|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
24.2.2008 22:02:08   
dodi
Ta je za Timonauser posted image user posted image

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.2.2008 22:54:40   
KT
Timon, Vida & Vilma ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.2.2008 7:38:48   
dodi
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.2.2008 8:05:27   
Anonimen
user posted image

Pa je konec počitnic. Žana je že šla, Jure še zajtrkuje. Midva pa zadnje dneve malo manj tipkava, ker smo veliko na sončku. Tudi sedaj čakam, da se mi opere perilo in da šibava z malčkom ven.

Sem pa včeraj pozabila na male slavljence - se opravičujem. Torej še čestitke od mene in Matije!!!

TIMON, VIDA & VILMA!!!

user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.2.2008 8:41:40   
mateyka
bomo bolj malo tipkal. jest mam ful vročino in zdej jo je še inara dobila user posted image bomo vidli, ful počivamo, oči skrbi za nas (ker mami aka jaz, ne morem) in če bo jutri še mela tok vročine, bomo šli k naši finski babici Greti v checkup (baje tok mali dojenčki ne smejo met 3 dni tok vročine in da se ne bi pokazal babici)..
je pa ful smešna, ni sitna, čeprav je zjutraj bruhnila v loku ves mlek ven (sam je pa mela takrat 38.5 vročine). neki se hahlja in eksperimentalno čivka/cvili, hoče sedet.. sam ji ne pustim kej dost, da mi rogovil okol z vročino, ker jo bo sam zmatral, ne pa pozravil.
se slišimo, ko bomo zdravi in mal bolj energični user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.2.2008 8:44:14   
Anonimen
Mateyka - želim vam, da se čimprej pozdravite.
user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.2.2008 9:01:15   
viator
Mateyka - čim prej se pozdravite!!!user posted image

S tradicionalno zamudo  želim vse naj naj vsem slavljencem in slavljenkam, ki so praznovali v teh dneh...TIMON, VIDA, VILMA,  ALINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke tudi Diani ob rojstvu male princeskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.2.2008 9:02:55   
Laubica
Najprej z zamudo za VILMO IN VIDO VSE NAJBOLJŠE  user posted image

Zdaj pa za MATEYKO IN INRO-DA BOSTA ČIMPREJ OZDRAVELI    user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.2.2008 9:03:35   
Laubica
Jaz se strinjam da bi bilo ob 11 h fajn ura -pa druge????????????????????

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.2.2008 9:07:18   
julci
Jutro,mi pa šele začenjamo počitnicauser posted image user posted image pa tud komaj čakamo da se še mala zbudipa gremo na sončka.Jaz sem pa včeraj delal,pa obiski so bli,pa je bil dan pri koncu.

Mateykauser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.2.2008 9:16:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Jaz se strinjam da bi bilo ob 11 h fajn ura -pa druge????????????????????

Meni jeuravredu,sam mam pa drug problem.Naša frkla namreč v avtu tako joka,da bijo lahk fras primo.In to je začela zdaj,ko smo jo iz jajčke prestavli v avtosedež.Pa ni važno a gremo na kratko al na dolgo relacijo.Tk da če bo dritje do 8 marca me žal ne bo.user posted image Zgleda da ji ne paše neki,pa ne morem ugotovit.Pa resnično ni prijetno,da v takem voziš,ker nisi zbran

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.2.2008 9:25:31   
Anonimen
Sem naredila domačo nalogouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.2.2008 9:25:35   
viator
Glede ure ob 11.00 se strinjam!user posted image

Uhh Julci, to je pa zoprno -  in to zarad novega sedežauser posted image .  Uhh, upam, da se bo Zala  do 8. marca že navadila na novi sedež - saj nekaj časa je pa še!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.2.2008 9:29:36   
julci
Viator jaz tud resnično upam,kerbi res rada prišla na srečanje.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.2.2008 9:38:56   
Anonimen
Punce upam, da se boste dobro zabavale na srečanju in se dobro pofotkale.

Nas pa user posted image  pelje 7.3. za 4 dni v Olimje. Mislim, da se bom tudi jaz pustila 4 dni razvajat. Bom pa mislila na vas.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.2.2008 9:39:15   
viator
Julci, kateri sedež imate? Jaz se zdaj tudi odločam za nakup...zaenkrat še je Lari lupinica "prav", user posted image user posted image user posted image ampak ne bo več dolgo...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.2.2008 9:53:47   
julci
Viator mi imamo od Brevija mislim da je sliver line,se obrača v obe smeri,maja mormo pa kupit še enga in bomo po vsej verjetnosti kupili Maxi kosi priori ali pa Conkordovga ultimaxa.Med tema dvema se odločujema.pol bo pa ata mel v svojmu Brevija,mi pa novga.brevija smo namreč dobili rabljenga in sem ga samo preoblekla.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.2.2008 10:01:28   
julci
zgleda pa takole
user posted image
sam da so druge barve

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.2.2008 10:17:39   
hanna1
Dober dan vsem,sem šele zdaj uspela prit do zica user posted image user posted image

Mi smo tud počitniški in že neki leta z žago kladivom in rešpitinom zunaj,ki mu ga je dedi včeraj kupil,Hana razmetava kocke,jes pa kuham čufte za dva dni.Mi smovčeraj bli tud čist scagani na poti v MB,ker se je drla in smo morali sedež prestavit na drugo stran zarad sončka,pol je blo pa bolje.Nazaj gor je pa skor celo pot spala--več ko uro !!!Sam pa tud moja težja polovica mene obvesti,da kam gremo šele zvečer,ko gremo spat in pol ne uspem,da bi se zmenla za kak kofi-smo pa šli na bolšji sejem-to sem jaz postavla pogoj--in si kupli...gate za vse user posted image user posted image ,Blaž eno trenirko,ognjičevo mazilo--to je pri nas zakon--in jes en spodnji del trenirke,ki je po nekem čudu mi dovolj dolg--ena trenirka je samo za spanje,ker sem taka v njej,ko bi me v vodi merli--nad gležnji user posted image user posted image in sem ko en klošar v njej.

mateyka,tebi in inari pa želim,da se čimprej pozdravita,ker vem kako je,ker smo mi šele za silo preboleli--kar pelji Inaro ,da jo pogledajo,naši se je prestavlo na uhice in to  boliiiii user posted image user posted image user posted image user posted image --sem pa šele potem dobla antibiotik,ko je blo uho fajn vneto,prej pa ne dajo user posted image --je pa res,da če en v družini zboli,se to ekspresno prenaša in to lahk--nč ne moreš,samo preboliš,če je sam viroza in da se ne razpase v kaj hujšega--torej držita se in pozdravita čimprej

viator-
fajn,da so počitnice lepo uspele,ma morm še enkrat it brat,sem včeraj kr nekaj preskočla,ups pa čufti.........

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.2.2008 10:28:05   
Anonimen
Hanna - potem pa bi ti morala poslat mojj GSM po ZS, da če kdaj prideš na hitro v MB, da pokličeš. Mogoče pa se celo uspemo zorganizirat in se kje dobit na kavo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.2.2008 10:33:44   
hanna1
duskamb,prosim,jes ti bom pa svojega,da boš vedla kdo kliče,pa tud Laubici  user posted image user posted image user posted image se priporočam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.2.2008 10:35:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator mi imamo od Brevija mislim da je sliver line,se obrača v obe smeri,maja mormo pa kupit še enga in bomo po vsej verjetnosti kupili Maxi kosi priori ali pa Conkordovga ultimaxa.Med tema dvema se odločujema.pol bo pa ata mel v svojmu Brevija,mi pa novga.brevija smo namreč dobili rabljenga in sem ga samo preoblekla.

Mi imamo samo en avto - tako da k sreči rabimo samo en sedežuser posted image - se pa tudi jaz nagibam k maxi cosi priori.

Ej Julci  taglavna si - meni se zdi kar koli zašit znanstvena fantastika - ti si pa sedež preobleklauser posted image user posted image user posted image user posted image .  Vem, da si šivilja, ampak vseeno, kapo dol.

Joj, pa tele senčnike moram tudi nabavit, Lari gre sonce ful na jetra...

Hanna - bogi ste, zdaj pa še uho. Upam, da bo antibiotik čim prej prijel...pa da boste čimprej zdrave.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.2.2008 10:39:49   
hanna1
...sej viator, mi smo že bolj ko ne zdravi,ker kriči ko sraka in končno se ji je uspelo sami postavit ob plotu na noge user posted image user posted image user posted image --sej počasi bo že pricapljala za Zalo,ko bosta v puberteti,že najbrž ne bomo vedli,kdaj so se začele postavljat na noge,ker nam bodo ušle!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.2.2008 10:40:00   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

-smo pa šli na bolšji sejem-to sem jaz postavla pogoj--in si kupli...gate za vse user posted image user posted image ,Blaž eno trenirko,ognjičevo mazilo--to je pri nas zakon--in jes en spodnji del trenirke,ki je po nekem čudu mi dovolj dolg--ena trenirka je samo za spanje,ker sem taka v njej,ko bi me v vodi merli--nad gležnji user posted image user posted image in sem ko en klošar v njej.

Jaz imam  enak problem - vse hlače so mi za par centimetrov prekratke. Sem si pred kratkim kupila trenirko - bila je dosti dolga do prvega pranjauser posted image - zdej pa spet prekratka .....grrrr.user posted image .jaz pa kot Kekec v njej!  Pa sploh nisem tolk velika, hudiča...(174 cm).

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.2.2008 10:41:48   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...sej viator, mi smo že bolj ko ne zdravi,ker kriči ko sraka in končno se ji je uspelo sami postavit ob plotu na noge user posted image user posted image user posted image --sej počasi bo že pricapljala za Zalo,ko bosta v puberteti,že najbrž ne bomo vedli,kdaj so se začele postavljat na noge,ker nam bodo ušle!!!! user posted image user posted image

No samo da je boljše...pa na noge se je postavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa je velika stvar.
Ja imaš pa prav, puberteta je pa res en "čaroben" časuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Bi bile vesele Disneyeve trgovine pri nas?
ksenija12

Kaj pravite, ali nam manjka trgovina z oblačili, dodatki, najbolj priljubljenih risanih junakov?

da (52%)

ne (15%)

ne,dovolj je tega v drugih trgovinah (32%)

ne, kupujem raje prek e-bay (1%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!