|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
23.2.2008 18:27:06   
natasaom
a ste vidle,da je diana danes rodila?? čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.2.2008 18:37:59   
Laubica
Drugač pa dobro jutro,mi smo od 4-5 bedeli.Da znoriš.Kdaj bo naše lubo dete spalo celo noč.

JULCI-to se jaz tudi sprašujemuser posted image

ALINA IN KT-ČESTITKE
user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.2.2008 18:39:15   
Laubica
Natašom-sem šla tja ji čestitat-(rodili smo)hvala da si povedala-je bilo pa expresuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.2.2008 19:19:18   
hanna1
Čestitke DIANI še na tej strani,to je bilo pa res hitro

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.2.2008 19:48:06   
dodi
Uf ne sledimuser posted image user posted image  kaj ima Diana?

Čestitke ob rojstvu tudi od nas dvanajstih!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.2.2008 20:25:55   
dodi
Kje pa ste nocoj,ženske!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.2.2008 20:30:39   
natasaom
user posted image  mi smo šli pa včeraj na izlet.v žalec po enga user posted image ..in malp pred MB se moj spomni-ki dobro ve kje je arja vas-da smo MAL zgrešli--user posted image user posted image user posted image user posted image  hotla sem ga kar iz avta vržt...no ker smo imeli izlet je šel z nama domov...avto dela super in sva res dobro kupila..leti kot sneta skira..

najokala sem se tudi že,ko sem gledala oddajo o drnovšku user posted image  upam,da bo sedaj našel mir in vsaj počival v miru,ker si to zasluži.bil je res dober človek..

naša hana je zdrava zato gremo lahko jutri na žurko-40 roj.dan praznuje od mojega prijatelj..je pa tako jezikava,da me že mal skrbi kako bom to krotila..

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.2.2008 21:07:32   
julci
Čer
Mi smomalo prej domov prišli.Najprej smo šli na dolg sprehod tuto kompleto,sem mislila kako bo Zala zaspala,saj je samo 5 m od bajte ko smo nazaj prišli.Pol smo pa šli po zvezke za Mihana k  sošolki,se je celo pot drla ko sraka,nazaj pa sva še šle na mamin grob svečke prižgat,pa kolegica mi je forzicije narezala,pol sva paČAkale,da je zaspala na rokah,pa hitro v avto in domov.Jaz ne vem kaj je z našmo deteto,ker je dans spala glih pol ure dopoldne in  prej 10 minut do doma.Zdaj pa še veselo cvili zraven mene.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.2.2008 21:16:10   
stephany
Alina in mamica KT - čestitke za obmesečnico!

user posted image                       user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.2.2008 21:21:55   
julci
DIANA iskrene čestitke ob rojstvu tvoje princeske NEJE
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.2.2008 21:26:28   
stephany
Julči - mi smo bili pa od pol štirih do pol petih budni. Že drugič v tem tednu je bil sredi noči čisto buden user posted image  in zelo zelo aktiven (plazi po postelji, po meni, me vleče za lase in nos, ipd.) Jaz bi pa takooo spala...

Ker je bil ati danes tudi v službi, sva šla s Klemnom spet malo k mojim. Se je splačalo - sem dobila regrat user posted image . Njami, kako ga imam rada. Jutri bova pa spet sama, gre svojemu bratu v gozd pomagat les spravljat. Potem mi pa včasih reče, kako je mali navezan name - ja, čudno a ne!? Bomo pa potem vsi skupaj imeli kosilo pri babici. Ker so vsi sladkosnedni, sem popoldan naredila eno pecivo, moja mama je pa malo vozičkala.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.2.2008 21:40:45   
stephany
Diana - čestitke ob rojstvu male princeske!

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.2.2008 21:44:32   
hanna1
...uh,stephany,regrad ti pa ful zavidam user posted image ,sam so se mi kr sline pocedile--kakr je suho povsod,sploh čudno,da kaj zraste...pr nas je huda suša...tud v moji dnarnici user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.2.2008 21:48:14   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
user posted image  mi smo šli pa včeraj na izlet.v žalec po enga user posted image ..in malp pred MB se moj spomni-ki dobro ve kje je arja vas-da smo MAL zgrešli--user posted image user posted image user posted image user posted image  hotla sem ga kar iz avta vržt...no ker smo imeli izlet je šel z nama domov...avto dela super in sva res dobro kupila..leti kot sneta skira......malo izleta user posted image user posted image user posted image ,si predstavljam tvojga dragega,ko je to povedu....je včasih hudo priznat,da se zmoti...moški ego je včasih takoooooovelik user posted image user posted image user posted image

naša hana je zdrava zato gremo lahko jutri na žurko-40 roj.dan praznuje od mojega prijatelj..je pa tako jezikava,da me že mal skrbi kako bom to krotila.. ....user posted image user posted image user posted image HANA user posted image user posted image user posted image --sej si že navajena...mi pa čakamo na posledice user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.2.2008 21:49:42   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...uh,stephany,regrad ti pa ful zavidam user posted image ,sam so se mi kr sline pocedile--kakr je suho povsod,sploh čudno,da kaj zraste...pr nas je huda suša...tud v moji dnarnici user posted image user posted image
Hana si mi besede iz ust vzela.Suša povsod.user posted image

Stephany kaj če bi se zmenle pa se ponoči dobima,maladva bi se igrala midve bi pa spaleuser posted image Jaz sem ji dans na koncu enostavno luč ugasnala,pa je neki protestirala,pol pa se priklopla in zaspala.sam ne vem a je ona prej al jazuser posted image pa saj ni važno uglavnem spala je pol do osmuh.Zadnjič pa do desetihuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.2.2008 22:03:45   
makala
VSe naj naj naši Lani za pol leta in veliko poljubčkov.Danes smo bli cel dan zunaj, na pikniku pri prijateljih in je blo res lušno. Zdej sem pa čist adijo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.2.2008 22:06:02   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Hana si mi besede iz ust vzela.Suša povsod.user posted image
Med nosečnostjo sem tolk regrata pojedla (pa domače solate - motovilec, radič), po moje sem imela zaradi tega skoz dost železa v krvi user posted image .
Stephany kaj če bi se zmenle pa se ponoči dobima,maladva bi se igrala midve bi pa spaleuser posted image
Julči, se strinjam user posted image user posted image . Al pa jima damo mobitele, pa naj se menta... 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
23.2.2008 22:07:58   
makala
Tku lepo slikco za Lano sem prpopala, pa se je nekje zgubila, mogoče se najde jutri, danes sem utrujena.
Lahko noč vsem.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
23.2.2008 22:09:04   
stephany
Dragi Lani in mamici Makala - vse najboljše za obmesečnico!

user posted image                       user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
23.2.2008 22:14:12   
KT
Diana ČESTITKE za malo Nejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana čestitke za 6 malih svečk user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 23.2.2008 22:25:31 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
23.2.2008 22:15:44   
KT
Punce, Alina se vam vsem zahvaljuje za čestitke!

Bom še tu napisala - danes imam res en tak čisto čustven dan in nehote kar naprej nekaj obujam spomine in razmišljam. Veliko lepega se je zgodilo, veliko lepega še prihaja, čustva in občutki so takšni, ki jih človek kar ne zna zliti na papir. Pa pravijo, da znam z besedami, a v takšnih trenutkih jih zmanjka še meni. Ljubezen in občudovanje do tega malega človečka so tako neizmerni, da mi vsakokrat, ko jo gledam, za trenutek zastane srce in joka, joka od sreče, da hrepeni, joka od sreče, da čuti in joka od sreče, da ljubi. Vsak večer čakam jutri, ker jutri me spet pozdravi tisti brezzobi nasmeh in glavica, ki poišče mojo ramo, se nanjo nasloni in se crklja. In tiste rokice, ki zgrabijo moj prst ali pa nos, kar je pač bližje, in me z vso močjo stisnejo, da mi solze privrejo v oči. Koliko ljubezni premore to malo bitjece, odrasli pa kot, da smo jo del izgubili na svoji poti do ustvarjanja življenja.    

Uf, pikica moja kako gre hitro, še malo pa bova skupaj žurat hodile user posted image

Malo sem se zlila, pa brez zamere. user posted image   

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
23.2.2008 22:24:47   
julci
Lana vse najlepše za obmesečnico,prav tako čestitke tudi mamici MAKALI.
Zala pa vama pošilja
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
23.2.2008 22:25:53   
hanna1
Lana že pol leta imaš user posted image user posted image user posted image ,pa kje sem zgrešila--vseeno želim tebi in mamici veliiiiiiiko srečnih skupnih utrinkov,uživanja in crkljanjauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
23.2.2008 22:27:41   
hanna1
KT-to si pa tako lepo napisala,da sem dobila kr cmok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
23.2.2008 22:31:37   
julci
KT to si pa tako lepo napisala.V vsakem gibu naših malih bitjec je nesebična ljubezen.Jaz pravim hvala bogu da  mi je še blo dano1x postati mami,ker šele zdaj vidim koliko sem bila prikrajšana pri sinu v mladosti,ko sem mogoče te trenutke  jemala kot samoumevne,zato pa pravijo da je materinstvo po 30 letu čisto drugačno kot pri 20.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (16%)

Betka (20%)

ali Blažka? (63%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!