Barči78
|
Sm slabe volje, me je tašča čist s tira vrgla. Da vidte to, men nč jasno. Ona ima eno kolegico s katero se v ponedeljkih dop. dobita na kavi, 1x pri nas, drugič pri njej. Ta pon. je bila tašča bola in je pač zato kolegica prišla včeraj. In če bi to jaz vedela, ne bi dol nesla Žana za 20 minut, da sem hitro zrihtala Nejo, ker sem mogla oba peljat h zdravniku. OK, pač Žan je bil dol, kolegica je prišla in sem ga pustila, ker sem imela itak še za ene 10 minut dela z Nejo in da sem vse pripravila. Nejo oblečem, medtem pa meni tašča, a dam bundo Žanu gor, sem rekla, ne sej ni treba (v kuhinji kuri kiperbuš in je not 100°. In Nejo posadim v avto, pa pridem nazaj po Žana, mu dam bundo in kapo gor in gremo. Adijo. A je tle kej grdga????? Pa dons pride gor tašča, pa men pravi: včer sem bla pa huda nate. Pa jest: zakaj Ona: a res ne veš zakaj Jaz: ne, res ne vem. O: zato, ker mi nisi pustila Žana napravit , je še Ančka (kolegica) rekla, kako si visoka Kriza, men nič, ampak nič jasno. Sem ji rekla, če bi vedla, da dobite obiske, ga tudi dol ne bi prinesla, ker ko imam jaz obiske hočem imet mir in spoštujem tudi vaše obiske, pa naslednjič ne bo nič drugače. Pa ona: ja, če so pa otroc, pa res ni problem,,...... Sem rekla, bom pa že otroku bundo gor dala, vi pa v miru kofe popila, . Mah prov užaljena sem, res, kr neki, pomojem je bil ranjen njen ponos, ker je mela kolegico na obisku, ne vem, a se je hotla pokazat, kako mu da bundo gor. Mah brez veze, nekam nej grejo vsi. Pol pa še s tako pride ven, sej vem,d a je prva tvoja mami, pa bla bla, mah je ljubosumna na moje, ker grem večrat tja, pa kaj, sej so moji starši, ona ima pa sina, pa naj ji pelje dol otroke, a morm jest cel dan dol zdet, če sem pa doma, mi pa tud ni treba otroka za cel dan dol dat, al kaj. Pol sem ji pa še rekla, da če bi bla jest visoka, da ji ne bi nikoli pripeljala Žana dol, pa sigurno ji ga ne bi dala za pazit, ko grem v službo, ampak bi ga rajš v vrtec dala. Pomojem bi se jima zmešalo, če bi ga moja mami pazila. Še to se ji je zamal zdelo, ko sem ji 1x omenila, da ga bo 1x na teden moja mami pazila, da bosta onadva frej,.... ja, pa ni treba, pa zakaj, pa bla bla. Jest bi šla zarad tega tud v blok, sam da bi bla na svojem, kakor je zadnjič pomojem Pocka napisala. Evo, mogla sem se zlajat, ker mi je res bed, pa kaj jih briga.