|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
5.2.2008 13:17:40   
smotka lonib
makala!

Sej bo boljše, samo obupati ne smete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.2.2008 13:37:28   
makala
Hvala vsem za dobre želje in lepe besede.
Seveda se ne bomo vdal, boril se bomo ku levi, s skupnimi močni bomo zmogl.
Hani in Zali vse naj naj tudi od nas.
Vsem ostalim pa en lep pustni torek, da bi bilo čimveč norčij ta dan, pa še kak drug dan tud.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.2.2008 14:06:33   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pogledala sem tudi fotke iz Izole. Vama kar zavidam morje in čvek. Predvsem je poudarek na morje.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam končno rezervirano morje in sicer 22.7. - 5.8. na Braču in že sedaj komaj čakam. Gremo skupaj s prijatelji, ki imajo fanta eno leto starejšega od Žane, enega pa ravnokar čakamo, da se rodi. Tako da bodo vsi imeli družbo. Otroci in medve, ko bova vozičkale in seveda atija za pivo....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi pogledala fotke od Laubice in Majrim...pišuka punce ste uživaleuser posted image user posted image .
Duskamb - kako lepe fotke si zadnjič prilepila - Brač, plaža...uhhh... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.2.2008 15:46:31   
julci
Tukaj pa zatišje brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.2.2008 17:33:56   
viator
No pa mi je uspelo naložiti par slik v novi album - so pa malo zmešane, niso po datumu nastanka. user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.2.2008 18:38:14   
natasaom
makala--samo zaradi tebe sem danes prižgala rr..ojo,sej ne vem kaj nej rečem...mislim nate in na tvojega sina user posted image   res je hudo,če mora vse to preživet.ni mu lahko-vam pa tudi ne..sej vem,da je najlažje rečt-sej bo- upam,da res bo ker mora biti..
jest sem pa s parnim čistilcem stanovanje spucala user posted image
bom jutri ponovila vajo-dokler cunja ne bo čist čista

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.2.2008 19:21:47   
hanna1
viator-kake krasne punce maš ti,bodo dale mislit kaj fantom,jejžeš user posted image user posted image user posted image .Lara  ima pa take zvedave učke-kr srka dogajanje okrog sebe user posted image user posted image user posted image .Drgač je pa lepa Ljubljana ob novem letu,ko je tako lepo okrašena .Ampak mali in veliki pusti so pa pika na i .Lepo je pogledat res tri sestrice...vedno si bodo lahko stale ob strani,si izmenjavale svoje izkušnje--v tem je čar več deklic...jaz sem bila edina med tremi brati,pa mi je ženske user posted image komunikacije zelo manjkalouser posted image .

Sem se zdaj spomnila--natasaom--če kaj govoriš z neli,je ful dolgcajt brez nje,pa brez tvojih komentarjev se pol manj dogaja tu gor--se kr pozna,ko prideš človk zmatran iz službe,pa še delo doma,pol pa res ni več energije še za čvekanje,če pa utegneš,se pa le oglas,pa neli pozdravi in njene malčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.2.2008 19:41:06   
Laubica
Makala - stojte mu lepo ob strani in upam, da bo kmalu spet takšen kot je bil.

user posted image Tudi jaz vam to želimuser posted image user posted image

ZALA IN HANA VSE NAJLEPŠE
  user posted image
Viator lepe slikceuser posted image tista picerija je mislim da OK če se vse strinjate jaz sem kar lačna postala ko sem gledala njihovo ponudbouser posted image user posted image user posted image
Duška -tvoje tudi-pa koliko jih že imaš vauuu

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.2.2008 20:26:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viator

No pa mi je uspelo naložiti par slik v novi album - so pa malo zmešane, niso po datumu nastanka. user posted image

sem pogledala user posted image user posted image user posted image  lepa družinica. Genialni Hudički.user posted image user posted image

Jaz kar na veliko slikam. Sem si ravno pripravila CD, da jih odnesem razvir. Mislim, da jih je preko 100. Spet bom bankrotirala.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.2.2008 20:38:39   
dodi
Dober večer!
Včeraj zjurtaj nam je sneg vzel tel. napeljavouser posted image user posted image  pretrgal se je kabel in bila sem prisiljena v abstinencouser posted image user posted image  saj ni nič škodovalo-sem pa zvečer pospravila 4 žehte cunj in eno omaro generalno user posted image user posted image
Popravili so šele danesuser posted image

Makala-ta pa je za tvojega sinčka!
user posted image

Bodite pogumni,samo nikar obupat-mi smo pa tako ali tako s teboj....

ZALA in HANA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.2.2008 20:44:14   
Anonimen
Tudi meni včasih nebi škodila kakšna računalniška abstinenca. Ampak kaj čem, če pa se ne morem premagat, ko je slabo vreme in sem doma.

Smo z otroci in mojo prijateljico, ki bo vsak čas rodila,  šli malo na pustovanje. Prav lepo nam je minilo popoldne. Moja Žana se je ojunačila in celo prepevala.

Zadnje čase se pa na teh forumih malo štrajka. Kaj bo šele, ko bo lepo vreme?

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.2.2008 20:44:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Jaz kar na veliko slikam. Sem si ravno pripravila CD, da jih odnesem razvir. Mislim, da jih je preko 100. Spet bom bankrotirala.

duskamb,jaz imam isti problem,sem nazadnje poslala 250 slik preko MIXILAB 2,4,mi je en sodelavc od mojga naložu program in so bile po 0.12 eur slika pa vsako je naložlo v najbolj primeren format in vse izbrane si lahk tud pogledal,jih shranil v mapo in poslal--prenos datoteke je cicer trajal dobre tri ure user posted image user posted image user posted image ,ampak čez štiri dni sem dobila slike domov in ker je blo več ko 28 eur,ni bilo poštnine,slike so bile odlične,sem imela pa res 2 dopusta pa še par izletov,pa Hana ko se je rodila,zdaj bom pa spet se mogla enkrat spravit zraven,ampak ne pred Veliko nočjo,mam dve pisanki in moram šparat--pri nas so čist utrgani na koroškem,morš take pisanke dajat,benti...ampak to se dogaja zadnjih par let,ko sem jes šla za botro,tega še ni blo...in je mama vztrajala,da morm bit vsem bratovim jaz botra...in sem pri petem scagala,da ne mislim sam za pisanke delat..se še zdaj z mamo sam zarad tega užgema,ker nisem več hotla bit botra...ji sploh ne morm dopovedat,da je zdaj veliko drugače,ko včasih,ko je bil kdo tud 15 za botra..je bil pač drugačen sistem in pojmovanje botra...eh,spet sem zabluzla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.2.2008 20:49:38   
hanna1
HANA SE VAM ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE IN ME KAR NAPREJ OBJEMA,JES PA  NJENE user posted image user posted image user posted image POŠILJAM VAM...kakšnega bom obdržala tud zase user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.2.2008 21:08:06   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

duskamb,jaz imam isti problem,sem nazadnje poslala 250 slik preko MIXILAB 2,4,mi je en sodelavc od mojga naložu program in so bile po 0.12 eur slika pa vsako je naložlo v najbolj primeren format in vse izbrane si lahk tud pogledal,jih shranil v mapo in poslal--prenos datoteke je cicer trajal dobre tri ure user posted image user posted image user posted image ,ampak čez štiri dni sem dobila slike domov in ker je blo več ko 28 eur,ni bilo poštnine,slike so bile odlične,sem imela pa res 2 dopusta pa še par izletov,pa Hana ko se je rodila,zdaj bom pa spet se mogla enkrat spravit zraven,ampak ne pred Veliko nočjo,mam dve pisanki in moram šparat--pri nas so čist utrgani na koroškem,morš take pisanke dajat,benti...ampak to se dogaja zadnjih par let,ko sem jes šla za botro,tega še ni blo...in je mama vztrajala,da morm bit vsem bratovim jaz botra...in sem pri petem scagala,da ne mislim sam za pisanke delat..se še zdaj z mamo sam zarad tega užgema,ker nisem več hotla bit botra...ji sploh ne morm dopovedat,da je zdaj veliko drugače,ko včasih,ko je bil kdo tud 15 za botra..je bil pač drugačen sistem in pojmovanje botra...eh,spet sem zabluzla user posted image user posted image user posted image

Hanna1!
Ninsi nič zabluzila. Ti kr povej kadar te kej jezi, ker je fanj, da tisto jezo ven spraviš. Tud jest naši kdaj kakšno stvar naprej mečem, na primer, da tisto kar ji pove njen sinček je "SVEO", tisto kar pa jest, pa pozabi v 5 minutahuser posted image .

Našim mamam se pa res ne da dopovedat, da so zdej drugi cajti, očetom pa še manjuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.2.2008 22:33:27   
hanna1
user posted image user posted image user posted image kako nas je pust zmatral user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.2.2008 22:52:18   
julci
Čer

Zala se vam zahvaljujeza čestitke in vam pošilja vsaki enga cmoka.

Hana mene tud čaka pisanka oz dve.So pa res nenormalni s temi pisankami.Sam men se včasih zdi da so pričakovanja staršev bol velika,kot pa želja otrok.Sploh če si boter več otrokom,pa ja lahko dans bankrotiraš.
Jaz mam sicer eno pisanko za mojo krščenko,eno pa za mojga nečakeca,čeprav ni krščen,pa bo vseeno dobil nekaj malega,pa jajčko in pomarančo.
pane mislit da bluziš,zato pa smo tukaj da potožiš.

Sam punce kolko sem vam favš,da se lahko spričkate malo z mamo.Kaj bi dala da bi se jaz tud lahko.To bi pomenila da mam mamo.Dans mam spet eden tistih žalostnih dni,ki jih morem zjokat.zdaj v četrtek7.2  bi bla stara 50 let,namesto da bi skupaj praznovali abrahama,pa ji bomo na grobu svečke prižgali.Prekleta bolezen,da ti more vzeti tako ljubljeno osebo.včasih se počutim tako samo,ker sva si z mamo  bili tako blizu.Tolko misli se mi zdaj podi po glavi,zakaj,zakaj.Vem da odgovora nikoline bom dobila.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.2.2008 7:08:22   
dodi
user posted image DOBRO JUTRO!

Pa sem spet prvauser posted image user posted image user posted image

Pri nas mali dve sploh ne spita več lepo ponoči.Najprej se zbudi ena pa tolažim to,pa druga začne godet,Vida ima ene manevre da zaspi na meni z glavo na mojem licuuser posted image user posted image  uf ta mali scrkljanček-se tolažim,da bo enkrat boljeuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.2.2008 7:56:56   
lumpa6
dobro jutro, če to sploh je ker me tok glava boliuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.2.2008 8:30:02   
viator
Dobro jutro,
Lara še spi!!!!!! Ne morem verjet....
Včeraj sem bila pri zobarci...in sem jo preklemansko dobro odneslauser posted image user posted image user posted image . Samo kamen mi je spucala....sem bila čisto vzhičena, ker sem se pripravila na dolgotrajno mučenje.

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

viator-kake krasne punce maš ti,bodo dale mislit kaj fantom,jejžeš user posted image user posted image user posted image .Lara  ima pa take zvedave učke-kr srka dogajanje okrog sebe user posted image user posted image user posted image .Drgač je pa lepa Ljubljana ob novem letu,ko je tako lepo okrašena .Ampak mali in veliki pusti so pa pika na i .Lepo je pogledat res tri sestrice...vedno si bodo lahko stale ob strani,si izmenjavale svoje izkušnje--v tem je čar več deklic...jaz sem bila edina med tremi brati,pa mi je ženske user posted image komunikacije zelo manjkalouser posted image .

Sem se zdaj spomnila--natasaom--če kaj govoriš z neli,je ful dolgcajt brez nje,pa brez tvojih komentarjev se pol manj dogaja tu gor--se kr pozna,ko prideš človk zmatran iz službe,pa še delo doma,pol pa res ni več energije še za čvekanje,če pa utegneš,se pa le oglas,pa neli pozdravi in njene malčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Hanna (in seveda  ostale) ....ja je kar veselo pri nas s tremi puncami - res mala je čisto navdušena nad starejšima in kar vpija, kar počneta - dobro in slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Duska  - jaz tudi slikam kot nora - potem sem pa še tako smotana, da slabih fotk ne zbrišem...no in tega materiala se mi ogromno nabralo.

Hanna, čisto prav imaš in nič nisi zabluzila - neverjetno kam tole pelje - kakšna draga darila se dajejo in kako velika so pričakovanja vseh - meni je to tudi čisto mimo.

Ohh, Juci mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,  ko bi te vsaj lahko malo potolažila....obletnice so še posebej boleče, takrat se še bolj zavedaš svoje izgube. Ta rak je res prekleta bolezen!

Lumpa, user posted image - daj hitro kako tableto vzami, mogoče bo pa boljše.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.2.2008 8:41:00   
Anonimen
Lumpa - user posted image user posted image user posted image pa eno tableto. Saj bi ti zaželela tudi mir in posteljo, ampak vem, da so to pobožne želje.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.2.2008 8:43:05   
dodi
Lumpa-uf,prav nič ti nisem fovš-predobro poznam te glavoboleuser posted image user posted image  saj bo boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.2.2008 9:58:46   
julci
Dobro jutro
user posted image
Lumpa hitro en lekadolček,da ne bo hujš.

Viator lepe slikce prekrasne punce maš.Lepa družinica ste.hvala za tolažbo.Saj bo sam da ti dnevi minejo,pol bo malo lažje.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.2.2008 11:54:24   
dodi
Kaj pa je danes z vami-kakšno zatišje-ste vse na sončku?
Mi smo že nazaj-zdaj pa hitro kuhat!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.2.2008 14:00:59   
Laubica
Sva bila zdaj 3 ure zunaj -zdaj smo se najedli čez pol ure pa moram it v salon-tak da se samo malo javim ker vas pač mam radauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.2.2008 16:17:08   
julci
a ste vse na sončku,midve sva pa dans še v bajti,ker je nahodna..Dans pa še inhalirama in se cartama.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

raztrganje/prerez presredka
pika89

So vam ob porodu prerezali presredek oziroma se vam je raztrgal?

ne (42%)

da, dobila zunanje šive (38%)

da, dobila tudi notranje šive (20%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!