|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
6.2.2008 21:43:30   
erna14
tinaaja-sej modele sem mela sam za bezigradom pa tle v siski,sam sem mogla met  M+Ž a ves,tko da tuki mam se v siski se odprto,mi pove tekom naslednjega tedna.pol mi pa se en salon v siski ostane,kjer nisem se mela modelov in pa lassana mam tud se odprto so mi rekl da ko se bom odlocila da poklicem za termin.tko dauser posted image ma sej neki bo ni user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.2.2008 22:08:47   
Pikca
domzale imajo podobne cene kot Lj... cene so pa bozjastne...

ja, lih ugotavljamuser posted image , ko sva midva kupila to stanovanje l. 2002, je bilo precej cenejše kot v Lj., zdaj so pa kar iste ceneuser posted image , takrat sva dala za 2-sobno 60.000 EUR, zdaj pa bi bilo vsaj še 1x tolk... bolj žalostno pa je, da bi morala vsaj 60.000 EUR dodat za trisobnouser posted image ... mislim, da bomo kar še nekaj časa tlele... no, saj drugač nam je super, samo kakšna dodatna soba nam bo počasi manjkala...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.2.2008 22:12:38   
Žabika
Lazanja je uspela! Hvala za recepte in nasvete!

tinaaja: bravo za vremensko napoved - mi bomo izkoristili tole lepo vreme in šli v petek v KG in to do torka, ker imam dva dni dopusta! Je padlo cca 20 cm snega in je baje zimska pravljica tam. Po moje, da si bomo sanke sposodili in otvorili smučarsko rajanje.

draja: za kaj pa ne izkoriščata sončka, če Živa nima več vročine?

Kati: bravo za tako hitro uvajanje in seveda za uspešen dogovor. To bo super start.

skačica: kje pa delaš, da imate takšen urnik? Res pa ne vem, če je zakonsko možno, da ti takole diktrira urnik. Vem, da te lahko prestavljajo, ne vem pa, če te lahko takole omejujejo.

Grem v horizontalo!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.2.2008 22:13:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
1. 10-16-ih
2. 11-17-ih

KRETEN! user posted image
Mene tud zanima kje delaš...
...pa na CSD Šiška sem ravnokar prebrala, da je urnik dogovor med zaposlenim in delodajalcem...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.2.2008 22:27:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.2.2008 22:17:47   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Tko je-dala bi max 95ooo, raje manj,

A ti to garažo kupuješ? user posted image
Lahko pa si za ta denar kupiš 4-5 sobno stanovanje v Trbovljah user posted image . Sam oddala boš mal težje user posted image .

Kwa je pa dons tak mrk kle gor user posted image  Priden iz odbojke vsa naspidirana pa skor nič za prebrat user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.2.2008 22:29:56 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.2.2008 22:34:33   
draja
Večer!

Evo mene iz surprise baby partyauser posted image . Smo eni marčevki 2008 prijateljice priredile baby shower, seveda ni ona o tem nič vedela. Izpadlo je super, darilo je bilo pa itak zadetek v polno.
Moram pa prav mojega pohvalituser posted image . Je malo zrihtal v nulo, dal večerjo, jo skopal (ji je celo umil glavo, kar jaz naredim glih enkrat na 10 ali 14 dniuser posted image ), posesal, pomil posodo in komplet pospravil staovanje in dal Živo spat. Sva bila zmenjena, da me pokliče, ko bo šla spat, da pridem domov in jo podojim. Ker zdaj med boleznijo je imela grozne izpade joka, če se ji je on samo približal in je hotela samo mene, mene in še enkrat mene. No in tko dobim mal čez 20. uro SMS: Ti kar uživaj, Živa že spi! No in sem uživala in ko sem prišla čez 2 ure domov ga dobim v spalnici, ker je komaj takrat zaspala. No in tako mi je z drobno lažjo omogočil res lep večer, Živa pa ni imela problemov zaspati brez meneuser posted image .

Skačica groza, groza in še enkrat groza od tvojega šefa. Upam, da lahko mirno spi ponoči, da tako zaj..... mlade mamiceuser posted image .
Pa luuuuuuuštna Iza!

Tinaaja bom jutri močno,močno mislila na vaju z Brino in držala pesti, da pregled hitro mine in ne bo neprijeten. Ugotoviti pa itak nimajo kaj, kar ti kot mamica itak najbolje veš!

Žabika glede na to, da je imela Živa včeraj še na meji vročino, danes absolutno še ni bila za ven. Mogoče jutri malo,če bo P odobrila. Se ni za hecat s tako boleznijo. PA uživajte na sončku in zimski pravljici v KG.

Sibil kot so ti druge rekle - glej Šiško, Bežigrad, Vič, pa tudi Štepanjsko naselje oz. Moste. Aha pa Jarše tudi, so dosti ugodne cene, pa lepo naselje (to je pri BTC-ju). Pa Fužine tudi, če boste itak oddajali stanovanje. Poznam še pa še družin, ki so izredno zadovoljne tam. Imamo bolj drugi predsodke.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.2.2008 22:37:48   
K_a_t_i
Draja, bravo za moža user posted image user posted image user posted image . SUPER!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
6.2.2008 22:41:06   
Žabika
draja: spet, mama itak najbolje ve, ampak jaz vem, da ne bi zdržala doma.user posted image

Kati: a pa se tebi ne zdi, da malo pretiravaš z rekreacijo? Da me ne boš jutri na cedilu pustila!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
6.2.2008 22:45:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Kati: a pa se tebi ne zdi, da malo pretiravaš z rekreacijo? Da me ne boš jutri na cedilu pustila!

Nikakor! Porekreativna pijača je vredna mojega pretegovanja user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
6.2.2008 22:48:29   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

draja: spet, mama itak najbolje ve, ampak jaz vem, da ne bi zdržala doma.user posted image

he, he,zato sem šla pa v trgovino, pa v lekarno, pa zvečer na zabavouser posted image . Drugače pa Živa res še ni ta prava, pa vsakič ko zaspi se tako spoti, da je jogi čist moker pod glavico in ga moramo s fenom sušiti, pa je oblečena manj kot pre dboleznijo. Tako da mislim, da res še ni za ven. Seveda pa komaj čakam, da jo spet mahneva na kakšen sprehod.

Še to sem pozabila prej napisat. Sem se tik pred zabavo odločila, da bolje da ne grem, da ne bi slučajno kaj okužila nosečke, pa je moj klical dve dežurni P, da sta mi zagotovili, da se ne more nihče od mene nič naleztiuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
6.2.2008 23:00:53   
skačica
Iza seveda že spi, jaz sem pa namesto da bi popravljala nalogo, raje gledala Pozitivno starševstvo al kaj je že. Luštna oddaja.

Kati in Žabika- imata ZS.

draja- super, da si uživala. Priden možekuser posted image

Grem zdej res na delouser posted image  al pa pridem še kaj nazaj. Ja, se vid, da sem dva dni bla brez PC-ja.
Aha, še nekaj- kje imam pomišljaj na tipkovnici????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Men se zdi, da vidim samo vezaj, jaz pa baje rabm tud pomišljaj, je rekla lektorcauser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
6.2.2008 23:17:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Aha, še nekaj- kje imam pomišljaj na tipkovnici????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Men se zdi, da vidim samo vezaj, jaz pa baje rabm tud pomišljaj, je rekla lektorcauser posted image

pomišljal -> alt+0151
vezaj -> alt+0150

številke odtipkaj na numeričnem delu tipkovnice (če maš lap topa pa daj insert simbol in ga zberi)

Zdej vidim, da se pomišljaj naredi avtomatsko, če daš med obema besedama, ki sta pred in za pomišljajem, presledke. Al pa če daš 2 minusa zapored. Simpel je...

Sam si pa najdejo komplicirat user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.2.2008 23:21:00 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.2.2008 8:05:49   
Sibil_
Stvar je taka, da sem ravno pač prodala eno stanovanje in zdaj ne vem točno, kam vložit.Rada bi, da mi pač denar ne zgublja na vrednosti (beri vezava na banki), pa da bi kaj vsak mesec dobila-za mulcem dat na račun.user posted image

Tako da sem prvotno hotela tu na Obali kupit kaj, pa so cene ljubljanske, samo ponudbe ni ne vem kakšne.ZAto sem pač začela gledat tam.Oddala bi pa pač ali študentom ali pa družini-meni bi bilo vseeno, samo da bi redno plačevali.Nočem pa kupit kake luknje-logično, ne?KAkšen nasvet-mogoče ve katera za kakšno drugo investicijo, ki bi se jo splačalo izvest?In pač 95ooo bi imela gotovine, kredita pa niočem jemat.Nasveti?A je težko najt v Ljubljani najemnika?user posted image

Sicer sem pa sama prehlajena, Lukas mora spet na kontrolo ker še kar piska, tako da sva oba bolj boga.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.2.2008 8:41:14   
A-N-J-A
Borči je zalegu,je bil zmatran od nočiuser posted image ,jaz pa čakam da sonček posijeuser posted image da grem en veeeelik krog.
draja-ja tvoj možek je pa res zlat.Živi pa pošiljam en kupuser posted image da bo čimprej stara Živa.
skačica-no comment za tvojga šefauser posted image
tinaaja-upam da vama čimprej mine pregled,narobe ni pa itak ničuser posted image .A boš Tfk-ja sabo vzelauser posted image ?
kati-super da Žiga tako lepo sprejema vrtec,pa ti tuduser posted image .

Jaz sem si pa jutri frizerko naročila,ker vsakič v depro padem ko se v ogledalo pogledam.Me ma da se čist na kratko ostrižem.Mela bi tako frizuro da se mi ne bi blo treba fenat,sam mislim da jo za moje lase niuser posted image .Najbr bo kr klasika,al pa tud neuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.2.2008 9:09:49   
K_a_t_i
Punce, jst grem v šoping user posted image . Upam, da bom kupla kej zase in ne kot ponavadi - za Žiga user posted image . Se beremo!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.2.2008 9:23:26   
urla
si pa jutri frizerko naročila,ker vsakič v depro padem
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Punce, jst grem v šoping user posted image . Upam, da bom kupla kej zase in ne kot ponavadi - za Žiga user posted image . Se beremo!

Packaaaaaaa, jest bi tut!!!!!!user posted image  Mi kar malo manjka tistega oddiha, kot sem ga imela pri Tianu pri uvajanju. Razmišljam vseeno, da bi vzela teden frej samo zase.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.2.2008 9:26:51   
draja
Mislim, da je danes Živa dosegla rekord v številu bujenjuser posted image . Kaj takega pa še ne! Pa se ni dojila zvečer, tako da.... Eh, upam, da se nikoli, nikoli, nikoli več ne ponovi takšna noč!

Anja jaz sovražim frizerje in sem bila samo pred poroko pri enem, ampak danes sem celo noč, ko sem Živo tolažila, razmišljala,kako bi šla k frizerju pa naredila nekaj drastičnega s svojimi lasmiuser posted image . Očitno se mi je od zbujanja res čist sfuzlaluser posted image .

Kati go for it girl!

Tinaaja srečno danes!

Sibil upam, da bo Lukas nehal piskat. Aja drugače so pa nepremičnine definitivno najboljša investicija. Pa mislim, da v LJ ni težko najti najemnika, sploh v bližini fakultet ne (Bežigrad).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.2.2008 9:31:40   
sezam
Jutro,
noč je bila malo boljša. Se je manjkrat zbudil user posted image  Je pa čez dan tud tečka, ma se ne smem nikamor premaknit, da ne bi prišel za mano - z jokom user posted image  Zgleda, da čuti malo moje napetosti pred službo user posted image

kivi - Žigu ga še ne dajem. Ani sem ga pa  največrat dala skupaj z banano. Kakec - user posted image  ta je pa res dobre (za vidi user posted image )

tejčica - user posted image  nova frizura. Jaz jo imam tudi user posted image  Smo šli včeraj vsi k frizerju in imamo vsi novo frizuro (razen Žiga)

vrtec - Žiga bo šel v vrtec septembra. Mi je žal, da nismo tudi Ane 1 leto prej dali user posted image

Pikca - luštni maškarci user posted image

erna - user posted image  za dober vtis v vrtcu. Upam, da bo tako tudi osralo. Pa lepo uvajanje user posted image

tinajaa - dobro opravita danes na pregledu user posted image

skačica - user posted image  zajčica Sem te že pogrešala user posted image  Pa brez komentarja za tvojega šefa user posted image

draja - ti imaš pa res zlatega moža user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.2.2008 10:38:10   
Pikca
ojla,

Draja boga, pa kaj res čisto nič ne pomaga, da bi Živa bolje spalauser posted image   Tvojemu možu moram pa prav posebej zaploskatuser posted image , mal takih!

Sibil, nepremičnina je zihr dobra naložba... jaz bi iskala garsonjero v LJ, glavni kriterij za izbiro bi bila lokacija - blizu centra..., mogoče res najbolje kak Bežigrad... izberi si nekaj favoritov, potem bo lažje svetovat...

Tinaaja srečno na pregledu danes!

Kati, prvošč siuser posted image

bravo vsem za nove frizurceuser posted image

jaz bom tudi morala pred službo obnovit garderobo in frizuro... pa generalko stanovanja... pa mag. dat vezat... uf, manj kot 1 mesec še...
...sem že gledala za dopust konec junijauser posted image , mislim, da bom kar rezervirala 4 dni Savudrije...

vrtec - resno sem začela razmišljat, da bi dala Jerneja septembra v vrtec... bom dala prošnjo, pa bomo videli, kaj bo... če ne pa čez 1 leto

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
7.2.2008 10:56:10   
Barči78
No tko, pošteno sem utrujena, vse sem že zribala, zdrgnila, najbolj mi je pa všeč to, da sem 2 škatli igrač , spakirala iz dnevne ven, mi gre vse po konci ko vidim tolk ene šare. Komaj čakam, da bosta imela otročka svoji sobi, pol naj imata pa tam vse te igrače, ne pa po celi dnevni.

Žan pančka od 9.10, tudi ponoči je kar mirno spal. Zaspal je ob 18.45 in spal do 6.45, vmes se je 1x zbudil, samo za dudo, ni je sam našel user posted image  in spal dalje. Danes popoldan imava ponovno inhalacije, potem pa greva z možem malo po Ljubljani pogledat sedežne, me kar ma, da bi jo zamenjala, ampak potem, ko bo nova dnevna soba.

Ojoj Draja - bi kar Živo mal h sebi vzela za kakšno noč, samo tolk, da se malo naspiš. Bogi ste vsi trije no user posted image user posted image user posted image

Vrtec - mah jaz sem Neja danes peljala, ampak zato, ker jo zadnjič zjutraj peljem direktno h njeni vzg., drug teden bo  mogla ful prej hodit, pa v drugo sobo (skupinsko), in to je glih ta soba, k je bla prejšnji teden čist med drugimi notri in se ji je totalno zamerila. Joj, se mi prov smili božca. Bi pa tudi sama rada dala Žana kar septembra v vrtec, samo je pa problem spet to, ker bo šla Neja v Bitnje, kjer je pa od 3. leta dalje, ne mislim pa vozit vsakega v svoj vrtec. Tko, da bo zgleda kar še doma. Če ne bo Neji tud treba kmalu doma ostati, glede na njene bolezniuser posted image

Joj, jest bi tud mela novo frizuro, pa se ne odločim,  no imam pa pripravljeno črno modro barvo, tko da 1x ta teden bom spet črna.user posted image

Kako se imava midva rada
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
7.2.2008 11:00:34   
sezam
Mi2 pa danes uživava zadnje skupno dopoldne user posted image  Neki se je začelo kazati sonce, tako da upam, da narediva še en "ornk" sprehod user posted image

barči - ena hiša v sivo rdeči kombinaciji je tudi v Mednem user posted image  Če boš kaj hodila v LJ, jo boš videla na desni strani čisto na konu Medna (v smeri proti LJ)
Kolk sta luštna tvoje dva user posted image
Bom pa jaz mogla tud po vsej verjetnost 1 leto vozit vsakega v svoj vrtec user posted image  Seveda, če za Žiga dobimo vrtec. V tem vrtcu, ki je Ana so šele od 2. leta dalje, naš bo pa star šele 1,5 leta, tako da ga verjetno še ne bodo tu sprejeli user posted image

Frizura in garderoba (za začetek) sta že "prenovljeni". Včeri sem si kupila še čevlje za v pisarno. Zdej bi pasala še kaka kozmetičarka user posted image  A kera ve za kako dobro v Domžalah - mogoče Pikca user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
7.2.2008 11:22:56   
Pikca
Sezam, žal ne poznam nobene kozmetičarke tukaj... ojoj a je res že zadnje "vajino dopoldne"... lepo ga izkoristita!

Barči, kok sta luštnauser posted image

vrtec - Živin vrtec je od 2 let naprej in bi ga tudi morali v drugega vozit, kar mi najbolj ne diši... pa itak težko, če bomo dobili, ker bom šele zdaj dala vlogo... najbrž bo kar tako, kot sem si najprej zamislila, bo šel v vrtec pri 2,5 letih in v istega kot Živa...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
7.2.2008 11:44:55   
erna14
EVO MENE KONCNO,tamal je zdele zaspal,no pojedu kosilo in zaspal

vprasanje-mene moj palec na levi roki tako boli,ubistvu ce ga hocm nazaj stegnit me boli za znort,ampak sam zjutraj ko se zbudim,ko prst miruje ,cez dan je pa kul,no mal boli ampak ni panike.pa to me boli se cel del proti zapestju pa si nisem nc prteglna ali udarla.....user posted image user posted image user posted image
draja-super za uspesno zurko,super mozauser posted image si prov lahko ponosna nanj,ni jih veliko takih.pa user posted image  za vaso nocko,upam da se nikoli ne ponovi
skacica-a naprimer urnika da bi delal ne vem od 8-12 pa ne mors izbrat,ker tale delavnik mi je cist mim,ubistvu si potem vezana na to uro in se ne mors tok sprostit,se mi zdi da je vseen bol,ce oddelas pa pol ves da si frej in ne rabis razmisljat...bi sla nekam pa ne vem ce bom pravi cas nazaj.....
tinaaja-drzim pesti da dobr opravte na pregleduuser posted image user posted image user posted image
sezam,tejcica-super za novo frizurouser posted image user posted image
sibill-poglej malo novo mesto,za ta dnar k v lj kupis garsonjero dol ze dobis 2 sobnega,cene najema so pa tam tam dost podobne,pa tud najemnika ni tezko dobit
anja-ne se strist,si lustna z to frizurco se mi zdi da ti pase

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
7.2.2008 11:48:13   
erna14
barci a glancasuser posted image joj kok si pridna,a pa se full svetuser posted image ,super slikce,lepa soncka mas doma
sezam-sej bo,mam nasvet zate,no bolj resitev NAREDTE SE ENGAuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
7.2.2008 11:57:17   
K_a_t_i
sem nazaj - kupla sem flašo s slamco od nubija user posted image
mater, ne vem, jst zgleda RES nimam okusa, al pa v napačne trgovine hodim... izplen - 2 majčki za telovadbo and that's it.... iskat sem pa šla kej za na šiht user posted image . bo treba ponovit vajo kje drugje
no, se pa s čisburgerjem bašem, kar tud ni za zanemart... pa vsa v krču sem, k čakam, da vzgojiteljca pokliče in pove, če je Žigu uspel zaspat... vas grem zdej prebrat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?