Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 12:14:47
|
|
|
|
pina-1
|
marusah, ampak res tega likanja ni ne konca ne kraja. No Anine stvari, ker je bilo opranega, je zlikano, sedaj grem pa na naše cunje. Uffffffff
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 12:21:49
|
|
|
|
ella79
|
Glede gipsa za odlitek trebuščka, ga najdete na tem naslovu: http://www.srcek.si/si/ uuuu kok majo lepe stvari. Ja točno ta komplet sem gledala, sam nisem vedla, da se ga da tudi v SLO dobit bi bil mnogo lepši ulitek pri nas tudi nič sončka pa tako bi bilo fajn eno šetnjo naredit
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 12:36:09
|
|
|
|
Janey
|
Evo ruladica je že v pečici...sem pa ravokar ugotovila da imam še bore malo marmelade bo pač malo boga..važno da je Zdaj grem pa malo noge v luft dat za 10 min, da se speče
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:00:17
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Evo ruladica je že v pečici...sem pa ravokar ugotovila da imam še bore malo marmelade bo pač malo boga..važno da je ...se vsaj ne boste preveč redili...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:03:54
|
|
|
|
Marusah
|
Evo, jaz sem končala z likanjem. Zdej pa sem sklenila, da ta teden ne perem več, pa če nagi okrog hodimo Dost mam tetih cunj No, sej ponavadi samo za vikend perem, ampak zdej, ko je bilo še dosti cotik od se mi zdi, da sem skus samo prala in likala...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:08:01
|
|
|
|
Janey
|
Maruša meni se tut zdi, da samo perem...mah kaj šele bo Rulada je že zunaj, ampak sem jo mela minuto predolgo not in se je zlomila benti sem jezna...pa kaj čem..tudi tak bo za jest...pač lepo ne zgleda, užitno je pa vseeno...nič mi danes ni šlo...bi raje na kavč ostala pa bi blo bolše..sem že lačna ko volk, pa bo komaj čez kako uro kosilo grem še malo kavč peglat
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:09:09
|
|
|
|
misar
|
evo kosilček je v želodčku- juhica,goveji zrezki v omaki, pečen krompirček in solatkica...čez je padel še kos maminega štrudlja. ja zdaj mam pa dirko v trebuhu. me je prej že prav skrbelo kaj je danes tako mirna...ja pa jade, je čist po meni...sam sladko ji gre po glavi . dedca sem spravila na fuzbal, ko pa pride pa ziher en giro usekava po sončku. prekrasno vreme mamo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:43:40
|
|
|
|
Janey
|
Tudi mi imamo sončka jaz sem pa zdaj imela celo misijo kak si nardit frizuo spodaj...nič več ne vidim...špeglček je kot da ga ni sem se sama sebi tako režala...potem je pa nekako uspelo...moremo potem samo še lubija vprašat če je ok..mogoče spet kaka jotica pade kakšne sestavine ziher..uuu bo fino Komaj čakam, da je že to kosilo in da grem veeeen...če je tako krasno in tako toplo...sem bila prej v kratkih rokavih zunaj, sem nekaj ven nesla in je prav prijetno...no ni za kratke, ampak je res toplo...pomoje ene 15° Da bi le tako ostalo, da bomo lahko hitro šibali z vozeki zunaj...dooolge sprehode. Sem htela prej nardit moju ta photobook za valentinovo, pa sem mislila, da je že šel, pa še ni in je videl kaj sem delala zdaj si morem pa kaj druga zmislit, ker to odpade. Nebo več presenečenje Če bom do te že doma iz bolnice potem dobi eno sliko nas treh v ful velik okvir, da nama bo krasila spalnico Kaj boste ve kaj dale? Jaz sem tut razmišlala o kakšnih pripomočkih, ampak sama ne upam v kako tako trgovino bi mi blo nerodno Zdaj pa grem...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 13:49:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey hvala za recept. Ga bom spravila in ta teden preizkusila. Danes se bom vseeno spravila kremšnite delat, če bojo ratale pa še ne vem Sem šla po listnato testo Midva sva pa bila zdaj 1h na sončku in je blo luštn, zdej pa moj avto pere, jaz se grem pa s kremšnitami pozabavat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:18:49
|
|
|
|
Februarka08
|
No, tudi mi smo že pojedli, sem imela tudi taščo in tasta na kosilu, so tako hvalili, da je blo kej. Zdej greva pa z mojim na sončka na en sprehodec, potem pa spet mal kavčka polikat. Prej morm dat pa seveda še 1 stroj cun prat... Joj, ne govort, vem kolk jih je... Groza. Nič, grem zdaj se malo premigat, upam da mi bo koristilo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:22:59
|
|
|
|
katka37
|
Janey, ko bi ti videla, kako rolado sem jaz zadnjič spocala (sem jo prvič pekla) in se mi je res vse lomilo in smetana ven lezla, bi crknila od smeha. Kar se pa tiče frizure, sem si že mojega nafehtala za jutri, da me uredi, ne gre več drugače, da si je ne poškodujem slučajno. Kaj danes spet res vse likamo, smo čisto nore Meni je tudi uspelo skoraj vse, malenkost je ostala, če slučajno prej grem, da imajo moji kaj oblečti. Sicer pa bi že moj speglal, samo ga nočem gnjaviti, že to bo dosti, da bo skuhal in počistil, ko bom na izletu v Rimu, pa še potem bo imel kaj delati. Ajde, gremo malo na sončka.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:26:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz še tajam testo, zato sem še vedno tu Je pa že 2. žehta v stroju, sam peglam pa ne, ker takoj lepo iz sušilca vzamem in sem tako zmagovalka Jaz imam pa mojo čist neurejeno in čakam 29.1. da me moj zrihta in bom frišn popedenana za pregled, ki ga imam 30.1.. Una varianta s špeglom, je pa pr men že zdavnaj odpadla, ker nimam dovolj velikega, če bi ga pa imela, ga pa med noge ne bi spravla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:28:57
|
|
|
|
Janey
|
katka tudi jaz prvič pekla takšno rolado...če bi s smetano pocala bi imela en velik POC ampak nekako se moramo naučit...ko jo bom delala petič bo že vredu Vse je za pojest.. Ma ste pridne vse danes...kar nekaj šarite doma...jaz pa se samo presedam..bom dobila žule na riti, če nebom moj kmalu nazaj da gremo jest in pol na LUFT...sem si vse okne odprla, da ga mam vsaj nekaj v stanovanju.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:30:47
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz imam pa mojo čist neurejeno in čakam 29.1. da me moj zrihta in bom frišn popedenana za pregled, ki ga imam 30.1.. Una varianta s špeglom, je pa pr men že zdavnaj odpadla, ker nimam dovolj velikega, če bi ga pa imela, ga pa med noge ne bi spravla Ti si taka faca vedno znova poskrbiš, da mi polek tega da mi že itak uhaja v hlače, še zraven uide...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:38:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja sorči, ampak sej sem sam tist napisala kr je res Pa še ne vidim na daleč, kar pomen, da če bi vzela majhen šepgu itak nič ne bi vidla. Katka ziher ve, kako se počutim z dioptrijo BTW k smo že glih pri dioptriji. Jaz v glavnem nosim leče. A jih je treba pred porodom odstranit al ne? Imam pa mehke leče
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:46:31
|
|
|
|
pina-1
|
ooooo dolenjka zopet stresaš take da na rit padeš no jaz sem mojga tudi vprašala kdaj bo zrihtu mojo frizurco..sedaj res že več ne morem sama. Ga bom danes malo pocukala za rokco, da mi spedena gospo. A ve ste že vse zlikale. PRidne. MEni je še kar nekaj ostalo.. Se nikakor ne morem spravit zopet za likalnik. Mi je prej trebuh kar prkrat otrdel in je blo kar neprijetno... Ampak jaz bi tudi sonček. PRi nas je vedno hujša megla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 14:59:36
|
|
|
|
katka37
|
Ja, dolenjka, hudo je to z dipotrijo. Saj sem rekla, da boljše, če me moj zdaj zadnjič zrihta, da si slučajno ne naredim že prej kake epiziotomije. Leče pa bi si naj baje med porodom vzela ven, vsaj zdi se mi, da so včasih tako rekli (ne vem pa več, kako je zdaj, ves čas si izmišljujejo nekaj novega. Mene sicer ta moja kratkovidnost najbolj moti v vodi, ker se rada potapljam brez očal.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:01:13
|
|
|
|
katka37
|
Pina, Primorci imate itak več sonca kot mi, zdaj si ga tudi na Štajerskem zaslužimo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:04:10
|
|
|
|
Lanchy
|
Ojla babnice! Ste bile spet pridne s cvekanjem. Meti, enkratne fotke Midva sva ze po kosilu...sem naredila segedin, za sladico sva pa tut midva mela rulado...cokoladno . Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:04:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Pina, Primorci imate itak več sonca kot mi, zdaj si ga tudi na Štajerskem zaslužimo. katka to že, sam zdej ga ee dobre 10 dni ni blo na spregled... Pa bi ga radi vsaj za kako urco no.....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:10:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze Stisni noge
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:12:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze Ne seri Jerry Mogoče 20.2.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:16:32
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze Ne seri Jerry Mogoče 20.2. Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka.... Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons. Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zato , je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P pelje ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovor )
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:16:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Pina, Primorci imate itak več sonca kot mi, zdaj si ga tudi na Štajerskem zaslužimo. katka to že, sam zdej ga ee dobre 10 dni ni blo na spregled... Pa bi ga radi vsaj za kako urco no..... NIšta danes prjatlca Pridte k nam na kmete. Men v bajti kaže 28 stopinj,je pa res, da je termometer na soncu
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:18:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze Ne seri Jerry Mogoče 20.2. Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka.... Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons. Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zato , je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P pelje ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovor ) No, če je tko priden, nej ma pa še ustni zagovor, da bo dan popoln Men se pa 1 plast skorjice za kremšnite že peče
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Zimske počitnicelola85 RRKje se boste potepali med zimskimi počitnicami?Nikjer, bomo doma (
73%)

Gremo smučat/se sankat (
14%)

V termah (
3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (
5%)

Na morju (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!