|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Male majčice in majčki 2006
18.4.2008 19:37:06   
MarijaPo
Bravo Aurora, jaz sem vsekakor zagovornik kondomov in jih z Igorjem zdaj, ko tako kot Puncica druge zascite ne moreva uporabljat (nisva se vrgla puske v koruzo kar se ponovnih zanositev tice). Skratka, kondomi so cist kul.

Rojstni dan - jaz tako ali tako nikoli ne vem kdaj ima kdo rojstni dan in tudi se mi ne zdi to ena taka stvar, ki bi ji morala posvecat veliko skrbi. Ce ima kdo rojstni dan in to z veseljem pove, potem se z njim veselim in mu dam poljubcka, ce pa pricakuje, da se bom sama spomnila in je potem uzaljen, mi je pa pac zal zanj, da ima tako visoka pricakovanja. Ko sem imela jaz rojstni dan, sem to tudi tukaj parkrat napovedala, tako da sem potem prejela veliko cestitk in sem jih bila ful vesela, prav polepsale so mi dan.

Kave - ves, puncica, jaz skoraj nimam prijateljice. Cist dobesedno. Imam eno, s katero sva si zelo blizu in tudi ce se 1/2 leta ne vidiva, se ob srecanju pogovarjava enako, kot ce bi se vsak dan 5x klicali. Drugih prijateljic pa nimam, ker nekako ne uspem spravit skupaj toliko energije, da bi prijateljstvo vzdrzevala na nekem solidnem nivoju. Skratka, pozabim poklicat, se mi ne da na kavo, ... No in to me niti ne moti.

Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.4.2008 19:37:55   
Kalina
puncica, z mano se lahko vedno druzis, sam pridi za bezigraduser posted image Glede nezanositve ti nebom nic aplavzala, ker kaj bi jaz dala, da lahko zanosim z seksom pa normalno delam test in trepetam! user posted image Ok razumem, da ti nezelis biti trenutno noseca, ampak ti vseen nebom dala aplavzauser posted image
Pa ne bit zalostna, ker si "carica" user posted image

Evo da ne pozabte kako zgleda moja nagajivka, vam po dolgem cajtu pripopam eno slikico!

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.4.2008 19:38:20   
MarijaPo
Aurora - nimam, ampak tudi nimam njenega mobitela, tako da niti ne morem poizvedet. Drzimo pesti se naprej! Dajmo Marsovka!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.4.2008 21:07:28   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Rojstni dan - jaz tako ali tako nikoli ne vem kdaj ima kdo rojstni dan in tudi se mi ne zdi to ena taka stvar, ki bi ji morala posvecat veliko skrbi. Ce ima kdo rojstni dan in to z veseljem pove, potem se z njim veselim in mu dam poljubcka, ce pa pricakuje, da se bom sama spomnila in je potem uzaljen, mi je pa pac zal zanj, da ima tako visoka pricakovanja.

Omojbog, Marija, hecala sem se.... ni ti treba bit žal zame. .user posted image  Vsaka  od nas živi svoj lajf, vsaka ima svoje (najboljše) prijatelje, nas (majčice)  pa druži virtualni svet...

A ni tako?user posted image

Marsovkauser posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.4.2008 12:43:29   
mojca75
Rojstni dan - dokler sem bila mlada sev vedela vse na pamet, sedaj le najnujnejše, za vse ostale imam mobi - in opomnik. Ja, kaj čem, priznam, ni lepo, ampak vsaj pozabim ne. in zato Barbs sory user posted image  nimam tvoje mobi številke.

Punči - če boš še kdaj v bližini Slovenjalesa, grem z veseljem s tabo na kavo, da se pa nekje vmes dobive je pa panika, no vsaj pri meni, mi se "štemplamo" za malco in pol ure hitro mine, 15min mam do tebe, pa glih tolk nazaj, kava pa user posted image .

Zaščita - Mirena je zakon, vsaj dolgoročno, no pol leta je blo precej bedno, skoz neki izcedki na 14 dni, pol je blo pol leta kul, no zadnje pol leta pa še menstre nimam več - beri, mal me pošraufa, mal se pocedi, za en dober vložek, v 2 dneh, pa konec. Prej sem pa dobesedno plenice vlačla 7-8 dni, sem mela zelo obilne in dolge m. posledica mojega nestrjevanja krvi. Joj kristus sej se moram naročit na pregled.
Mi društvo hemofilikov vsake 2 meseca pošlje glasilo društva (pa nisem včlanjena) in se kar zamislim, čeprav nimam klasične hemofilije. a JBG.
Sicer pa ja, tud kondomi so OK, vsaj "vse not ostane". user posted image .

Nič, mi smo po kosilu, unadva sta šla spat, jaz pa v lov za apartma za morje. Ker un na Murterju je tud zaseden, matr mam srečo.user posted image

Kalina - lušna kalinca

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.4.2008 19:02:03   
marsovka2
živžav, punce, javljam se prav na hitro iz porodnišnice v PO. no, v sredo so se popadki stopnjevali, zvečer smo šli na ctg, sem bila 4cm odprta, potem pa ekspres v PO, po poti že popadki na 3minute, ob polpolnoči sem bila tuki, ob 0047 sem pa že (še bolj ekspres) rodila hčerkico, 3340g in 51cmuser posted image
pravkar so jo dali pod lučko, sranje, ampak kaj hočmo, bolje prej kot kasneje. hecno je, da so vsi trije dojenčki iz naše sobe - aja, btw MARIJA, sem v sobi št. 5, a nismo ble ravno v tej? zgleda, da imam abonma, hahauser posted image user posted image ..no, šli pod lućko, ne vem, a je kaj v zraku, heh
moja čupavka je pridna jedka, pa tudi sicer sladka ko...itak, ne?!
jutri me pride pogledat sinko, imam kar tremouser posted image
no, nič, letim zdej nazaj. imejte se, pa se kakšen dan kasneje kaj več pišemo...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.4.2008 19:08:36   
marsovka2
aja, da še pohvalim: sicer sem res rojevala sama in sta se mi babici lahko fejst posvetili, pa vseen: nič pretrgana, nič šivana!!!!!!
oh, blaženost v primerjavi s prvič, ko sem bila ko hirošima!!
no, zdej pa letim...

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.4.2008 19:57:28   
F*S*M
marsovka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestike za punčko in kakšno je nejeno ime, saj veš da sem firbčna

drugače pa mi se mal stepamo pri babici pa se Filip igra jaz sem pa hitro skočila pogledat kaj je novega

lepo se imejte,

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.4.2008 21:19:16   
mojca75
Marsovka, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.4.2008 21:28:11   
Bojananika
marsovka, iskrene čestitke. Mene par dni ni bilo tukaj in sem malo out.

V glavnem punce, lep vikend vsem!!!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
20.4.2008 12:05:03   
pikicaa
marsovka čestitke za hčerkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Bojananika)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
20.4.2008 13:01:49   
lenika
Marsovka, čestitke. user posted image  Tudi mene zanima ime.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.4.2008 7:45:06   
MarijaPo
Tudi jaz cestitam Marsovki. Bravo! In ja, res smo bile v 5. A imas tudi isto pozicijo postelje?
Vsekakor je super, da si tako hitro in dobro vse zrihtala. Kdor zna, ta zna. :)

Mi smo se imeli za vikend super. Preziveli smo dva dni v naravi in to je bilo neprecenljivo. Eva se je celo vozila s colnom po jezercu tam blizu nase hise (je presihajoce, tako da ga imamo le redko). Najprej ni hotela jet v coln, potem pa ko sva se z Igorjem malo okrog zapeljala, je pa ze tezila dedku, da bi ona tud sla v coln, pa po tleh smo risali s kredami. Igor je narisal konja in jezdeca, pa sem komentirala, da konj malo na kravo spominja in je bil ful uzaljen, ker je v resnici narisal majhnega psa iz Evinega varstva.

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.4.2008 8:33:20   
tea
Marsovka - iskrene čestitke za malo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.4.2008 9:15:30   
mojsoncek
Oj!

Najprej cestitke marsovki za dobro in hitro opravljeno "delo" user posted image . Zelim vam veliko harmonije in lepih trenutkov v 4.

Drugega ne bom nic komentirala, ker sem, glede na kolicino postov, brala samo po diagonali user posted image . In upam, da ne bo kaksne zamere user posted image ...

No, nas mali "norcek" je ze bolje. So se zaceli mehurcki susiti. Je bila pa kar kriza, ker jih ima res veliko in povsod, ni da ni. Sploh v cetrtek je bilo adijo pamet... sem ze mislila, da se je kaj zapletlo. No, jaz sem nazaj v sluzbi, Anze bo pa ta teden pri moji teti, ker mu ze cisto prevec presedajo domace 4 stene. V vrtec pa po prvem maju, ker imamo drugi teden dopust user posted image .

No, pa se tole vam povem, preden me katera odkrije na sosednjem forumu. Tudi jaz spet stejem tedne user posted image

Bodite lepo... pa en ekstra pozdravcek vsem, ki ste se javile po dolgem casu user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.4.2008 9:21:56   
Barbs
Marsovkauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 9:27:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.4.2008 9:28:14   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

mojsoncek - a to pomeni, da ste v pričakovanju????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.4.2008 9:28:20   
mojca75
No, pa se tole vam povem, preden me katera odkrije na sosednjem forumu. Tudi jaz spet stejem tedne
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Podnapise prosim, sem bolj blond, po drugih forumih pa ne hodim! Čakate novega člana user posted image  user posted image !!!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 9:29:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.4.2008 10:03:36   
mojca75
pa bom res tazadna....user posted image , bravo Mojsonček!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.4.2008 11:33:25   
tea
mojsonček - user posted image user posted image  pa bo še Anže dobil družbo. Me kar prime, da bi še mi imeli novo bebo.
cofek - kaj je pa s tabo? Si še v enem kosu?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?
gagaga

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?

koncesija (65%)

samoplačnik (35%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!