Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 21:58:06
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Joj, pupi, boga. Imam eno kolegico, ki je ravno zaradi tega imela poporodno depresijo. K sreči pri meni ni blo tak ekstremno, samo živci so mi pa fajn nagajali, zato pa se je mala 1. mesec v eno drla!! Ulla maternica in rez sta me bolela, ko pes, pa nič ni prijelo, s hrbtenico ni blo težav, ker sem bla nafilalan z vsem kar je možno.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 21:59:48
|
|
|
|
madejka
|
Afnica ojoj
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 21:59:58
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha vsaka na svoji intenzivni, vmes je bil pa en štuk razlike po CR ti otroka pripeljejo na "obisk"..... sicer se ti na začetku čisto cool zdi, da se lahko naspiš, ker si čisto down od anestetika, ampak sedaj dostikrat razmišljam, da bi mogoče bolj razvila odnos, če bi imela nek boljši prvi stik z njo...... Prve dva dni je pa itak nisem niti videla zbujene, ker je skoz spala, ko so jo pripeljali...... Sem full kasneje šele prvič tudi dojila..... dobro, da nama je sploh šlo tolk časa, dokler je pač šlo.... Tudi pod to se podišem!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:01:03
|
|
|
|
pupi
|
Joj afnica, bogica.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:04:11
|
|
|
|
Freycha
|
pupi jaz sem imela vsaj s tem srečo, da me šivi niso skoraj nič boleli. Ok, tisto vstajanje je na začetku katastrofalno in sem kar nekaj časa rabila, da sem zbrala pogum in vstala in šla na wc (pa še takrat sem sled puščala za sabo, ker se je čišča kar ulila ), ampak sem pa potem na oddelku že po turško sedela, pa obračala sem se itd..... res nisem imela potem problemov....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:04:47
|
|
|
|
Freycha
|
joj afnica, to si še manj predstavljam.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:08:26
|
|
|
|
pupi
|
Aja pa moja ni non stop spala, ko so mi jo pripeljali, pol ure spala ostalo dreeeeenje!!! Valda, če pa sem jaz bla cela zblojena. Bogi otrok!! Si stalno misli, da pri drugem bo pa boljše, ampak Naja boga pa je vseeno mogla živčno matero prenašat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha vsaka na svoji intenzivni, vmes je bil pa en štuk razlike po CR ti otroka pripeljejo na "obisk"..... sicer se ti na začetku čisto cool zdi, da se lahko naspiš, ker si čisto down od anestetika, ampak sedaj dostikrat razmišljam, da bi mogoče bolj razvila odnos, če bi imela nek boljši prvi stik z njo...... Prve dva dni je pa itak nisem niti videla zbujene, ker je skoz spala, ko so jo pripeljali...... Sem full kasneje šele prvič tudi dojila..... dobro, da nama je sploh šlo tolk časa, dokler je pač šlo.... joj, to je ful grozno, res....če pomislim da sem jo pa jaz takoj dobila na joško, še s popkovino sma ble povezane, pol je moj prerezal in so sam tolk vzeli da so po grobem umili pa v eno pleničko zavili pa nazaj k men in tri ure cartanja čakte še slikco, mojga pomučkanga otročka jo bom umaknla pol.... sem se čist raznežla zdej
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:10:28
|
|
|
|
pupi
|
Ženske kaj pa ta tanovi Peg Peregotov voziček Skate, ko utripa reklama na D strani, ekrana. Kje je bl, ko smo mi vozček kupovali. Svetovn voz
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:11:34
|
|
|
|
pupi
|
Ulla kak sta lepe , evo solze spet!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:15:02
|
|
|
|
madejka
|
Jaz sem ga tud hotla met takoj, pa mi ga niso dali So ga prej "odcepli" pa umili. Full dobra slikca!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:15:48
|
|
|
|
Freycha
|
ooo ulla, zdej pa priznam, da ti prav zavidam, pa po drugi strani seveda tudi privoščim kak sta luštni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:21:32
|
|
|
|
rumba
|
Iiii, Ulla, meni so tudi solze pritekle. Pri meni je bilo trikrat tako in vedno sem jokala od sreče. Pa ful lepa fotka.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
šit zdej mi je pa poteklo pa ne morm slike zbrisat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:27:38
|
|
|
|
baja*
|
Jaz sem tud gledla ono oddajo na kanalu A in sem se ful jokala na koncu, prav ganljivo je blo . Sama sem mela to srečo, da sem zaslišala jok mojega otročka, nisem ga pa mogla pocartat . Samo gledala sem ga lahko, ko so ga rihtali, merili...., potem so mi ga pa prinesli zavitega v štručko, da sem ga lahko samo polupčkala in že so ga odnesli naprej . Prvič sem ga cartala in dojila šele naslednji dan . Afnica, si sploh ne predstavljam, kako težko je moralo biti šele tebi - dober mesec samo 1 urco na dan Me je pa oddaja spomnila na UZ posnetke, jih grem pol pogledat pa posnetek od tamalega, kr po porodu ulla kak lepo noviočka fajn, da si se javil in da ste ok!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:28:33
|
|
|
|
rumba
|
Ampak Ula je bila pa čista, poglejte mojo spacano pipiko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:31:09
|
|
|
|
Freycha
|
ammm khm...... no, mogoče bi bilo zame boljše, da bi mi "čisto" prinesli ma se heeecccaaaaammmmm
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:31:50
|
|
|
|
pupi
|
Glje ga snežaka malega, lepo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
iiii julija sam sem si jaz tud prej bolj tko predstavljala, da bo bolj zapacana pa je res bla čist čista, no kolker je bla krvava...mogoč zato, k je bla prenošena
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
lej jo masno, že firbca
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:36:32
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ammm khm...... no, mogoče bi bilo zame boljše, da bi mi "čisto" prinesli Glej ti Freycho prevzetno . Prva mamica, ki je bruhala, ko je dobla svojega komaj rojenega otroka v naročje. Bi te dali 100% v Večer
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:36:44
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Glje ga snežaka malega, lepo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:38:09
|
|
|
|
poldy
|
a se kateri sanja, kako iz filmčkov iz fotoaparata narediš slike, midva sva bla tko zbegana da sva snemala, namesto slikala, tko da sva nardila 5 filmčkov v desetih minutah in je zmanjkal prostora na fotoaparatu za slike
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:39:10
|
|
|
|
rumba
|
A nas danes malo nostalgija daje? Ulla, bejži že tisti test kupit!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.3.2008 22:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja poldy se da, sam pojma nimam kok verjetno rabiš programček ka...sam vem pa da se da...bom mojga vprašala, ko ga vidim kaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
OblačilaMichonne RRKako pogosto kupujete otroška oblačila?Vsak teden (
9%)

1x na mesec (
11%)

Ob menjavi sezone (
11%)

Po potrebi (
69%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!