|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.3.2008 20:22:58   
Češnca
ulla ni panike! Sam test pa le prej nared, da nas ne bo pobral od firbca! user posted image

v album Anžej3 sem dala nekaj novih fotk, geslo je isto, kot prej

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.3.2008 20:24:06   
Freycha
ja to sem jaz ja user posted image user posted image user posted image  sam sem bila čist boga... zato se nisem hotela fotkat... aja, pa še brez make-upa sem bila user posted image user posted image user posted image  pa sem brez čisto čisto druga....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.3.2008 20:26:37   
poldy
jaz pa imam na vseh slikah samo trebuh slikan, mene se pa ne vidi nikjer v obraz,user posted image ker sem sama sebe slikala za avatar..... tam kjer pa me je dragi slikal, pa sem tako oblečena da se tudi ne vidi(je bil še mraz takrat), grem še slikce z morja poiskat, tam pa verjetno bo kaj!

Pa nisem še sigurna, ne upam po test, ker ne vem če sem že pripravljena!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.3.2008 20:27:41   
julij
Sanekova, hvala za pikepoke in hugije! Hm, blazina iz Hoferja je pa tak, kak ti naj povem, podobna kot tiste, ki jih imajo otročki, ki delajo vaje pri NFT. Debela je 1,5 cm in ne drsi. Prodaja se kot športna podloga. Nisem našla nobenega linka, da bi jo vidla.user posted image  Mogoče bo Tini vedla boljše povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.3.2008 20:27:53   
poldy
freycha, jaz bi tud geslo, prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.3.2008 20:28:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

freycha pa res čist boga zgledaš na tisti sliki...kaj so res delali s tabouser posted image pa kil je najbrž tud malo večuser posted image

česnca a vidiš kok mi gre počasi....upam da ne boš stara prej, predno se k teb spravimuser posted image

ne vem, če je to kaj dedno al kaj, ampak moja mama je tut po vsaki anasteziji čisto čisto boga. V bistvu se njej že zna zgoditi, da se iiz kake oparacije ne bi zbudila, zato je sploh ne dajo več pod narkozo, če ni nujno potrebno. Jaz pa tut nisem dobro prenesla... jaaa tu je bilo full vode v meni. Ko sem prišla domov, sem imela pa samo še 5 odvečnih kg.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.3.2008 20:30:10   
julij
Baja, Freycha, jaz bi tudi geslo!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.3.2008 20:32:57   
Freycha
baja jaz bi tut geslo (menda sem že reklauser posted image )

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.3.2008 20:33:44   
poldy
evo, najdla, sem bla tud fajn okrogla, pa tukaj je blo še 5 tednov do roka.....

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.3.2008 20:35:56   
poldy
baja, meni tudi prosim

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.3.2008 20:39:11   
mateya24
Pozdravljene punce!
Samo tolko, da se javim, ker pri nas dogaja 100 na uro...pa spet je prišo tisti čas, ko mamo spet ful pregledov pri zdravnikih na kupu user posted image
nažalost nimam časa za nazaj brat, sem pa opazla, da se pogovarjate o teh blazinah iz hofera...ravno dans sma z terapevtko na nft govorile o njej..je rekla, da jih zaj ful na veliko kupujejo mamice, ki hodijo tja..in so baje ful zadovoljne z modrimi...rdeče naj ne bi bile tolk kvalitetneuser posted image ...no pol bi že naj blo tak....mi smo tak dobli airexovo..papuzle mamo po celem razstavljene, tak, da ne bomo tega nabavljali...

Mala je ravno zaspala, jaz pa grem zaj pod tuš...

Aja pa skor pozabla...2 zobek smo dobli...in to dvojko zgoraj desnouser posted image  mi je blo ful čudno...sem pričakovala da bodo prej enke prišle venuser posted image

Vsem vse najboljše za obmesečnice za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda vsem bolančkom in mamicam, da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateya24 -- 7.3.2008 20:40:37 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.3.2008 20:39:58   
kapica
Poldy, tri tedne zamuja, ti ap se cakas, c c c c user posted image .
Ulla, jaz se isto pocutim kot ti, tako da , ne vem nouser posted image .
Julij, da vam gre cimprej boljeuser posted image .
Majrim, ce je pa tako,pa drzim pesti, da bo prisel kaksen angelcek do tebeuser posted image .

Danes sem bila pridna, sem toolko naredila, dino je bil pridkan, se je sam igral velik, sam zdaj sva pa imela kr borbo za uspavanje. Mu se kr iz ock in noska tak teceuser posted image .

Lepe slikice mate punce, ste cist not padleuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.3.2008 20:56:38   
Anonimen
frejyha to sliko nam je pa že tvoj pokazaluser posted image user posted image

poldy ane no, dopovej bancam, da je čist fajn živet v nevednostiuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.3.2008 20:57:14   
majrim
meni tudi gesla prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.3.2008 20:57:25   
julij
Ah, Mateya, midva pa sva glih rdeče kupla, ker je mala čisto nora na rdečo barvo. Kaj te nisi prej povedala...user posted image

Da še jaz eno slikico prilepim. To je bilo drugi dan po CR, ko sem že lahko sedela. Na prvih imam vsepovsod eno joško zunaj user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.3.2008 20:59:44   
majrim
kapica.....bom dala misel na stran,ker sem malo razočarana...pa fešte itak nimam,tako,da nimam pojma...da bi se znala vsaj oorietirat...tako pauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.3.2008 21:00:02   
Freycha
aja? mater, ta pa tut vse pokaže user posted image user posted image user posted image  mah jaz je nisem hotela dajat na net tak, da lahko vsi vidijo, ker ne bi rada, da pristane v albumu kakega pedofila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.3.2008 21:09:01   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

poldy ane no, dopovej bancam, da je čist fajn živet v nevednostiuser posted image

ja, sploh če nisi prepričan v to kaj hočeš, ker ne bi bla rada razočarana......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.3.2008 21:10:40   
poldy
julij, a mi zaupaš iz kje si? ful si mi znana.....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.3.2008 21:12:21   
Anonimen
češnca sm mogla trikrat it gledat, kako je geslo, ker sem do tacajt, da sem pršla v album že pozablauser posted image user posted image
pa nazaj sm tud mogla it gledat, kaj sem rekla, da mi pišeš da ni panikeuser posted image
u glavnem ko kura sem...glih tist en vozu me še rešujeuser posted image

poldy je res tko...ena možnost je da bom razočarana, druga pa je da bom veselauser posted image zdej morm pa pr seb uskladit, da se ne bo izključevalouser posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.3.2008 21:25:26   
julij
Poldi, iz Šentilja zadnji 2 leti, prej pa iz Slov. Bistrice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.3.2008 21:31:21   
mateya24
sem prišla malo nazaj pokukat...matr mi je pasal tuš dans, kot da se cel tedn nebi umivalauser posted image

julij...ja prej bi vprašala neuser posted image  (mah kaj pa vem...tak je ona pač rekla dans, samo glede na to, da sta iste firme pa to...mislim, da bi obe barvi mogli bit ok...kaj pa vem...)

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.3.2008 21:36:19   
mateya24
joj julij, sem zaj prebrala nazaj, da je ana bubana...eh revica, upam  da bo čimprej boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image   , pa da se že enkrat spravimo na kavo, ki sem vama jo dolžnauser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.3.2008 21:38:08   
poldy
joj, julij potem pa si tako eni podobna, da sem te zamenjala, al pa če si bla v ljubljani v šoli????

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.3.2008 21:45:05   
mateya24
dajte mi povedat s česa pijejo vaši malčki?

ker naša žuli tisto njeno flašo da je kar joj, počasi bo razpadla se mi zdiuser posted image

na zalogi mamo vse od aventovih, nukovih flašk, tomee tipe, magičnega lončka...ampak ona zna samo iz te mam-ove flaške pit, pa občasno iz kozarca...jaz ne vem no...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!