|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
4.3.2008 9:44:01   
krkatja
"Dobro" jutro!
Sem pa čudna...računalnik imam poleg okna, pa čekiram po forumu, če že sneži user posted image

Kapica ČESTITAM!!! Mogoče boš pa imela fantka IN punčko user posted image Ena moja znanka, je po umetni tudi približno v takem času zanosila in rodila DVOJČKE! Ampak je rekla, da sta tako pridna, kot da ju ni.

Drugače pa sem zadnje dneve pod takim tempom, da mi je že žal, da z mojim nisma raje stanovanja kupila. Že pri temeljni plošči izgubljam živce. Ponoči pa še mali ne spi... Danes pa še plavalni. Do Ptuja moramo v snegu. user posted image Tak mi ni...bi morala imeti nick "lenivec" user posted image
Pa Juriju moram dat nekaj za jest, pa se po vsem bojim, da ga bo napenjalo...Poliva pa itak tak, da ne vem več od kod jemlje.
Kakšne imate izkušnje z naribano jabolko (do sedaj sem jo vedno kuhala) - a zapira?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.3.2008 9:50:50   
Freycha
kapica tašonka ti čestita za nosečnost (upam,da ti punce niso že sporočile, pa jaz tega nisem videla). No, boš pa večkrat čestitke dobila user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.3.2008 9:57:15   
SANEK1
Freycha, pravilna odločitevuser posted image user posted image
Kaj bote v takem vremenu okoli plazli, če pa je doma tak "kušlig"user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi ti že včeraj omenjala, da boš koplanico pucalauser posted image user posted image user posted image

Krkatja, mislim da naribana japka ne zapira, edino če stoji in dobin barvo, pol je primerna proti driskanjuuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.3.2008 10:01:53   
Freycha
user posted image jaaa sem ja.... sam kaj, k se mi ni dalo. Pa za likat imam tudi, pa še kaj bi se našlo.... ajaa pa nemščino se moram učit user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.3.2008 10:08:28   
kapica
Jutro punce!user posted image
Hvala za vse cestitkeuser posted image user posted image , danes zjutraj sem sla najprej na test pogledat, ce je se vedno pozitivenuser posted image .
Jutri ps termin pri G, vam porocam kaj bojo rekli, upam, da se bo kaj videlo. Sem pa se vedno cisto paf.

Jaz tud upam da bo Dino priden, sicer pa ponoci je ze veliiko boljse, tako da to je ze velik plususer posted image .

Tud pri nas vreme ni kaj posebnega, pa mislim da bo dost za en kratek sprehodek, dokler ne dezuje ali snezi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.3.2008 10:09:38   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image jaaa sem ja.... sam kaj, k se mi ni dalo. Pa za likat imam tudi, pa še kaj bi se našlo.... ajaa pa nemščino se moram učit user posted image

Boga reva..., te pa tak dobro da je vuni tako vreme, drugač bi bla spet cel dan vuniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.3.2008 10:10:25   
kapica
Krkatja, pri nas ga jabolko ne zapira, je ze parkrat dobil surovouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.3.2008 10:13:45   
yudit
Dobro jutro Julijske čveke mislila sem da tse že na 100 straniuser posted image pa ste slabo čvekaleuser posted image user posted image user posted image Mi smo super se še navajamo na velikouser posted image ampak gre, mala spi moj je leto ven pa sneži user posted image Kapica čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image pa mirno in lepo ti želimuser posted image Diti za zobek in osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.3.2008 10:14:25   
Anonimen
krkatja jaz ji vso sadje dajem surovo, ji nikol nisem kuhala, iz preprostga razloga - če dobr prenaša kuhano, ni nujno da bo tud surovouser posted image pa tud mi načeloma jemo surovo sadje zarad vitaminov, kuhano pa izjemoma ( kak kompot)user posted image tko da sem ji kr surovo uvajala...je pa res da sem prvo vso ostalo hrano uvedla, ko je vse že ok jedla, pa še sadjeuser posted image

freycha men je kul tko, da oni spečejo, sej če se med tolk ljudi razdeli, pa tud ne more bit tolk dražje...si pa čist zaslužmo da nam pedenajouser posted image k drgač je kr šit ja, enih par se zajebava s to pekouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.3.2008 10:16:53   
Anonimen
jooooojuser posted image men se je sanjalo dons da sem noseča....da crkneš...in da sem šla do gin. pa je glih na vrtu neki delalauser posted image user posted image in je pršla v ordinacijo, kr v onih gumjastih škornih, čist od zemlje in me pregledala in sem bla noseča...in pol sm še s šefico mela ene komedije, nimam pojma, kr neki je blo vse čudno in zmešanouser posted image jao....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.3.2008 10:18:13   
yudit
Ja mismo pa dans stari 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image in imamo že drugi zobek, obe spodnje enkice so že venuser posted image mislim pa da se še zgornje  enkice pripravljajouser posted image v glavnem je ok, sam Lea je spet imela  vročino pri drugem zobeku, upam da ne bo pri naslednjih tak... Daj mi povejte kaj še kuhate za kosilo malim ker jaz nimam pojma in idejuser posted image groza dans zjutraj sem ji dala melono za jest in je pojedla 3 rezineuser posted image , in bi še pa šeuser posted image tak ji je bilo dobro...Kaj pa mango ste dale?, sicer bi poskusila pa ne upam....Ok zdaj letim zlikat dokler še mala spi, pa pralni stroj mi je crknouser posted image tak da je sranje z pranjem....lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.3.2008 10:24:51   
kapica
Yudit, oo, to so pa lepe novickeuser posted image . Melono ji jaz se nisem dala.
Ulla, jaz sem tud v prejsnjih tednih dvakrat sanjala, da sem nosecauser posted image . Tako da, kaj ves, mogoce greva skupaj k oktoberkamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.3.2008 10:36:36   
Rožica82
Pozdravljene še z moje strani!
Verjetno se me niti ne spomnite, ker se ne oglašam, sme pa tudi medve z Lano julijke07. Berem vas redno ampak moj mali črvek je tako živ, da mi pobere skoraj ves čas.
Midve se še dojive, mami še vedno čaka M po porodu(verjetno edina med nami), Lani je dobila že 4zobke(od tega eno zgornjo trojkico), težka je ca9500g, najrajši pa na maminih rokah.
Kapica tebi seveda iskrene čestitke in vse dobro v naslednjih mesecih!
Zaenkrat bo dovolj. Upam, da me sprejmete  v svoje čveke
Še to PUNCE SUPER STE!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.3.2008 10:38:36   
Anonimen
rožica veš da te sprejmemouser posted image tak da ti se kr javljajuser posted image

kapica jaz če sm noseča, padem k novembrkamuser posted image joj, res morm test narestuser posted image

(odgovor članu Rožica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.3.2008 10:41:35   
rumba
Rožica, še se te spomnim. Najini pupi sta rojena na isti datum, če se ne motim. Lepo da si se oglasila!
Ulla, daj naredi že ta test, zdaj pa že mene firbec matra.user posted image user posted image user posted image
kapica, pa da ne bi niti pomislila na to, da nam uideš med nosečke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.3.2008 10:48:51   
Anonimen
rumba sej bomuser posted image sam resno, babe...sej sem res samo dvakrat mela menstro po porodu, samo obakrat je bla točno 20. in je trajala 6 dni...zdej februarja pa nčuser posted image lohk da mi je kej drugega zmešalo, lohk pa res da sem noseča....zgleda da mirena na nočni omarci ni stoprocentnauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.3.2008 10:49:28 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.3.2008 10:52:29   
Freycha
rožica seveda se te spomnim, jaz imam še tvojo tel. cifro spravljeno user posted image

Ulla TAKOJ ZDAJ pojdi kupit test, zdej pa že mene matra user posted image user posted image user posted image  A praviš, da mirena ni 100%, če je na nočni omarici? kaj pa v omari? tudi ne? hmmmm ok..... user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes tak vesela, ko smo vsi trije skupaj doma... sploh ne znam opisati user posted image  zame sploh ni slabega vremena, ampak mi v stanovanju sije sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.3.2008 11:00:48   
Anonimen
freycha takoj zdaj pa ne grem....veš kake plahte tu dol letijo, pa avta nimamuser posted image sej če sem noseča, bom jutr tud, pa čez par dni istouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.3.2008 11:02:09   
rumba
Freycha, ti tudi bejži po test!user posted image user posted image  Jaz imam pa aspirin med koleni. Ta je pa ziher!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.3.2008 11:04:26   
SANEK1
jaz sem pa danes tak vesela, ko smo vsi trije skupaj doma... sploh ne znam opisati user posted image  zame sploh ni slabega vremena, ampak mi v stanovanju sije sonček user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.3.2008 11:08:51   
Freycha
jaz nisem noseča, sem jo imela februarja. Ampak zdej marca bom pa si jo res šla vstaviti. Edino nekaj me matra. Namreč ko imaš Mireno, ne smeš imeti menda tamponov. Jaz pa ne morem imeti vložkov, ker sem alergična na njih user posted image  se bojim, da bom imela še probleme s tem......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.3.2008 11:09:07   
baja*
kapica iiiiii, že maš ticker naštimanuser posted image user posted image
ulla navijam zauser posted image user posted image
hm, meni tudi par dni zamuja, sam sn tečna ko mali hudiček, tak da je ziher to PMSuser posted image , pa napihnjena sem ko ena žabauser posted image
freycha kak lepo, da mate tak cartljiv danuser posted image user posted image . Meni je ok, če nam drugi pečejo, pravzaprav še boljšeuser posted image user posted image
rožica helouuser posted image , ogasli se še kajuser posted image
yudit čestitke Lei za 7 mesecev in za zobekuser posted image user posted image
krkatja našega surova japka ne zapira.

Punce, kolkokrat kakajo vaši mali? Naš je pravi seronja, včasih tud po 4x na danuser posted image .
Kaj ste se enkrat menle, da kovinski ribežni ni ok? Zakaj že?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.3.2008 11:09:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha takoj zdaj pa ne grem....veš kake plahte tu dol letijo, pa avta nimamuser posted image sej če sem noseča, bom jutr tud, pa čez par dni istouser posted image

ja ja, sam jaz bom umrla od radovednosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.3.2008 11:11:20   
Freycha
babike, Dita je pa zdele prvič v stajici in se z njo počasi spoznava. zaenkrat se še ne dere in ji je všeč user posted image  meni je sicer tak, kot bi kužata v boks dal, ampak sem baje čudna, da mi kaj takega na misel pride....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.3.2008 11:13:30   
baja*
mi pa nimamo stajiceuser posted image , zaenkrat nam še laufa tak, res pa je, da mali še ni glih neki ultra plezalecuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?