|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
19.1.2008 19:18:20   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No prov, te bom v ponedeljek mal poklicala, pa si bova urnike uskladili a prov? Zdej grem pa res v horizontalo user posted image

prov prov user posted image  Grem jest tud mal v horizontalo.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.1.2008 19:35:20   
Februarka08
Pa sej niste normalne............user posted image Kmal bo 4. del, boste vidleuser posted image .
Meti, meni sta obe torbi všeč, modra morda še malo bolj... Če je ne boš uporabila, kupimuser posted image .
Zdej grem pa končno pod tuš in na kavč, mam dost vsega za dons, čeprav nisem kaj pretirano delala... Samo likalnik vihtela sem in tja...
Pridne bodite, pejte se cartat in se ustno zagovarjat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.1.2008 19:43:12   
Janey
ojoj....ve ste čisto NORE...ne da se brat za nazaj...zdaj sem lena...bom mogoče jutri zjutrajuser posted image user posted image
sem prišla pogledat samo če je kaj novega...pa vidim, da ste vse še v enem kosuuser posted image user posted image grem dalje peglat kavč..pa kaj pod zob datuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.1.2008 20:13:13   
Marusah
Čer!

Sem prišla malo počekirat, če imamo slučajno spet kakega novega februarčaka al pa februarčico...pa zgleda, da nisem nič zamudila user posted image

Drugače pa sem zmatrana ko pes. Sem imela cel dan obiske. Zdej pa samo še pod tuš letim, pa v posteljo.

*Nočko*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.1.2008 20:20:06   
katka37
Meti, to je za moje pojme super geštel, najbolj všeč si mi pa v rdečem, ker je rdeča trenutno moja najljubša barva. Če so ostale fotke še bolj uaaaaaau, pa bo tvoj znorel.
Glede torbe-spet mi je rdeča (oranžna) torba bolj všeč.

Za podlaganje pod glavo sem slišala tudi jaz, naj bi imeli v posteljicah user posted image  privzdignjeno vzglavje, ne z vzglavnikom ampak se nekaj podloži pod jogi.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.1.2008 20:30:52   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Turšica, jst sem svojga kr prejle opravla (po ne vem kolikih mesecih) in sem dobila petko, pa še + zraven

Dolenjka, ta je pa svetovna, sem se zdaj ful narežala, prava si.user posted image user posted image user posted image

Zdaj preizkušam to s temi okvirčki-citati, pa mi ne uspeva, help.

Ja, temu se reče dežurna klovnesa user posted image

A že znaš citirat? Klikni na tisto sporočilo zgoraj "citiraj" , ki bi ga rada citirala in to bo to. Pod vse napisano pa še svoje dodaš user posted image

Da se prepričam, če res znam. Se mi ravno da. Se že pol ure spravljam pod tuš, pa imam trenutno lenuhitis. Morala bom sama sebi ukazati, naj se spravim.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.1.2008 20:35:35   
bamby
No, bejbe, vidim da ste se kar dost naklepetale. Jaz sem tudi že kruh spekla in Tima stuširala. 3. stroj cunj je še v sušilcu, vendar je moj user posted image  tako priden, da vse posuši in zloži namesto mene,da sem jaz lahko gospa user posted image . Ga bom mogla kasneje nagradit user posted image user posted image user posted image .

Zdaj bom pa dala PC spat.

nočko user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.1.2008 20:35:41   
MetiLu
O hudo mama Katka, sem šla šele zdele tvoje fotkice poškilit  user posted image  user posted image  user posted image

Pišuka, zdej moram pa res najdt en easy programček, da mal predelam tele moje fotkice user posted image  user posted image

Jest se bom pomojem kar odločila za podložen jogi, sej če pa ne bo ok, bo pa prec babca povedala user posted image  Torbi sta pa obe fajn, bom pa kar sve mela pa bom lahko barvo izbirala user posted image  user posted image  user posted image  Bom vidla, katera se mi bolj obnesla...

Punce, jest bi šla že rodit, komaj čakam da spoznam tega mojga škratka k me tko brca user posted image  Se mi zdi, da sem se šele v zadnjih tednih res povezala z njim user posted image  Me prov zanima, kaj mi bo Ratko (G) kej v torek povedal, pa če mi bo ctg naredil? Kaj naj bi zdej še preverili na pregledu?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.1.2008 20:44:25   
mary_lou
Meti jest bi tudi geslo če lahko  user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.1.2008 20:46:32   
mary_lou
Aja pa še glede vzglavja v Lj v MŠ so rekl da absolutno ne če ni drugače naročeno s strani zdravnika, baje zarad tega če bruha se lohk zaduši ker ne zna izpljunit sam pa še zarad hrbtenice neki ne vem no tko so rekl???

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.1.2008 20:50:54   
katka37
Meti, sem vstopila v 38. teden in mi bo to sredo, ko bom imela dpolnjenih 37 t in 5 dni prvič delal tudi ctg, mogoče tudi vaginalni pregled, še ne vem, bom pa seveda poročala. Se mi zdi, da sem zdaj skoraj nonstop samo na pregledih.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.1.2008 21:01:28   
MetiLu
Jaz tud upam, da bo malo pogledal MV, samo da ne bo tako kot zadnjič, ko sem krvavet začela user posted image  

Punce, malo sem čekerala RR, pa mi je prišlo na misel... dopust 2008. A že kej razmišljate, da boste kam šli? Midva še ne veva, kok bojo finance dopuščale, me pa zanimajo kakšne fajn ideje za dopustek z malčki, predvsem imam v mislih morje.

Joj, kok mam spet trd trebuh user posted image  Grem ležat, se slišmo zjutraj user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.1.2008 21:09:55   
katka37
Jaz pa kar v bano, za sprostitev.

Nočko.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.1.2008 21:47:44   
nejč008
Punce, čao... Se spet malo javljam.
Imela sem pregled v petek in imam tako malo plodovnice, da moram it v ponedeljek v LJ porodnišnico na pregled. Mogoče bo pa že ???!!! user posted image

So me opozorili, da če se ne bo 10x premaknu, moram pa takoj it. Ima že 3kg in premalo vode v trebuščku. Mora prej ven. Jaz pa še zaprta kot čep.
user posted image  - že vidim mučno in dolgotrajno umetno popadkiranje...

Ima še katera premalo plodovnice?

Nazadnje bom pa jaz prva... ?!?! Zdaj bi kar naenkrat bla noseča še cel mesec. Kar težko dojet, da bo v ponedeljek mogoče šlo zares? No, Anandrej, za seznam, 21.1.08 grem, mogoče bo. Če pa pridem nazaj še v enem kosu, pa se slišimo.

Držte se vse; zgaga, hrbet, zatekanje, dihanje, lulanje, ... Vse mine. user posted image
LP!

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.1.2008 22:31:55   
vrtnica76
lep pozdrav
najprej vas vrtnica vse lepo pozdravljauser posted image .Z Janezkom sta še vedno v porodnišniciuser posted image . Danes sem se že pripravljal na njun prihod (6 ur sem sesav in pomival hišo) nakar sporočijo, da je fant zlatenčen in je moral pod lučkouser posted image , najmanj do jutri.
Drugače sta super, edino za Janezka sumijo, da ima nalomljeno ključnico user posted image .

lepo se imejte in preganjajte   svoje može (fante ), da opravijo  hišna opravila  namesto vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.1.2008 22:37:59   
Februarka08
Toni, tudi to mine, ne skrbi... Saj bosta kmalu doma in se boste veselo cartali.user posted image Priden, da si vse narediluser posted image user posted image user posted image . Morm še mojmu povedat.user posted image

Zdaj grem pa jaz tud spat, me nekaj trebuh žuli, sem napihnjena kot 100user posted image pa še eni krči so se začeli.user posted image

Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.1.2008 22:58:20   
Janey
Toni priden ati siuser posted image user posted image user posted image smo ponosne nate..tudi tvoja žena bo. Z Janezkom pa bo tudi vse ok. Upam, da boste jutri že vsi doma. Stiskam pestke!!

Mene pa nespečnost dajeuser posted image kr nisem in nisem zaspana...sej sem utrujena ampak spat pa kar ne morem...od tega kavča me pa tudi že vse boliuser posted image user posted image user posted image hudiča

Eno vprašanje...zadnje čase mi tako po malo uhaja urin(vidim in voham na dnevnem vložku..najhuje na pižamiuser posted image ). A se kateri od vas tudi to dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem več kaj naj...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.1.2008 23:01:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Kaj naj bi zdej še preverili na pregledu?

Meti mene ni več niti pregledala...mi je samo še ctg naredila, pa zvagala pa pritisk, pa sem lahko šla...no jaz sem prosila če pogledala samo če je z glavico še vedno dol ker se mi zdi da tak čudno brca, pa mi je na hitro še uz naredila, da smo se prepričali, da je vse ok. in baje so takšni pregledi zdaj do konca...samo ctg...user posted image jaz bi jo edino še za bris rada prosila...ker ne vem če ga v P delajo. Ga delajo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.1.2008 23:07:44   
nizy
Janey- meni  se tudi to dogaja ,pa danes je bil še svetlorumene barve  sluzast izcedek. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.1.2008 23:09:25   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Janey- meni  se tudi to dogaja ,pa danes je bil še svetlorumene barve  sluzast izcedek. 

Meni je to tako gorzno, kr tako smrdi...pa ne vem kaj naj nardimuser posted image pižamo lahko vsak dan menjam...podnevi še gre ko mam dnevne vložke..ampak vseeno je neprijeten vonjuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.1.2008 23:15:57   
nizy
ja fuulll smrdi ,da se je potrebno večkrat na dan tuširat. Jaz si 1dnevno  skuham čaj za sečila za nosečnice . Se mi zdi ,da je malo boljše. Zdaj trenutno pijem malinov čaj za maehčanje MV,upam,da bo kaj pomagal. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.1.2008 23:18:40   
Janey
A ta čaj dobiš v lekarni..za sečila? Ma sej samo še nekaj dniuser posted image user posted image upam, da bo potem to izginilo in da je to damo zaradi pristiska user posted image .
Lahko noč vam želim

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.1.2008 5:19:55   
Eviii
pozdravljene punce.

najprej naj vam zaželim čimlažji porod.

potem bi vas pa nekaj prosila. glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi bila zelo zadovoljna, če bi tu pa tam (mogoče na dan ali dva) objavile seznam tistih, ki so še noseče in mamic. tako bi mi res olajšale delo. hvala vam user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.1.2008 8:29:24   
pina-1
jutro punce.

uuu sem se naspala...sem končno celo noč prespala v postelji. do 7 smo uspeli spatiuser posted image user posted image user posted image
no sedaj je so že risanke na sporedu, jaz sem pa svoj zajtrk- gres že pojedla.
bo pa danes pečenje kruha na sporedu in likanje. dovolj lenarjenja.

toni in vrtnica, upam, da se boste čimprej pocartali in da bosta vrtnica in Janezek kmalu doma.
PA pozdravi našo vrtnico.reci da jo močno pogrešamouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.1.2008 8:52:01   
misar
dobro jutro user posted image user posted image

po včerajšnjem kislem vremenu, nas danes razveseljuje sončekuser posted image user posted image user posted image dragega že kurim, da greva mal ven, ne mal...velik... ste ble pridne včeraj, ste ful načvekale. jaz sem bila bolj lene sorteuser posted image user posted image
Vidim, da imate probleme z ustnimi zagovori, jaz res je problem zadihanost...ampak saj se da...sploh, če gre na ustni zagovor tud on user posted image moj  se dobro odreže pri tem user posted image user posted image

nič, grem jaz na zajtrk...se še kaj beremo

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!