|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
6.2.2008 15:05:22   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Barči, tole sem pa zate poslikala - rdeče-siva fasada. Drugače je v vasi, kjer je tovarna Jub, precej teh barvastih fasad, ker je Jub dal poseben popust...

user posted image

No no no, to sem zadnjič spraševala, kje je JUB pobarval hiše. Pa ni nobena vedela. Kje točno pa je to, grem pogledat. Ta hiša zgleda kar v redu, samo nisem še ziher zaradi belih obrob okoli oken.

no, sej ... citirat s5 ne znam ... tole sem hotla povedat, da bo vsem jasno user posted image user posted image user posted image  

če lohk pokomentiram ... kaj bi jaz spremenila ... dala bi sivo streho in definitivno ne rjavih oken ... sicer je pa luštna ... mi bomo tudi predvidoma to jesen ali pa naslednjo pomlad eno investicijo v fasado vrgli ... joj, prejoj ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.2.2008 15:06:06   
Pikca
Barči, to sta vasi Videm in Dol pri Ljubljani, sem ti mislila že zadnjič napisat, pa so me zmotili in sem pozabila... pa se spet spomnila, ko smo bili pri naših - sem od tam doma.

cv105 user posted image ti si pravi arhitekt, jaz bi isto spremenila...oni so imeli prej zeleno fasado in pol niso šli menjat oken in strehe... meni je ta fasada sicer všeč, ampak v okolju, kjer so ostale hiše bolj nežnih barv (čeprav so barvaste) se mi zdi, da mal preveč ven seka...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 6.2.2008 15:17:39 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.2.2008 15:21:15   
cv105

Barči, to sta vasi Videm in Dol pri Ljubljani, sem ti mislila že zadnjič napisat, pa so me zmotili in sem pozabila... pa se spet spomnila, ko smo bili pri naših - sem od tam doma.

cv105 user posted image ti si pravi arhitekt, jaz bi isto spremenila...oni so imeli prej zeleno fasado in pol niso šli menjat oken in strehe... meni je ta fasada sicer všeč, ampak v okolju, kjer so ostale hiše bolj nežnih barv (čeprav so barvaste) se mi zdi, da mal preveč ven seka...

čaki, ti bom jaz en vikend tu pri nas poslikala ... gor na enem hribčku je ... okrog gozd ... zdaj, ko ni listja na drevju ga je čez celo vas videt ... fluorescentno zelene barve, temna streha, bela okna, vrata, ograja, opaž ... sam ploskaš lahko zraven ... sicer je pa meni na Kalcah pri Logatcu ena hiška ful lepa ... živo živo rumene barve je in user posted image  že najmanj eno leto hecam, da bi se mi tudi opogumili s tako barvo ... bomo videli ... user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.2.2008 15:23:13   
cv105
no, pa ko smo že pri fasadah user posted image ... po moje največji kiks ... rdeča streha in zelena, modra ali pa roza fasada ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.2.2008 15:33:50   
Barči78
No tud jaz ne bi imela take strehe pri hiši, sicer imamo pa mi temno sivo, okna bodo ali bela ali siva, pomojem kar siva, pa bele obrobe bomo najbrž spustili, bomo res kombinirali samo sivo in temno rdečo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.2.2008 15:40:08   
Barči78
Joj, bordo streha, pa svetlo modra fasada, hudo, jo ima en v ulci, čist je mim usekal. Pa še bela okna in obrobe.
Jaz sem si zamislila nekako siva okna (se manj pozna kot na belih user posted image ), pa potem mogoče sive obrobe, pa okoli rdeče, mah kaj pa vem, treba je res preštudirat, ker me zna pol malenkost ful motit.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.2.2008 15:57:41   
draja
Luštna hiška, sam pomojem sem jaz edina tukaj gor, ki ne bi šla nikoli v hišo živet. Jaz prisegam na blok, kljub po večini ogabnim fasadamuser posted image .

No tko, naša P je imela bolne samo do 10-ih zjutraj, ko se je Živa šele zbudila, smo jo pa poklicali in je rekla, da je skor ziher 6. bolezen, da bi bilo pa vseeno fajn, da ji posluša srčka jutri, ker je imela tako visoko vročino. Drugače je pa naša Živa spet zdrava in nasmejana, samo škoda ker zamujava sonček zunaj.

Tinaaja kako se obnese bugster? Po odpustnico pejt pa res kar k P in k G po svojo.

Pikca luuuuuštni maškarci! Od Pike Nogavičke pa itak ne moreš pričakovati ubogljivostiuser posted image .

Erna jeeeeee, super za lep prvi vtis o vrtcu! A ni to fajn, ko je ena skrb manjuser posted image .

KAti super si se zmenila tole v službi. Boš še lahko malo sončka lovila drug teden.

Barči javi, ko boste zdravi, da se dobiva na kavi, saj veš da imam nekaj za Žanauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.2.2008 16:06:42   
Barči78
Draja zihr javim, samo problem je, ker začnem delat v ponedeljek. Potem pa pride v poštev mogoče samo kakšna sobota, ali pa potem po peti uri, kar pa ni glih fajn, ker je takoj tema, pa naš Žan ob 18.30 čist utrujen postane in se pripravlja na spanje.

Sicer pa itak punce, ali bo varianta, da se bomo kdaj pa kdaj tudi kakšno soboto dobile, ko bomo 1x vse v službi.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.2.2008 16:14:45   
Pikca
upam, da se nam bo res uspelo za kakšno soboto zmenit... tiste, ki delamo v centru bi pa lahko kdaj med malco šle na kak kafe

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.2.2008 16:16:03   
Barči78

upam, da se nam bo res uspelo za kakšno soboto zmenit... tiste, ki delamo v centru bi pa lahko kdaj med malco šle na kak kafe

Ja ja zdej boste pa kar kofetkale, jest pa garala user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.2.2008 16:17:26   
Pikca
Luštna hiška, sam pomojem sem jaz edina tukaj gor, ki ne bi šla nikoli v hišo živet. Jaz prisegam na blok, kljub po večini ogabnim fasadam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

jaz bi sicer mela hiško, ampak so parcele na dobrih lokacijah tok drage, da odpade... bomo pa čez kaki 2 leti iskali večje stanovanje...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
6.2.2008 16:42:38   
Lejci

Luštna hiška, sam pomojem sem jaz edina tukaj gor, ki ne bi šla nikoli v hišo živet. Jaz prisegam na blok, kljub po večini ogabnim fasadamuser posted image .

Nisi user posted image . Trenutno živimo v hiši pri starših in takoj, ko bo možnost, pobegnemo v blok.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.2.2008 18:04:46   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

Nisi user posted image . Trenutno živimo v hiši pri starših in takoj, ko bo možnost, pobegnemo v blok.

Tudi mi smo blokovski in nočemo v hišo.In tudi mi bomo kvečjemu večje stanovanje iskali, ampak zaenkrat kar gre, predvsem imamo blizu moje starše in vrtec, pa mož službo.Tako da je lokacija super in se nikakor ne spravim zares kaj druzga gledat...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.2.2008 18:17:47   
tinaaja
No, sva sli z B do ZD - spet testirat buggsterja user posted image (still gooooodd) in dobili brez problema obe zadevi user posted image Pojma nimam, kje je moj izvod. Ker imam a ma vse izvide iz nosecnosti, za tole pa sem obrnila vse predale okol 5x pa nista.. No zdaj imam in sem se odlocila, da bom skenirala vse B dokumente in zapecem na CD...

Jaz bi takoj sla v hiso.. pogresam vrttt, moj pa tud.

Tko, ju3 drzite pesti... mal me je strah pregleda, ampak mislim, da nima kaj ugotovit - caka naju nevrolog user posted image pa si ne predstavljam, kako bo zgledalouser posted image Kao zaradi izrazitega joka po cepljenju. ... mah sem ze pisala o tem, da jaz njenmu joku ne bi rekla izrazit,.. brez veze, ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.2.2008 18:23:35   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
jaz bi takoj sla v hiso.. pogresam vrttt, moj pa tud.

Ma js bi šla kamorkol, samo da se znebim tega, kjer smo zdaj. Blagor vsem, ki ste na svojem.

Držim pesti za jutr, sej bo vse ok. Itak brino sama najboljš poznaš, pa veš, da je vse ok user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.2.2008 18:49:02   
Sibil_
Ljubljančanke-in tiste, ki ste kje okoli doma, rabim vašo pomoč, prosim!user posted image

Torej-kupujem stanovanje, ampak nisem ziher a tu na Obali al v Ljubljani.Rada bi kaj majhnega, pa da bi bilo primerno za študente-beri LPP blizu.KAj naj gledam in katere predele Ljubljane ne smem gledat?Fužin itak ne smem gledat, ne?Pomagajte, prosim, mi lahklo katera kaj svetuje.Al pa če pozna kdo koga, da prodaja in da je ok stanovanje?user posted image

Hvala, če bo hotela katera pomagat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
6.2.2008 19:04:10   
tinaaja
Sibil, predvsem je odvisno, kok veliko in kok denarja imas/nameravas dat... Tud ce je lokacija OK, je lahko stanovanje user posted image ... pejt najprej na nepremicnine.net .. ce hoces za studente, pol glej okolico fakultet.. kodeljevo (DIF, MF), bezigrad (FU, FDV; EF), center (PF, FF)... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
6.2.2008 19:26:22   
skačica
hello!

Evo, spet konektana. Je šel disk al kaj in smo bli 2 dni brez računalnikauser posted image . No, zdej je vse na novo naloženo, upam da bo kake pol leta mir.

Pokomentirat ne morem nič, ker ste preveč naklofale, jaz pa samo bežno preletela. Upam, da ni več bolančkov med marčki.

Moja služba- no da napišem kaj smo se zmeniliuser posted image . Seveda se ni dalo nič zmenit, moj direktor mi je predlagal dve izmeni:
1. 10-16-ih
2. 11-17-ih
In se nisem strinjala(želela sem delat vsaj en teden od 8-14), on je pričakoval, da bom pa potem delala kar na 8 ur, jaz sem mu pa povedala, da do nadaljnega delam po 4 ure in je rekel, da ok, da itak imam to pravico(v resnici ni bil navdušen). Tako, da bom delala od 12-16 in en teden od 13-17, če ne bo še kakih sprememb(moram še mal počekirat, če mi lahko kar takole odmerja delovnik) in sem prav SREČNA, ker bova imele z malo dopoldneve zase, pred službo jo bom peljala k mami, kjer bo pojedla kosilo in odspala eno kitico, pol bo pa že mami kmal domauser posted image user posted image user posted image . Zaenkrat bo tako, finančno bom mal bolj bogauser posted image , bom pa iskala tud vmes drugo službo ali pa bomo konec leta ali drugo leto naročili še enega dojenčka. Mož me seveda pri odločitvi 100% podpira in mi bo tudi finančno pomagal.
Me je pa direktor zelo razočaral, do sedaj me je samo hvalil, zdej ko sem pa omenila da bom izkoristila možnost krajšega delovnika, je pa zamenjal platouser posted image . Ehhhhhhhh, ni za govort, dejstvo je, da ko diplomiram, iščem drugo službo.

Še kaj?
Zih je še kaj novga pa sem zdele pozabla. Aha, Iza je bla tud včeraj zajček, ampak mi more najprej moj kable naštelat, da lohk slike iz foto dol potegnem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
6.2.2008 19:50:01   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tud ce je lokacija OK, je lahko stanovanje user posted image ... pejt najprej na nepremicnine.net .. ce hoces za studente, pol glej okolico fakultet.. kodeljevo (DIF, MF), bezigrad (FU, FDV; EF), center (PF, FF)... 

Ja, splača pa se pogledat tut Šiško, kjer se kar precej prodaja, pa dobre povezave so. In - naj te ne bo strah Fužin. Tam sem živela 16 let in za vse te govorice lahko mirno rečem, da so prenapihnjene. Tudi zdaj se večkrat sprehodim čez in se mi zdijo čist mirno naselje. Z dobro infrastrukturo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
6.2.2008 20:02:52   
Sibil_
Tinaaja saj gledam na nepremičnine.net.Tko je-dala bi max 95ooo, raje manj, pa seveda naj bi bilo takoj za oddajat, brez prenove.A se da kateri mal pogledat pa kaj najt?Kako pa je z oddajo recimo v Domžalah?Al pa pač okolica Lj?Do kje gre LPP?Uff, je pa tega res doti, samo kaj ko jaz Ljubljane ne poznam tolk, luknje pa tudi ne bi kupila.Pač nekaj za denar investirat, pa da ne zgublja vrednosti.Še kakšen nasvet?user posted image

PA hvala za dosedanje nasvete, res cenim pomoč.user posted image user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.2.2008 20:14:43   
skačica
user posted image
evo našo maškerco

pa še ena lepotička
user posted image

zdej grem pa res diplomsko popravljat, je že čas.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.2.2008 20:41:19   
Pikca
Sibil, do Domžal ne gre mestni promet... sicer so prometne povezave dobre (avtobusi so kar pogosto, pa še vlak), a če misliš oddajat študentom, raje Ljubljana.

Skačica, luštna zajčicauser posted image . Tale tvoj direktor pa tudi ni fer... vsaj malo bi lahko popustil. U ful si pridna z diplomsko, jaz bi lahko že zdavnaj oddala, pa še kar mečkam...  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.2.2008 20:43:40   
tinaaja
dala bi max 95ooo,

good luck- za tak denar bos morala al ornk iskat ali pa met ful sreco, da dobis kaj vecjega kot sobo/garsonjero - seveda na dobri lokaciji ...  domzale imajo podobne cene kot Lj... cene so pa bozjastne... user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.2.2008 21:33:42   
tinaaja
garsonjera v trnovem
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?SID=&lev1=1&lang=sl&lev2=1&detail=3510229&pic=326628.jpg&nonav=1&no_tb=1

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.2.2008 21:39:10   
erna14
sibill-tale je zraven mene to je siska-sentvid vse zraven ptt,vrtec,banka,lpp,hiper merkator,vrtec,sola,zd
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2637178/slika/7

ali ta je za bezigradom

http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2637178/slika/7

isces lahko ne vem siska,bezigrad,moste,vic,crnuce,center,sentvid,brod sam za ta dnar bos dobila sam garsonjero.a to bi ti oddajala studentom

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?