skačica
|
hello! Evo, spet konektana. Je šel disk al kaj in smo bli 2 dni brez računalnika . No, zdej je vse na novo naloženo, upam da bo kake pol leta mir. Pokomentirat ne morem nič, ker ste preveč naklofale, jaz pa samo bežno preletela. Upam, da ni več bolančkov med marčki. Moja služba- no da napišem kaj smo se zmenili . Seveda se ni dalo nič zmenit, moj direktor mi je predlagal dve izmeni: 1. 10-16-ih 2. 11-17-ih In se nisem strinjala(želela sem delat vsaj en teden od 8-14), on je pričakoval, da bom pa potem delala kar na 8 ur, jaz sem mu pa povedala, da do nadaljnega delam po 4 ure in je rekel, da ok, da itak imam to pravico(v resnici ni bil navdušen). Tako, da bom delala od 12-16 in en teden od 13-17, če ne bo še kakih sprememb(moram še mal počekirat, če mi lahko kar takole odmerja delovnik) in sem prav SREČNA, ker bova imele z malo dopoldneve zase, pred službo jo bom peljala k mami, kjer bo pojedla kosilo in odspala eno kitico, pol bo pa že mami kmal doma . Zaenkrat bo tako, finančno bom mal bolj boga , bom pa iskala tud vmes drugo službo ali pa bomo konec leta ali drugo leto naročili še enega dojenčka. Mož me seveda pri odločitvi 100% podpira in mi bo tudi finančno pomagal. Me je pa direktor zelo razočaral, do sedaj me je samo hvalil, zdej ko sem pa omenila da bom izkoristila možnost krajšega delovnika, je pa zamenjal plato . Ehhhhhhhh, ni za govort, dejstvo je, da ko diplomiram, iščem drugo službo. Še kaj? Zih je še kaj novga pa sem zdele pozabla. Aha, Iza je bla tud včeraj zajček, ampak mi more najprej moj kable naštelat, da lohk slike iz foto dol potegnem.
|