|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
27.1.2008 11:06:51   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.1.2008 11:32:47   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

user posted image Saj to,lahko da bo moja oboževalka tudi na kopanju-kdo ve??user posted image

Lahko, da je kakšna tvoja soseda, ker je malo čudno, da pozna tvoj ime, priimek in celo naslov. kam pa vi sploh hodite k maši? Kje pa imate cerkev?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.1.2008 11:42:05   
hanna1
...ma  dodi,ko šiša celi svet,vi sam uživajte,lahk se pa res zgodi,da bo dotična gospa kje v bližini,če še prebira RR-user posted image user posted image -ampak pol tud upam,da so ji odzivi na njeno pismo malo dali za mislit,kar se vtikvanja v tuje zadeve tiče user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.1.2008 11:45:52   
julci
Ja,ja tako je če človek ne vidi 3mm od svojga nosa,ki ga vtika tam ko mu ga ni treba.Pa favšija zraven,pol je pa to kombinacija,da bi se skril v temen kot.user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 27.1.2008 11:48:12 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.1.2008 14:08:16   
natasaom
oj!!!!sem mal prečitala tole klobaso..pa nimam cajta.no,midva sva klobase  uštimala-jih je že peljal v raufkamro pa meso nasolil..ma bomo imeli vse domauser posted image ..
dodi me je pa tvoje pismo kar mal šokiral..a res obstajajo taki psihoti user posted image user posted image
jest sem pa mislila,da so sam okol mene user posted image . in ti,ki bereš rr in pišeš pisma na dom,ti lahko povem,da bom jaz zares nuna za pusta hrusta,moj bo pa župnik,
al bom pa jaz kuharca moj pa kaplan user posted image

no,tko to je vse za enkrat..moram še kosilo skuhat-se, do sedaj mast cvrla..

aja pa še neki me zanima-će mi katera lahko pomaga.kje naj zvem koga so zaprli v akciji zaradi ilegalcev..a je že kaj v javnosti??če so titga,ki bi jaz rada-častim!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.1.2008 15:20:06   
Anonimen
aja pa še neki me zanima-će mi katera lahko pomaga.kje naj zvem koga so zaprli v akciji zaradi ilegalcev..a je že kaj v javnosti??če so titga,ki bi jaz rada-častim!!!!

sem iskala, pa nikjer ne najdem imen

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
27.1.2008 15:43:33   
pikica36
ej, konzerve.. lep pozdrav vsem!

dolgo dolgo se vam nisem javilauser posted image user posted image
natasoom sem taj pa taj zasledila na temi hujšanje, druge nobeneuser posted image user posted image
ker ste tu same fejst babe vam moram povedat veselo novico, da semuser posted image  in če bo vse po sreči bomo zibali septembra.
no, zdaj pa vas grem malo prebrat, da vidim kaj ste naklofale in kaj se sploh dogaja pri vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.1.2008 16:28:59   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
ker ste tu same fejst babe vam moram povedat veselo novico, da semuser posted image  in če bo vse po sreči bomo zibali septembra.
no, zdaj pa vas grem malo prebrat, da vidim kaj ste naklofale in kaj se sploh dogaja pri vas.

O,pikica,čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image --mirno in srečno nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.1.2008 17:29:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O,pikica,čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image --mirno in srečno nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.1.2008 17:30:05   
smotka lonib
joj, pri citiranju sem malo zafrknila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
27.1.2008 18:12:31   
smotka lonib
Kje pa ste vse? Sej sonček se je že skril za gorouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 911
27.1.2008 18:27:32   
lumpa6
ej, konzerve.. lep pozdrav vsem!

dolgo dolgo se vam nisem javila
natasoom sem taj pa taj zasledila na temi hujšanje, druge nobene
ker ste tu same fejst babe vam moram povedat veselo novico, da sem in če bo vse po sreči bomo zibali septembra.
no, zdaj pa vas grem malo prebrat, da vidim kaj ste naklofale in kaj se sploh dogaja pri vas

o čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.1.2008 18:46:29   
natasaom
PIKICA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa 17. naj bo user posted image
duska hvala sej bom zvedla-če je kej

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.1.2008 18:53:50   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.1.2008 18:57:11   
julci
Mi gremo pa zdaj pakirat za jutr ko gre Miha za 5dniuser posted image .Mi bo kr dol hodlo,ko ga ne bo.Drugač pa šivam za pusta za nečaka,jutr pa za Zalo,ker bosta piščančka.Svakinja in Miha pa bosta kura in petelin.Tako da bojo family KOKODAKuser posted image user posted image user posted image Boste doble nalimane fotke.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.1.2008 19:07:51   
hanna1
lumpa ma pa nov avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se malo potepali,zdej smo pa končno doma--sem mislila,da Hana vleče dreto,sam mislim,da je ati,ker ona še nima tako razvitih pljuč za tako muziko user posted image
Jej julci,zdaj ti bo pa dolgčas,pa Zali tud,mihanu pa najbolj user posted image .Pa sej kar hitro mine teh par dni.Glavno,da mamo mi novo nosečko!!!!!--še enkrat čestitke pikici,pa da bi se vse lepo izšlo user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.1.2008 19:47:42   
KT
pikica36 user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  pa srečno in mirno user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.1.2008 19:47:45   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Mi gremo pa zdaj pakirat za jutr ko gre Miha za 5dniuser posted image .Mi bo kr dol hodlo,ko ga ne bo.Drugač pa šivam za pusta za nečaka,jutr pa za Zalo,ker bosta piščančka.Svakinja in Miha pa bosta kura in petelin.Tako da bojo family KOKODAKuser posted image user posted image user posted image Boste doble nalimane fotke.

Kdo bo pa jajčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.1.2008 19:51:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

user posted image Če se zvečer ne javim-potem me je kdo pospravil!user posted image

dodi???? A ste se načofotali?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.1.2008 19:58:40   
lumpa6
lumpa ma pa nov avatar

ja neki sm mogla delat, k ste vse pobegnle pa nism mela kej brtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.1.2008 20:01:57   
dodi
Ja mi smo se načofaliuser posted image user posted image user posted image  pa najedli-oz. nažrli in me zdaj prav šravfa po trebuhuuser posted image user posted image  smo mogli na koncu še sladico,otroci sladoled jaz pa prekmursko gibanico...njam,njamuser posted image

Bilo pa je supppeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa še gužve ni blo.......

PIKICA-bravo!!!!!!!!!Želim ti lepo in mirno nosečnost

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.1.2008 20:04:25   
dodi
Tri mam še pokonci-moram dat spat še te-prebrat  moram do konca Kekec in Bedanc,potem se pa vrnem in prilimam kako današnjo slikouser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.1.2008 20:37:20   
hanna1
user posted image user posted image user posted image torejdodi se ni kje skrival kakšen paparazz,da bi dokumentiral pregrehe najbolj aktualne družine na RR
...............
Pa komaj čakam na slikce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.1.2008 20:53:02   
stephany
Pikica 36 - čestitke za user posted image še od mene! user posted image user posted image user posted image

Dodi - lepo, da ste uživali. Pa čisto ta majhni, a sta zelo čofotali?

Julči - da ne bosta z Mihatom kaj pozabla spakirat...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.1.2008 21:04:46   
dodi
Bilo je res fino.Otroci so ful uživali-pa saj zmerom in smo jih komaj spravili iz bazenauser posted image  mali dve sta tudi uživali,čeprav se je Vida najprej bala toliko vode-potem je pa uživala.Nista spali celo popoldne,pa še ko smo šli jest nič,šele pol v avtu sta zaspali,pa sploh nista bile tečke...bo treba še ponovituser posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pručka
GTdesign

Ste rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!