|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
25.4.2008 19:09:47   
NinaŠ
Daan!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.4.2008 19:10:30   
NinaŠ
Ada user posted image user posted image user posted image naj bolečina čimprej mine user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.4.2008 19:17:14   
NinaŠ
Tina alergična ni na nič user posted image ... ...edino če krvni testi slučajno še kaj pokažejo - izvid dobimo po pošti, vendar mislim, da tudi tu ne bo nič user posted image . Pregled in špikanje je prestala kar pogumno, no ob jemanju krvi ji je malo pošlo potrpljenje user posted image .

Danes smo izkoristili sonček, ki nas je grel cel dan, le v času počitka se je razbesnela huda nevihta, ki nas seveda ni zmotila user posted image . Tina se je naučila vozit s skirco user posted image - sicer bi se verjetno lahko že prej, vendar nikdar ni hotela sam voziti user posted image . Verjetno je bila zadostna stimulacija, da sem ji obljubila, da ji kupim novo skirco, če se bo sama vozila user posted image .
Popoldne smo šli na kolesarski izlet okrog Mojstrane - naredili 8 km, kar je za začetek sezone, mislim da, kar v redu user posted image   - Tina se je seveda vozila v sedežu na mojem kolesu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.4.2008 19:19:46   
Urša
Pridni Nina!user posted image  Kako ste vi aktivni!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.4.2008 19:27:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Vse vredu z user posted image ?

Zaenkrat ja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.4.2008 20:11:42   
amy26
ful ste bile pa zgovorne zadnja dva dni, tako da vam še jaz sledimuser posted image user posted image

Nina, pridni, pridni da ste tok aktivniuser posted image  mi bolj malo hodimo okoli, če smo zunaj smo pred bajto in otroke vozimo gor dol na motorju, trikolesniku, sama se furata s poganjalcem, ja še vedno je aktualen seveda pri Eli, obvlada sto na uro.

naše noči so še vedno tako tako, nevem kaj je Eli, ko se ponoči zbudi bi bila kar pokonci, včeraj je dosegla rekord od 2-5.30 je jamrala, skakala,...jaz sem bila že čist pr konc z živci, no na koncu se me je usmilila in zaspala do 9.30
redko kakšno noč celo prespi, skoraj vedno je ponoči pokonci od 1,5-2 ur, nevem kaj ji dogaja, al zobki al kaj

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.4.2008 20:41:35   
ada2
no bubi, a boš povedala?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.4.2008 20:49:13   
ada2
jaz sem še vedno na pol kripluser posted image

je sicer bolje kot včeraj, a s pomočjo kemijeuser posted image user posted image user posted image

bubi - eno vprašanje glede tablet diclo duo (75 mg)- zdravnica mi je predpisala 3 na dan, kolega v lekarni mi je rekel, naj bom previdna s tretjim odmerkom, naj raje vzamem samo 2, v navodilih pa sploh piše, da sta 2 največji dovoljeni odmerekuser posted image

sicer še nisem vzela 3, včerajj sem vzela 2, danes tudi, vendar sem zdaj v dilemi - ali naj pred spanjem vzamem še eno (bolečine namreč so prisotne), ali naj počakam, če zaradi bolečin ne bom mogla spati in šele potem vzamem....

vrat si obsevam z infrardečo lučko in masiram, ter imam ves dan topel obkladek gor, pa čisto nič uporabnega cel dan nisem naredila, razen poparčkala zokne. počutim se prav nekoristnouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.4.2008 21:44:05   
*bubi*
user posted image  Boga, Ada, samo da ne gre še na slabše.

To so iste kapsule kot Naklofen Duo in je dejansko max dnevni odmerek 2 kapsuli. Tudi pri vseh ostalih zdravilih, ki imajo diklofenak, piše max odmerek 150 mg. Vzdrževalni odmerek bi potem naj bil samo 1 kapsula dnevno. Res boljše, da ne vzameš več, če je hudo, probaj še z Lekadolom pokombinirat (lahko 2 naenkrat vzameš zvečer). Pa pazi na želodec pri teh kapsulah!

No, pri Voltarenu (tudi diklofenak) sem zdaj našla, da je max dnevni odmerek do 200 mg. Ampak 3 kapsule so še vedno več user posted image

Če so tako močne bolečine, bi mogoče bilo boljše, da ti za par dni Zaldiar napiše, avta itak zdaj ne voziš.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 25.4.2008 21:45:58 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
26.4.2008 8:21:00   
NinaŠ
Dobro jutro!

Po dolgem času ... ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image

Zunaj je taaak lep sonček user posted image user posted image user posted image Gremo zdaj takoj na sprehod in športne aktivnosti, popoldne imamo pa piknik pred hišo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
26.4.2008 19:53:52   
Paštetka
Nina dobro jutro user posted image user posted image user posted image

čakam mojega, je šel po viennetto user posted image user posted image

pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.4.2008 7:05:09   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image kakšna čvekavost

... glavno: Dobro jutro user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa tud že kuhana

...zunaj pa krasen sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.4.2008 11:35:10   
*bubi*
Daaaaaan!

Moja moška sta preživela skoraj 24 ur čisto sama user posted image  

Jaz pa sem se tudi fajn imela user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.4.2008 7:25:26   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Saj ne vem, če se splača kaj pisat... očitno nobena ne bere več RR user posted image

No, saj boljše, za danes imam velike načrte in visenje na RR ne bo najbolj primerno user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.4.2008 11:16:53   
amy26
Saj ne vem, če se splača kaj pisat... očitno nobena ne bere več RR

sej ni kejuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.4.2008 11:17:51   
Urša
sej ni kej

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.4.2008 11:19:54   
amy26
danes imam čistilno akcijo, dva stroja perila se že sušita, zdej pa vse cote od otrok treba vržti iz omar in sortirat, majhno, premajhno v škatle itd....
pol grem pa v Lesnino, moram nabaviti eno mizo in omaro.

otroci so pa na služenjuuser posted image , Elo pazi babica Aleks je pa v varstvu, tako da lahko jaz kaj naredimuser posted image

pa lep dan vsem, zunaj je ful vroče sploh če si na balkonu vsaj pri nas pripeka, kar je kul 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.4.2008 11:20:32   
amy26
o Urša a si doma al v službi?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.4.2008 11:33:12   
*bubi*
danes imam čistilno akcijo, dva stroja perila se že sušita, zdej pa vse cote od otrok treba vržti iz omar in sortirat, majhno, premajhno v škatle itd....

Uh, pridna. To mene tudi še čaka. Ampak bo verjetno nekaj časa še tako user posted image

Si me pa zdaj spomnila - bubijeve kake kratke hlače in kratko majčko pa že moram ven potegnit in oprat ali vsaj pogledat, če je za oprat.... v upanju seveda, da bo na morju rabil user posted image

Bova danes kar skupaj imela akcijo. SAmo nisem prepričana, da bo pripravljen probavat user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.4.2008 11:33:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Bi rekla, da na počitnicah user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.4.2008 11:34:17   
*bubi*
Ada, je že kaj boljše?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.4.2008 11:34:51   
Urša

Doma. Danes imam dopust v pravem pomenu besede. Počivam. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.4.2008 11:36:27   
Urša
Bova danes kar skupaj imela akcijo. SAmo nisem prepričana, da bo pripravljen probavat

Jaka tudi noče. user posted image  Ene hlače že, potem pa konec, tako da pri nas probavamo po obrokih!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.4.2008 17:29:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, je že kaj boljše?

hmm, kaj naj rečem...... sem šla kar delat, a bolniške še nisem zaključilauser posted image , ker sem 4x klicala zdravnico pa je nikakor nisem na telefon dobila. no, je boljše, delam, ampak tablet pa še nisem nehala jematiuser posted image

sem pa zdaj te dni res počivala, kar se pozna na koči domauser posted image  in zdaj sploh ne vem kje naj se lotimuser posted image user posted image user posted image  pol pa še tak brezveze lutam cel dan okoli, sva z Adamom pravkar domov prišla, pa čeprav sem ga iz  vrtca vzela že malo čez 2.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.4.2008 19:07:04   
Paštetka
Urša, ada user posted image .Čakam slikice user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Kaj pokloniti otroku?
lenca8

Otrok želi žival...

Psička (54%)

Muco (8%)

Zajčka (30%)

Ribice (8%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!