospod misli še to nardituser posted image

kruhek sem že spekla, sedaj pa grem likat. bodite dobro in uživajte v soncu tiste ki ga imate. PRi nas ga niuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.1.2008 11:17:15   
dolenjka
Rolada tut ni tko slaba ideja user posted image  Janey, dej napiš recept, k se mi ne da brskat user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.1.2008 11:18:36   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Larisa, poslala sem ti zs. Si pa našla ful dobro spletno stran. Samo meni se zdi ta komplet za odlitek kar malo drag. Razmišljam o tem, da bi kupila kar mavec, ki ga uporabljajo električarji (je res poceni, ves čas delam odlitke s tem), namočiš vanj kose povoja in narediš odlitek. Preizkusila sicer še res nisem. So pa ostale stvari tudi zelo zanimive. 

Itak, da je drag. To je za tiste, ki nismo tolk ustvarjalne in se ne znajdemo tolk da bi same kaj ustvarile. Ampak na tem linku so mi ful hude stvari, pa vse naravno...
Tvoje fotke so pa tak zakon. Ful lepo in ful hud geštel, svaka čast!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.1.2008 11:20:05   
Marusah
Mi tut nimamo še sestavljene pojstelce...drugi teden pride na vrsto!!! Glavno je, da imam vse pooprano in polikano (posteljninco, rjuhice,...) če nas slučajno kaj prehiti user posted image

Pina jaz se ti tut pridružujem pri likanju - ni in ni konca teh cunj user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.1.2008 11:22:12   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Itak, da je drag. To je za tiste, ki nismo tolk ustvarjalne in se ne znajdemo tolk da bi same kaj ustvarile. Ampak na tem linku so mi ful hude stvari, pa vse naravno...
Tvoje fotke so pa tak zakon. Ful lepo in ful hud geštel, svaka čast!!!

Ja res katka....a ti čist zares pričakuješ tretjega otročka? Svaka ti čast user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.1.2008 11:42:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Rolada tut ni tko slaba ideja user posted image  Janey, dej napiš recept, k se mi ne da brskat user posted image

3 jajca (sobna temperatura)
15 dag sladkorja
10 dag moke
5 dag jedilnega škroba
6 žlic vroče vode
vanilijev sladkor
žlička pecilnega praška
marmelada po želj

Jajca stepamo približno 4 minute, da se spenijo, nato dodamo sladkor in vanilijev sladkor in stepamo še približno 1 minuto. Nato dodamo 6 žlic vroče vode, masa se mora povečati vsaj za trikrat. Moko, jedilni škrob in pecilni prašek na to maso presejemo (počasi) in mešamo. Maso zlijemo na pekač (standardni - nizek), ki smo ga (obvezno) obložili s peki papirjem in damo v pečico za 8 minut na 225 stopinj. Če prepozno vzamemo ven, se bo rolada prelomila, drugače pa ne.
Prej si že pripravimo raztegnjeno kuhinjsko krpo, ki smo jo posuli s sladkorjem. Pečeno maso zvrnemo na krpo skupaj s peki papirjem, ki ga takoj pokapamo z mrzlo vodo. Peki papir previdno odstranimo iz mase (kar hitro), pečeno maso namažemo (previdno) z marmelado in si pri zavijanju pomagamo s krpo. Rolado damo v hladilnik za 6 minut, da se ohladi. Ko jo vzamemo iz hladilnika jo narežemo na poljubno široke koščke in okrasimo s sadjem po želji..

Pa dober tekuser posted image user posted image

če bi imela doma smetano bi pa raje nardila kakšno omleto...pa je žal nimam v trgovino se mi pa tudi ne ljubi.
Lubek gre zdaj...pa bom lepo na šunjara spekla...to bo veseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!