Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 19:18:20
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No prov, te bom v ponedeljek mal poklicala, pa si bova urnike uskladili a prov? Zdej grem pa res v horizontalo prov prov Grem jest tud mal v horizontalo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 19:35:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Pa sej niste normalne............ Kmal bo 4. del, boste vidle . Meti, meni sta obe torbi všeč, modra morda še malo bolj... Če je ne boš uporabila, kupim . Zdej grem pa končno pod tuš in na kavč, mam dost vsega za dons, čeprav nisem kaj pretirano delala... Samo likalnik vihtela sem in tja... Pridne bodite, pejte se cartat in se ustno zagovarjat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 19:43:12
|
|
|
|
Janey
|
ojoj....ve ste čisto NORE...ne da se brat za nazaj...zdaj sem lena...bom mogoče jutri zjutraj sem prišla pogledat samo če je kaj novega...pa vidim, da ste vse še v enem kosu grem dalje peglat kavč..pa kaj pod zob dat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:13:13
|
|
|
|
Marusah
|
Čer! Sem prišla malo počekirat, če imamo slučajno spet kakega novega februarčaka al pa februarčico...pa zgleda, da nisem nič zamudila Drugače pa sem zmatrana ko pes. Sem imela cel dan obiske. Zdej pa samo še pod tuš letim, pa v posteljo. *Nočko*
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:20:06
|
|
|
|
katka37
|
Meti, to je za moje pojme super geštel, najbolj všeč si mi pa v rdečem, ker je rdeča trenutno moja najljubša barva. Če so ostale fotke še bolj uaaaaaau, pa bo tvoj znorel. Glede torbe-spet mi je rdeča (oranžna) torba bolj všeč. Za podlaganje pod glavo sem slišala tudi jaz, naj bi imeli v posteljicah privzdignjeno vzglavje, ne z vzglavnikom ampak se nekaj podloži pod jogi.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:30:52
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Turšica, jst sem svojga kr prejle opravla (po ne vem kolikih mesecih) in sem dobila petko, pa še + zraven Dolenjka, ta je pa svetovna, sem se zdaj ful narežala, prava si. Zdaj preizkušam to s temi okvirčki-citati, pa mi ne uspeva, help. Ja, temu se reče dežurna klovnesa A že znaš citirat? Klikni na tisto sporočilo zgoraj "citiraj" , ki bi ga rada citirala in to bo to. Pod vse napisano pa še svoje dodaš Da se prepričam, če res znam. Se mi ravno da. Se že pol ure spravljam pod tuš, pa imam trenutno lenuhitis. Morala bom sama sebi ukazati, naj se spravim.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:35:35
|
|
|
|
bamby
|
No, bejbe, vidim da ste se kar dost naklepetale. Jaz sem tudi že kruh spekla in Tima stuširala. 3. stroj cunj je še v sušilcu, vendar je moj tako priden, da vse posuši in zloži namesto mene,da sem jaz lahko gospa . Ga bom mogla kasneje nagradit . Zdaj bom pa dala PC spat. nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:35:41
|
|
|
|
MetiLu
|
O hudo mama Katka, sem šla šele zdele tvoje fotkice poškilit Pišuka, zdej moram pa res najdt en easy programček, da mal predelam tele moje fotkice Jest se bom pomojem kar odločila za podložen jogi, sej če pa ne bo ok, bo pa prec babca povedala Torbi sta pa obe fajn, bom pa kar sve mela pa bom lahko barvo izbirala Bom vidla, katera se mi bolj obnesla... Punce, jest bi šla že rodit, komaj čakam da spoznam tega mojga škratka k me tko brca Se mi zdi, da sem se šele v zadnjih tednih res povezala z njim Me prov zanima, kaj mi bo Ratko (G) kej v torek povedal, pa če mi bo ctg naredil? Kaj naj bi zdej še preverili na pregledu?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:44:25
|
|
|
|
mary_lou
|
Meti jest bi tudi geslo če lahko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:46:32
|
|
|
|
mary_lou
|
Aja pa še glede vzglavja v Lj v MŠ so rekl da absolutno ne če ni drugače naročeno s strani zdravnika, baje zarad tega če bruha se lohk zaduši ker ne zna izpljunit sam pa še zarad hrbtenice neki ne vem no tko so rekl???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 20:50:54
|
|
|
|
katka37
|
Meti, sem vstopila v 38. teden in mi bo to sredo, ko bom imela dpolnjenih 37 t in 5 dni prvič delal tudi ctg, mogoče tudi vaginalni pregled, še ne vem, bom pa seveda poročala. Se mi zdi, da sem zdaj skoraj nonstop samo na pregledih.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 21:01:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz tud upam, da bo malo pogledal MV, samo da ne bo tako kot zadnjič, ko sem krvavet začela Punce, malo sem čekerala RR, pa mi je prišlo na misel... dopust 2008. A že kej razmišljate, da boste kam šli? Midva še ne veva, kok bojo finance dopuščale, me pa zanimajo kakšne fajn ideje za dopustek z malčki, predvsem imam v mislih morje. Joj, kok mam spet trd trebuh Grem ležat, se slišmo zjutraj
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 21:09:55
|
|
|
|
katka37
|
Jaz pa kar v bano, za sprostitev. Nočko.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 21:47:44
|
|
|
|
nejč008
|
Punce, čao... Se spet malo javljam. Imela sem pregled v petek in imam tako malo plodovnice, da moram it v ponedeljek v LJ porodnišnico na pregled. Mogoče bo pa že ???!!! So me opozorili, da če se ne bo 10x premaknu, moram pa takoj it. Ima že 3kg in premalo vode v trebuščku. Mora prej ven. Jaz pa še zaprta kot čep. - že vidim mučno in dolgotrajno umetno popadkiranje... Ima še katera premalo plodovnice? Nazadnje bom pa jaz prva... ?!?! Zdaj bi kar naenkrat bla noseča še cel mesec. Kar težko dojet, da bo v ponedeljek mogoče šlo zares? No, Anandrej, za seznam, 21.1.08 grem, mogoče bo. Če pa pridem nazaj še v enem kosu, pa se slišimo. Držte se vse; zgaga, hrbet, zatekanje, dihanje, lulanje, ... Vse mine. LP!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 22:31:55
|
|
|
|
vrtnica76
|
lep pozdrav najprej vas vrtnica vse lepo pozdravlja .Z Janezkom sta še vedno v porodnišnici . Danes sem se že pripravljal na njun prihod (6 ur sem sesav in pomival hišo) nakar sporočijo, da je fant zlatenčen in je moral pod lučko , najmanj do jutri. Drugače sta super, edino za Janezka sumijo, da ima nalomljeno ključnico . lepo se imejte in preganjajte svoje može (fante ), da opravijo hišna opravila namesto vas
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 22:37:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Toni, tudi to mine, ne skrbi... Saj bosta kmalu doma in se boste veselo cartali. Priden, da si vse naredil . Morm še mojmu povedat. Zdaj grem pa jaz tud spat, me nekaj trebuh žuli, sem napihnjena kot 100 pa še eni krči so se začeli. Nočko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 22:58:20
|
|
|
|
Janey
|
Toni priden ati si smo ponosne nate..tudi tvoja žena bo. Z Janezkom pa bo tudi vse ok. Upam, da boste jutri že vsi doma. Stiskam pestke!! Mene pa nespečnost daje kr nisem in nisem zaspana...sej sem utrujena ampak spat pa kar ne morem...od tega kavča me pa tudi že vse boli hudiča Eno vprašanje...zadnje čase mi tako po malo uhaja urin(vidim in voham na dnevnem vložku..najhuje na pižami ). A se kateri od vas tudi to dogaja jaz ne vem več kaj naj...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 23:01:44
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Kaj naj bi zdej še preverili na pregledu? Meti mene ni več niti pregledala...mi je samo še ctg naredila, pa zvagala pa pritisk, pa sem lahko šla...no jaz sem prosila če pogledala samo če je z glavico še vedno dol ker se mi zdi da tak čudno brca, pa mi je na hitro še uz naredila, da smo se prepričali, da je vse ok. in baje so takšni pregledi zdaj do konca...samo ctg... jaz bi jo edino še za bris rada prosila...ker ne vem če ga v P delajo. Ga delajo?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 23:07:44
|
|
|
|
nizy
|
Janey- meni se tudi to dogaja ,pa danes je bil še svetlorumene barve sluzast izcedek.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 23:09:25
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Janey- meni se tudi to dogaja ,pa danes je bil še svetlorumene barve sluzast izcedek. Meni je to tako gorzno, kr tako smrdi...pa ne vem kaj naj nardim pižamo lahko vsak dan menjam...podnevi še gre ko mam dnevne vložke..ampak vseeno je neprijeten vonj
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 23:15:57
|
|
|
|
nizy
|
ja fuulll smrdi ,da se je potrebno večkrat na dan tuširat. Jaz si 1dnevno skuham čaj za sečila za nosečnice . Se mi zdi ,da je malo boljše. Zdaj trenutno pijem malinov čaj za maehčanje MV,upam,da bo kaj pomagal.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 19.1.2008 23:18:40
|
|
|
|
Janey
|
A ta čaj dobiš v lekarni..za sečila? Ma sej samo še nekaj dni upam, da bo potem to izginilo in da je to damo zaradi pristiska . Lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 5:19:55
|
|
|
|
Eviii
|
pozdravljene punce. najprej naj vam zaželim čimlažji porod. potem bi vas pa nekaj prosila. glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi bila zelo zadovoljna, če bi tu pa tam (mogoče na dan ali dva) objavile seznam tistih, ki so še noseče in mamic. tako bi mi res olajšale delo. hvala vam .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 8:29:24
|
|
|
|
pina-1
|
jutro punce. uuu sem se naspala...sem končno celo noč prespala v postelji. do 7 smo uspeli spati no sedaj je so že risanke na sporedu, jaz sem pa svoj zajtrk- gres že pojedla. bo pa danes pečenje kruha na sporedu in likanje. dovolj lenarjenja. toni in vrtnica, upam, da se boste čimprej pocartali in da bosta vrtnica in Janezek kmalu doma. PA pozdravi našo vrtnico.reci da jo močno pogrešamo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 8:52:01
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro po včerajšnjem kislem vremenu, nas danes razveseljuje sonček dragega že kurim, da greva mal ven, ne mal...velik... ste ble pridne včeraj, ste ful načvekale. jaz sem bila bolj lene sorte Vidim, da imate probleme z ustnimi zagovori, jaz res je problem zadihanost...ampak saj se da...sploh, če gre na ustni zagovor tud on moj se dobro odreže pri tem nič, grem jaz na zajtrk...se še kaj beremo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Otroški vozičkiendrinaKatero znamko otroškega vozička ste izbrale?Peg Perego (
48%)

Quinny (
25%)

Hauck (
10%)

Mutsy (
6%)

Stokke (
4%)

Bugaboo (
8%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!