Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Mi je šla kar kurja polt, ko sem prebirala tvoj post. Ubogica. KAj si mogla dat skozi. In ta hladnokrvnost, nečloveškost zdravnikov je zares kruta. Res je. Obremenjujemo se z malenkostmi. Ko pa nekaj takega doživiš, si želiš le, da bo otroček zdrav. Močno držim pesti zate. Da se pobereta od tega šoka in da v roke avgusta stiseš zdravega dojenčka.

bomo imeli . Toliko o moji ženski intuiciji
zato globoko vdahni in pogumno naprej
je napisala da je bila na konizaciji, pa sem ime žal pozabila
začne razbijat, nepravilno biti in stiskat v prsnem košu...ampak jaz vse skupaj pripisujem nosečnosti, kaj drugega bo pa še kardiolog povedal čez en mesec.
. Nečloveški so. Glavno je, da se je del uredil, želim ti, da bo šlo dobro naprej!
,
, sem včeraj s šefico govorila, pa mi je rekla, da naj jo v sredo pokličem, bo "verjetno" kaj več vedela...me kar nervira vse skupaj, 10.4. pa se tako hitro bliža, da joj...sploh se ne morem osredotočiti na druge stvari, ker mi misli neprestano uhajajo k službi in nerešeni pogodbi o zaposlitvi......
moj