|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
30.1.2008 21:02:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Midva sva s ceplenja in da se še jaz malopovažim z merami pri 4. mesecih + 10 dni 7.650g in 67 cm. Saj ni čudno, da mu stvari št.68 niso več prav......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je naša Hana pravi piščanček proti vašim korenjakom--se kr vdama,ker mama bolj manekenske user posted image mere,,,,

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.1.2008 21:09:02   
Anonimen
mi že nekaj let (20)hodimo na morje na otok Brač. V lep apartma in zelo zelo blizu plaže. Sem pa ravno danes govorila z lastnico (to so pravzaprav že prijateljski pogovori), ker moram menjat termin (zaradi službe). In iščeva varijanto, ker ima skoraj vse polno. Bom jutri poskusila poklicat njeno svakinjo, ki ima apartmaje na drugi strani hiše (dvojček).

No, da vam malo naredim lušte:
naša plaža
user posted image

na drugi pa se levo vidi hiša v kateri letujemo in potka do plaže

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.1.2008 21:14:24   
Anonimen
sem vam kaj naredila lušte?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.1.2008 21:20:42   
Anonimen
Julči - imaš ZS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.1.2008 21:31:30   
Anonimen
Zdaj pa jaz sekam monologe.

Julči, v MB ni bilo vetra, da bi imela rdeče oči. Kaj pa če bi si jih spirala s kamilcami?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.1.2008 21:32:38   
hanna1
sem vam kaj naredila lušte?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.1.2008 21:45:23   
majrim
meni tudi jih delaš,zato prosim nehajuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.1.2008 21:52:36   
smotka lonib
Joj, jest bi kuj šla na morje. Dons smo pa bolj malo čvekale.  Kadar sem bla gor, ni blo nobene.
zdej pa grem ,ker se mi Zala lahko zbudi, pa je ne bom slišala, ker imam spalnico spodaj.

Lahko noč vam želim!user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.1.2008 21:54:14   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Midva sva s ceplenja in da se še jaz malopovažim z merami pri 4. mesecih + 10 dni 7.650g in 67 cm. Saj ni čudno, da mu stvari št.68 niso več prav......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je naša Hana pravi piščanček proti vašim korenjakom--se kr vdama,ker mama bolj manekenske user posted image mere,,,,

pa naša Zala tuduser posted image ni po mami.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.1.2008 21:57:17   
julci
Sem pri mojmu računala dohodnino,nemoreš verjet kako nas bojo letos nategnali pri dohodnini,da mi je kr slabo.pojdite si na durs zračunat,če že mate kontrolne podatke,pol mi pa povejte.Še tam si bodo vzeli zajeten zalogaj.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.1.2008 22:02:04   
trixi
samo za vasuser posted image , bo treba tam na seznamu popravit uno osemnajstko na devetnajstuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.1.2008 22:02:50   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Sem pri mojmu računala dohodnino,nemoreš verjet kako nas bojo letos nategnali pri dohodnini,da mi je kr slabo.pojdite si na durs zračunat,če že mate kontrolne podatke,pol mi pa povejte.Še tam si bodo vzeli zajeten zalogaj.

kako to misliš. Midva bova dobila kot ponavadi oziroma letos dobiva več nazaj, ker imava še Zalo. Če imaš med letom otroke prijavljene, pol skor nič ne dobiš.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.1.2008 22:20:03   
julci
Lonib pri nama vedno on uveljavlja olajšavo za otroke.Lani sva dobila samo za Mihana 712eu,letos ma pa še Zalo zraven pa bo dobil 748eu.Ko sem lani iz firbca računala kolko bi dobil ven lani,če bi se Zala leto dni prej rodila,bi dobil ven okol 1000 eu.To pa je očitna razlika.
Lani je bla splošna olajš.604,330 sit letos je 670,992 sit,s tem da so letos ukinli 2%dodatne olajšave in 4%za nakupin gradnjo,kibi jošenekaj let lahko uveljavljala.
Lani je bla olajšava za 1 otroka  lani 484,873-letos 495,096
                                  2 otroka  lani 42,167-letos 43,135
                                  3 otroka  lani 217,881 -letos 402.595

Zdaj pa si primerji

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.1.2008 22:31:36   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

samo za vasuser posted image , bo treba tam na seznamu popravit uno osemnajstko na devetnajstuser posted image

Vse najboljše Gaji za 19 let---mami je najbrž zelo ponosna na tako punco,pa sej je lahk,iz malčice user posted image je mimogrede zrasla v krasno puncouser posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.1.2008 22:33:19   
dodi
Dober večer,moje drage!user posted image

Meso  končno počiva v skrinjiuser posted image  sem ga sita ko surovega bobauser posted image user posted image  še dobro,da mi je moj toliko pomagal,če ne bi že obupalauser posted image

Dopoldan smo bili v Šk. Loki na NFZ.Pravi da imata še dva tri mesece časa,da se začneta plazit (dvojčki imajo pravico,to početi kasnejeuser posted image ),zdaj imamo spet čez 14 dni...za razvojno je treba napotnico,po novem..in včeraj,ko sta imeli cepljenje Breda in Mirjam sem vprašala zdravnico (dr.Šarf) če mi jo bo napisala,pa mi je obljubila...jo primem 19.2 za besedouser posted image

Ve ste ble pa tako pridne s pisanjem-a sem samo na brzino preletela.

Lonib-ja v Davči imamo še eno družino z 10 otroki.Njihova ta peta Barbara hodi z našo Janjo skupaj v šolo.
No pa si videla,da smo bili tudi mi omenjeniuser posted image user posted image user posted image  bogve kaj bo zdaj priletelo od kjeuser posted image user posted image
Pa saj je v Topoljah tudi družina z devetimi otroki oz. bi bila z desetimi pa jim je drugorojenec umrl zaradi hude srčne napakeuser posted image user posted image user posted image

Jutri imamo pa roditeljski sestanek...natrpan program...
Pa še kangoo mi je v ponedeljek crknil in sedaj moramo poklicati vlečno,da ga odpeljejo na servis...ironija pa je,da smo ga v petek ravno pripeljali s servisauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lonib-mogoče veš,kdo  ima vlečno službo tu v bljižini,šk.loki in okolici?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.1.2008 22:35:58   
dodi
Lonib-a si ti med tem,ko mene ni bilo diplomirala in si dobila višji čin?user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.1.2008 22:37:53   
dodi
Tudi jaz sem nesla danes na davčno obrazce-on ima otroke prijavljene celo leto-jaz pa raje počakam,da dobim nazaj in je takrat malo več in se bolj poznauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.1.2008 22:39:54   
dodi
Prej se pritožujete,da me ni-zdaj pa tolčem monologeuser posted image user posted image user posted image kje ste zdaj,aaaaaaaauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.1.2008 22:41:55   
dodi
Nobene nikjer............no pa grem še jaz.......jutri pa upam,da bom imela več časa...če bo katera sploh kje?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.1.2008 22:42:52   
hanna1
julci,a tvoj je že dobu domov  iz službe izpisek,moj ga še nima...ma sra..user posted image .nje,če ti še tukaj odškrnejo,pol bi pa radi rodnost vzpodbujali,ko pogledam naše vladne može,se mi kr milo stori..user posted image user posted image user posted image kakšni ljudje so to,ko vsi mislijo sam na sebe,pa nihče nebo nič s sabo neseluser posted image ,jes morm pa vsak mesec tk stiskat.user posted image ..me je kr sram,ko to povem,sam tako je user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.1.2008 22:50:28   
julci
Hana zarad tega ni treba bit tebe sram,sram je lahko naše politike,ki tako lepo skrbijo za naroda blagor.Se pa ja norce delajo iz nas.pol pa mislijo dače bojo plače v gospodarstvu dvignili za 4,7 %,da bojo reveži bolj bogati.Bom rajš samasebe v jezik vgriznala,ko pa da še kero rečem.user posted image tolko sem besna.Mislim da kar je ta vlada dela samo za svojo rit,za ostale se ji pa jebe.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.1.2008 22:52:39   
julci
julci,a tvoj je že dobu domov iz službe izpisek,moj ga še nima...ma sra.
Vsa obvestila bi že mogli dobit,to sem zasledila na DURSU.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.1.2008 22:56:05   
dodi
Ma ne govori-tudi nam gre včasih tako na knap da pridemo skozi mesec...in pol se troštaš regresa,dohodnine,dod.na veliko družino in je malo bolje...pa mi se kar znajdemo,ker mamo velik stvari doma-to je res.Vas pa občudujem,ker si morte res vse kupit-škoda ker nismo malo bljiže-bi zdaj lahko prišle po mesouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.1.2008 22:56:37   
hanna1
...ga bom vprašala,ko pride,drgač je on kronično pozabljiv in je možno,da ma kje v žepu,sam ven pozabi dat user posted image --nč novga user posted image user posted image ....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.1.2008 22:59:11   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...ga bom vprašala,ko pride,drgač je on kronično pozabljiv in je možno,da ma kje v žepu,sam ven pozabi dat user posted image --nč novga user posted image user posted image ....
Ma moj ga je šele dans dobil,čeprav bi ga že mogli prej.Kje se tipa potepauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!