|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
20.1.2008 12:14:47   
pina-1
marusah, ampak res tega likanja ni ne konca ne kraja. No Anine stvari, ker je bilo opranega, je zlikano, sedaj grem pa na naše cunje. Uffffffff

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.1.2008 12:21:49   
ella79
Glede gipsa za odlitek trebuščka, ga najdete na tem naslovu: http://www.srcek.si/si/

uuuu kok majo lepe stvari. Ja točno ta komplet sem gledala, sam nisem vedla, da se ga da tudi v SLO dobit user posted image bi bil mnogo lepši ulitek user posted image

pri nas tudi nič sončka user posted image pa tako bi bilo fajn eno šetnjo naredit

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.1.2008 12:36:09   
Janey
Evo ruladica je že v pečici...sem pa ravokar ugotovila da imam še bore malo marmeladeuser posted image user posted image bo pač malo boga..važno da je user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo noge v luft dat za 10 min, da se spečeuser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.1.2008 13:00:17   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Evo ruladica je že v pečici...sem pa ravokar ugotovila da imam še bore malo marmeladeuser posted image user posted image bo pač malo boga..važno da je user posted image user posted image

...se vsaj ne boste preveč redili...user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.1.2008 13:03:54   
Marusah
Evo, jaz sem končala z likanjem. Zdej pa sem sklenila, da ta teden ne perem več, pa če nagi okrog hodimo user posted image  Dost mam tetih cunjuser posted image  

No, sej ponavadi samo za vikend perem, ampak zdej, ko je bilo še dosti cotik od user posted image  se mi zdi, da sem skus samo prala in likala...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.1.2008 13:08:01   
Janey
Maruša meni se tut zdi, da samo perem...mah kaj šele bouser posted image user posted image user posted image
Rulada je že zunaj, ampak sem jo mela minuto predolgo not in se je zlomilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image benti sem jezna...pa kaj čem..tudi tak bo za jest...pač lepo ne zgleda, užitno je pa vseeno...nič mi danes ni šlo...bi raje na kavč ostala pa bi blo bolše..sem že lačna ko volk, pa bo komaj čez kako uro kosilouser posted image user posted image

grem še malo kavč peglat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.1.2008 13:09:09   
misar
evo kosilček je v želodčku- juhica,goveji zrezki v omaki, pečen krompirček in solatkica...čez je padel še kos maminega štrudlja. ja zdaj mam pa dirko v trebuhu. me je prej že prav skrbelo kaj je danes tako mirna...ja pa jade, je čist po meni...sam sladko ji gre po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image . dedca sem spravila na fuzbal, ko pa pride pa ziher en giro usekava po sončku. prekrasno vreme mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.1.2008 13:43:40   
Janey
Tudi mi imamo sončkauser posted image user posted image jaz sem pa zdaj imela celo misijo kak si nardit frizuo spodaj...nič več ne vidim...špeglček je kot da ga niuser posted image user posted image user posted image user posted image sem se sama sebi tako režala...potem je pa nekako uspelo...moremo potem samo še lubija vprašat če je ok..mogoče spet kaka jotica padeuser posted image user posted image user posted image kakšne sestavine ziher..uuu bo finouser posted image user posted image

Komaj čakam, da je že to kosilo in da grem veeeen...če je tako krasno in tako toplo...sem bila prej v kratkih rokavih zunaj, sem nekaj ven nesla in je prav prijetno...no ni za kratke, ampak je res toplo...pomoje ene 15°user posted image user posted image user posted image
Da bi le tako ostalo, da bomo lahko hitro šibali z vozeki zunaj...dooolge sprehode.
Sem htela prej nardit moju ta photobook za valentinovo, pa sem mislila, da je že šel, pa še ni in je videl kaj sem delalauser posted image user posted image user posted image zdaj si morem pa kaj druga zmislit, ker to odpade. Nebo več presenečenjeuser posted image user posted image user posted image Če bom do te že doma iz bolnice potem dobi eno sliko nas treh v ful velik okvir, da nama bo krasila spalnicouser posted image user posted image
Kaj boste  ve kaj dale? Jaz sem tut razmišlala o kakšnih pripomočkih, ampak sama ne upam v kako tako trgovinouser posted image user posted image bi mi blo nerodnouser posted image user posted image
Zdaj pa grem...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.1.2008 13:49:29   
dolenjka
Janey hvala za recept. Ga bom spravila in ta teden preizkusila. Danes se bom vseeno spravila kremšnite delat, če bojo ratale pa še ne vem user posted image  Sem šla po listnato testo user posted image

Midva sva pa bila zdaj 1h na sončku in je blo luštn, zdej pa moj avto pere, jaz se grem pa s kremšnitami pozabavat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.1.2008 14:18:49   
Februarka08
No, tudi mi smo že pojedli, sem imela tudi taščo in tasta na kosilu, so tako hvalili, da je blo kej.user posted image
Zdej greva pa z mojim na sončka na en sprehodec, potem pa spet mal kavčka polikat. Prej morm dat pa seveda še 1 stroj cun prat... Joj, ne govort, vem kolk jih je... Groza. user posted image
Nič, grem zdaj se malo premigat, upam da mi bo koristilo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.1.2008 14:22:59   
katka37
Janey, ko bi ti videla, kako rolado sem jaz zadnjič spocala (sem jo prvič pekla) in se mi je res vse lomilo in smetana ven lezla, bi crknila od smeha. Kar se pa tiče frizure, sem si že mojega nafehtala za jutri, da me uredi, ne gre več drugače, da si je ne poškodujem slučajno.user posted image

Kaj danes spet res vse likamo, smo čisto noreuser posted image  Meni je tudi uspelo skoraj vse, malenkost je ostala, če slučajno prej grem, da imajo moji kaj oblečti. Sicer pa bi že moj speglal, samo ga nočem gnjaviti, že to bo dosti, da bo skuhal in počistil, ko bom na izletu v Rimu, pa še potem bo imel kaj delati.

Ajde, gremo malo na sončka.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.1.2008 14:26:03   
dolenjka
Jaz še tajam testo, zato sem še vedno tu user posted image
Je pa že 2. žehta v stroju, sam peglam pa ne, ker takoj lepo iz sušilca vzamem in sem tako zmagovalka user posted image  user posted image  user posted image

Jaz imam pa mojo čist neurejeno in čakam 29.1. da me moj zrihta in bom frišn popedenana za pregled, ki ga imam 30.1.. Una varianta s špeglom, je pa pr men že zdavnaj odpadla, ker nimam dovolj velikega, če bi ga pa imela, ga pa med noge ne bi spravla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.1.2008 14:28:57   
Janey
katka tudi jaz prvič pekla takšno rolado...če bi s smetano pocala bi imela en velik POCuser posted image user posted image user posted image ampak nekako se moramo naučit...ko jo bom delala petič bo že vreduuser posted image user posted image Vse je za pojest..
Ma ste pridne vse danes...kar nekaj šarite doma...jaz pa se samo presedam..bom dobila žule na riti, če nebom moj kmalu nazaj da gremo jest in pol na LUFT...sem si vse okne odprla, da ga mam vsaj nekaj v stanovanju.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.1.2008 14:30:47   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz imam pa mojo čist neurejeno in čakam 29.1. da me moj zrihta in bom frišn popedenana za pregled, ki ga imam 30.1.. Una varianta s špeglom, je pa pr men že zdavnaj odpadla, ker nimam dovolj velikega, če bi ga pa imela, ga pa med noge ne bi spravla user posted image  user posted image  user posted image

Ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedno znova poskrbiš, da mi polek tega da mi že itak uhaja v hlače, še zraven uide...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.1.2008 14:38:45   
dolenjka
Ja sorči, ampak sej sem sam tist napisala kr je res user posted image  Pa še ne vidim na daleč, kar pomen, da če bi vzela majhen šepgu itak nič ne bi vidla. Katka ziher ve, kako se počutim z dioptrijo user posted image

BTW k smo že glih pri dioptriji. Jaz v glavnem nosim leče. A jih je treba pred porodom odstranit al ne? Imam pa mehke leče user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.1.2008 14:46:31   
pina-1
ooooo dolenjka zopet stresaš take da na rit padešuser posted image user posted image user posted image

no jaz sem mojga tudi vprašala kdaj bo zrihtu mojo frizurco..sedaj res že več ne morem sama. Ga bom danes malo pocukala za rokco, da mi spedena gospo.

A ve ste že vse zlikale. PRidne. MEni je še kar nekaj ostalo.. Se nikakor ne morem spravit zopet za likalnik. Mi je prej trebuh kar prkrat otrdel in je blo kar neprijetno...user posted image

Ampak jaz bi tudi sonček. PRi nas je vedno hujša meglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.1.2008 14:59:36   
katka37
Ja, dolenjka, hudo je to z dipotrijo. Saj sem rekla, da boljše, če me moj zdaj zadnjič zrihta, da si slučajno ne naredim že prej kake epiziotomije. user posted image  Leče pa bi si naj baje med porodom vzela ven, vsaj zdi se mi, da so včasih tako rekli (ne vem pa več, kako je zdaj, ves čas si izmišljujejo nekaj  novega. Mene sicer ta moja kratkovidnost najbolj moti v vodi, ker se rada potapljam brez očal.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.1.2008 15:01:13   
katka37
Pina, Primorci imate itak več sonca kot mi, zdaj si ga tudi na Štajerskem zaslužimo.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.1.2008 15:04:10   
Lanchy
Ojla babnice!
Ste bile spet pridne s cvekanjem.

Meti, enkratne fotkeuser posted image

Midva sva ze po kosilu...sem naredila segedin, za sladico sva pa tut midva mela rulado...cokoladnouser posted image .

Drugace je pa danes 20.1.user posted image ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kazeuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.1.2008 15:04:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Pina, Primorci imate itak več sonca kot mi, zdaj si ga tudi na Štajerskem zaslužimo.

katka to že, sam zdej ga ee dobre 10 dni ni blo na spregled... user posted image  Pa bi ga radi vsaj za kako urco no.....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.1.2008 15:10:02   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Drugace je pa danes 20.1.user posted image ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kazeuser posted image

Stisni nogeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.1.2008 15:12:20   
dolenjka

Ne seri Jerry user posted image  user posted image  user posted image

Mogoče 20.2. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.1.2008 15:16:32   
Lanchy

Mogoče 20.2. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka....user posted image
Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons.
Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zatouser posted image , user posted image je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P peljeuser posted image ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovoruser posted image user posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.1.2008 15:16:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

katka to že, sam zdej ga ee dobre 10 dni ni blo na spregled... user posted image  Pa bi ga radi vsaj za kako urco no.....

NIšta danes prjatlca user posted image  Pridte k nam na kmete. Men v bajti kaže 28 stopinj,je pa res, da je termometer na soncu user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.1.2008 15:18:30   
dolenjka

Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka....user posted image
Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons.
Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zatouser posted image , user posted image je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P peljeuser posted image ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovoruser posted image user posted image )

No, če je tko priden, nej ma pa še ustni zagovor, da bo dan popoln user posted image

Men se pa 1 plast skorjice za kremšnite že peče user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!