|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:12:19
|
|
|
|
tany83
|
Danes pa je ziv dooooooolgcas tle... nobene bi .... vse jeste velkonocne jedi... tanchi... lepo, da ste boljs...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:32:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce.kako ste kaj?pr nas je pa speeet sneg.pomlad pa taka Ojla... a si se kej tukaj spps... kako si kaj praznovala???? jaz sem komaj zdaj ustala, se mi ni dalo prej sm bila utrujena, ker smo vceraj cel dan okol hodili, danes pa nimaj kaj delat pa sem si priviscla spanje, moj itak dela.... ojla tany kako si mi?jaz sem praznovala ok,mal me je jajčnik bolel pa še mi pit ni pasalo a tvoj pa je v službi?a nista planirala bit doma?in kaj dogaja?sem pa jaz tuf mal utrujena in se mi nič ne da,ker smo prej bili na zajtrku pri njegovih,pa sem se preeeveeeč najedla tanchi-me veseli,da ste boljše
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:33:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Danes pa je ziv dooooooolgcas tle... nobene bi .... vse jeste velkonocne jedi... tanchi... lepo, da ste boljs... pa sem mal tu
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:36:52
|
|
|
|
tany83
|
Ojla spps... ja moj je bil doma vceraj... danes pa more delat dopoldan, je reku da bo proval priti cimprej domov, tja do 2h bo doma... tko da sem zaenkrat sama.... in ti kaj pocnes???
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:39:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla spps... ja moj je bil doma vceraj... danes pa more delat dopoldan, je reku da bo proval priti cimprej domov, tja do 2h bo doma... tko da sem zaenkrat sama.... in ti kaj pocnes??? Ma nič se mi ne da prej smo se potepali,ob 16ih smo domov prišli,zdaj pa nič posebnega mal me jajčnik zajebava,drugač pa gre pa ti?
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:42:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla spps... ja moj je bil doma vceraj... danes pa more delat dopoldan, je reku da bo proval priti cimprej domov, tja do 2h bo doma... tko da sem zaenkrat sama.... in ti kaj pocnes??? Ma nič se mi ne da prej smo se potepali,ob 16ih smo domov prišli,zdaj pa nič posebnega mal me jajčnik zajebava,drugač pa gre pa ti? a tebe tud jajcnik heca... mene tud na momente spika tam spod, ocitno bo prsla... jaz ne delam nic, sem nekam cudna... morem neki pojest, ker sem lacna, nisem se nic in se mi mal vrti ....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:45:26
|
|
|
|
spps
|
ja zgleda ,da naju bo obiskala,pa k... jo gleda te pa hitro neki pojej,da boš boljš
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:47:22
|
|
|
|
Šarki
|
živjo. pri nas nič ne dogaja. tamala ima manj vročine, pa malo že je. čakam da gremo še po niko. jo fuuuuuuul pogrešam. ampak ful uživa pr babi k ima od vseh pozornost . pa vsi jo pedenajo, pa se lah mal zmišljuje. vesele praznike obema. mi nismo nč pirhov delal k je blo tako stanje. se mi je zdel brezveze gužvo delat, k še za pospravlat nisem mela cajt k sm mela tamalo skos po rokah... spps upam da je bla fajn žurka... tany upam da boš imela lepo popoldne...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:53:54
|
|
|
|
spps
|
sam,da ste boljš sej bo žurka je bla ok,čeprav je blo bolj na easy,ker je vsaka druga bila na antibiotikih,pol pa tak veš kako je bilo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:54:57
|
|
|
|
tany83
|
spps... jaz se nisem obupala, kjub spikanju, se vedno je moznost, da ne bo prsla, ker spika tud ce si ... tko da jaz jo se vedno ne cakam, ker hocem ugledat ... tanchi... hvala... popoldan bo sigurno lep
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 17:56:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps... jaz se nisem obupala, kjub spikanju, se vedno je moznost, da ne bo prsla, ker spika tud ce si ... tko da jaz jo se vedno ne cakam, ker hocem ugledat ... se podpišem več ko nas je boljšše je
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 18:00:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps... jaz se nisem obupala, kjub spikanju, se vedno je moznost, da ne bo prsla, ker spika tud ce si ... tko da jaz jo se vedno ne cakam, ker hocem ugledat ... se podpišem več ko nas je boljšše je Bom mirno kar se da cakala, drug teden tja do petka bo vse znano... jaz mocno upam, da je ta mesec uspelo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 18:02:08
|
|
|
|
spps
|
pustimo se presenetit
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 18:07:19
|
|
|
|
Šarki
|
¸go tany, go tany go give me an s, give me a p, give me a p, give me an s, go spps
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 18:14:18
|
|
|
|
spps
|
takšne navijačice rabimo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.3.2008 18:15:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ¸go tany, go tany go give me an s, give me a p, give me a p, give me an s, go spps haha
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 14:23:17
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro cvekice... se nobene ni... pa kje ste vse??? jaz sem koncno prsla do RRja... sem mogla dat perilo prat, ker se mi je veliko nabralo, smo bili v soboto na plazi tko da je treba zda prat ... moj dragi mi je dans zajtrk naredu in pol se vso posodo pomil ... zdaj pa si jaz kavo kuham in sem mislila, kolk bom brala tle ob kavi, pa niste nic nacvekale.... no upam, da se boste kmal zbudile in prsle mal gor....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 14:31:51
|
|
|
|
Šarki
|
čao. dej še zame kavo pristav. bimi sedla zdele. me full glava boli. vreme je grozno.
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 14:55:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao. dej še zame kavo pristav. bimi sedla zdele. me full glava boli. vreme je grozno. evo tule mas kavico tukaj pa je soncek in lepo toplo
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:15:46
|
|
|
|
Šarki
|
ej sorism se mal zgubila. sm šla na whos line. tle pr čvekah poišči, sm se res nasmejala, sm kuj bolše volje
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:18:19
|
|
|
|
Šarki
|
hvala za kavo. men se pa dons nč ne da. ampak vedno ko je moj doma, se men nič ne dela. sploh ne morm nč delat, k ponavad reče da bomo kam šli, ampak ne še kuj. jest poj nč ne morm narest. če bi reku čez eno uro-ok, bi kej tacga na izi delala, tko pa... nč res sm čudna.
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:19:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ej sorism se mal zgubila. sm šla na whos line. tle pr čvekah poišči, sm se res nasmejala, sm kuj bolše volje aja??? bom poiskala... sej jaz sem pa pospravila po sobi, sem nardila posteljo in omaro mal pospravila... morem se pobrisat po tleh, pa se perilo sem dala susit, ker se mi ze drgo pere ... gre zdaj mal pobrskat, da se se jaz mal nasmejem...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:34:15
|
|
|
|
Šarki
|
a si vidla?? dobr a ne??!! jest pa glih eno jakno likam sovražim jo . joooooj kako mi gre na živce..... .
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:42:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a si vidla?? dobr a ne??!! jest pa glih eno jakno likam sovražim jo . joooooj kako mi gre na živce..... . ja fuul smesno.... jaz skor nikol ne likam, dam susit in pol kar zlozim, mi je tko zoprno likat, da ce se le da ne likam
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 24.3.2008 15:47:30
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, mi smo pršli z kosila pr tašči...Kako imam rada tele prazmike, k se sam je... Kaj počenjate?
|
|
Ko otrok rišeAdminKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je narisal (
36%)

okaram, česa ni lepo narisal (
1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (
0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (
61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
0%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!