hanna1

| 

trixi,bravo za tvojo punco,raztura--čestitke za izpit..komaj čakam na slike in uživaj v pohajanju            neli-zgubljena                             ,se nič ne dogaja brez tebe   ,dobrodošla nazaj      majrim,vi nam vso lepo vreme poberete,pol pa me čepimo na RR,ti pa uživaš na sončku  --sej vam privoščim,je treba izkoristit            mateyka,sem kar obsedela ob tvojih slikah,a ni bilo v dobrih starih časih tud pri nas tako   --Inara je pa pravi smejko--res uživa v vašem mrazu      ---aaaaa,nov avatar           natasaom,za dober trud je potrebna tud nagrada,ampak te zgleda pa služba dobro okupira,da se še sam na zdravo-adijo oglasiš na RR    -hecam se      makala,za dežjem vedno posije sonce in nikol ni tako hudo,da ne bi moglo it na boljše--bravo za Matevža,da se napolni z pozitivnim elanom             julci,Miha je faca,Zala pa tud,a bi ti nam tud poslala kakšne inštrukcije,ker pri nas aktivno glanca dnevno v rikvercu,pa zgine v Blaževo sobo in je bla napol pod njegovo posteljo,sem jo morala rešit        vsem ostalim leeeeep pozdravček             

|