hanna1
|
trixi,bravo za tvojo punco,raztura--čestitke za izpit..komaj čakam na slike in uživaj v pohajanju neli-zgubljena ,se nič ne dogaja brez tebe ,dobrodošla nazaj majrim,vi nam vso lepo vreme poberete,pol pa me čepimo na RR,ti pa uživaš na sončku --sej vam privoščim,je treba izkoristit mateyka,sem kar obsedela ob tvojih slikah,a ni bilo v dobrih starih časih tud pri nas tako --Inara je pa pravi smejko--res uživa v vašem mrazu ---aaaaa,nov avatar natasaom,za dober trud je potrebna tud nagrada,ampak te zgleda pa služba dobro okupira,da se še sam na zdravo-adijo oglasiš na RR -hecam se makala,za dežjem vedno posije sonce in nikol ni tako hudo,da ne bi moglo it na boljše--bravo za Matevža,da se napolni z pozitivnim elanom julci,Miha je faca,Zala pa tud,a bi ti nam tud poslala kakšne inštrukcije,ker pri nas aktivno glanca dnevno v rikvercu,pa zgine v Blaževo sobo in je bla napol pod njegovo posteljo,sem jo morala rešit vsem ostalim leeeeep pozdravček