Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
V ceni je všteto tudi osnovno zdravstveno zavarovanje in zdaj tuhtam, če bi si plačala še kakšnega dodatnega... Prvič slišim za to varijanto, da ti hotel nudi helikopterski prevoz do najbližje bolnišnice.
, ampak mogoče malo bolj pogledajo nate v slučaju, če že rabiš njihovo pomoč. Po moje pride okrog 20 EUR. Pozanimaj se na tur. agenciji. Sicer pa boš v času dopusta noseča pet mesec in pol, saj ne bi smelo biti kaj. Prej pa še itak imaš gin. preglede in morfologijo.
. O nosečnosti je bolj malo za napisat, slikice iz UZ, slikica mamice, kdo je izbral ime, lepi dogodki,.... Meni čisto dovolj, ker nisem najbolj vestna pri tem, za nazaj pa je potem brezveze
Za 1. leto je pa potem zraven tak koledar, da lahko za vsak dan kaj napišeš, glavne dogodke pa tudi v knjigo. Kasneje se pišejo samo še bistvene stvari nekje do šole. Meni zadostuje, itak imamo fotke, ki povejo marsikaj in te spomnijo na marsikaj
Razen kakšne manjše stvari, plišaste pajacke sredi poletja recimo, ko so ful znižani