|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
6.2.2008 17:16:35   
hanna1
Dober dan,al pa že kar večer user posted image user posted image user posted image

Midve sva bile dons dopoldne pri bici in pol sva še kosilali gor smetanovo juho,ki jo imamo vsi rdi in sem jo pol tud doma za moja dva naredla---je pač post dons user posted image user posted image in se nekako ne bašemo preveč.

julci,hudo mi je,ko vidim kako trpiš,ker nimaš več mame,jes se mogoče preveč slabo obnašam do nje user posted image user posted image --ne znamo cenit tistega,kar imamo.Tvoja mama je bila pa še tako mlada in če bi bila šele stara 50 let,si kar predstavljam,ker je moj brat toliko star in kako hudo je ko mora oseba,ki je na višku življenske moči,vse zapustit...ko se spomnim tvojih besed,kako je trpela...še vedno jo imam živo pred očmi v bolnici..bila je ...prava mama...še v bolezni...srečna si lahko kljub vsemu,da si imela tako zlato in razumevajočo mamo,marsikomu to ni dano..naj jo čuvajo angelčki in vaša ljubezen user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.2.2008 17:17:29   
hanna1
lumpa,a si že kaj boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.2.2008 17:36:26   
natasaom
julči-moja mami je bila tudi vodnar.1.2. bi bila stara 66let,18.2. bo pa 12 let odkar jo ni več.pa še danes jo pogrešam..najhuje je,ker hana nima babice-tista,ki je še živa jo pa trma daje

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.2.2008 19:12:07   
Laubica
Julci in Natašom-kod je Hana napisala,je tudi meni hudo ker trpita user posted image user posted image user posted image in ja- tudi jaz ne znam cenit da imam mamouser posted image to je žalostno

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.2.2008 20:04:19   
julci
Nataša tud Zala in Miha nimata več babice ali bice.Od mojga mami pa je čist ravno za njiva.Zale še vidla ni.Žalostno,sam kaj češ če nima srca na pravm mestu.
Moja mama pa je bila res zlata mama,saj še je  in vedno bo,samo da bo zdaj v naših srcih živela naprej.Hvaležna sem za vsak trenutek,ki smo ga skupaj preživeli.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.2.2008 20:36:01   
Anonimen
Julči in Nataša user posted image user posted image user posted image

Hanna - kaj ste delali v Mežici, da naš turnirček odpade????user posted image user posted image user posted image  Nič nebo kofetkanja v soboto. Nam je trener danes povedal, da je bilo premalo prijavljenih. Pa tako sem se veselila...user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila veni do 17,30. Do zadnjega. Vidla sem sončka kako je izginilo za Pohorjem. Komaj čakam, da bodo dnevi toplejši in daljši. Da bom sedela na kakšni klopci in brala, ali kje v kakšni senci kofetkala.....

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.2.2008 20:47:36   
julci
Duškauser posted image user posted image user posted image ampak mi se pa vidimo v mb-ju v pondeljek,sam moj ma uro šele ob pol treh če ti odgovarja,pa upam da L aubica nebomela taj strankeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.2.2008 21:27:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Duškauser posted image user posted image user posted image ampak mi se pa vidimo v mb-ju v pondeljek,sam moj ma uro šele ob pol treh če ti odgovarja,pa upam da L aubica nebomela taj strankeuser posted image

SEVEDA!!!! Žana in Jure imata po šoli treninge in jih ati in babica taksirata. tako da imam jaz časa koliko želiš.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.2.2008 21:36:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Hanna - kaj ste delali v Mežici, da naš turnirček odpade????user posted image user posted image user posted image  Nič nebo kofetkanja v soboto. Nam je trener danes povedal, da je bilo premalo prijavljenih. Pa tako sem se veselila...user posted image user posted image user posted image

KAKOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --jest sem tud komaj čakala,pa še to sem zvedla,da so gradovi definitivno odpovedani za letos,reši jih lahk samo še en orng sneg.A da turnirja pa ne bo,oh jej.pa vse sem preračunala,sam da te spoznam user posted image user posted image user posted image .Kje pa igra --pri U-8, ali U-10? Moj včasih tud sodi te tekme in je povedal štorijo,kako je enkrat ena ženska skor uletela not v igrišče in ga je tako zmerjala,da so jo morali odstranit z igrišča...je čist not padla...user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.2.2008 21:49:54   
Anonimen
Igra pri U-8 za Železničar. So to soboto igrali tudi nekje na Koroškem (če se ne motim) in so imeli incident. (moj Jure ni bil zraven). Mislim, da je bilo nekaj z rezultatom. Na papirju se je znašel gol, ki ga naj nebi bilo.....user posted image

Jaz sem se tudi že veselila, da se vidimo. Mogoče bomo zdaj šli z Žano na turnirček v LJ, če nam bo prinčipesa dovolila.user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.2.2008 22:18:39   
hanna1
Fajn spite,jes grem v horizontalo user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.2.2008 8:07:02   
hanna1
Dobro jutro,.....megla...user posted image user posted image ....

Sam na hitr,pol pa malo migat,mogoče se pa dvigne ta tuga od megle in bova šli s Hano malo ven...ampak najprej si moram oprat glavo,ker sem taka,da bo kdo mislil,da še pust ni minil user posted image .Če mi rata morm popoldne sina malo zrihtat v glavo--si je zaželel pramene in mama je tolk ubrisana,da mu bo ustregla,pa striženje,sta oba z atijem tolk potrebna malo škarij user posted image user posted image

....a ste vsi zdravi....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.2.2008 8:17:57   
lumpa6
mi smo že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.2.2008 9:19:59   
Anonimen
Dobro jutro čveke!!!

Ma kje ste vse????
saj tudi jaz komaj čakam, da se malček zbudi in da zbriševa ven. Stanovanje mi izgleda, kot da je bomba tresnila. Naš mojster mizar mi je končno včeraj dokončno pripeljal omaro za predsobo, na katero smo čakali več kot leto...... Sestavit jo pride šele v soboto. In sedaj stanovanje izgleda tako, da je napol sestavljena omara že v predsobi, prejšnje pohištvo iz predsobe, pa je v dnevni. Tako, da je gibanje po stanovanju skrajno omejeno.  In jaz sem prav nesrečna, ker je stanovanje v takem stanju. Najbolje, da zbrišem ven.

Popoldan imam v šoli roditeljski sestanek, pri obeh ob isti uri. user posted image  Bom videla, če bo ati lahko šel iz službe?

Lumpa - lepo je slišat, da ste bolje.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.2.2008 9:40:24   
mateyka
zakaj govorite da so pisanke drage? a niso to pirhi aka pobarvan jajc?
sej sem sam kak let in pol odsotna - pa se ja ni v tem času tok spremenu slovenski jajc.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.2.2008 9:42:41   
julci
Dobro jutro

Pri nas se tud megla dviguje,tako da počasih sonček ven prikukal.Tako da greva  vozičkat.malo je sicer še nahodna,sam pravijo da ni kaj če si malo zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.2.2008 9:55:24   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

sej sem sam kak let in pol odsotna - pa se ja ni v tem času tok spremenu slovenski jajc.. user posted image user posted image

Mateyka jajce se niso spremenile,pa tud drage niso tk,sam morš pa zraven jajčk dat kr orng darilo.Ti povem da marsikaj čuješ.Nekateri kopujejo od telefonov,TV,...................vglavnem draga darila.Meni se to zdi brez veze,ker vse zgubi svoj čar.
Mojmu sinu je moj brat boter,pa da ti povem da je še 2 leti nazaj tolko uživo v pisanki.Sta mu namreč okol hiše skrila polno malih darilc(zavite bonbone,kako lizanko,čokoladico,jajčke,pomaranče,čokoladne zajčke,.....na koncu pa kao zaklad pa manjše darilce)Mel je narisan  zemljevid okol hiše,potem je pa mogel to iskat,na koncujepa mogel najti zaklad..Da ti povem kako vesel je bil tega,vsako leto je komaj čakal,kdaj bo ta dan.Letos bomo pa Markonu to nerdili,samo damu bo Miha pomagal iskat.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.2.2008 10:19:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Mateyka jajce se niso spremenile,pa tud drage niso tk,sam morš pa zraven jajčk dat kr orng darilo.Ti povem da marsikaj čuješ.Nekateri kopujejo od telefonov,TV,...................vglavnem draga darila.Meni se to zdi brez veze,ker vse zgubi svoj čar.
Mojmu sinu je moj brat boter,pa da ti povem da je še 2 leti nazaj tolko uživo v pisanki.Sta mu namreč okol hiše skrila polno malih darilc(zavite bonbone,kako lizanko,čokoladico,jajčke,pomaranče,čokoladne zajčke,.....na koncu pa kao zaklad pa manjše darilce)Mel je narisan  zemljevid okol hiše,potem je pa mogel to iskat,na koncujepa mogel najti zaklad..Da ti povem kako vesel je bil tega,vsako leto je komaj čakal,kdaj bo ta dan.Letos bomo pa Markonu to nerdili,samo damu bo Miha pomagal iskat.

Ja res,ko bi ble sam jajce....ampak takole dobit pisanko julci,je pa bolš ko ne vem kako darilo,je pa res domiselna ideja--vidiš to pol obdrži v spominu,sej vrednosti daril ne pozna otrok in njemu je vseeno al je 10 eur al pa 100 eur,to bolj starši gledajo...pa botri pretiravamo,to je pa res.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.2.2008 10:20:39   
viator
Dober dan,

pri nas je še megla, ampak midve z Laro optimistično čakava sonce, da bova šli venuser posted image .
Na evo zdej morava pa jest...nič ne  bo s pisanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.2.2008 10:33:02   
Anonimen

Mi tudi dajamo samo jajčka in en kup sladkarij.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.2.2008 10:50:01   
smotka lonib
hojla!

Pri nas je bil sonček že zjutraj ob 07.00user posted image . Je prov čudovito zunaj. Malo grem še pospravit, pol pa kosilo pripravit.

Kar se tiče obhajilov in birm, je pri nas pri vaščanih prov obsedeno stanje. Če eden dobi za birmo motor, pol ga drugi tud kupjo, tud če se morajo zapufat, sam da niso slabši od sosedovuser posted image . še dobr, da mi tega nimamo.

Zala je huda.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.2.2008 13:16:02   
Laubica
Julci-praviš v pon. ob 14.30h-upam da ne bom mela gužve

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.2.2008 14:51:56   
mateyka
pirh pa enga živga zajca user posted image sam je dobr da maš hišo z vrtom in da zajc ni noseč..

mi hodimo zdej ven (je samo okol nule), samo skoz sneži in je kr težko pelat voziček, tud če plužjo.. bom kasnej nalimala mal fotk kako zgleda(mo) user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.2.2008 15:03:55   
viator
Midve sva bile do zdajle zunaj, zdej pa hitro jest, pa še en krog...kolk je lepo vreme in ful toplo. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.2.2008 17:08:26   
makala
Hojla.
Še dobro, da niste zlu velik načvekale, ker se je v torek zvečer RR sesul in so ga dons usposobl. Matevž je zadnja dva dni ful fajn - ber velik boljš in vsi upamo, da je to nov začetek in da bo vsak dan boljš. Res se trudi in mi z njim.
Dons je bil pr nas dopoldne tku lep sonček, sva z Lano vozičkale 2 uri.
Po moje bo res treba rezervirat kakšem plac za 8. marca. Najboljš, da se do konca februarja zmenmo kuk nas bo ( al ma kera kakšen drug predlog). Ma jst se res že veselim srečanja z vami.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!