Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:22:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Mmmmmmm, s tole rolado ste me tolk zrajc..., da bi jo šla še jest zdele narest . Tako bi nekaj sladkega... Sem brala recept, pa nimam jedilnega škroba . Zdaj se jo pa raje ne bom polotila, ker mi že itak ne bi ratala (v prvo), pa še vseh sestavin nimam... Nič, grem pa na kavčka mal pred tv po sprehodu.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:22:39
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Drugace je pa danes 20.1. ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kaze Ne seri Jerry Mogoče 20.2. Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka.... Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons. Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zato , je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P pelje ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovor ) No, če je tko priden, nej ma pa še ustni zagovor, da bo dan popoln Men se pa 1 plast skorjice za kremšnite že peče
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:27:37
|
|
|
|
katka37
|
Sem včeraj mojega vprašala, kaj bi raje (joto, petelinji zajtrk ali ustni zagovor), pa sem ga tako zmešala, da se ni za nič odločil. No ja, naj mu bo, glede na to da sta ga mulca terala po smučini pa še danes je hitro šel na teren, bomo videli, kako bo zvečer. Ubožčki naši, skoz bi nekaj rade od njih.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:29:24
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka prijatelca moja sem tudi jaz na kemtih doma...naj vam bo sonce za danes...bomo ga pa mi meli jutri tralalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:29:26
|
|
|
|
katka37
|
Lanchy, pa danes je ja nedelja, nikamor, raje uživaj doma. V bolnici se itak nikomur nič ne da danes.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:30:37
|
|
|
|
pina-1
|
lancy ti se pa upaš dolenjkinim besedam zoperstavljat... Dobra si...Mene bi blo kar strah njenega pogleda in jeznega obraza
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:37:00
|
|
|
|
katka37
|
Pina, ne rabimo se bat, jo s kako sladko žirafico podkupimo, bo takoj zlata. Pa kaj bi sicer me brez nje
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 15:39:13
|
|
|
|
pina-1
|
ja za sladko bi se pa dolenjka prodala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 16:42:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja za sladko bi se pa dolenjka prodala Babe opravljive Pišuka me že dobr poznaš, k moj dec. Če najinima ne bo kej prov, bi se ziher ujeli No, ker imam rada sladko, so kremšnite že skor fertik, sam masa se še ohladi in strdi, pa še smetanco namažem in pokrijem in to je to Zdej moram pa kosilo na hitr skup vržt, ker bom drugač odpoved dobila. Prej sem spet fasala uno ta zoprno vprašanje: Kje maš ti stvari za v P naštimane? In jaz valda, da jih še nimam, če še nismo februarja
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 16:57:10
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mmmmmmm, s tole rolado ste me tolk zrajc..., da bi jo šla še jest zdele narest . Tako bi nekaj sladkega... Sem brala recept, pa nimam jedilnega škroba . Zdaj se jo pa raje ne bom polotila, ker mi že itak ne bi ratala (v prvo), pa še vseh sestavin nimam... Nič, grem pa na kavčka mal pred tv po sprehodu. Meni se ni dalo po tistem delat in sem dala 5 jajc, 1 vanili in 5 žlic cukra zmešaš da se potroji, dodaš 2 žlice olja in zmešaš...potem pa 5 žlic moke in en pecilni počasi dodaš in kar na roko zmešaš...poliješ v pekač in rolada je nared 10 min na 180..lahko kako min manj. Sem mami klicala naj mi pove en hitr receptek pa je tale padel
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 17:08:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mmmmmmm, s tole rolado ste me tolk zrajc..., da bi jo šla še jest zdele narest . Tako bi nekaj sladkega... Sem brala recept, pa nimam jedilnega škroba . Zdaj se jo pa raje ne bom polotila, ker mi že itak ne bi ratala (v prvo), pa še vseh sestavin nimam... Nič, grem pa na kavčka mal pred tv po sprehodu. Meni se ni dalo po tistem delat in sem dala 5 jajc, 1 vanili in 5 žlic cukra zmešaš da se potroji, dodaš 2 žlice olja in zmešaš...potem pa 5 žlic moke in en pecilni počasi dodaš in kar na roko zmešaš...poliješ v pekač in rolada je nared 10 min na 180..lahko kako min manj. Sem mami klicala naj mi pove en hitr receptek pa je tale padel O, Janey hvala! To je pa res simpl... Če bi prej vedla... Zdej sem se pa že druzga najedla... No ja, bo pa kakšen drug dan rolada padla... Upam da mi jo rata skup spravt.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 17:10:02
|
|
|
|
Janey
|
O škoda bo pa drugič...mi2 sma je že pol zmazala
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 17:53:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Vidim, da je spet o samih dobrotah govora Danes sva bila pri tašči na kosilu, potem sva šla pa še v eno vas naprej do svaka in njegove na kafe in flancate mmmmmmmm, so bli dobri, sem tri zmazala... In ne boste verjele, previjalno je že popravil in zdej čaka v kopalnici, da bova z mojim pokazala še kej energije, da jo zmontirava Prejle je končno tudi aleluja zapela, sicer bi me pa pomojem razneslo. Si grem prov na živce, k se tko nažrem vsega, ker me pol vse tišči, da se komaj premikam... Zdej grem pa eno kitico na kavč odpet, se mi tko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 17:54:59
|
|
|
|
dolenjka
|
NO, men je pa vseen uspel še skuhat in smo že pojedli, samo stroj čakam, da prejšnjo rundo posode opere, da še to noter zložim in smetano za na kremšnite naredim, pol se jih pa lotim. Pa če bo moj priden, dobi kakšno, drugač pa 0! Je šele ko sem ga 3. za kosilo poklicala notr prišel, prej je pa še ta drugi avto opral. Nedelja, jaz pa cel popoldan sama v bajti od dedca. Zdej zvečer bo pa hotu, da se z njim ukvarjam? Nema ništa!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 18:02:28
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka zdaj še izkoristi vsako minuto ko sta sama naj te raje razvaja, ko si bila tako pridna in cel dan pospravljala po hiši in prala in kuhala. Si pa res zaslužiš Mi mamo pa zdaj obisk...sestrična od mojga prišla..pa sta samo nekaj nesla do enga kolega tak da sem spet sama. Prej sma bila na doooolgem sprehodu..sem pol poti nazaj imela tako trd trebuh, da sem mislila, da boma kar v drugo smer potem zapeljala pa se je mali umiril...jaz bi še počakala do februarja. Al pa vsaj še par dni, da bomo meli vodnarčka Uf sem se prej razjezila..je vrgel svojo mikico na otroško posteljico pomoje jih bo od zdaj dalje raje kar v omaro zlagal
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 18:09:21
|
|
|
|
mlavla
|
se vam samo na hitro oglašam..da ne bo katera mislila, da se že kaj dogaja... zaenkrat smo še v enem kosu...se pa dones dogaja ful stvari..obiski itd. tako, da nimam čist nič časa RR...no, bom jutri nadoknadila... anandrej..sem opazila, da tudi moja starost ne štima..stara sem 24let..že kar nekaj časa lep večer vam želim...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 18:45:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, dolenjka je huda... Bejžmo! Prav imaš! Naj se raje malo s tabo ukvarja... No, moj se trenutno ne more... Pri nas rojevamo. Sam ne jest, dolenjka ne kriči. V štali... Sem ravno pri večerjici - lahki jogurt, se mi pa lušta že celo popoldne kruh z Nutello. Dobro, da je kruh še zamrznjen, drugače bi že malicala... Pa kaj, ko morm na prebavo gledat. Groza. Nič, grem še mal pred tv, potem pa pod tuš... Sem ravno zložila cunje iz sušilca in jih ni treba peglat... Kok je to fajn...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 19:22:21
|
|
|
|
Janey
|
Evo obisk se je poslovil. zdaj bo pa treba nardit nekaj za v želodček...pol pa pred tv lepo bajajte
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 19:43:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, sej se je poboljšal zdej tale moj možicelj. Je videl, da sem naredila kremšnite (prvič v življenju) in je kar zacvetel No, zdej sva jih razrezala in že drugo je Jaz sem po prvi omagala Mi je pa všeč, da niso ful sladke, jih bom brez slabe vesti mal več pojedla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 19:53:27
|
|
|
|
MetiLu
|
No tko, previjalna je postavljena, samo mene pa nič gnezditveni sindrom ne daje Se mi jo tudi zbrisat ne lub, bom jutri, pa še malo napolnila predalčka Zdej je glih prov visoka (Z blazino je 96 cm) Pa če se bom dobr počutila, bom jutri skočila do Obi-ja, moram par "tehničnih" stvari nabavit Danes me vse tako špona, da nisem za nikamor. Se kar kotalim naokol Ne vem a me prebava tko matra al kaj, kar naprej me neki ščipa, zateguje, pa tišči... ah, bo že, sej je samo še 11 dni, a ne Dolenjka?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 19:59:12
|
|
|
|
*Naja
|
Madonca pridno čvekate tale vikend. Se vam vsem že mudi it rodit in hočete čimprej naklofat spet 200strani . Jst sem pa ravno gledala na htv-ju eno francosko oddajo....so spremljali eno nosečko od začetka do konca. Zelo zanimivo. No, na koncu so ji sprožili porod, ko je bila36t1d . Punčka je bila 2500g težka in 48cm dolga. Jst bi kr šla... . Me je pa danes tolk zvilo na wc-ju, ko je aleluja pela....mamamija, če popadki tolk svinjsko bolijo Vse ste pecivo danes pekle. No, jst sem ga že včeraj, sam je v hladilniku do danes počakal, zdej ga pa itak ni več. Sem naredila kr tisto čist enostavno varianto iz albert keksov, čokoladnega pudinga in veeeeelik sladke smetane. Je bilo fuuuuul dober, sj zato pa mam zdej 1,5kg več kot zjutraj . Meti- seksi slikce....buši ti je pa tudi lepo zrastel. Janezek kr pridno raste .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 20:00:20
|
|
|
|
*Naja
|
Bajsa- vse naj, naj za RD ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 20:08:22
|
|
|
|
Marusah
|
Lara76 jaz sem tut to oddajo gledala. Meni se zmeša, da bi imela strogo ležanje No, pa saj za vse potrpiš in preživiš. So pa lepo prikazali v trebuhu, a ne? Kako se odziva na zvoke, dotike,... Jaz bi tut že kr šla rodit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 20:10:23
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Me je pa danes tolk zvilo na wc-ju, ko je aleluja pela....mamamija, če popadki tolk svinjsko bolijo No, tole se zadnji teden tudi men dogaja in se isto sprašujem Pa nehite s pecivom, moja vaga gre proti + 13 Zdej se grem pa k mojmu stisnit. Lepo pančkite, se slišmo jutri
|
|
RE: Februarčice - 3.del 20.1.2008 20:11:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu No tko, previjalna je postavljena, samo mene pa nič gnezditveni sindrom ne daje Se mi jo tudi zbrisat ne lub, bom jutri, pa še malo napolnila predalčka Zdej je glih prov visoka (Z blazino je 96 cm) Pa če se bom dobr počutila, bom jutri skočila do Obi-ja, moram par "tehničnih" stvari nabavit Danes me vse tako špona, da nisem za nikamor. Se kar kotalim naokol Ne vem a me prebava tko matra al kaj, kar naprej me neki ščipa, zateguje, pa tišči... ah, bo že, sej je samo še 11 dni, a ne Dolenjka? Kakšne tehnične zadeve pa kupuje ženščina sama? Bormašino? Kaj sam še 11 dni? A do februarja? Ja itak! Do PDPja imaš pa ti še 25 dni, tko kot jaz OK? Začni odštevat, zdej ti dovolim. Jutri boš že lahko rekla, samo še 24 dni
|
Ali varate partnerja?Mariposyda (
11%)

ne (
89%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!