hanna1
|
Tole sem si morala pa shranit neli,bom pripopala v Hanin bodoči dnevnik Te je tako fajn brat,ko samozavestno poveš,da se vse da tud z dvema malčkoma in da se človk pač kr znajdeš,če si v tem noter Si pri Nataši veliko bolj....recimo izkušena in bolj veš kaj je dobro zanjo in posledično tud zate,da se ti lažje godi--bravo za voljo in pogum in pridnega malega bratca,ki ima tako rad sestrico--škoda,ker sem tako daleč,bi vas tud jes rada spoznala,sam z naših rovt se tako dolgo voziš,jes sem pa tud bolj...zapečkar...me težko kam premakneš ,sem pa za 8 marec,ko je glih sobota,pa bi imele res nepozaben praznik --kako ste pakaj ostale z predlogi,zdaj je še tolk časa,da se da vse uskladit Mi mamo pa konc tedna prireditev Gradovi pod Peco,kjer iz snega izdelujejo prave umetnine,sam če bo tako vreme ..so lani tud mogli prestavit,ker je blo pretoplo in še umetnega snega ne morejo narest,tega pa ogromno rabijo ...bomo videli,je pa škoda,če je odjuga,ker drugač v mrazu lahko ti gradovi zdržijo tud 14 dni in jih je fajn gledat...sam ne prvi dan,ko je obupna gužva