Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka v žep ga lahko daš npr. sem ze v pizami ob teh zadnjih urah... Kaj drugega, prosim :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:41:43
|
|
|
|
SOULatka
|
potem pa za pidžamo
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka potem pa za pidžamo Ne, v pižamo ne gre....je treba bit komot za spat... . Da med sredi noci eno zadnje mesto ne zuli...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:43:40
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka potem pa za pidžamo Ne, v pižamo ne gre....je treba bit komot za spat... . Da med sredi noci eno zadnje mesto ne zuli... a Mičica že doma?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:44:31
|
|
|
|
SOULatka
|
si boljš a ne?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja.recimo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:48:22
|
|
|
|
SOULatka
|
mogoče bom en portala ustanovila...nekaj razmišljam o tem...za take, ki niso ok, pa bi radi bili! ne da bi pumpali ego..taki, ki res iščejo pomoč
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:48:56
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja.recimo. vem, ker sem ti poslala...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Fajn.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:50:58
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A res? Fajn. Tebe bom prvo povabila
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja.recimo. vem, ker sem ti poslala... A res?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A res? Fajn. Tebe bom prvo povabila Prav. Sem njabolj potrebna pomoci, a ne.. ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:53:09
|
|
|
|
SOULatka
|
ne zato... kr tako...da boš mal zasmetila ej...a je na morju lepše vreme?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej...tole me zanima, kako bi odlocila, ce bi se lahko: Zavasnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka kr tako...da boš mal zasmetila To je moja osnovna zadolzitev... . Kdor ne dela, naj smeti
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ej...a je na morju lepše vreme? Ja, soncen dan je bil danes, 18 stopinj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:53
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka kr tako...da boš mal zasmetila To je moja osnovna zadolzitev... . Kdor ne dela, naj smeti veš v čem pa je navečja fora? da ravno tisti, ki smeti, najbolj dela!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka veš v čem pa je navečja fora? da ravno tisti, ki smeti, najbolj dela! Ne vem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:55:52
|
|
|
|
SOULatka
|
pa veš zakaj? zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:56:44
|
|
|
|
SOULatka
|
ni treba da nalašč smetimo, amapk, kaj hočeš, taki sva
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ni treba da nalašč smetimo, Saj nikoli ni nalasc...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev... Ne vem...mogoce prej spontanost....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:01
|
|
|
|
SOULatka
|
jaz obvladam to, tudi v živo-če kdo išče rešitev, mu dam veliko priložnosti, da ji najde...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:38
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev... Ne vem...mogoce prej spontanost.... tudi ja.
|
|
Osebni trener & nosečnostJanjikaaaaBi si v času nosečnosti najeli osebnega trenerja/trenerko, s katerim bi delali vaje, primerne nosečnicam?Da (
38%)

Ne (
62%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!