|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
20.1.2008 15:22:12   
Februarka08
Mmmmmmm, s tole rolado ste me tolk zrajc..., da bi jo šla še jest zdele narestuser posted image . Tako bi nekaj sladkega... Sem brala recept, pa nimam jedilnega škrobauser posted image . Zdaj se jo pa raje ne bom polotila, ker mi že itak ne bi ratala (v prvo), pa še vseh sestavin nimam...user posted image
Nič, grem pa na kavčka mal pred tv po sprehodu.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.1.2008 15:22:39   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Drugace je pa danes 20.1.user posted image ...se pravi moram it rodit. Me prav zanima ce bo kaj...za enkrat se nic ne kazeuser posted image

Ne seri Jerry user posted image  user posted image  user posted image

Mogoče 20.2. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Uuuuu...to pa ne, bom mela prenosenega otrocka....user posted image
Rok mam 2.2....rodit bi sla pa ze dons.
Mene sicer vgnezditvena ni nic zgrabla...je pa mojga zatouser posted image , user posted image je frajer vse posesal, pomil po tleh, kopalnico zdrgnil v nulo, zdej pa se kuhinjo obdeluje... Pol me pa sam se v P peljeuser posted image ....(mogoce P kot posteljo, pa da mamo en ustni zagovoruser posted image user posted image )

No, če je tko priden, nej ma pa še ustni zagovor, da bo dan popoln user posted image

Men se pa 1 plast skorjice za kremšnite že peče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.1.2008 15:27:37   
katka37
Sem včeraj mojega  vprašala, kaj bi raje (joto, petelinji zajtrk ali ustni zagovor), pa sem ga tako zmešala, da se ni za nič odločil. No ja, naj mu bo, glede na to da sta ga mulca terala po smučini pa še danes je hitro šel na teren, bomo videli, kako bo zvečer. Ubožčki naši, skoz bi nekaj rade od njih.user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.1.2008 15:29:24   
pina-1
dolenjka prijatelca moja sem tudi jaz na kemtih doma...naj vam bo sonce za danes...bomo ga pa mi meli jutri tralalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.1.2008 15:29:26   
katka37
Lanchy, pa danes je ja nedelja, nikamor, raje uživaj doma. V bolnici se itak nikomur nič ne da danes.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.1.2008 15:30:37   
pina-1
lancy ti se pa upaš dolenjkinim besedam zoperstavljat... Dobra si...Mene bi blo kar strah njenega pogleda in jeznega obrazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.1.2008 15:37:00   
katka37
Pina, ne rabimo se bat, jo s kako sladko žirafico podkupimo, bo takoj zlata. Pa kaj bi sicer me brez njeuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.1.2008 15:39:13   
pina-1
ja za sladko bi se pa dolenjka prodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.1.2008 16:42:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ja za sladko bi se pa dolenjka prodalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe opravljive user posted image  Pišuka me že dobr poznaš, k moj dec. Če najinima ne bo kej prov, bi se ziher ujeli user posted image

No, ker imam rada sladko, so kremšnite že skor fertik, sam masa se še ohladi in strdi, pa še smetanco namažem in pokrijem in to je to user posted image

Zdej moram pa kosilo na hitr skup vržt, ker bom drugač odpoved dobila.

Prej sem spet fasala uno ta zoprno vprašanje: Kje maš ti stvari za v P naštimane? In jaz valda, da jih še nimam, če še nismo februarja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.1.2008 16:57:10   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mmmmmmm, s tole rolado ste me tolk zrajc..., da bi jo šla še jest zdele narestuser posted image . Tako bi nekaj sladkega... Sem brala recept, pa nimam jedilnega škrobauser posted image . Zdaj se jo pa raje ne bom polotila, ker mi že itak ne bi ratala (v prvo), pa še vseh sestavin nimam...user posted image

Meni se ni dalo po tistem delat
in sem dala 5 jajc, 1 vanili in 5 žlic cukra zmešaš da se potroji, dodaš 2 žlice olja in zmešaš...potem pa 5 žlic moke in en pecilni počasi dodaš in kar na roko zmešaš...poliješ v pekač in rolada je nareduser posted image user posted image 10 min na 180..lahko kako min manj.

Sem mami klicala naj mi pove en hitr receptek pa je tale padel

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.1.2008 17:08:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Meni se ni dalo po tistem delat
in sem dala 5 jajc, 1 vanili in 5 žlic cukra zmešaš da se potroji, dodaš 2 žlice olja in zmešaš...potem pa 5 žlic moke in en pecilni počasi dodaš in kar na roko zmešaš...poliješ v pekač in rolada je nareduser posted image user posted image 10 min na 180..lahko kako min manj.

Sem mami klicala naj mi pove en hitr receptek pa je tale padel

O, Janey hvala!user posted image To je pa res simpl... Če bi prej vedla... Zdej sem se pa že druzga najedla... user posted image No ja, bo pa kakšen drug dan rolada padla... Upam da mi jo rata skup spravt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.1.2008 17:10:02   
Janey
O škodauser posted image user posted image bo pa drugič...mi2 sma je že pol zmazalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.1.2008 17:53:31   
MetiLu
Vidim, da je spet o samih dobrotah govora user posted image  Danes sva bila pri tašči na kosilu, potem sva šla pa še v eno vas naprej do svaka in njegove na kafe in flancate user posted image  mmmmmmmm, so bli dobri, sem tri zmazala...
In ne boste verjele, previjalno je že popravil user posted image in zdej čaka v kopalnici, da bova z mojim pokazala še kej energije, da jo zmontirava user posted image
Prejle je končno tudi aleluja zapela, sicer bi me pa pomojem razneslo. Si grem prov na živce, k se tko nažrem vsega, ker me pol vse tišči, da se komaj premikam...

Zdej grem pa eno kitico na kavč odpet, se mi tko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.1.2008 17:54:59   
dolenjka
NO, men je pa vseen uspel še skuhat in smo že pojedli, samo stroj čakam, da prejšnjo rundo posode opere, da še to noter zložim in smetano za na kremšnite naredim, pol se jih pa lotim. Pa če bo moj priden, dobi kakšno, drugač pa 0! user posted image  Je user posted image  šele ko sem ga 3. za kosilo poklicala notr prišel, prej je pa še ta drugi avto opral. Nedelja, jaz pa cel popoldan sama v bajti user posted image  od dedca. Zdej zvečer bo pa hotu, da se z njim ukvarjam? Nema ništa! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.1.2008 18:02:28   
Janey
dolenjka zdaj še izkoristi vsako minuto ko sta samauser posted image user posted image naj te raje razvaja, ko si  bila tako pridna in cel dan pospravljala po hiši in prala in kuhala. Si pa res zaslužišuser posted image user posted image

Mi mamo pa zdaj obisk...sestrična od mojga prišla..pa sta samo nekaj nesla do enga kolega tak da sem spet sama.
Prej sma  bila na doooolgem sprehodu..sem pol poti nazaj imela tako trd trebuh, da sem mislila, da boma kar v drugo smer potem zapeljalauser posted image user posted image user posted image pa se je mali umiril...jaz bi še počakala do februarja. Al pa vsaj še par dni, da bomo meli vodnarčkauser posted image user posted image
Uf sem se prej razjezila..je vrgel svojo mikico na otroško posteljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje jih bo od zdaj dalje raje kar v omaro zlagaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.1.2008 18:09:21   
mlavla
se vam samo na hitro oglašam..da ne bo katera mislila, da se že kaj dogaja...user posted image user posted image  zaenkrat smo še v enem kosu...se pa dones dogaja ful stvari..obiski itd. tako, da nimam čist nič časa RR...no, bom jutri nadoknadila...

anandrej..sem opazila, da tudi moja starost ne štima..stara sem 24let..že kar nekaj časauser posted image

lep večer vam želim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.1.2008 18:45:36   
Februarka08
Uh, dolenjka je huda... Bejžmo!user posted image Prav imaš! Naj se raje malo s tabo ukvarja... No, moj se trenutno ne more... Pri nas rojevamo. user posted image Sam ne jest, dolenjka ne kriči.user posted image V štali... user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ravno pri večerjici - lahki jogurt, se mi pa lušta že celo popoldne kruh z Nutello. Dobro, da je kruh še zamrznjen, drugače bi že malicala... Pa kaj, ko morm na prebavo gledat.user posted image Groza.
Nič, grem še mal pred tv, potem pa pod tuš... Sem ravno zložila cunje iz sušilca in jih ni treba peglat... user posted image Kok je to fajn...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.1.2008 19:22:21   
Janey
Evo obisk se je poslovil. zdaj bo pa treba nardit nekaj za v želodček...pol pa pred tvuser posted image user posted image
lepo bajajte

Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.1.2008 19:43:13   
dolenjka
Ja, sej se je poboljšal zdej tale moj možicelj. Je videl, da sem naredila kremšnite (prvič v življenju) in je kar zacvetel user posted image  No, zdej sva jih razrezala in že drugo je user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem po prvi omagala user posted image  Mi je pa všeč, da niso ful sladke, jih bom brez slabe vesti mal več pojedla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.1.2008 19:53:27   
MetiLu
No tko, previjalna je postavljena, samo mene pa nič gnezditveni sindrom ne daje user posted image  Se mi jo tudi zbrisat ne lub, bom jutri, pa še malo napolnila predalčka user posted image  Zdej je glih prov visoka user posted image  user posted image  user posted image  (Z blazino je 96 cm)
Pa če se bom dobr počutila, bom jutri skočila do Obi-ja, moram par "tehničnih" stvari nabavit user posted image  user posted image  user posted image
Danes me vse tako špona, da nisem za nikamor. Se kar kotalim naokol user posted image  Ne vem a me prebava tko matra al kaj, kar naprej me neki ščipa, zateguje, pa tišči... ah, bo že, sej je samo še 11 dni, a ne Dolenjka? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.1.2008 19:59:12   
*Naja
Madonca pridno čvekate tale vikend. Se vam vsem že mudi it rodit in hočete čimprej naklofat spet 200straniuser posted image .

Jst sem pa ravno gledala na htv-ju eno francosko oddajo....so spremljali eno nosečko od začetka do konca. Zelo zanimivo. No, na koncu so ji sprožili porod, ko je bila36t1duser posted image . Punčka je bila 2500g težka in 48cm dolga. Jst bi kr šla...user posted image .
Me je pa danes tolk zvilo na wc-ju, ko je aleluja pela....mamamija, če popadki tolk svinjsko bolijouser posted image
Vse ste pecivo danes pekle. No, jst sem ga že včeraj, sam je v hladilniku do danes počakal, zdej ga pa itak ni več. Sem naredila kr tisto čist enostavno varianto iz albert keksov, čokoladnega pudinga in veeeeelik sladke smetane. Je bilo fuuuuul dober, sj zato pa mam zdej 1,5kg več kot zjutrajuser posted image .

Meti- seksi slikce....buši ti je pa tudi lepo zrastel. Janezek kr pridno rasteuser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.1.2008 20:00:20   
*Naja
Bajsa- vse naj, naj za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.1.2008 20:08:22   
Marusah
Lara76 jaz sem tut to oddajo gledala. Meni se zmeša, da bi imela strogo ležanjeuser posted image  No, pa saj za user posted image  vse potrpiš in preživiš. So pa lepo prikazali user posted image  v trebuhu, a ne? Kako se odziva na zvoke, dotike,... Jaz bi tut že kr šla rodit user posted image  

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.1.2008 20:10:23   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Me je pa danes tolk zvilo na wc-ju, ko je aleluja pela....mamamija, če popadki tolk svinjsko bolijouser posted image

No, tole se zadnji teden tudi men dogaja in se isto sprašujem user posted image  user posted image  user posted image
Pa nehite s pecivom, moja vaga gre proti + 13 user posted image

Zdej se grem pa k mojmu stisnit.

Lepo pančkite, se slišmo jutri user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.1.2008 20:11:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

No tko, previjalna je postavljena, samo mene pa nič gnezditveni sindrom ne daje user posted image  Se mi jo tudi zbrisat ne lub, bom jutri, pa še malo napolnila predalčka user posted image  Zdej je glih prov visoka user posted image  user posted image  user posted image  (Z blazino je 96 cm)
Pa če se bom dobr počutila, bom jutri skočila do Obi-ja, moram par "tehničnih" stvari nabavit user posted image  user posted image  user posted image
Danes me vse tako špona, da nisem za nikamor. Se kar kotalim naokol user posted image  Ne vem a me prebava tko matra al kaj, kar naprej me neki ščipa, zateguje, pa tišči... ah, bo že, sej je samo še 11 dni, a ne Dolenjka? user posted image

Kakšne tehnične zadeve pa kupuje ženščina sama? Bormašino? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj sam še 11 dni? A do februarja? Ja itak! Do PDPja imaš pa ti še 25 dni, tko kot jaz user posted image  OK? Začni odštevat, zdej ti dovolim. Jutri boš že lahko rekla, samo še 24 dni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ali varate partnerja?
Mariposy

da (11%)

ne (89%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!