Barči78
|
No tko, pošteno sem utrujena, vse sem že zribala, zdrgnila, najbolj mi je pa všeč to, da sem 2 škatli igrač , spakirala iz dnevne ven, mi gre vse po konci ko vidim tolk ene šare. Komaj čakam, da bosta imela otročka svoji sobi, pol naj imata pa tam vse te igrače, ne pa po celi dnevni. Žan pančka od 9.10, tudi ponoči je kar mirno spal. Zaspal je ob 18.45 in spal do 6.45, vmes se je 1x zbudil, samo za dudo, ni je sam našel in spal dalje. Danes popoldan imava ponovno inhalacije, potem pa greva z možem malo po Ljubljani pogledat sedežne, me kar ma, da bi jo zamenjala, ampak potem, ko bo nova dnevna soba. Ojoj Draja - bi kar Živo mal h sebi vzela za kakšno noč, samo tolk, da se malo naspiš. Bogi ste vsi trije no Vrtec - mah jaz sem Neja danes peljala, ampak zato, ker jo zadnjič zjutraj peljem direktno h njeni vzg., drug teden bo mogla ful prej hodit, pa v drugo sobo (skupinsko), in to je glih ta soba, k je bla prejšnji teden čist med drugimi notri in se ji je totalno zamerila. Joj, se mi prov smili božca. Bi pa tudi sama rada dala Žana kar septembra v vrtec, samo je pa problem spet to, ker bo šla Neja v Bitnje, kjer je pa od 3. leta dalje, ne mislim pa vozit vsakega v svoj vrtec. Tko, da bo zgleda kar še doma. Če ne bo Neji tud treba kmalu doma ostati, glede na njene bolezni Joj, jest bi tud mela novo frizuro, pa se ne odločim, no imam pa pripravljeno črno modro barvo, tko da 1x ta teden bom spet črna. Kako se imava midva rada