|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
23.3.2008 17:12:19   
tany83
Danes pa je ziv dooooooolgcas tle... nobene bi user posted image user posted image user posted image .... vse jeste velkonocne jedi...

tanchi... lepo, da ste boljs...user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
23.3.2008 17:32:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla punce.kako ste kaj?pr nas je pa speeet sneg.pomlad pa takauser posted image

Ojla...

a si se kej tukaj spps...

kako si kaj praznovala????

jaz sem komaj zdaj ustala, se mi ni dalo prej sm bila utrujena, ker smo vceraj cel dan okol hodili, danes pa nimaj kaj delat pa sem si priviscla spanje, moj itak dela....
ojla tanyuser posted image user posted image kako si mi?jaz sem praznovala ok,mal me je jajčnik bolel pa še mi pit ni pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj pa je v službi?a nista planirala bit doma?in kaj dogaja?sem pa jaz tuf mal utrujena in se mi nič ne da,ker smo prej bili na zajtrku pri njegovih,pa sem se preeeveeeč najedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
tanchi-me veseli,da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
23.3.2008 17:33:22   
spps

Danes pa je ziv dooooooolgcas tle... nobene bi user posted image user posted image user posted image .... vse jeste velkonocne jedi...

tanchi... lepo, da ste boljs...user posted image user posted image user posted image
pa sem mal tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
23.3.2008 17:36:52   
tany83
Ojla spps...

ja moj je bil doma vceraj... danes pa more delat dopoldan, je reku da bo proval priti cimprej domov, tja do 2h bo doma... tko da sem zaenkrat sama....

in ti kaj pocnes???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
23.3.2008 17:39:44   
spps

Ojla spps...

ja moj je bil doma vceraj... danes pa more delat dopoldan, je reku da bo proval priti cimprej domov, tja do 2h bo doma... tko da sem zaenkrat sama....

in ti kaj pocnes???
Ma ničuser posted image user posted image user posted image se mi ne dauser posted image user posted image user posted image prej smo se potepali,ob 16ih smo domov prišli,zdaj pa nič posebnegauser posted image user posted image user posted image mal me jajčnik zajebava,drugač pa greuser posted image user posted image user posted image pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
23.3.2008 17:42:40   
tany83

Ojla spps...

in ti kaj pocnes???
Ma ničuser posted image user posted image user posted image se mi ne dauser posted image user posted image user posted image prej smo se potepali,ob 16ih smo domov prišli,zdaj pa nič posebnegauser posted image user posted image user posted image mal me jajčnik zajebava,drugač pa greuser posted image user posted image user posted image pa ti?

a tebe tud jajcnik heca... mene tud na momente spika tam spod, ocitno bo user posted image  prsla...

jaz ne delam nic, sem nekam cudna... morem neki pojest, ker sem lacna, nisem se nic in se mi mal vrti user posted image ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
23.3.2008 17:45:26   
spps
ja zgleda ,da naju bo user posted image  obiskala,pa k... jo gledauser posted image user posted image user posted image user posted image te pa hitro neki pojej,da boš boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
23.3.2008 17:47:22   
Šarki
živjo. pri nas nič ne dogaja. tamala ima manj vročine, pa malo že je. čakam da gremo še po niko. jo fuuuuuuul pogrešam. ampak ful uživa pr babi k ima od vseh pozornostuser posted image . pa vsi jo pedenajo, pa se lah mal zmišljuje.

vesele praznike obema. mi nismo nč pirhov delal k je blo tako stanje. se mi je zdel brezveze gužvo delat, k še za pospravlat nisem mela cajt k sm mela tamalo skos po rokah...

spps upam da je bla fajn žurka...
tany upam da boš imela lepo popoldne...user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
23.3.2008 17:53:54   
spps
sam,da ste boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bouser posted image user posted image user posted image žurka je bla ok,čeprav  je blo bolj na easy,ker je vsaka druga bila na antibiotikih,pol pa tak veš kako je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
23.3.2008 17:54:57   
tany83
spps... jaz se nisem obupala, kjub spikanju, se vedno je moznost, da ne bo prsla, ker spika tud ce si user posted image ... tko da jaz jo se vedno ne cakam, ker hocem ugledat user posted image ... user posted image user posted image user posted image

tanchi... hvala... popoldan bo sigurno lep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
23.3.2008 17:56:17   
spps

spps... jaz se nisem obupala, kjub spikanju, se vedno je moznost, da ne bo prsla, ker spika tud ce si user posted image ... tko da jaz jo se vedno ne cakam, ker hocem ugledat user posted image ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več ko nas je boljšše jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
23.3.2008 18:00:15   
tany83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več ko nas je boljšše jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom mirno kar se dauser posted image user posted image user posted image  cakala, drug teden tja do petka bo vse znano... jaz mocno upam, da je ta mesec uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
23.3.2008 18:02:08   
spps
pustimo se presenetituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
23.3.2008 18:07:19   
Šarki
user posted image
user posted image ¸go tany, go tany go
user posted image give me an s, give me a p, give me a p, give me an s, go spps

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
23.3.2008 18:14:18   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image takšne navijačice rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
23.3.2008 18:15:31   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

user posted image
user posted image ¸go tany, go tany go
user posted image give me an s, give me a p, give me a p, give me an s, go spps

haha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
24.3.2008 14:23:17   
tany83
Dobro jutro cvekice...

se nobene ni... pa kje ste vse??? jaz sem koncno prsla do RRja... sem mogla dat perilo prat, ker se mi je veliko nabralo, smo bili v soboto na plazi tko da je treba zda pratuser posted image ...

moj dragi mi je dans zajtrk naredu in pol se vso posodo pomil user posted image user posted image user posted image ...

zdaj pa si jaz kavo kuham user posted image  in sem mislila, kolk bom brala tle ob kavi, pa niste nic nacvekale.... no upam, da se boste kmal zbudile in prsle mal gor....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
24.3.2008 14:31:51   
Šarki
čao. dej še zame kavo pristav. bimi sedla zdele.

me full glava boli.

vreme je grozno.

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
24.3.2008 14:55:14   
tany83

čao. dej še zame kavo pristav. bimi sedla zdele.

me full glava boli.

vreme je grozno.

evo tule mas kavico user posted image

tukaj pa je soncek in lepo toplo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
24.3.2008 15:15:46   
Šarki
 ej sorism se mal zgubila. sm šla na whos line. tle pr čvekah poišči, sm se res nasmejala, sm kuj bolše voljeuser posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
24.3.2008 15:18:19   
Šarki
hvala za kavo. men se pa dons nč ne da. ampak vedno ko je moj doma, se men nič ne dela. sploh ne morm nč delat, k ponavad reče da bomo kam šli, ampak ne še kuj. jest poj nč ne morm narest. če bi reku čez eno uro-ok, bi kej tacga na izi delala, tko pa...  nč

res sm čudna.

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
24.3.2008 15:19:42   
tany83

ej sorism se mal zgubila. sm šla na whos line. tle pr čvekah poišči, sm se res nasmejala, sm kuj bolše voljeuser posted image user posted image

aja??? bom poiskala...

sej jaz sem pa pospravila po sobi, sem nardila posteljo in omaro mal pospravila... morem se pobrisat po tleh, pa se perilo sem dala susit, ker se mi ze drgo pere user posted image user posted image user posted image ...

gre zdaj mal pobrskat, da se se jaz mal nasmejem...user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
24.3.2008 15:34:15   
Šarki
a si vidla?? dobr a ne??!!

jest pa glih eno jakno likamuser posted image  sovražim jouser posted image . joooooj kako mi gre na živce.....user posted image user posted image .

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
24.3.2008 15:42:45   
tany83

a si vidla?? dobr a ne??!!

jest pa glih eno jakno likamuser posted image  sovražim jouser posted image . joooooj kako mi gre na živce.....user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  ja fuul smesno.... user posted image

jaz skor nikol ne likam, dam susit in pol kar zlozim, mi je tko zoprno likat, da ce se le da ne likam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
24.3.2008 15:47:30   
NAJBOLJŠA
No, mi smo pršli z kosila pr tašči...Kako imam rada tele prazmike, k se sam je...
Kaj počenjate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!