|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: abrazija oz. čiščenje
19.1.2008 7:18:07   
smartika
Pozdravljena trchy!
Tudi sama ne vem zakaj me je naročil najprej v torek na UZ in potem komaj lahko grem na čiščenje! Najraje bi danes sama odšla v bolnico in povedala za čiščenje; ker do torka ne vem kako bom preživela!
Trchy je bil partner s tabo v bolnici ko si bila na čiščenju? Oprosti za tako osebno vprašanje, ampak rada bi, da je moj z mano. Mi psihično res zelo pomaga.
Še najhujše od vsega je pa, sa sem tako prehlajena, jem ospen tablete zaradi hude angine in ponoči ne morem spati zaradi zamašenega nosu in suhega kašlja in tako samo premišljujem....... Ne vem kako naj vse to preživim, res ne!user posted image user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: abrazija oz. čiščenje
19.1.2008 7:21:31   
smartika
Aja trchy hvala za tvojo podporo, sem vesela, da je še nekdo ki mi prisluhne in pomaga.

Trchy misliš da kljub moji bolezni bodo lahko opravili čiščenje? Zdaj se še tega bojim, ker res bi rada čimprej vse skoz dala, da s partnerjem za nekaj dni odpotujeva in preboliva.......če bom lahko sploh kdaj prebolela user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: abrazija oz. čiščenje
19.1.2008 9:47:23   
divans1
Kaj pa je to hematom na maternici?

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: abrazija oz. čiščenje
19.1.2008 10:29:53   
divans1
IZVIRNO SPOROČILO: trchy

Zdravo, punce!

Zagotovo je že marsikaj napisanega na to temo, pa vendar sem sedaj tudi sama izkusila to neprijetno in zelooooo bolečo izkušnjo. user posted image  Po tem, ko sem se še pred 2 mesecema, skupaj z vami veselila tistega močnega + na Clear Blue-ju in in potrditev user posted image  tudi s strani G, sem včeraj v 11t izgubila tisto malo pikico, ki sem jo prvič zagledala za ekranu UZ v 6t.  Dopoldne sem imela pregled pri G, ki mi je ugotovil, da z user posted image  nekaj ni v redu. user posted image  je namreč prenehal rasti v 7t in tako je bila včeraj vidna samo vrečka, ki je bila prazna...user posted image user posted image user posted image  Popoldne sem imela abrazijo na KC...

Zanima me, kako ste (tiste, ki ste se znašle v podobni situaciji kot jaz) to prenesle? Kaj so vam rekli zdravniki? Koliko časa po tem niste user posted image ? in kdaj ste spet začele delati na user posted image  ? So bile kasneje še kakšne komplikacije v zvezi z zanositvijo?

Meni je zdravnik na KC reku, da vsaj 2 meseca ne smeva delat na user posted image  in vsaj 3 tedne ne user posted image ... spet od drugih pa slišim, da ni dobro vsaj pol leta delat na user posted image ... ne vem več, kaj naj si sploh mislim... vsak pove drugače. na netu sem prebrala, da 6 mesecev ni dobro zanosit po ss. kaj pa torej po abraziji?

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: abrazija oz. čiščenje
19.1.2008 10:44:10   
ronja1a
Trichy, žal mi je za tvojo pikico. Moja izkušnja je mal drugačna - UPN (brez abrazije). Ginekologinja mi je pred posegom rekla: do prve menstruacije nič seksat, plavat v bazenih, kopanje v kadi prepovedano. Razlog - hitreje lahko pride do vnetja, tko da sem se tega držala. Priporoča pa tri menstruacije počakat, preden začneš spet delat na user posted image . Razlog: maternica naj si opomore, poleg taga pa je fajn da ženska tudi psihično pride k sebi. Najmanj kar sem slišala je počakat dve menstruaciji. Je pa odvisno tudi, v katerem mesecu nosečnosti si in koliko si stara. Če bi bila v višji nosečnosti in starejša, pol je baje fajn mal dlje počakat. Tudi hormonske spremembe naredijo svoje, tko da po mojem je dve menstruaciji kr nujno počakat - Pušenjak mi je rekel dve menstruaciji naj gresta mimo. Je pa, kot jaz razumem, je mal odvisno od posameznice, njene fizične kondicije, starosti, višine nosečnosti in težav, ki jih ima.

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: abrazija oz. čiščenje
21.1.2008 15:29:17   
trchy
evo, pa krajši odsotnosti se vam spet javljam.... mi je partner "prepovedal" brat raznorazne forume na to temo, ker sem bila potem še bolj psihično na tleh in sem se samo še bolj sikirala... no zdaj ga ni doma, pa...user posted image user posted image user posted image  

smartika vprašala si me, če je bil partner z mano - ja, šel je z mano in mi bil v ogromno podporo, ker sama ne bi bila zmožna takrat niti na GK pridt. res pa je, da sem jaz imela abrazijo ži isti dan, ko sem izvedela, da je moja pikica umrlauser posted image  in je blo zato še toliko huje, ko sem komaj čakala, da jo zagledam na UZ in potem je kar ni bilouser posted image  tko, da je bogoče po eni strani res bolje abrazijo opravit vsaj naslednji dan, ker jz še ko sem se iz narkoze zbudila, sem imela vzglavnik čisto moker od user posted image

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: abrazija oz. čiščenje
24.1.2008 8:26:46   
tassa
sočustvujem z vsemi vami in se žal moram podpisati pod to izkušnjo

Dokler človek ne doživi nekaj takega ne more vedeti kako je to hudouser posted image !

Pri meni se je tudi začelo vse tako nedolžno. Doma imam sicer že dve in pol let staro user posted image  in tako sva se odločila in kar nekaj časa delala za novo življenje in končno, veselje in vse kar paše zraven.

Na začetku nosečnosti močno zbolim (prehlad, vročina,... v glavnem tako hudo, da je bilo potrebno it k zdravniku). Povem mu, da sem verjetno noseča (popolnoma sigurna še nisem bila) ampak on meni, da antobiotik Ospen nič ne vplivajo na plod bla, bla, bla. Ker me je tako vse bolelo in ker zaupamo zdravnikom sem lepo pridno jemala Ospen 1 500 000 (ja prav ste prebrale). Čez tri dni dobim alergijo (pikica pri pikici po telesu). Odklonim inekcijo proti alergiji (še dobro, da sem jo, če bi jo sprejela, bi morala nariditi splav). Nato grem v 8 tednu k gin, kjer mi potrdi mojo nosečnost.
V 11 tednu pa... V petek pridem domov iz službe in na hlačkah zagledam majhen rjav madež. Ker je bilo v prvi nosečnosti isto se nič ne obremenjujem in grem vseeno ležat. Nato popoldne zagledam majhen strdek. Odločim se, da grem na UZ (le toliko, da mi potrdijo, da naj vseeno ležim,... sej to pač ni nič hujšega). Najprej mi gin pregleda vaginalno in reče vse ok, nato pa UZ in " sej to ni nič več nič"!!!!! kaj ni nič več ničuser posted image ? In gin mi še enkrat ponovi stavek, ter da je plod odmrl v 8 tednu (velik je bil za 8 tednu). Ja takrat se mi je sesu svetuser posted image  !!!!!

Naslednje jutro abrazija in domov! Ja za ene tako enostaven in splošen postopek, za nas ko pa to doživimo pa zelooooo (nepopisno) boleč.

Ja sej ne vemo kaj je vzrok in kaj bi bilo drugače če nebi to, pa to......

Vem pa le to, da takšna zdravila ni pametno jemati (tudi če ti zdravnik reče, da ne vplivajo na plod). Ok ne vplivajo na plod, ampak rajši jih ne vzemem več!!!!!

Kaj če nebi odločno odklonila inekcije proti alergiji pri splošnem zdravniku in bi prišla k gin, katera bi mi odločno svetovala splav!!!! Haloooo kje smo!!!!!!

Ja hudo je. Jokala sm v eno. Ponoči nisem mogla spat, ker so me tako pekle oči od joka!!!!!

Ja vse vas razumem!!!!

Zdej po 31 dnevih sem dobila user posted image ! Zdej pa čakamo še en ciklus nato pa bomo začeli spet user posted image za bebico!!!!!!!

Želim vam čimprejšnje okrevanje, čeprov vem, da pozabile ne bomo nikoli!!!!


Lepo se imejte


(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: abrazija oz. čiščenje
24.1.2008 22:55:52   
Anonimen
Tassa, tako kot bi js pisala.... iste občutke imam kot ti...user posted image user posted image user posted image user posted image Res si se lepo izpovedala.
Kako dolge cikluse pa imaš drugače? Js jih imam na 33 dni, abrazijo sem imela 21.12., M pa še čakam... danes se mi nekaj kaže, da bo, vendar je še nekakšna rjava sluz in je ni veliko.


Hvala in lp.

(odgovor članu tassa)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: abrazija oz. čiščenje
25.1.2008 0:29:39   
Anonimen
tassa...Mah pismo kolko nas je nouser posted image , ki smo okusilo to grenkobo, to bolečino...in pozabile seveda ne bomo nikoli, kvečjemu se s to bolečino naučiš živeti in samo mi punce lahko vemo, kako je to.
In še kako te razumem, kako si se počutila pri G ko ti je izrekel tiste grozne besede. Jaz nikoli, NIKOLI ne bom pozabila stavka "tole pa nekaj ne bo v redu, srček ne bije več"....okamenela sem, konec je bilo z mano....tako, da razumem te in sem z mislijo z vsako posamezno, ki je dala čez to grozno izkušnjo. Ampak tassa doma imaš punčko, glej bolj s pozitivne strani, h kateri se lahko stisneš in se vsaj malo potolažiš, kaj bi dala da bi se jaz sedaj lahko stisnila k svojemui otročku user posted image ...ampak ker moram biti pozitivna, vem, da se bom še letos stisnila k svoji štručki.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: abrazija oz. čiščenje
28.1.2008 7:38:13   
tassa
Urskaj jaz sem imela cikluse na 30 dni in kot kaže se je to kr obdržalo. Verjetno si sedaj v teh dneh že dobila user posted image , saj je pri meni tudi najprej dva dni kazalo da nekaj bo (bilo je čisto malo) nato pa "poplava" (ja user posted image  je bila tako močna).

Drugače pa je res, da se človek mora naučiti živeti s tem in vem, da imam srečo da imam doma user posted image  h kateri se lahko stisnem. In zato vem, da ste nekatere še bolj prizadete in zato z vsemi res močno sočustvujem.

Ampak kakšno je to življenje! Žalostno, da moraš najprej nekaj doživeti, da razumeš določene stvari. Jaz sem rekla, da nikoli, nikoli več ne bom spraševala parov (npr. nekoga ki je že dlje časa skupaj in ko veš, da namerava ostati skupaj) kdaj bojo kej zibali, saj jih s tem lahko nenameroma ožališ in prizadaneš (saj ne veš zakaj je tako).


Tako kot si napisala Vesnyca, MORAMO BITI POZITIVNE!!!!!!

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: abrazija oz. čiščenje
28.1.2008 23:38:24   
Anonimen
Tassa, tudi meni se je že prikazala user posted image , točno tisti dan, ko sem ti pisala. Danes imam še čisto malo. Ampak bla pa je šibka, glede na to, da imam že drugače zmerne.
Zdaj pa jem kontracepcijske, da se pripravim na histero in me je kar malo strah, da mi ne bojo tabletke zmešale ciklusa potem ko jih bom nehala jemat. Ima katera kakšne izkušnje s tem? Ker pol bomo spet začel na bebici delat in bi rada mela spet azaj urejene cikluse.


PAPAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassa)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: abrazija oz. čiščenje
29.1.2008 7:12:52   
mausilein
Pozdravljene punce.Malo sem iskala po ringaraji in vidim da nas je kar veliko z žalostno novico..Samo tista,ki to doživi in da to skozi,lahko ve in razume kako nam je.Tudi meni se je sesul svet ampak upam, da bo naslednjič bolje,vsaj tako moramo misliti.Dobro,da mi je bil mož v oporo in tolažbo, da je malo lažje,čeprav ne pozabiš.Tudi meni so 17.1.2008 delali abrazijo v 8.tednu nosečnosti,ker je bila gv prazna,plodka nikjer niso našli.user posted image  Na urgenci je zdravnik rekel,da mi ne bodo takoj delali abrazije kot je to želela zdravnica,ki me je pregledala.Rekel je, da se pri teh rečeh ne mudi,ker je možnost,da se plod še pojavi,vendar pri meni se na žalost ni user posted image . Zanima me,če so kateri izmed vas povedali zaradi česa pride do tega in kdaj po posegu spet lahko poskusiš zanositi.Kdaj pa je menstruacija po abraziji?Upam,da mi bo katera odgovorila. Prva nosečnost je bila brez težav in zato mo ni jasno,zakaj je prišlo do tega.Žal mi je za vse nas, ki smo morale skozi to in upam, da bomo naslednjič v veselem user posted image in da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: abrazija oz. čiščenje
29.1.2008 14:01:49   
Anonimen
Barbyka, žal mi jeuser posted image .
Zakaj pride do tega pa tudi G ne vejo, vsekakor pa ni nič narobe s tabo, dokaz za to je tudi tvoja prva nosečnost. Menstruacija po abraziji pride nekje po 4 do 6 tednih.

Naslednjič bo vse ok, boš videla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausilein)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: abrazija oz. čiščenje
29.1.2008 14:03:07   
Anonimen
Zanosiš pa lahko nekje po 2 ciklusih. Ene zanosijo že prej, vse je odvisno tudi od tvojega počutja.

Papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: abrazija oz. čiščenje
29.1.2008 14:47:08   
mausilein
Urskaj,najlepša ti hvala za odgovor.vidim,da nas je kar nekaj s temi težavami. držim pesti za vse nas, da bo naslednja user posted image  prinesla naše težko pričakovane user posted image . mogoče veš glede prehrane,je treba kaj bolj mogoče paziti? gin.mi je rekla, naj folno kislino kar naprej jemljem.malo me je strah,ampak treba je misliti pozitivno. hvala še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: abrazija oz. čiščenje
29.1.2008 21:34:03   
Anonimen
Folno kislino lahko kar naprej ješ, nič ne škodi. Bolje preventiva kot kurativa. Drugače pa živi normalno, kot si do zdaj. Jaz se sicer malo pazim, ampak razlog za to tiči v tem, da imam težave s preveliko težo oz. sem jih imela, zdaj pa vzdržujem. Drugače pa ti ni treba spreminjati življenjskih navad.

Joj, komaj čakam, da bomo imele svojo pikico v naročju... se kar raznežim, ko pomislim.

Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj, z veseljem pomagam, če le lahko in če znam.

Papauser posted image

(odgovor članu mausilein)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: abrazija oz. čiščenje
30.1.2008 7:20:57   
mausilein
zdravo,urskaj, hvala ti za odgovor. je kar malo boljsi obcutek, ko vidis, da nisi sam. sem včeraj vprašala dr.pušenjaka kje je razlod, da pride do tega, pa mi je odgovoril, da ni konkretnega razloga  niti posledic za naprej, da je to pač naključna smola ( lahko tudi naslednjič naključna smola).da naj to smatramo kot nek konec prejšnjega ciklusa.in da lahko že naslednji mesec poskusim zanosit,da ni potrebno čakati dalj časa.ne vem, kaj naj si mislim.bom videla kaj bo čez 2 tedna rekla moja gin.na pregledu.3dni po posegu sem imela na urgenci UZ,ker me je zelo močno bolelo.gin.je rekla, da je vse ok,lepo ščiščeno.vzrok bolečin pa je bil očitno zaprtost, ker ne morem že dalj časa na wc.imaš ti tudi te težave?no,sedaj pa sem se kar razpisala,ampak je lažje,ko se z nekom, ki je dal to skozi pogovoriš in te razume.tudi jaz upam, da nam bo naslednjič uspelouser posted image  in da bomo na koncu srečne mamice svojih angelčkov user posted image .meni  tudi že malo emšo trka na vrata.moj prvi user posted image  je že kar *velik fant*user posted image . Saj boš tudi ti srečna, ko boš dobila user posted image , ne smemo obupati, pa bo vse ok.Lp pozdrav do naslednjega pisanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: abrazija oz. čiščenje
30.1.2008 21:10:32   
trchy
ojla punce!

barbyka če si zaprta ful pomaga sok rdeče pese, ki ga kupiš v dm-ju, mene je takoj odprl user posted image  al pa kaka črna kava.

urskaj jz mam tud malčk probleme, no ja bolj pšo moje sama s sabo, kot pa s težo user posted image  pa sem zdaj začela 3-mesečno ločevalno dieto, ker itak 3 mesece  zdej po reabraziji ne smeva delat na user posted image  tko, da se mal zamotm. čeprav ko sem dans hodila po trgovinah... in sem vidla tolko malih user posted image  in mamice z vozički... joj, me je kar stisnilo...user posted image  se vam tud to dogaja? sj ne da sem jim fovš, samo... zakaj še me ne mormo bit srečke user posted image ?

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 8:00:22   
mausilein
trchy, hvala za odgovor,bom poskusila še s sokom.sicer jem kosmiče, jogurte za lažjo prebavo.upam,da bo kmalu bolje.
glede ločevalne diete pa lahko povem da je super,jaz sem pred 2.leti shujšala v treh mesecih 14kg in še danes imam tisto novo težo-niha za 2-3kg gor dol.srečno pri hujšanju,potem pa veselo na delo v upanju na srečnejši izid.čao

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 10:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trchy

čeprav ko sem dans hodila po trgovinah... in sem vidla tolko malih user posted image  in mamice z vozički... joj, me je kar stisnilo...user posted image  se vam tud to dogaja? sj ne da sem jim fovš, samo... zakaj še me ne mormo bit srečke user posted image ?



Tudi meni se to dogaja...user posted image

(odgovor članu trchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 10:52:03   
Anonimen
Barbyka, malenkost, saj rada pomagam, če le lahko. S prebavo pa imam js že celo življenje težave, imam bolj počasno, grem na WC vsake 3-4 dni. Moj me heca, da imam negativen izkoristekuser posted image . Joj, naj že pride enkrat ta dan...user posted image , še prej pa operacija. Ah, saj bo.

Barbyka, Trchy, se tudi vama razpoloženje tako spreminja? Js sem včasih polna optimizma in nabita s pozitivno energijo, včasih pa sem tako črnogleda in si ne morem pomagat...user posted image

DRŽITA SE PUPIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 12:42:21   
tane
trchy, urskaj, tudi meni se dogaja, (sem 1mesec in 14 dni po SS) da sem včasih polna upanja in optimizma, da si rečem naslednja nosečnost bo pa res lepa, potem pa me že naslednji dan začnejo obhajat črne misli, kaj pa če mi nikoli ne uspe, kaj pa če mi ni usojeno, pa sovražim vse nosečke, pa stisne me ko vidim kakega user posted image , pa reklame za otroške igrače tudi takoj prestavim, pa filme kjer so kake nosečke...sem nekje brala da so posledica SS-ja lahko tudi neprespane noči, jaz imam od takrat res probleme z spanjem, takoj se zbudim, ko enkrat zaspim pa potem ne morem nazaj zaspati in se zalotim, da razmišljam o SS-ju in slabih stvareh.

pa malo imam probleme zuser posted image , sva poskusila enkrat ko je bilo 1 mesec in nekaj dni po SS in sem na sredi zablokirala, pa sva potem poskusila še kak teden nazaj, pa je bilo vse bolj boleče, tako fizično in psihično, sem se kar jokat začela, ko je bilo konec, ker sem imela slabo vest, da mojega otročka ni več jaz pa takole uživam'.  pa tudi po pravici povedano mi ni kaj preveč do user posted image . a je tudi katera izmed vas imela podobne občutke?
P.S. drugače sem zelo močna oseba tole me je pa tako sesulo, čeprav si ne priznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 14:08:41   
Mavrica32
oj,
ne sprašujte...danes je dan, ko ne smem videt nobenga dojenčka... prav grozna sm... user posted image  če bi se jokala ok, ampak jaz sem danes skoraj en teden od tretje A jezna...
mam največ izkušenj s praznimi vrečkami tukaj gor... in ko berem, da se je kateri to zgodilo prvič, ne vem, kaj naj si mislim...naj sploh kaj napišem...da ne bom koga zastrašila ali ji počrnila dan...
težje se pobiram, kot sem se prej dvakrat...kr spala bi...počasna sem pri delu...
vakum... pa mam datum za raziskave 3. marec...pa ni daleč...pa sem čist v depresiji...
odštevam dneve, ko bom lahko spet  user posted image ... zakaj bi imela slabo vest?
Ne vem, zakaj si to tako želim...gre samo za telesni stik in neko tiho zagotovilo, vse je ok, s tabo je vse redu... ? Ne vem...
znanci mi priporočajo neke regresije, pa bionergetike... jz se pa ne morem odločit...
skratka ko bi februar že minil..... ko bi vsaj...
vem, da moram zdržat... saj pridejo tud lepši časi ...



(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 14:34:43   
mausilein
Urskaj,Trchy,hvala.Bom poskusila še s pesinim sokom.Tudi meni včasih niha razpoloženje user posted image .Saj bo bolje.Sicer ne bomo pozabile, ampak ne smemo obupati.Čimmnaj negativnih misli in bo bolje.Saj se nam bo naslednjič nasmehnila sreča, samo pozitivno razmišljajmo user posted image . Tudi meni je hudo, ko vidim vozičke in otročke, ampak upanm na naslednji boljši rezultat.Ko dobim user posted image , bova spet poskusila, da vidimo, če bo kaj.
Urskaj,kakšno operacijo pa imaš? Držim pesti zate, da bo vse ok.Kaj paizvide, si kaj dobila iz bolnice?
Čimveč lepih misli ,pa bo,punce. user posted image user posted image user posted image











(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: abrazija oz. čiščenje
31.1.2008 14:58:46   
vebo
Ej,Mavrica, saj bo. Nisi edina. Tudi jaz imam že dve izkušnji s praznimi vrečkami, prej pa zdravo punčko. V tretje gre rado. Po prvi menstruaciji bom spet poskusila, če bodo izvidi vredo. v tretje gre rado. 

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?