|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porodnišnica lj
6.5.2008 9:31:20   
lonja
Jst sem bila z osebjem v LJ porodnišnici full zadovoljna. Že sestra na sprejemu me je navdala z eno tako pozitivno energijo. Babičar je bil itak full OK user posted image . Smo se odločili, da cse čez slabih sedem mesecev spet vračamo tja. In že komaj čakamo...user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: porodnišnica lj
8.5.2008 9:22:03   
dana
Jaz sem tudi zadovoljna z LJ porodnišnico.
Ker sem imela kar težak porod, pa še veliko krvi sem izgubila, so me dali na tisti oddelek kjer je intenzivna. Tamali je dve noči in en dal "prebival" v skupinski sobi, tako da sem bila sama. Si pa tudi ne predstavljam kako bi ga imela pri sebi, saj se mi je kar v glavi vrtelo ko sem vstala.

V sobi sem bila sama, saj takrat ni bilo kakšne posebne gužve. Pa še to mi je ena kolegica "zrihtala", ki dela na intenzivni. Pa je niti nisem prosila, mi je šele potem povedala ko sem šla že domov.

Ampak meni je bilo dolgčas, tako da si naslednjič (če bo) želim družbo v sobiuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: porodnišnica lj
8.5.2008 15:37:52   
rokapi
Z moje strani vso pohvalo ljubljanski porodnišnici in njenemu osebju. Velaj tako za zdravnike, kot sestre in drugo osebje.

Sem imela težak porod, carski rez, izgubila veliko krvi in so bili res zlati tako z mano kot z mojima sončkoma. Tudi cimre v sobi so bile fajn, smo se dobro razumele, smo si med seboj tudi popazile na male, če je katera skočila na wc, pod tuš ipd. Mi je bilo prijetno bivati in če bom še kdaj rodila, se definitivno vrnem.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: porodnišnica lj
8.5.2008 18:13:10   
tuna
Jaz sem v Ljubljani preživela dva carska reza in sem bila izjemno zadovoljna z vsem. Se mi zdi, da je bilo drugič še veliko bolje, kot tri leta nazaj. Vse pohvaleuser posted image

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?