|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
7.3.2008 21:48:52   
Ronči
meni tudi gesla prosim

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.3.2008 21:49:25   
rumba
Čer!
Same lepe slikce lepite.user posted image user posted image user posted image  Kake fajn nosečke ste bile, res! Sicer mi je pa vedno lepo pogledati nosečko.user posted image
Freycha, tebe pa ne bi spoznala.user posted image  Čisto druga si.
majrim, kak angeljček je Neža!user posted image  A tako kompliciran je ta postopek.... pa kar naprej v LJ viset? Bogica. Navijam zate, da vama mogoče pa le rata!user posted image
Ulla, a si našla knjigo? Aja, pa zate in za poldy tudi navijam.user posted image user posted image

kapica, julij pikepoke (mi ne delajouser posted image ) za vajina sončka, da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.3.2008 21:53:01   
Anonimen
ne, nism najdla knjigeuser posted image ...sem pa najdla ne vpraš kaj vseuser posted image še tist k sploh nism vedla da pogrešamuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.3.2008 23:01:46   
baja*
ej, ulla sem ti že rekla, da se ne mudi... če maš slab dan pa glava te boli, se pa res ne rabiš še z mojo karto ukvarjat, ti si kr cajt vzamiuser posted image  ...razen, če te češnca priganjauser posted image , jaz nisem nič krivauser posted image
češnca lepe fotkeuser posted image , sploh ona, ko se cartatauser posted image . A ni lušno, ko se tak k nam stisnejo?user posted image user posted image  Rene zna dat lupčka in me celo posliniuser posted image
julij boga Anauser posted image , cel kup pikpokuser posted image samo zanjo! iiiiii, ful lepa fotkauser posted image . Pri teh haljah pa joške kar same od sebe letijo ven - še meni so, pa nimam nekega bogastvauser posted image
kapica za Dinota user posted image . Kak se počutiš? Si še vedno tak utrujena?
majrim držim pesti, da vama uspe!!! Neža je pa taka lepa punčkauser posted image
poldy in ulla sam da neuta razočarani, karkoli že pač to pomeniuser posted image
mateya Rene pije iz kozarčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.3.2008 23:44:16   
Ronči
spet ne morem spat user posted image

jutri bom spet vsa user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
8.3.2008 8:19:41   
Ajvy
Jutro vsem....danes je pa tak spalni dan, da je kar joj...samo ne za našo pikico....ona je že vsa poskočna..pa po kom je, da mi je vedeti......

Včeraj sem končno dala malo slikic razvit, pa še ene sem posortirala...samo še v album jih fliknem...kolk enga dela...prej ko so bili navadni fotoaparati, je bilo pol manj slikuser posted image  razvajeni smo.....

Še meni gesla prosim.....kolk ste bile lepe nosečke....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.3.2008 8:31:30   
Ajvy
Danes pa ste zaspanke....

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.3.2008 8:52:35   
bojana2
Jutro...
Mi smo pokonc že od 5.45....spi pa veliko bolje, odkar mu zvečer dlesni namažem s calgelom...user posted image ...spimo v kosu tud do 4 ure...user posted image ...sam ne vem kako naj ga streniram, da bo spal tja do 7 al pa 8...user posted image ...težka bo! user posted image

Za bolčkane....user posted image user posted image user posted image  

Pa vsem še eno user posted image  za 8. marec.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.3.2008 9:19:14   
baja*
jutro

spali smo kr v redu, dragi je na šihtu, mali na puzlih, ampak že nekaj gnjavi, tak da se mu bom mogla počasi pridružituser posted image . Zunaj ful ščije, tak da sprehod odpadeuser posted image , gremo pa pol na eno turo sprobat avtozic, aja v četrtek smo ga nabavli, jauser posted image maxi cosi priori xp, barvo je dragi zbral, jaz sem mela drugo v mislih, ampak naj mu bouser posted image
evo ga:

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

prej ko so bili navadni fotoaparati, je bilo pol manj slikuser posted image  razvajeni smo.....

se strinjam... samo če pa je tak težko sliko zbrisatuser posted image , ko jih dam razvit, se je pa težko odločit katero... pol pa kr vseuser posted image

bojana hvala za rožicouser posted image , pa še od mene ena za vsako babikouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.3.2008 9:27:39   
kapica
Jutro punce!
Rozico za vsako posebej posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nocka je bila znosna, sem mu danes zjutraj prvic dala flasko, namesto da ga dojim in je spal dlje, kot po dojenju. Tako da, bom jutri se enkrat tak naredila, da vidim ce je zarad tega, al je bil slucaj.
Je pa danes majckeno boljse prehlad, vsaj iz ock ne tece, nosek je pa tak tak.

Men je pa tud slabo, nisem tega navajena, ker pri dinotu sploh nisem vedela, da sem noseca. Tak da sem sla nekaj pojest, pa mi je se bolj slabouser posted image . Nic hudega, saj pravim, vse potrpim kar je potrebno, sam da se pikica obdrzi.
Me pa trebuh precej boli, ker dinota le se dvignem, sploh zjutraj mu pase, da se malo nosi in pocarta.
No, pa saj bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.3.2008 9:33:54   
majrim
user posted image .......za vsako ena sončnica............lepo je v vaši družbi punce moje!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.3.2008 9:44:12   
Freycha
ja babike, danes je pa naš dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse vas!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.3.2008 10:34:27   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Babe, vse najboljše ob našem prazniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Upam, da jih je dovolj za vse julijkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.3.2008 10:38:31   
Ronči
Jaz grem zvečer na babji večer. Najprej gremo na večerjo pol pa živo muziko poslušat v bližnji lokal (kot da nismo skoraj vsak dan tam user posted image ). Ker bend nimam pojma, a sej ni važno!!!

Noč je bla user posted image , Klara sploh več neče z joške dol. KAJ JE TO???? Katastrofa!!!!
Jaz sem spet prehlajena(spet al še vedno, se vleče že par mescov, kak dan je bolje, druge dni sm pa ko cunja).

Kapica, ne vem kako se počutiš, meni ni bilo slabo, si pa mislim da je kar bed. Ena user posted image  zate.

Pedipede sem izbrala, a javim Češnci??

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.3.2008 10:40:47   
SANEK1
Ronči, meni si pa pozabla geslo poslatuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem tudi danes po dolgem cajtu sama vun, sicer še ne vem kam, ampak gremo pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.3.2008 11:01:21   
Ronči
Sanek ti pošljem, včeraj sem hotela slike dat vse v eno mapo, pa mi9 bejbi ni dovolila user posted image , jih moram ponovno naložit, ker vse kar mi je uspelo, mi je uspelo le zbrisat (se ne da ponovno nalagat v album, kaže napako user posted image )
danes uredim album in ti pošljem geslo.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.3.2008 11:31:02   
siskamiska
Punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas za dan žena.

Ikonca
user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.3.2008 11:35:37   
baja*
ikonca vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.3.2008 11:40:25   
madejka
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
Noč obupna! Zdaj se babi ukvarja z malim, da lahko jaz vsaj malo počijemuser posted image Vreme za skozlat, počutje glih tak. Nak, upam, da bo materinski dan kaj boljšiuser posted image

Ptička mi je povedala da ma menda BAČKO tud dans roj. dan. A IKONCA tud?
Obema VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še to: lubani otročki in luškane nosečke!user posted image user posted image user posted image Pa jaz bi tud gesla prosim!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.3.2008 11:42:20   
madejka
Ah ne, Bačko ga ma jutri!user posted image user posted image
No, pa za jutri velja, ko bom glih pozabla, tak ko sem Tininega!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.3.2008 11:56:59   
majrim
ikonca...kjerkoli že si.............user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.3.2008 11:57:46   
majrim
hanna1...............ti,ti,ti...............te vidimuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.3.2008 12:05:35   
Ronči
IKONCA

VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.3.2008 12:23:46   
Ronči
Kako video posnetek obrnit za 90 stopinj. Sneman je bil pokončno, na rač. mi ga prikazuje ležeče.

S katerim programom je to možno...vsaj upam, da je možno ker je ful dober posnetek.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.3.2008 13:42:44   
Ajvy
Baja...super avtostolček.....user posted image user posted image  kak zadovoljen zgleda.....poročaj kako je bilo pri prvi vožnji....glede slikic...ja, vem kaj misliš....posledično ima Tarja že več slik ,kot jst do sedaj....

Kapica....trik, kadar ti je slabo, da po majčkeno ješ....v sedečem položaju....piješ pa po žličkah----to je pri full močni slabosti....jest po malo zelo pomaga.....
pa ti še smeš dojit, ko si zdej noseča??Sej ne vem , kako to gre, zato pa vprašam....

Ikonca vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!