*Naja
|
Meti- ja, ko aleluja poje zna bit včasih prav hudo. Jst začnem potem vmes kr rit stiskat, da bi vse skup ustavla, sam ne gre . Moj dragi je v nočni, pa sem si vzela čas in se šla mal spedenat. To pa je podvig....Sem si sfrizirala tamalo, sam zdej pa že res čudn izgleda. Je trikrat večja kot običajno....Pa sem si mislila vmes, ko sem jo z ogledalcem ogledovala, da kr naj se še poveča, da bo detece čist lahkotno poletelo ven . ( sanja svinja kukuruz.... ) A kej veste, kolk so kej težki vaši bejbiji zdej v teh zadnjih tednih? No, za Meti vem, da je Janezek že pravi korenjak, kaj pa kej ostale? Sem pa ravno brala pri Januarčicah, kok so eno dohtarji prestrašli, ko je prišla rodit. Ima že tri fantke doma, zdej so pa pričakovali punčko. In ji naredijo Uz in ji rečejo, da tamala nima ene rokice, na drugi pa tumor v velikosti pomaranče. Z možem sta bila čist fertik in ko so jo poslali v porodno sobo, si lahko mislite, s kakimi občutki je rojevala. Potem tudi ni imela dosti svojih popadkov, pa so jo vprašali, če ji kr pospešijo, da bo čimprej, ker z otrokom je kao ful hudo nekej narobe. In je privolila in so ji našopali umetne popadke, tak da se je v eni uri odprla in je bolelo ko 300 . In ko končno rodi detece, je imela obe rokici, le na eni neko vodeno bulico, ki pa jo bodo odstranili brez problema . Je rekla, da jo je ta izkušnja čist dotolkla in še zdaj, ko sta s pupiko doma, se vedno zjoče, ko jo pogleda in pomisli, kaj so ji napovedali . Pravi, da je bil to njen najtežji porod do sedaj in da je še sedaj psihično čist na dnu. A si predstavljate, kaj sta mogla z možem doživljat v porodni No, hvalabogu, da se je tako izteklo, sam tile dohtarji so pa tud ubitačni. Da ji gredo tik pred porodom take naložit...katastrofa! Zdej grem pa enga čjokolinota v želodček vržt....sem ga v tej že kr nekej kilc stolkla .