Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:38:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa saj ti že veš ....al ne Ja, imam namig Samo se moram še prepričat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:39:13
|
|
|
|
*bubi*
|
sem vam poslala na mail nekaj oblekic... Ja, pa lušna melodija je zraven. Kak pa si ti na gmailu, če te jaz ne "vidim"?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:40:16
|
|
|
|
petarda
|
dejansko je mislila, da vsi, ki imamo otroke dobimo k plači še dodatek za starševstvo ...a to pol hočeš rečt, da ti ga pa ne dobiš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:40:46
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aloha! imam grozen heksnšus in se komaj premikam so se mi še stanovalci v službi smejali. upam, da ti bo kmalu bolje ...a si probala mal masirat pod toplo-vročo-mrzlo vodo...se mi zdi, da bi lahko pomagalo zdaj sem si dala topel obkladek gor, pa če zjutra ne bo bolje ga bom še v službo imela, saj ne bo prvič, da bi z obkladkom delala samo bojim se kako bom vozila popoldan, ko greva z Nušo v MB , odpovedat pa tudi ne morem, sem hčeri obljubila, da greva, pa že itak se mi zdi, da vse samo na dolgi rok obljubljam, časa pa nikoli...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:40:47
|
|
|
|
petarda
|
...moram prec smajlije zraven prpopat, da ne bo spet kaj narobe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:42:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* sem vam poslala na mail nekaj oblekic... Ja, pa lušna melodija je zraven. Kak pa si ti na gmailu, če te jaz ne "vidim"? ...kaj a me ne vidiš? ....jaz tebe pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:45:45
|
|
|
|
petarda
|
...nič...mam še ene opravke.....saj bi raj tukaj čvekala, ampak kar se mora ni težko pravijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:47:51
|
|
|
|
*bubi*
|
...kaj a me ne vidiš? ....jaz tebe pa A skrivaš se mi? Ja, saj boljše, si itak ne smem privoščit klepeta do polnoči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:48:58
|
|
|
|
ada2
|
jaz tudi grem.... po drugih opravkih.... spat namreč, če se bom sploh ulegla lahko bi rabila zdaj eno fajn masažo.... pa saj vrat si lahko človek sam zmasira, samo kaj, ko me pa tak boli, da še rok ne morem dvignit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:49:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, Ada, v soboto sem imela v planu, da bi se ti malo prepustila. Pa sem pozabila Škoda, da nisi sama izkoristila, da bi še kaj zaslužila zraven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:50:40
|
|
|
|
*bubi*
|
ojoj, boga Ada! Upam, da bo jutri že kaj bolje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:53:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz tudi grem.... po drugih opravkih.... spat namreč, če se bom sploh ulegla lahko bi rabila zdaj eno fajn masažo.... pa saj vrat si lahko človek sam zmasira, samo kaj, ko me pa tak boli, da še rok ne morem dvignit kje maš pa lubita?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 21:59:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Nisem vam še povedala, da bubi ve za dojenčka In se tak razneži, boža trebušček in se stiska. Upam, da bo septembra tudi tako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 22:00:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz tudi grem.... po drugih opravkih.... spat namreč, če se bom sploh ulegla lahko bi rabila zdaj eno fajn masažo.... pa saj vrat si lahko človek sam zmasira, samo kaj, ko me pa tak boli, da še rok ne morem dvignit kje maš pa lubita?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.4.2008 22:09:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz se poslavljam, vaju očitno tudi ni več. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 9:30:53
|
|
|
|
ada2
|
sem zdaj prilezla iz službe oz. od zdravnice tako hudo me e bolelo, da si nisem mogla majice čez glavo potegnit, zjutra sem si oblekla srajco, v službi me je pomagala ena sodelavka oblečt, ko smo pa začeli delat me je pa tako bolelo, da so mi kar solze tekle. šla sem k zdravnici, dobila 2 injekciji in 3x na dan po eno tableto diclo duo, vrat moram greti in do nadaljnjega sem na bolniški sem mogla atija poklicat, da je prišel po mene , ker sploh hodit nisem prav mogla, no, bi že nekak prišla, ampak 1,5 km v takem stanju tore nakupovanje danes odpade grem zdaj počivat...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 10:30:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada. Naj čim hitreje mine. Pa vedi, da si na bolniški zato, da počivaš, en zato, da boš kuhala, vse spucala, oprala, zlikala,.... Ena dobra stvar pa je, da boš nekaj € prišparala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 10:35:13
|
|
|
|
amy26
|
sem vam poslala na mail nekaj oblekic...nisem ziher, kaj naj oblečem v soboto na poroko ...prosim za predloge ...meni je prva modra všeč .....bubi tudi zate bi se nekaj našlo! dej še meni pošlji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 10:37:05
|
|
|
|
amy26
|
Ada veliko zate, čimprej se pozdravi in seveda veliko počivaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 19:18:49
|
|
|
|
Urša
|
Ada, drži se!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.4.2008 21:49:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.4.2008 7:08:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.4.2008 15:10:57
|
|
|
|
Urša
|
Bubi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.4.2008 16:13:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.4.2008 19:05:11
|
|
|
|
Urša
|
Vse vredu z ?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPismo otroku ob začetku šolskega letaKaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?