|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
28.4.2008 19:10:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bova danes kar skupaj imela akcijo. SAmo nisem prepričana, da bo pripravljen probavat

Jaka tudi noče. user posted image  Ene hlače že, potem pa konec, tako da pri nas probavamo po obrokih!user posted image

Je bilo dovolj, da je eno majčko probal in ene hlače. V glavnem, 90% majčk mu je premalih. Zdaj za morje jih ne bomo rabili toliko, potem pa bo treba v šoping. Bodiji mu itak niso prav, ampak teh ne bo več nosil letos. Hlače pa.... kakšne še bodo šle na rito, če/ko bo dal pleničko vstran pa še toliko lažje user posted image user posted image user posted image

Pa se mi je lani zdelo, da sem mu kar nekaj majčk malo večjih kupila user posted image  Hlače pa je itak imel vse na komot.

Se tolažim, da imam jaz kompletno garderobo od lani in ne potrebujem nič novega user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.4.2008 19:40:39   
NinaŠ
Hajli hajlo user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi že pomerjali poletno garderobo... ...imamo večalimanj vse, le Anže potrebuje še nekaj majčk user posted image in Tina kake lahke dolge hlače. Jes user posted image No natikače in tevice porebujeta oba... ...pa seveda jaz se moram komplet obleči, ker mislim, da sem že na vrsti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.4.2008 19:42:19   
NinaŠ
Drgače pa ideja za premale ali nepotrebne bodije - odrežeš spodnji del, zarobiš in imaš fletne majčke user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.4.2008 20:21:52   
ada2
uh, mene tudi še čaka preobrazba omaruser posted image

ampak Adamu je itak vse prav še od lani (naprimeruser posted image ), Nuša pa tudi že 3 leta v enih pa istih majčkah pa hlačah, pa oblekcah hodi po svetuuser posted image , je pa ena fajn stvar, da za rojstni dan dobi ogromno poletnih oblačil,  do RD pa pač ima iz prešnje sezoneuser posted image

Urša - če bo vse po sreči gremo v soboto 3.5. v vaše kraje. se dobimo za en sprehod po Mozirskem gaju?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.4.2008 20:23:51   
ada2
paštetka jaz slikic sploh še nisem iz fotkiča na PC dalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.4.2008 20:28:24   
amy26
cunje so sortiraneuser posted image , le jutri moram še nekaj Elinih kupov sortirat, da bo imela tiste stvari ki se zdaj nosijo pri roki, edino mal je problem ker je omarica v previjalni mizi premajhna, torej notri bom imela samo nujnejše stvari ostalo pa v večjih omarah 

ugotavljam da ona ima vsega dovolj, torej nič ne mislim kupovati, Aleks bo pa kar rabil kakšne kratke majice, hlače pa še kej se bo našlo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.4.2008 21:21:33   
ada2
se bo kaj čvekalo danes?

malo časa imam, pa bi kako pametno reklauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.4.2008 21:39:00   
ada2
no, očitno ni nobene, grem pa spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.4.2008 22:29:03   
Urša
Urša, ada .Čakam slikice

Povej mi kateri mejl uporabljaš. Jaz sem ti na enega poslala, pa mi je zavrnilo.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.4.2008 22:31:22   
Urša
Urša - če bo vse po sreči gremo v soboto 3.5. v vaše kraje. se dobimo za en sprehod po Mozirskem gaju?

Ja, seveda javi! V Gaj ne bi šli, smo bili ravno včeraj, je res lepo, ko boste opravili, gremo pa komot še kam. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
29.4.2008 7:02:32   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, pol pa akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
29.4.2008 7:06:48   
NinaŠ
3 leta v enih pa istih majčkah pa hlačah

user posted image si me zdaj spomnila - Anže ima ene (bombažne) kratke hlače, ki jih nosi praktično od rojstva user posted image - no od ca 3 meseceuser posted image v dalje user posted image user posted image user posted image ....pa še vedno so mu "prav" user posted image (sva jih že pomerila user posted image ). Se vsako leto sprašujem kakšen kloven user posted image je moral prejšnje leto zgledati v njih user posted image user posted image user posted image , čeprav mu po fotkah sodeč vedno lepo pristajajo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
29.4.2008 12:18:29   
amy26
hallo kje pa ste vse, na drugi strani smo

men internet nekaj ni delal, je bil iz Telekoma pri nas in je en kabel pozabil vklopiti

nič novega, vremeuser posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
29.4.2008 12:35:55   
*bubi*
Ku-kuc! user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
29.4.2008 12:39:18   
*bubi*
Zvečer sem bila preveč crknjena, da bi se oglasila. Danes je že en šiht za mano, zdaj imam pa še kup dela, če hočemo it na morje. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
29.4.2008 13:23:53   
amy26
če hočemo it na morje.

kdaj pa greste na morje?

letos gremo pa mi na morje ŽE 28.06.08 v Portorož, vedno smo hodili na Hrvaško zdej pa sprememba, upam da ne bomo razočarani, gremo pa sem http://www.ananina.com/apartmaji.htm , apartma B

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
29.4.2008 14:49:03   
*bubi*
kdaj pa greste na morje?

V četrtek user posted image  Za 4 dni gremo v Umag. Za poletje pa še nisem sigurna, če bom sploh upala it. Se bomo verjetno zadnji trenutek odločili, teren pa si bomo že zdaj nagledali. Kje v Istri, čim bližje Sloveniji, da sem lahko vsaj v Izoli na brzino, če že v Postojni ne user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
29.4.2008 14:50:53   
*bubi*
Lušni apartmaji, Amy. Samo mi ne bi sami kuhali user posted image  user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
29.4.2008 14:58:30   
Urša
Waw, Amy! Kakšni luksuzni apartmaji! user posted image  Boste ravno še ujeli cenovno sprejemljivo ceno. Nam pa drugega kot huda sezona ne ostane. To je slabost naših počitnic. user posted image  Ne vemo še kam bomo šli. Ponavadi smo hodili vedno v kak hotel, letos pa bi kaj bolj avanturističnega. Morda gremo ta vikend na blef, če kaj primernega najdemo. Bi šli ful v kemp, v prikolico, samo si Jaka ne predstavljam...se mi zdi, da bi ga samo lovili. user posted image  Ne vem, če ne pa apartma. Če bi bilo po moje, bi šli spet v Grčijo, ker je bilo res krasno, samo atija bi bilo zelo težko prepričat glede letala, že lansko leto je bilo mission impossible, pa je pristal, samo nazaj grede so bile pa take turbolence, da je bil zelen, tako da predvidevam, da odpade. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
29.4.2008 16:31:29   
amy26
Lušni apartmaji, Amy. Samo mi ne bi sami kuhali

hvala, sej men tudi ni do tega da bi kuhala, vendar je težko dobiti apartma da ti nudi še polpenzion oz. all inclusiveuser posted image  opcija je bila da gremo v hotel vendar mi ni do tega da smo vsi v eni sobi sploh bi bil problem ko bi dajala otroke spat, en bi drug ne, če je pa ločena soba tako kot tukaj je pa kul.
Pa vse dni ne mislimo kuhat, mislimo jesti zunaj. 

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
29.4.2008 20:22:39   
NinaŠ
Čer!

Mi2 z user posted image sva danes malo stikala po trgovinah za šotori in spalkami, pa so še ful slabo založeni.... no saj imamo še čas, samo glede na to, da moramo kupit praktično komplet kamp opremo sva mislila malo stroške porazdelit user posted image . Dopust imamo planiran v dveh kosih - najprej za 5 dni na en (nevesešekateri) otok s šotorom, potem pa še za 11 dni v Červar z mojima staršema user posted image

Spravim drobižka v posteljo, pa pridem nazaj user posted image user posted image , če se bo kaj čvekalo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
29.4.2008 21:15:48   
Paštetka
A je kdo blizu Bleda ali Bohinja doma, da se dobimo na kafeju? Gremo na počitnice jutri user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
29.4.2008 22:26:08   
NinaŠ
Aaa Paštetka jaz, no razmeroma user posted image . Kam in za koliko časa greste? Jutri sem jaz še v službi user posted image , tako da user posted image , hm, verjetno ne bom imela časa, naslednje dni se pa lahko dobimo user posted image . Saj mojo tel.št. imaš user posted image , no da bo za ziher ti pošljem ZS. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
29.4.2008 22:58:37   
NinaŠ
Tina ima vročino user posted image user posted image . Se je že zvečer nekam veliko hotela "mojat", kar sem, ob dejstvu, da je normalno večerjala, pripisovala utrujenosti... ...zdaj sem jo pa šla pokrit in se mi je zdela čistpreveč vroča, pa sem ji namerila 38,7° user posted image (preverjeno tudi na Anžetu, ki ima zavit v kovter 36,5°). Joj kriza. Upam, da ne bo hujšega user posted image . Sem ji kar svečko dala, da je nisem preveč motila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
30.4.2008 6:59:41   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image  za Tino.

Mi se k sreči še kar držimo, res upam, da je spomladanskih bronhitisov konec.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?