|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
3.3.2008 14:53:01   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

aja, corfu, poglej svoj "podpis" in se ga držiuser posted image

ja, res, delam na tem...a se ti tudi včasih z mojim podpisom tolažišuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.3.2008 15:13:54   
Afnica
Kapica user posted image ....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu čestitam. Imam kar kurjo polt. user posted image user posted image user posted image

Joj, mene kap, da bi sedaj zanosila.

Dita bravo za zobek!user posted image  In čestitke za 8m.
user posted image Larisa  za 8m. user posted image
Naša Lana je pa dobila že 5. zobek  user posted image  Boga reva, trije zgornji so prišli naenkrat ven. Slabo je spala, vročino imela...nič čudnega.

Baja* mi smo že na glutenu in to kar en čas. Naša 2 že kakšno skorjico od kruha glodata- tak, da lahko mi v miru jemo, če ni nič druga primernega za njiju. Probala sta pa že Plasmon kekse in hipp kekse, pa pšenico, piro, oves...

Ulla user posted image  kaka slika user posted image

češnca lepega sinčka imaš user posted image

Pri nas, razen zobkov, nič novega. Vse povsod ju je polno. Sam na noge-kjerkoli in kadarkoli. Mene to popolnoma izčrpa. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.3.2008 15:29:21   
pupi
Kaaaaaapicaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kak sem vesela za tebe, jupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.3.2008 15:32:40   
baja*
Kaaaaapiiiiicaaaaaa jeeeeeeeeej, čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kak fajnuser posted image

user posted image user posted image user posted image  da bo vse potekalo tak kot mora

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.3.2008 15:40:27   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: poldy

aja, corfu, poglej svoj "podpis" in se ga držiuser posted image

ja, res, delam na tem...a se ti tudi včasih z mojim podpisom tolažišuser posted image

Vedno ko se mi kaj hudega dogaja, mislim na to da bo enkrat vse mimo in mi je takoj lažje! Me kar pogosto skup drži

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.3.2008 15:57:49   
Češnca
Danes sem prvi dan na dieti user posted image  (zaenkrat mi gre dobro...jasno, ker je šele začetek). Z Anžejem sva že jedla kosilo; on krompir in špinačo, jest pa špinačo in jajce.

kapica če praviš, da bo punčka, pol bo punčka! user posted image  Jest sm bla prepričana, da bo fantek, pol mi je g rekla, da bo punčka in sem ji verjela. Navsezadnje pa le imamo Anžeja. user posted image  Sem imela popolnoma prav.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.3.2008 16:00:31   
Češnca
poldy, corfu to nas vse naprej pelje... upanje, želje, ideje! user posted image user posted image user posted image  Edino prav je tako. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.3.2008 16:58:44   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

poldy, corfu to nas vse naprej pelje... upanje, želje, ideje! user posted image user posted image user posted image  Edino prav je tako. user posted image

user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
3.3.2008 17:57:37   
Freycha
kapica čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image  pa da bo vse bpuser posted image

se pa pridružujem Corfovem mnenju. Zdele dvomim, da bi ga zadržala..... vsem vam pa seveda iz srca privoščim user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaka tečnoba je danes Dita..... sem tri odseke posnela, bo zvečer na blogu. Za **** in tak je že cel dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
3.3.2008 18:04:12   
SANEK1
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za user posted image user posted image , ful sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo, mirno in veselo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
3.3.2008 18:05:42   
SANEK1
Freycha, kaj Dita in Živa sta si kaj v sorodu.user posted image user posted image user posted image Živa je tudi tečna za popuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pomnim kdaj je bla nazadnje taka sitkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.3.2008 18:09:17   
bojana2
Smo končno nabavli sedež...super je!! Smo se kar v Žiri do Čenče zapeljali - je lušna trgovinica, prodajalka je pa sploh super, nam je vse razložila, vse pokazala, pritrdila avtosedež v najin avto...skratka vse...user posted image
Malega sva dala v dva sedeža, ki sta bila potencialna in je veliko bolje zgledal v recaru 9-36kg. Fuul je fajn...evo tega smo nabavli...

http://bob.webteh.com/si/recaro-young-sport-grey-petrol-microfibra-i220.shtml

Nam je tud razložila, da sta se recaro in stm starlight združila, zato so sedeži skoraj isti (rumba), razlika je v materialih, zato je recaro dražji. Je pa iz mikrofibre, ki pozimi lepo greje, poleti pa hladi.

Sva ga nazaj domov že v novem sedežu peljala in je tkoj zaspal, bil je pa k car notri...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.3.2008 18:24:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, kaj Dita in Živa sta si kaj v sorodu.user posted image user posted image user posted image Živa je tudi tečna za popuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pomnim kdaj je bla nazadnje taka sitkauser posted image user posted image user posted image

očitno se preveč družimo user posted image user posted image user posted image  danes mi je pa res že čisto živce spila. Zdele hvala bogu spi, čez kako urco bo dragi že doma, potem se pa zaprem v kopalnico in jo pucam eno uro skupaj, pa skoz bo voda tekla, da ne bom slišala njenega kričanja user posted image user posted image  sem pa ugotovila, kako jo pripravim, da jé user posted image  vsako žlico prej popiham, potem pa misli, da sem jaz to tudi jedla (al kaj jo tako zmede) in pridno papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.3.2008 19:53:03   
tejči77
kapica, jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image    čestitke. In čim lepšo nosečnost ti želimuser posted image user posted image , pa da bi bil Dino zdaj priden, da te ne bo preveč utrujal. Fullll sem vesela zate. Lepšega darila za RD pa res ne moreš dobit.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.3.2008 19:56:58   
Anonimen
se pridružujem v klub tečnobicuser posted image user posted image

kar se splava tiče...načloma nisem proti, vem da se lahko zalomi, pač miljon je scenarijev...sam če pa pomislim zdej, ko mam nosečnost za sabo, pe ne vem če bi mogla...da pridem tja in vidim oni srček, pa da grem splav delat z zavedanjem da čez par tednov bo to pravi mali človeček že, k bo skakal notri in delal prevale in pol brcike in vseuser posted image neb mela srca no, me kr duši če sam pomislimuser posted image in ne mi zamerit, sam se mi zdi grozno, k pravte da absolutno ne otroka, da če bi zanosle - splav...kaj pa zaščitauser posted image ok, jaz je tud ne uporabljam, sam jaz bi bla vesela in niti pod razno se neb za splav odločla....če bi tko razmišljala, pa niti pod razno neb dopustila tud 1% možnosti za touser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.3.2008 19:57:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

PUNCE, DANES DOPOLDAN SEM NAREDLA TEST IN JE BIL POZITIVENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ČESTITKE !!!!!!Si pa nas presenetila......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.3.2008 19:58:36   
tejči77
ulla, tvoja mala je carica. user posted image
baja, mi še nismo štartali prav z glutenom, mam pa ovseno kašico pripravljeno in razmišljam da bi ji že kar dala. Ker je že dobila dvakrat eno čisto malo skorjico kruha (so jo dlesni tak srbele) in jo je fajn prežvečla. Pa nisem opazila da bi blo kaj narobe.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.3.2008 20:05:36   
Anonimen
jaz sem ji dans pri kosilu dajala kar na mizico koščke mesa ( jagnetino, je bla tko čist mehka), je lepo pobirala pa v usta dajalauser posted image pa kok je žvečlauser posted image mi je ful smešno, k nima zobuser posted image žveči pa ko vlki....sem bla ful presenečena, ker sem mislila da malo jo pa le matralo....tko da bom počasi nehala mučkat hrano, kar je takega...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.3.2008 20:07:12   
majrim
kapica...user posted image user posted image ...bravooooooooooooooooooo...ma sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...fulllllllllllllllllllllllllllllllllll in zdej si dala še meni upanje,da se tudi nam mogoče usere po naravni potiuser posted image ...joj,mi gre kar srh po telesu...res sem srečna zate!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.3.2008 20:08:17   
majrim
mi smo pa že kar neki časa na glutenu...kako naj bi ji človek rekel ne,ko gleda kruh in kar požira z očmiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.3.2008 20:40:28   
tinispela
bravooooooooooo kapica, čestitke za user posted image  al pa user posted image . Naj bo nosečnost čim lepša!!!!!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.3.2008 20:47:17   
tejči77
Evo, kapica je poštimala, zdaj pa čakamo še majrim. Jaz držim pesti, da bo ratalo. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.3.2008 21:02:01   
Freycha
jaz držim pesti za VSE, ki hočete še otročke user posted image user posted image

babike, jutri in do konca tedna bo menda fuuuuulll slabo vreme..... mene kar stisne, če pomislim, da tudi malo ne bova mogli it ven na sprehod (če bo deževalo oz. snežilo), ker bo še bolj tečna, kot je že tako ali tako zadnje dni.... čeprav bom pomoje tut v snegu šla ven, sam da se malo zluftam user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.3.2008 21:08:21   
madejka
Iiiiiiiiii KAPICA kaka novička!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti želim, da vse poteka super in brez zapletov!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.3.2008 21:11:30   
madejka
No majrim zdaj pa še ti!user posted image user posted image

Joj babike si bom probala zapomnit vse spremembe, ki jih mate za seznam. Nimam onega compa, na katerem imam seznam na dosegu. Bo pa še ta tedn spet objavljen, obljubim!user posted image

Mi smo meli pa kar ok dan. Veliko smo bili zunaj. Je treba izkoristit glede na SNEG ki bo od jutri daljeuser posted image user posted image Pa delat sem šla pop. za eno urouser posted image Obup, ampak 8 ojrov je 8 ojrovuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?