|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
5.3.2008 21:58:06   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Joj, pupi, boga. Imam eno kolegico, ki je ravno zaradi tega imela poporodno depresijo.

K sreči pri meni ni blo tak ekstremno, samo živci so mi pa fajn nagajali, zato pa se je mala 1. mesec v eno drla!!

Ulla maternica in rez sta me bolela, ko pes, pa nič ni prijelo, s hrbtenico ni blo težav, ker sem bla nafilalan z vsem kar je možno.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.3.2008 21:59:48   
madejka
Afnica ojojuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.3.2008 21:59:58   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

vsaka na svoji intenzivni, vmes je bil pa en štuk razlike user posted image  po CR ti otroka pripeljejo na "obisk"..... sicer se ti na začetku čisto cool zdi, da se lahko naspiš, ker si čisto down od anestetika, ampak sedaj dostikrat razmišljam, da bi mogoče bolj razvila odnos, če bi imela nek boljši prvi stik z njo...... Prve dva dni je pa itak nisem niti videla zbujene, ker je skoz spala, ko so jo pripeljali...... Sem full kasneje šele prvič tudi dojila..... dobro, da nama je sploh šlo tolk časa, dokler je pač šlo....

Tudi pod to se podišem!!!!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.3.2008 22:01:03   
pupi
Joj afnica, bogica.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.3.2008 22:04:11   
Freycha
pupi jaz sem imela vsaj s tem srečo, da me šivi niso skoraj nič boleli. Ok, tisto vstajanje je na začetku katastrofalno in sem kar nekaj časa rabila, da sem zbrala pogum in vstala in šla na wc (pa še takrat sem sled puščala za sabo, ker se je čišča kar ulila user posted image ), ampak sem pa potem na oddelku že po turško sedela, pa obračala sem se itd..... res nisem imela potem problemov....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.3.2008 22:04:47   
Freycha
joj afnica, to si še manj predstavljam....... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.3.2008 22:08:26   
pupi
Aja pa moja ni non stop spala, ko so mi jo pripeljali, pol ure spala ostalo dreeeeenje!!! Valda, če pa sem jaz bla cela zblojena. Bogi otrok!! Si stalno misli, da pri drugem bo pa boljše, ampak Naja boga pa je vseeno mogla živčno matero prenašatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.3.2008 22:09:57   
Anonimen

vsaka na svoji intenzivni, vmes je bil pa en štuk razlike user posted image  po CR ti otroka pripeljejo na "obisk"..... sicer se ti na začetku čisto cool zdi, da se lahko naspiš, ker si čisto down od anestetika, ampak sedaj dostikrat razmišljam, da bi mogoče bolj razvila odnos, če bi imela nek boljši prvi stik z njo...... Prve dva dni je pa itak nisem niti videla zbujene, ker je skoz spala, ko so jo pripeljali...... Sem full kasneje šele prvič tudi dojila..... dobro, da nama je sploh šlo tolk časa, dokler je pač šlo....

joj, to je ful grozno, res....če pomislim da sem jo pa jaz takoj dobila na joško, še s popkovino sma ble povezane, pol je moj prerezal in so sam tolk vzeli da so po grobem umili pa v eno pleničko zavili pa nazaj k men in tri ure cartanjauser posted image čakte še slikco, mojga pomučkanga otročkauser posted image jo bom umaknla pol....

user posted image

sem se čist raznežla zdejuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.3.2008 22:10:28   
pupi
Ženske kaj pa ta tanovi Peg Peregotov voziček Skate, ko utripa reklama na D strani, ekrana. Kje je bl, ko smo mi vozček kupovali. Svetovn vozuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.3.2008 22:11:34   
pupi
Ulla kak sta lepeuser posted image user posted image , evo solze spet!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.3.2008 22:15:02   
madejka
Jaz sem ga tud hotla met takoj, pa mi ga niso daliuser posted image So ga prej "odcepli" pa umili.

Full dobra slikca!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.3.2008 22:15:48   
Freycha
ooo ulla, zdej pa priznam, da ti prav zavidam, pa po drugi strani seveda tudi privoščim user posted image

kak sta luštni user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.3.2008 22:21:32   
rumba
Iiii, Ulla, meni so tudi solze pritekle. Pri meni je bilo trikrat tako in vedno sem jokala od sreče.user posted image  Pa ful lepa fotka.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.3.2008 22:27:26   
Anonimen
šit zdej mi je pa poteklo pa ne morm slike zbrisatuser posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.3.2008 22:27:38   
baja*
Jaz sem tud gledla ono oddajo na kanalu A in sem se ful jokala na koncu, prav ganljivo je blouser posted image . Sama sem mela to srečo, da sem zaslišala jok mojega otročka, nisem ga pa mogla pocartatuser posted image user posted image . Samo gledala sem ga lahko, ko so ga rihtali, merili...., potem so mi ga pa prinesli zavitega v štručko, da sem ga lahko samo polupčkala in že so ga odnesli naprejuser posted image . Prvič sem ga cartala in dojila šele naslednji danuser posted image . Afnica, si sploh ne predstavljam, kako težko je moralo biti šele tebi - dober mesec samo 1 urco na danuser posted image
Me je pa oddaja spomnila na UZ posnetke, jih grem pol pogledatuser posted image user posted image  pa posnetek od tamalega, kr po poroduuser posted image user posted image user posted image
ulla kak lepouser posted image user posted image user posted image  

noviočka fajn, da si se javil in da ste ok!user posted image user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.3.2008 22:28:33   
rumba
Ampak Ula je bila pa čista, poglejte mojo spacano pipikouser posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.3.2008 22:31:09   
Freycha
ammm khm...... no, mogoče bi bilo zame boljše, da bi mi "čisto" prinesli user posted image user posted image user posted image user posted image

ma se heeecccaaaaammmmm user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.3.2008 22:31:50   
pupi
Glje ga snežaka malega, lepo user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.3.2008 22:33:57   
Anonimen
iiii julijauser posted image
sam sem si jaz tud prej bolj tko predstavljala, da bo bolj zapacanauser posted image pa je res bla čist čista, no kolker je bla krvava...mogoč zato, k je bla prenošenauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.3.2008 22:35:38   
Anonimen
lej jo masno, že firbcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.3.2008 22:36:32   
pupi

ammm khm...... no, mogoče bi bilo zame boljše, da bi mi "čisto" prinesli user posted image user posted image user posted image

Glej ti Freycho prevzetno user posted image user posted image user posted image user posted image . Prva mamica, ki je bruhala, ko je dobla svojega komaj rojenega otroka v naročje. Bi te dali 100% v Večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.3.2008 22:36:44   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Glje ga snežaka malega, lepo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
5.3.2008 22:38:09   
poldy
a se kateri sanja, kako iz filmčkov iz fotoaparata narediš slike, midva sva bla tko zbegana da sva snemala, namesto slikala, tko da sva nardila 5 filmčkov v desetih minutah in je zmanjkal prostora na fotoaparatu za slikeuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.3.2008 22:39:10   
rumba
A nas danes malo nostalgija daje?user posted image user posted image user posted image  Ulla, bejži že tisti test kupit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.3.2008 22:39:31   
Anonimen
ja poldy se da, sam pojma nimam kokuser posted image verjetno rabiš programček ka...sam vem pa da se da...bom mojga vprašala, ko ga vidim kajuser posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime za fantka
Petrarca91

ime za fantka

Uroš (32%)

Ažbe (31%)

Gael (13%)

Tomi (25%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!