|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
5.3.2008 22:40:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

A nas danes malo nostalgija daje?user posted image user posted image user posted image  Ulla, bejži že tisti test kupit!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sej bom...te dni enkratuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.3.2008 22:42:11   
Freycha
joj ulla, ti bom jaz pripeljala tisti tester, pa stala pred wc-jem, dokler ne pride ven polulan (tester namreč) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.3.2008 22:44:54   
Anonimen
freycha ne morm lulat če mi kdo za vrat diha, tak da iz tega nebo nčuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.3.2008 22:46:36   
Freycha
oprosti ulla, lubica zlata, sam ti ne bi rada dihala za ovratnik takrat, ko ti ščiješ na WC-ju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me prav nič ne zanima, kak vonj ima tvoj urin user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.3.2008 22:48:16   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj ulla, ti bom jaz pripeljala tisti tester, pa stala pred wc-jem, dokler ne pride ven polulan (tester namreč) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Anžej je bil tud precej čist, ko je na svet pokukal. Pa krvi je blo ful mal. Slikce so pa na Žigovem računalniku.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.3.2008 22:50:51   
baja*
jaz prve renejeve slike raje ne pokažem, ker je moj dragi v trenutnem navdušenju slikal še od kod je mali prišeluser posted image user posted image user posted image  tak da khmm.. ni za javnostuser posted image
je pa tole ena prvih slikic malega
user posted image

tole pa ena najnovejšihuser posted image
user posted image

danes jih šteje že 9 mescevuser posted image (po drugi strani bi lahko tud tega user posted image  pripopala, ker fuuul prehitro mineuser posted image )

rumba user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.3.2008 22:53:26   
Anonimen

oprosti ulla, lubica zlata, sam ti ne bi rada dihala za ovratnik takrat, ko ti ščiješ na WC-ju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me prav nič ne zanima, kak vonj ima tvoj urin user posted image user posted image

ja lubica, pol morš pa kr v MB ostat, ker vse kar je bližje, je zame dihanje za ovratnikuser posted image user posted image user posted image

joj češnca, pr men je blo ko da bi me klaliuser posted image res je blo ful krvi, ležala sem pa v ogromni lužiuser posted image

baja ja take slike mam jaz tudiuser posted image user posted image dedc prismojeni...pa sploh ga zravn nism hotlauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.3.2008 22:53:49   
Češnca
iiiiiii, kakšni srčki!!! user posted image user posted image user posted image

Rene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse naaaaaaajboljše!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.3.2008 22:53:56   
pupi
Kaki lepi fant je Reneuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 5.3.2008 22:59:45 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.3.2008 22:55:17   
pupi
Ženske kam pa pol te khm slike skrijeteuser posted image user posted image ?

< Sporočilo je popravil pupi -- 5.3.2008 22:59:00 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.3.2008 23:02:31   
Freycha
joj baja sej res... petega smouser posted image   Rene čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ulla a potem tut v LJ k staršem ne smem, da ti vmes ne dihnem še ene dvakrat za ovratnik? user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.3.2008 23:03:44   
Freycha
aja baja, full lepi fant Rene postaja... sam Dita pa tega ne ve več, ker se ga pomoje niti spomni ne več user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.3.2008 23:06:33   
baja*
pupi ja, to je v topli pojstlci. Drugače pa sploh ni bil tak mali: 48cm in 2780guser posted image . Samo, če pogledaš ono zapestnico al pa prve cotike... ti pa nič ni jasno, kak je to vse mičkenouser posted image
One sliko mam pa v eni posebni mapi na računalnikuuser posted image . Saj verjetno bi se dalo sliko nekak uredit in okol obrezatuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.3.2008 23:06:37   
rumba
baja, Reneju se pa res sploh ni videlo, da je nedonošen.user posted image  A danes preznujete? Čestitke za 9. mesecev!user posted image user posted image  Joj, od kar ni več rednega seznama (madejka ccc user posted image user posted image user posted image ), več ne sledim obmesečnicam.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.3.2008 23:10:18   
pupi
Izven teme....Poleg čveka z vami, brskam po netu in iščem material za diplomsko in najdem hrvaško RR. Kaj ste vedle sploh, da obstajauser posted image  Jaz ne!! Samo čvekaste pa niso tak, ko meuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.3.2008 23:11:55   
pupi
Nič letim, naredla tak nič nisem pauser posted image se mi je žačelo zato

LN

Freycha, pa ne špricat spet jutri prosimuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.3.2008 23:12:04   
rumba
pupi, tudi bosanska RR obstaja, če se ne motim.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.3.2008 23:12:05   
baja*

aja baja, full lepi fant Rene postaja... sam Dita pa tega ne ve več, ker se ga pomoje niti spomni ne več user posted image user posted image

user posted image  ja, to je bolj veza na "daljavo"

Zadnjič sem pokazala Reneju onadva posnetka, ko Dita tečnari (na tvojem blogu) in se je začel nekaj cmeratuser posted image , verjetno je šlo za solidarnostni jokuser posted image user posted image

hvala vsem za čestitke..... jaz tud ne sledim več tem obmesečnicam - nimam od koga plonkatuser posted image . Glavno, da za prve svečke ne bomo pozable čestitatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.3.2008 23:13:34   
rumba
pupi, LN

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.3.2008 23:13:56   
baja*
nočko pupiuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.3.2008 23:18:25   
Češnca
Nočko, dečve! Sm čist zmozgana že... Dobro spite! user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.3.2008 23:20:31   
Freycha
baja to je bolj internetna ljubezen user posted image user posted image  sam da ne bo do kakega internetnega seksa prihajalo user posted image user posted image user posted image

pupi jutri pa pridemuser posted image  a sem na vrsti za kavo, al kaj?user posted image  aja, pa lahko noč

mater, tale RR je pa razširjenauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.3.2008 23:21:25   
baja*
nočko češncauser posted image

jaz tud grem... user posted image

Fajn spite!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.3.2008 23:23:38   
baja*
freycha, točna ja, internetna ljubavuser posted image , saj smo pa te ja v 21. stoletjuuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.3.2008 23:27:49   
rumba
Kaj ste že vse popadale? Aj, aj, aj.... hruškice moje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Čišča
grahek85

Koliko časa je trajala čišča?

do 2 tedna (27%)

2 do 4 tedne (26%)

4 do 6 tednov (36%)

več kot 6 tednov (11%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!