|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
4.2.2008 20:31:15   
julci
Jaz pa LJ ful slabo poznamuser posted image

Nataša pa saj sploh ni važno a ma krof krenc al ga nima,želodec tega itak ne veuser posted image ,če pa vmes nastane še kaka lukna je pa nizko kaloričenuser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.2.2008 20:55:01   
Laubica
aubica - pizzerija - če nas bo več, bo po moje treba kar rezervirat, mogoče bo za 8.marec bolj gužva.. .
Mislim, da sem kakih 10 strani nazaj napisala (samo mislim, da si bila ravno na dopustu, pa verjetno nisi opazila) - Tunel je OK, je pa precej blizu Zoo-ja pizzerija Azur, ki se meni zdi OK. Imajo pa pizze, testenine, rižote, skratka bolj italijansko košto.
Bom še malo premislila..če je še kaj primernega.

SUPER SIuser posted image user posted image user posted image te bom prosla da boš rezervirala ko bomo vedeli kdo pride in koliko nas bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOMAJ ŽE ČAKAMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.2.2008 21:46:29   
mateyka
Azur, ki se meni zdi OK. Imajo pa pizze, testenine, rižote, skratka bolj italijansko košto.

Azur je kul user posted image pa Foculus tudi - samo je v centru Lj. in parkiranje zna bit problem..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.2.2008 21:49:35   
natasaom
julči-do zoo vas tud jaz lahko usmerjam user posted image  drgač je pa tud jurman ok.vsaj men pa še igrala imajo tam,da se otroci lahko igrajosam pol bomo varuško najele-ker naklepetat se bo tud treba user posted image
grem spat pa-pa

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.2.2008 22:15:18   
hanna1
..jes pa mojmu še nč nisem rekla za 8 marec user posted image --bo itak reku,da se nam je sfrcljalo user posted image user posted image --kr tam blizu sem pa še jes na faks hodla --živilska teh. user posted image ,smo enkrat zvečer poleti šle tri punce malo na sprehod tam okrog in smo pred vhodom opazovale eno čudo od psa,kar se za nami oglasi paznik al čuvaj in vpraša,če bi rade šle gledat.Me smo rekle,da smo itak prepozne,pa še denarja nimamo s sabo,pa je reku,da nas spusti noter,ker je sam,pa mu je dolgčas..in pol smo kolovratile noter poleg njega skor do desete zvečer-dokler se je kaj videlo,nazaj smo pa šprintale čez Vič v Mestni log,ker nas je nevihta podila user posted image --ampak sem to pohajkovanje in prijaznost čuvaja tako ohranla v spominu,saj smo ga najprej malo z rezervo opazovale,če nas misli kaj nadlegvat,pa smo ugotovile,da so na svetu tud ljudje,kinimajo slabih namenov,ampak z veseljem nekaj gracijam polepšajo dan.user posted image .al pa večer....takrat sem bila drugič v živalskem vrtu,prvič pa v OŠ.

Kaj pa je novega--da je Hani zdajle proti večeru prebila desna enkica zgoraj-user posted image user posted image -je mela cel dan tako čist belo,prejle sem pa že zatipala ostrino,ampak še ni v celoti prebil,drugi je pa tud čist blizu...sej zato si je pa brusla dons spet zobke na mojih bradavicah,frklja mala.user posted image ..jo je prej moj držal na sedežni in je bil brez majice,pa mu je kr naenkrat začela se igrat z bradavico in jo vlečt s prsti,je mene kr vrglo od smeha,ko jo je tako začudeno pogledal,kaj pa ji je zdaj padlo na pamet user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.2.2008 22:59:59   
julci
Hana bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image zdaj pa ščitnike na bradavice.user posted image

Naša ga je pa prej sračkala in je bruhala.Zgleda da se ji od nahoda dviguje.Tk da je vso moje mleko ven vrgla in sem ji čez čas naredla flaško.

Nataša saj do ZOO-ja znam pridet.user posted image

Glih poslušam zraven na popu poročila,da bodo vrtci dražji.Še sreča da m,i je ni treba v vrtec dat,ker jo bo ata pazu.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.2.2008 23:12:03   
hanna1
Bogica Zala,zdaj bo itak vse živo na pohodu,ko je tako fajn vlažno vreme,mene tud leva stran grla in v uho ful štiha,tak da.....Jes pa nisem gledla,ker so naši kr na športu,jim bom enkrat vrgla TV skoz okno user posted image --hudo je za take mlade družinice,ki nimajo staršev v bližini,da bi bili pripravljeni pazit na malčke,ker to je kr odgovornost in pol so mstarši primorani dat otroka v vrtec,pol so pa razne bolezni,pa zavračanje vrtca,po drugi strani pa hudo stresno za starše,ker za dan naprej včasih ne vedo,al bo šlo vse po jusu,al bo prišlo do kakega nepredvidenega dogodka--in kdo pol naj vskoči,pol pa bolniška,pa v službi te postran gledajo,tud če ti tega ne rečejo,pa...

...eh,grem jes spat...

pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.2.2008 23:23:38   
julci
Pol pa tk ni čudno.
jaz sem šla pa na netu gledat,ko  sem malo zamudla.Je v soboto v Rožmarinu bla nemka okužena  meningokoki in je zdaj v bolnici v komi.Ful je bla panika dans.Madona zdaj se pa vpraši kam boš šel,da te nev strah da se boš okužo.Prenaša se pa kapljično.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
5.2.2008 8:28:31   
hanna1
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

grem kuhatuser posted image ,a bi še keri zapasala user posted image ---smo ble že na drugi strani user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
5.2.2008 8:47:11   
smotka lonib
hojla!
hvala za kavico ampak jest bi dvojno. naša noč je porazna.user posted image sva z mojim ugotovila, da hoče Zala spati pri nama v postelji. če jo ponoči prestavim v njeno po dveh urah ugotovi, da je v svoji in pol je jok in stokuser posted image . bom v službo šla kot en zombi.

hanna1!
čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julci!
ko sem gledala sliko od maškar, pa vidim, da je Zala ful tebi podobna.

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
5.2.2008 9:24:07   
hanna1
ZALI......od Hane user posted image user posted image user posted image user posted image

vsenajboljše mali piški na ta pustni torek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.2.2008 9:29:45   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Ravnokar sem si naredila capuccino čakam, da se skuha hrenovka in upam, da mi bo Matija dovolil, da sem malo za računalnikom.
Zdaj moram dobro razmislit, kaj sem hotela komentirat, da kaj ne pozabim, ker po treh dneh se mi ravno to lahko zgodi.
Pogledala sem VSE maske: Lumpa, Dodi, Laubica, Julči

Pogledala sem tudi fotke iz Izole. Vama kar zavidam morje in čvek. Predvsem je poudarek na morje.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam končno rezervirano morje in sicer 22.7. - 5.8. na Braču in že sedaj komaj čakam. Gremo skupaj s prijatelji, ki imajo fanta eno leto starejšega od Žane, enega pa ravnokar čakamo, da se rodi. Tako da bodo vsi imeli družbo. Otroci in medve, ko bova vozičkale in seveda atija za pivo....user posted image user posted image user posted image

Hana - za zobekuser posted image user posted image user posted image
Dodi - upam, da ste zdravi?

Jaz pa nisem pojedla niti enega krofa - nisem ravno ljubitelj krofov...

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
5.2.2008 9:31:28   
Anonimen
ZALA - čestitke tudi od nas!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
5.2.2008 10:30:18   
smotka lonib
JULCI- Zali vse naj naj

user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
5.2.2008 10:41:32   
julci
Hana vse najbolše za 8 malih svečk
user posted image

Prav tako pa praznuje danes 8 malo svečko moja Zala

Obema princeskama vse lepo.
Zala pa hani pošilja 8 mokrih cmokov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
5.2.2008 10:45:51   
Anonimen
HANA - tudi tebi čestitke.
user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
5.2.2008 10:51:07   
makala
Da se vam še jaz mau oglasim.
Te dni se je velik dogajalo, zato nisem imela časa niti volje, da bi kaj napisala.
Matevža imamo doma, vendar je čist scagan ( predvsem psihično). Zdej se je začel sprašvat, zakaj vse bolezni ravno on pokasira in da ne vidi temu konca,.. In zdej se ukvarjamo z njegovo psiho. Je čist brez volje. Spremenu se je za 500 %. Počas se bo pobral, vem, da se bo, ker mu bomo pomagal, vendar bo rabu čas.
No včer pa sem si vzela čas, da smo šle z mojo pikico plavat. Ful je uživala in je res fino. Tud jst sem se sprostila.
Ae lahku še ker user posted image  doleti????

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
5.2.2008 10:52:08   
julci
Drugač pa punce dobro jutro.

Mismo meli klaverno noč,se je Zala kr naprej prebujala,ker je mela zuamašen nosek,smo tga v redspravli se je spomnala da je lačnauser posted image No pol je blo pa itak že jutrouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
5.2.2008 11:17:47   
hanna1
makala,sem ravno včeraj mislila na tvojga Matevža in kako se mu je kaj porihtalo...žal mi je,ker ne najdem pravih besed tolažbe,sej bi ble vse kot bob v steno.Ne znam si predstavljat,kako hudo je eni mami,ko vidi,kako njen otrok trpi,ko ga je rodila zato,da bi užival življenje in razveseljeval svoje z drobnimi uspehi,iskrivostmi in vragolijami.Veliko močnejše in zrelejše osebe zlomijo problemi v življenju,kaj ne bi tak fant trpel,ki je kljub svoji odraslosti še vedno otrok---in ve,da ko drugi polno uživajo življenje,se mora on marsičemu odpovedat...in takrat duša hudo trpi.Edini biser,ki ga ima,je njegova družina in mama,ki ga tako razume.Marsikatera mama bi rekla potem,ko otroka malo porihtajo,saj bo že in ne zna prisluhnit otroškemu srcu,tebi pa je dan ta dar in prisluhni mu,vem ,da jočeš z njim,pa vendar ga vzpodbujaj,tudi za njega bodo prišli lepši trenutki,saj si jih zasluži,ko je že toliko pretrpel...čeprav trpi tudi za tiste,ki ne znajo cenit tistega,kar jim je bilo dano-zdravja--koliko je vredno,spoznamo ob takih trenutkih,ko smo nemočni..Bodite močni,držite skupaj in negujte medsebojno spoštovanje in ljubezen...mislim na vas in globoko spoštujem tega fanta,ki se tako pogumno spopada z tegobami....

...za Matevža in njegovo družino user posted image .....

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
5.2.2008 11:18:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

..jes pa mojmu še nč nisem rekla za 8 marec user posted image --bo itak reku,da se nam je sfrcljalo user posted image user posted image --kr tam blizu sem pa še jes na faks hodla --živilska teh. user posted image ,smo enkrat zvečer poleti šle tri punce malo na sprehod tam okrog in smo pred vhodom opazovale eno čudo od psa,kar se za nami oglasi paznik al čuvaj in vpraša,če bi rade šle gledat.Me smo rekle,da smo itak prepozne,pa še denarja nimamo s sabo,pa je reku,da nas spusti noter,ker je sam,pa mu je dolgčas..in pol smo kolovratile noter poleg njega skor do desete zvečer-dokler se je kaj videlo,nazaj smo pa šprintale čez Vič v Mestni log,ker nas je nevihta podila user posted image --ampak sem to pohajkovanje in prijaznost čuvaja tako ohranla v spominu,saj smo ga najprej malo z rezervo opazovale,če nas misli kaj nadlegvat,pa smo ugotovile,da so na svetu tud ljudje,kinimajo slabih namenov,ampak z veseljem nekaj gracijam polepšajo dan.user posted image .al pa večer....takrat sem bila drugič v živalskem vrtu,prvič pa v OŠ.

Kaj pa je novega--da je Hani zdajle proti večeru prebila desna enkica zgoraj-user posted image user posted image -je mela cel dan tako čist belo,prejle sem pa že zatipala ostrino,ampak še ni v celoti prebil,drugi je pa tud čist blizu...sej zato si je pa brusla dons spet zobke na mojih bradavicah,frklja mala.user posted image ..jo je prej moj držal na sedežni in je bil brez majice,pa mu je kr naenkrat začela se igrat z bradavico in jo vlečt s prsti,je mene kr vrglo od smeha,ko jo je tako začudeno pogledal,kaj pa ji je zdaj padlo na pamet user posted image user posted image user posted image

Ej hanna a ti si tudi na živilsko hodila. Jaz tudi, samo po moje sva se glih zgrešile, ker sem toliko starejša...jaz sem diplomirala leta 90. Ooohh to pa je hec.

Evo tukaj je link od Azurja
http://www.pizzeria-azur.si/main.php

Zali in Hani vse najboljše!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hani pa če čestitke za zobek!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
5.2.2008 11:26:57   
viator
Ej Makala, sem ful vesela za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja bogi Matevž, saj je razumljivo, da je malo scagal...ampak saj se bo postavil na noge, samo čas rabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
5.2.2008 11:27:59   
Anonimen
Da vam vsaj malo polepšam ta pustni torek
user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
5.2.2008 11:30:58   
Anonimen
Zmeraj zamujam.

Makala - stojte mu lepo ob strani in upam, da bo kmalu spet takšen kot je bil.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.2.2008 11:53:34   
julci
Makala bodite močni za sebe,še posebej za Matevža.Danes vidi skoz oči vse črno,čez čas bo  pa boljš,sploh ko ma ob sebi svoje drage,ki mu bodo pomagali prebrodit vso krizo.
Pravijo da kar te ne zlomi te ojača.Naj bo tako tud pri Matevžu.
mi pa mu pošiljamo
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.2.2008 12:35:51   
lumpa6
makalauser posted image user posted image user posted image user posted image za matevža da se čimprej pozdravi

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki praznujejo

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (30%)

(70%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!