|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.3.2008 15:47:59   
Šarki
ma sej jest tud čim manj likam, ampak ta jakna je bla full draga, pa bi jo kao sam u čistilnici lah pucal, pa se zmečka k jo perem, poj jo morm pa ornk zlikat. sam je smotan k ma podlogo, poj se pa skos nekej prepogiba, pa jo zapeglam, pa živce zgublam...

drgač je pa tle full tuga. grd vreme... nč po tv.... groza....a sta že dopla kšno stanovanje?? tle je bla full kriza k sva midva iskala. sva se nek že skor vselila, smo se že zmenil, pol je pa stari zčel nabijat: ja pa za eno leto vnaprej, pa varščino, pa za kurilno olje, to je treba še takoj plačat. a sm poozabu povedat...??user posted image  ja če bi mela tok keša bi kupla bajto HALOOOO.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
24.3.2008 15:51:03   
Šarki
HOJLA NAJBOLJŠA!!
kako si?? ah mi pa ne mormo nevemkam letaT  k ma tamala še mal norice. sam je že full bol. drgač smo bli pa pr naših, mami full dobro prato naredi.
aja pa jest sm kokosovo potico nardila. pirhov pa letos nismo delal...user posted image

wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
24.3.2008 15:52:02   
tany83
Ja saj vem kako je s temi jaknami, jaz mam tud eno tako lepo belo poletno jakno, pa ko jo oprem, jo moram likat, pa krila tud, ker se mecka, sam drugega pa ne, ker mi je blazno zoprno...

kar pa se stanovanja tice nisva se nic nasla, eno mava ogledano odzunaj, nama bo en st, zrihtal da pokliceva in se zmeniva za ogled, kako je noter, eno sem videla z glavne ceste da dajajo v najem, morva poklicat...

mava sicer se 3 tedne casa... bomo videli kaj bo... se tle se kar dobijo stnovanja, sva si jih ogledla ze cel kup, stanovanj in his, samo midva sva mal zbircna user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
24.3.2008 15:53:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

No, mi smo pršli z kosila pr tašči...Kako imam rada tele prazmike, k se sam je...
Kaj počenjate?

user posted image user posted image user posted image

ojla...

hvalabogu tle nimajo te navade, da bi se prevec jedlouser posted image user posted image user posted image

jaz mal pospravljam pa tko naprej...

ti kaj pocnes???

Neposredna povezava do sporočila: 5329
24.3.2008 15:58:35   
_ancica_
hojla cveke moje...sem spet tukaj, po dolgem vikendu user posted image user posted image

spps...vse najboljse (z malo zamude)...zelim, da se ti uresnicijo vse zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa ze pra dni vse boli tam spodaj user posted image jajcniki za pouser posted image se posebaj par dni nazaj. Zdaj je ze malo bolje. Cudno pa je, da me joske nic ne bolijo, zdaj pa nic vec ne razumem. Prejsnje mesece so me ob takem casu tako bolele, da nisem mogla spat na trebuhu, zdaj pa se nic. Mogoce sem pa imela pozno O, pa bo vse se prislo user posted image   Sesala sva pa z mojim user posted image lahko samo enkrat (v petek) pod tusom, ker nas je bilo polno tam. user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj drugace?

Neposredna povezava do sporočila: 5330
24.3.2008 16:07:11   
tany83
ojla ancica....

kako si kaj???

user posted image user posted image user posted image  mi je tkooo smesno s temi jacniki, mene ne bolijo danes se nic... presenetljivo, da me je spikalo par dni nazaj zdaj pa nic...

prsi pa me tko bolijo, da ne morem spat na njih, se nikol me niso tkooo bolele, se jih ne smem dotaknit, pa bolj polne se mi zdijo, moj je tud reku, da se mu zdi da so nekam bolj velike user posted image user posted image user posted image  take trde na otip... bomo videli kaj bo, danes je moj 28 dan, kej je se 32 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
24.3.2008 16:12:24   
_ancica_
tany...mogoce vama je pa le uspelo...mene pa prsi cist nic ne bolijo, kar je res cudno, mogoce sploh nisem imela O ta mesec user posted image user posted image
V cetrtek na UZ mi je rekla, da ni nic za skrbet, je pa videla neko tkivo in baje je hormonske narave. Zdaj pa imam obcutek, da mi hormoni nagajajo in da spet ne bo nic ratalo. user posted image   Pa se cel vikend sem se igrala z malo necakinjo (zdaj bo 7 mesecev) in si zdaj se mocneje zelim postati user posted image in ce spet ne rata bom cist depresivna user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
24.3.2008 16:16:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...mogoce vama je pa le uspelo...mene pa prsi cist nic ne bolijo, kar je res cudno, mogoce sploh nisem imela O ta mesec user posted image user posted image
V cetrtek na UZ mi je rekla, da ni nic za skrbet, je pa videla neko tkivo in baje je hormonske narave. Zdaj pa imam obcutek, da mi hormoni nagajajo in da spet ne bo nic ratalo. user posted image   Pa se cel vikend sem se igrala z malo necakinjo (zdaj bo 7 mesecev) in si zdaj se mocneje zelim postati user posted image in ce spet ne rata bom cist depresivna user posted image

ancica... vem kako je to, jaz vsakic ko vidim mojega necakca in se igram z njim, bi najraj jokala...

pa se punca od bratranca od mojega je noseca, ima komaj 19 let in noseca user posted image , je v 6 mescu in vsakic ko jo vidim mi je fuuul hudo, pa sta rekla, da zelita da vsa botra z mojim user posted image ... sem fuul vesela, sam mi je tezko ko tko gledam user posted image  in user posted image , meni pa ne uspe....

te cisto razumem user posted image user posted image user posted image

jaz res upam, da nam vsem uspe kmal...

jaz pa tud ta mesec nocem ni upat, ker se bojim bit razocarana, ker prsa te bolijo tud pred user posted image  tko da nikol ne ves....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
24.3.2008 16:22:28   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... vem kako je to, jaz vsakic ko vidim mojega necakca in se igram z njim, bi najraj jokala...

pa se punca od bratranca od mojega je noseca, ima komaj 19 let in noseca user posted image , je v 6 mescu in vsakic ko jo vidim mi je fuuul hudo, pa sta rekla, da zelita da vsa botra z mojim user posted image ... sem fuul vesela, sam mi je tezko ko tko gledam user posted image  in user posted image , meni pa ne uspe....

te cisto razumem user posted image user posted image user posted image

jaz res upam, da nam vsem uspe kmal...

jaz pa tud ta mesec nocem ni upat, ker se bojim bit razocarana, ker prsa te bolijo tud pred user posted image  tko da nikol ne ves....user posted image

user posted image user posted image user posted image najboljse da se pustiva presenetiti...jaz sem sicer tam okoli 90% prepricana da ta mesec spet ne bo nic, ce pa slucajno bo, bom pa toliko bolj vesela user posted image
glede otrockov in nosecnic...zadnjic na UZ je bilo polno noseck v cakalnici, jaz sem bila pa sama tam in bi najraje kar zajokala user posted image Pa necakinjo sem slikala ko nora, imam zdaj pomoje vec slik od nje kot njena starsa hahaha user posted image je toook lustna!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
24.3.2008 16:30:58   
tany83

user posted image user posted image user posted image najboljse da se pustiva presenetiti...jaz sem sicer tam okoli 90% prepricana da ta mesec spet ne bo nic, ce pa slucajno bo, bom pa toliko bolj vesela user posted image
glede otrockov in nosecnic...zadnjic na UZ je bilo polno noseck v cakalnici, jaz sem bila pa sama tam in bi najraje kar zajokala user posted image Pa necakinjo sem slikala ko nora, imam zdaj pomoje vec slik od nje kot njena starsa hahaha user posted image je toook lustna!!! user posted image

ja sej ko nacrtujes in si zelis user posted image  vidis povsod same user posted image  in user posted image ... jaz jih vidim na vsakem koraku user posted image user posted image user posted image

se4 dni pocakam in pol bomo vidli ce smo kaj pridelal, je pa tezko cakat... user posted image user posted image

poslji kako slikco, da vidim se jaz tvojo necakinjo... user posted image

jaz tud skoz mojmu pravim naj slika necaka, ker je tako zlato user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
24.3.2008 16:46:00   
NAJBOLJŠA
Sej bo, punce...
Kako nebi, ko pa ste tko fejst.
Kolk pa imate plan, imet otročkov?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
24.3.2008 16:51:06   
_ancica_

ja sej ko nacrtujes in si zelis user posted image  vidis povsod same user posted image  in user posted image ... jaz jih vidim na vsakem koraku user posted image user posted image user posted image

se4 dni pocakam in pol bomo vidli ce smo kaj pridelal, je pa tezko cakat... user posted image user posted image

jaz tud skoz mojmu pravim naj slika necaka, ker je tako zlato user posted image ... user posted image user posted image user posted image

ti bom poslala kako fotkico user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
24.3.2008 16:52:12   
Šarki
ja punce, sej bo. poj boste pa sam od otročkov pisaleuser posted image  moj je pa dons prvič reku BAAAAuser posted image  moj je pa včerej reku ataaaa...

bomo vse na tekočemuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 5338
24.3.2008 16:52:18   
_ancica_

Sej bo, punce...

hojla NAJBOLJSA user posted image

seveda nam bo ratalo...enkrat hahaha user posted image user posted image user posted image
midva bi imela dva...mogoce tri, ampak trenutno navijava vsaj za enega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5339
24.3.2008 16:54:28   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ja punce, sej bo. poj boste pa sam od otročkov pisaleuser posted image  moj je pa dons prvič reku BAAAAuser posted image  moj je pa včerej reku ataaaa...

hahahah user posted image user posted image komaj cakam, naju boste ostale mele poln kufer user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
24.3.2008 16:54:58   
tany83

Sej bo, punce...

saj vem, da bo... sam saj ves kao je, ko tko cakas na user posted image  pa noce bit user posted image ...

midva razmisljava o dveh user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5341
24.3.2008 16:55:50   
tany83

hahahah user posted image user posted image komaj cakam, naju boste ostale mele poln kufer user posted image

ja in bomo stokale kako nam je slabo ko smo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
24.3.2008 16:56:24   
tany83

ti bom poslala kako fotkico user posted image user posted image

thx user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
24.3.2008 17:27:01   
_ancica_

ja in bomo stokale kako nam je slabo ko smo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

ja hahaha user posted image komaj cakam da mi bo slabo zarad user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
24.3.2008 17:32:44   
tany83

ja hahaha user posted image komaj cakam da mi bo slabo zarad user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
24.3.2008 17:48:03   
_ancica_
tany...sem ze poslala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
24.3.2008 17:54:34   
tany83

superca hvala...

grem gledat user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
24.3.2008 18:03:25   
_ancica_

superca hvala...

ni za kaj user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
24.3.2008 18:11:41   
tany83

superca hvala...

ni za kaj user posted image

dobila, pogledla...

superca je tamala... pravi cukercek... joj kako bo lepo ko bomo mele svoje user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
24.3.2008 18:13:23   
tany83
joj ancica... ze cel dan si pravim, da te morem neki vprasat, pa skoz pozabljam user posted image user posted image user posted image ... se stram user posted image user posted image user posted image

ti sigurno ves kako se rece folna kislina v anglescini????

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!