|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
1.3.2008 18:52:40   
poldy
a če še enga napišem bo na novi strani?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
1.3.2008 18:54:53   
poldy
 user posted image

< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 18:55:38 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
1.3.2008 19:20:01   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

pupi, kile so še vedno na istem, samo se pa v dveh tednih vsega prenaješ, tko da dons zaključujem in to s celim plehom hoferjevih rogličkov iz maslenega testa, jih sam narediš, pa še fila je zraven pakirana(sem mogla ta nov štedilnik sprobat, kako pečeuser posted image ) in so bli tko dobri da smo vse pojedliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image poldy!!!!

Če jih meni uspe 5 dol spravit sem na isti teži, ko pred nosečnostjo in bi blo to za mene ODLIČNO. user posted image user posted image user posted image Mesa pa ma že zdaj polno rit, pa lačna sem non stopuser posted image user posted image user posted image . Jaz pa sanjam o palačinkah, takoj v ponedeljek si spečem kilo palačink user posted image user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
1.3.2008 19:21:15   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
1.3.2008 19:22:29   
madejka
Poldy dobra siuser posted image

Pupi kak takoj v pon. Še en tedn mama!user posted image

MAAAAAAJRIIIIM!!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
1.3.2008 19:37:42   
poldy

no jaz sem s temi 5 kilami šele nekje na 1/4 poti.....

< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 19:38:29 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
1.3.2008 19:48:47   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mi imamo tale sedež, kupljen preko sončkove strani. Gledam, pa ne morem pogruntat, kaka je razlika med našim Starlight sedežem in Recarovim.user posted image  Kakorkoli, mi smo z njim zelo zadovoljni.

V ceni je razlika, v ceni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, Anžej se carta pri očiju, pije mleko in je na poti v Mižale. Je bil lep dan (razen vremena user posted image ), Anžej je bil fuuuuuuul priden. Mal je spal na poti tja, potem na sprehodu v vozičku in seveda del poti domov. Nč ni sitkov, lepo se je obnašal v gostilni, pojedel hruško za malico, cvetačo za kosilo, pa še čisto malo juhice je probal. user posted image user posted image user posted image

poldy jest začnem v ponedeljek in upaaaaaam, da mi bo šlo tako dobro, kot tebi! Res ti je šlo dobro! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
1.3.2008 19:54:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, mi imamo enak sedež, samo v rdeči barvi. Sedaj je Anej v njem in je fuuuul zadovoljen.user posted image

A res...to me veseli, mi smo ga danes sprobali...super duper je...pa kako je pripeta fajn....sem navdušena zelo, moram rečt....midva sva bila sicer skeptična zaradi cene, ker je kar velik zalogaj...sam raje mava orenk za njo...da se nam pol po glavi tolkla, če se - bohnedej- kej zgodi

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
1.3.2008 20:00:55   
Ajvy
Poldy, s čim si jo pa namazala??A ji tudi nobena krema ne pomaga??Bogica

Ne , ne bom jezna

Bojana, ta je od 9- 36 kg.....oz deljeno od 9-18 in od 15- 36.....upam ,da sem ti prav napisala....v glavnem za dolgo časa je.....

Pupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
1.3.2008 20:05:19   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Bojana, ta je od 9- 36 kg.....oz deljeno od 9-18 in od 15- 36.....upam ,da sem ti prav napisala....v glavnem za dolgo časa je.....

kaj to pomeni (kako deljeno)? sm bl blond, pa ne vem...user posted image user posted image  Sprašujem, ker tud mene ta sedež zanima.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
1.3.2008 20:08:32   
Ajvy
user posted image

evo, da se še mau pohvalimuser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
1.3.2008 20:09:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kaj to pomeni (kako deljeno)? sm bl blond, pa ne vem...user posted image user posted image  Sprašujem, ker tud mene ta sedež zanima.

potem ,ko otrok raste...zraste...se da en del stran, tale notranji...in ostane samo zunanje ogrodje

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
1.3.2008 20:11:59   
Češnca
Hvala Ajvy. Sem pogledala na slikco in se prov lepo vidi! Sem zmeraj bolj navdušena nad tem sedežem. Ampak v bistvu izbira ni moja naloga... user posted image

Tarja pa uživa v njem! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 1.3.2008 20:19:22 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
1.3.2008 20:33:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Tarja pa uživa v njem! user posted image user posted image user posted image

Jap, je danes kar dvakrat notri zaspala....ah ja...ne morem verjet, kako hitro rastejo teli naši pikci....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
1.3.2008 20:47:57   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
1.3.2008 20:49:03   
majrim
da ne bo katera mislila,da sem vas pozabla in da ne mislim na vasuser posted image ...ampak zdej se tolko dogaja,da so nam ratali dnevi prekratki,pa še kriza me malo daje,ker se bliža počasi službauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
1.3.2008 20:56:33   
majrim
user posted image
evo,tako pa naša zgleda,ko zaspi po ogledu Lipiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
1.3.2008 21:06:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image
evo,tako pa naša zgleda,ko zaspi po ogledu Lipiceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
1.3.2008 21:15:50   
poldy
ayvy, ful je lep sedež, sem že predlagala nakup....user posted image
mažem jo s sudocream mazilom, pa z johnsonovo kremo za vneto ritko, mogoče je malo bolje, ampak bomo vidli kaj bo zjutraj, pa iz noska ji teče, zgleda da se je še prehladila zraven, ker se mi je dva dni nazaj zjutraj nekak oddelala, pa štumfe sezula in bohvedi kolk časa se je tko čisto tiho igrala v postelji

< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 21:19:28 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
1.3.2008 21:21:42   
majrim
meni je sudokrema zakonuser posted image ...po dveh dneh je blo takoj boljšeuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
1.3.2008 21:42:23   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi kak takoj v pon. Še en tedn mama!user posted image

No sem mislila takoj naslednji ponedeljek user posted image . Kaj tebi ne gre že gor to meso, jaz mam srečo, da sem pred vsakim obrokom tak lačna, da se mi meša in ga vseeno z užitkom maznem. Takoj po tej dieti bom pa mela kropmpirovo dietouser posted image user posted image user posted image

Poldy jaz tak vem zakaj si ti danes zaključla, ker je bla repa za večerjo, priznaj.user posted image user posted image

Ajvy hvala za hagije, je že boljše zdaj, prej pa je blo obupno. Tarja pa je prav akraljična v sedežu.

Majrim lepo,da si se malo javila, mate fajni avto sedež. Sem ga jaz tudi gledala, pa nisem nič cen primerjala, kolko kaj pride. Ful se mi dopade ta široka opora spredaj. user posted image user posted image  za Nežo in njen počitek!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
1.3.2008 21:47:50   
Ajvy
POldy, jst tudi upam ,da bo v redu,, jst sem ji mazala s kremo čajevca...pa je šlo takoj vse stran...kaj pa če daš puder, glede na to da so mehurčki....

Pupi....ni za kej....točno vem, kak se počutiš.....no, si se počutila

Babe, nočko vsem.....pa naj bo lepauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.3.2008 0:08:03   
baja*
pozdravček

A že vse spite? Saj jaz bi se tud lahko skidala proti spalnici, samo nisn čisto nič zaspanauser posted image .
Moram se považit, da je Rene danes sam zaspaluser posted image . Pri dojenju ni nič kazalo, da ga bo vzelo, sam sem vseeno ostala optimistična in ga takoj, ko se je odklopil, položla v postlco, pokrila, pobožala, mu dala kužeka, ugasnla lučko in šla. Malo se je še menil sam s sabo, čez par minutk pa zaspaluser posted image , neverjetnouser posted image

Pri nas še nismo čisto ziher glede avtosedeža, po vsej verjetnosti bo maxi cosi priori.

A ste slišale, da bo v torek sneg do nižin?user posted image Pa samo 2 stopinji čez danuser posted image . šit!

nič, grem se potrudit oke skup zlimatuser posted image
nočkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.3.2008 8:18:09   
SANEK1
Dobro jutro...

Evo še Sanekova se javiuser posted image user posted image user posted image
Včeraj smo cel dan šopingirali pri sosedih. user posted image user posted image user posted image
Ma pa naj kdo reče da mamo iste cote, kaj šele cene.user posted image Sem skoraj 100% prepričana, da se še vedno v Avstriji bolj splača, ker tam ko znižajo, znižajo.user posted image Ne pa pri nas napišejo kao znižanje do 50%, pol pa vse kar v roko primem je za nejveč 5 ojrov znižano.user posted image user posted image user posted image

Aja pa marlo smo dobli in jo seveda takoj sprobali. Ocena:odličnouser posted image user posted image user posted image
Res za take zadeva je super stvarca, čeprav mojega Big foota ne menjam za nič na svetu, ampak za izletke pa bo. Živa je celo v C&A v njej zaspalauser posted image user posted image user posted image

Poldy, Pupi in Madejkauser posted image user posted image user posted image   super za dieto. user posted image
Mi2 končujema prvi mesec kločevalne, sem tudi za 5 kg lažjauser posted image user posted image user posted image , če bo še šlo tak naprej bom skoraj na želeni težiuser posted image   Je pa res da tu pa tam gršimauser posted image

danes pa gremo na krst. Ful mi ni, ampak pravijo:šta se mora nije teško. Ja, bajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.3.2008 9:14:41   
Češnca
Jutro!

Sem še mojga navdušla za tale sedež (moja sestrična ga ma - zdej že drugega - in je ful zadovoljna). Verjetno se bomo en dan v Žiri zapeljal in šli tam še k prijateljema na pico (mmmmm kolk so dobre pice tam!!!) in sotrpinko bomo pozdravli (še ena julijka07).

Sanek user posted image  za šoping. Mi se mormo tud spokat in za Anžeja poročno obleko kupit. user posted image  Sem namenoma tko napisala, čeprov ga še nimava namena oddat. user posted image  Pa še za krst jo bomo ponucal.

madejka a si že kej gledala čeveljčke? Sej nč ne priganjam, se tud sama še nism čist odločila (mam vsak dan druge ideje) user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?