|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
30.4.2008 7:01:36   
*bubi*
Nova stran za nov dan user posted image

Kaj petardi je ratalo na morje kidnit, da se nič ne oglasi user posted image  Je bila tako slabe volje zaradi službe med prazniki, zdaj pa sta dve možnosti:
1. v službi gara kot črnc user posted image
2. v službi so se je usmilili in ji dali dopust za 3 dni morja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.4.2008 8:13:06   
NinaŠ
Dobro jutro!

Tina je bila zjutraj brez vročine, tako da sem jo, s slabo vestjo, poslala v vrtec user posted image . Bomo videli kaj bo user posted image

Kaj petardi je ratalo na morje kidnit, da se nič ne oglasi user posted image  Je bila tako slabe volje zaradi službe med prazniki, zdaj pa sta dve možnosti:
2. v službi so se je usmilili in ji dali dopust za 3 dni morja user posted image

jaz bi rekla, da drži 2. točka, drugače bi vsekakor utegnila vsaj nekaj  user posted image user posted image user posted image  prilimat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.4.2008 9:43:09   
*bubi*
Nova stran za nov dan

Pa upam, da ne za cel teden user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.4.2008 9:44:10   
*bubi*
Ja, ne vem, kaj je s petardo, mogoče se bo uspela kaj javit.

Kje pa Naty hodi?

Nič, grem zdaj razmišljat, kaj vse je treba na morje vzet. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.4.2008 19:15:01   
Urša
Greste kam na kresovanje?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.4.2008 19:44:50   
amy26

ne, bomo kar doma, otroke smo dal glih spat zdej pa pred tvuser posted image
res se mi ne da nikamor

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.4.2008 20:18:39   
ada2
jaz sem tudi Adama zda spat poslala, Nuša se še tušira, ati je na enem rojstnem dnevu in nimam pojma kdaj se bo prikazal.... zdaj pa ne vem, ali naj grem peglat, ali se naj pred TV usidram in zadremamuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.4.2008 22:25:37   
Urša
Mi smo pa šli malo ogenj pogledat. user posted image  Pa še eno vožnjo z avtomobilčki smo si privoščili, imamo zdaj luna park. user posted image user posted image  To je bilo veselje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.5.2008 7:33:06   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Mi nismo šli nič na kres, je pa nekaj pokalo tu okoli kot za novo leto user posted image

Prvo bubijevo vprašanje zjutraj: Gemo danes na moje? user posted image user posted image  In mi prepove, da bi z roko probala, kako mrzla je voda, ker me lahko ribica v prst vgrizne user posted image

Lepo se imejte, drage moje, lepo preživite ta 2x podaljšan vikend, pa se beremo v nedeljo! Tačas pa se le potrudite, da nas ne najdem na 3. strani z zadnjo objavo od bubi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.5.2008 7:50:19   
Urša
Bubi, lepo se imejte!user posted image  Mi še vedno nihamo ali bi kam šli al ne...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.5.2008 8:05:12   
amy26
bubi fajn se mejteuser posted image

sem ob user posted image  mi pomaga da mal k sebi pridem, saj sem pokonc od 6.15 ko me je Ela vrgla s postelje

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.5.2008 8:54:13   
NinaŠ
Dobro jutro!

Ja smo bili na lokalnem kresovanju... ...domov prišli ob 11. user posted image . Mamice in atiji smo se fino načvekali, otroci najagali, Tina je pa eno kitico nočnega spanja oddremala kar v naročju user posted image . Jaz optimist sem mislila, da bomo danes kaj dlje spali... ...ja itak mal pred 7. je bila budnica user posted image user posted image .

Vreme je danes nikakvo user posted image ...

Bubi lepo se imejte na počitnicah user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.5.2008 10:44:25   
Urša
Jaz optimist sem mislila, da bomo danes kaj dlje spali... ...ja itak mal pred 7. je bila budnica .

Tudi jaz sem bila optimistična!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.5.2008 20:10:36   
ada2
Vreme je danes nikakvo

samo res, naprej sonce in vročina, da smo v kratkih rokavih zunaj skakali, potem se vlije, pade toča, se ohladi, ful piha, potem spet sonceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.5.2008 9:08:45   
Urša
Dobro jutro! Sonček...user posted image  Danes gremo pa mi v ZOO. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.5.2008 13:33:07   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.5.2008 13:36:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

Tina je bila zjutraj brez vročine, tako da sem jo, s slabo vestjo, poslala v vrtec user posted image . Bomo videli kaj bo user posted image

jaz bi rekla, da drži 2. točka, drugače bi vsekakor utegnila vsaj neuser posted image user posted image kaj  user posted image user posted image user posted image  prilimat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk dobro se že poznamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ena stvar je padla v vodo in sem lahko šla na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image , samo vreme pa smo imeli tudi v Karlobagu nikakvo, ampak smo pa vsaj malo zamenjali zrakuser posted image .....Petardito je tudi to noč imel vročino, sedaj je OK, upam, da tako tudi ostane.user posted image user posted image .....nič grem mal pospravit po hiši.....user posted image ....se tipkamo...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.5.2008 15:56:18   
petarda
....se mi mora lak na nohtih posušit, pa je najlažje med tipkanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image ....petardito pa spet vleče spanec, mora nadoknadit za ponoči, ko smo ga vsako uro budili in merili vročinouser posted image ....vse bolj všeč mi je misel na ultramoderni termometer user posted image ....sam cena mi še vedno ni všeč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.5.2008 16:23:06   
Teni_
Pozdravček punce in novembrčki. Mi smo pa danes imeli izlet na roglo, prejšnji teden pa smo šli v nedeljo gledat noje. Se še odločamo, kam bi šli jutri.

Slikice si lahko pogledate: tukaj

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.5.2008 22:09:58   
NinaŠ
Teni, ful ste fletni user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.5.2008 22:10:59   
NinaŠ
Petarda ja itak da smo vsi kar vedeli user posted image user posted image   ...upam, da med tipkanjem nisi kake tipke falila in laka razmazala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.5.2008 22:19:53   
NinaŠ
Še nekaj naših novejših fotk, ki sem jih končno uspela s fotkiča dat user posted image ...urediti in naročiti pa jih itak še nisem utegnila user posted image :
Tina s svojim prijatelčkom user posted image :
user posted image

Na sv. Petru:
user posted image
user posted image

Nogometaš in golman user posted image :
user posted image user posted image user posted image

Trenutno najbolj atraktini športni pripomočki user posted image :
user posted image user posted image user posted image

Pa še malo kiča user posted image :
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.5.2008 22:23:32   
NinaŠ
Eh nič, zdaj pa LAHKO NOČ user posted image user posted image user posted image ... danes se mi tudi ne ljubi fotk urejat in naročat user posted image user posted image , bodo mogle še malo počakat. Jutri imam dopoldne službo user posted image , ampak kaj čmo, je treba delat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.5.2008 22:43:24   
petarda
Kaj sta srčka user posted image user posted image user posted image ...najboljš mi je pa tista fotka Tine v golu user posted image ....

A skiro že obvlada? Pa kolo tudi? Kaj je faca user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.5.2008 22:47:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jutri imam dopoldne službo user posted image , ampak kaj čmo, je treba delat user posted image

saj nekaj časa si še tele user posted image user posted image user posted image  zraven limala....sam te je očitno minilo, ne? user posted image ....jaz pa grem jutri na eno poroko na Hrvaško, če bo s petarditom vse OKuser posted image ....prejle je imel 38user posted image ....saj mislim, da huje ne bo, sam ga nebi mogla takega pustit celo noč, bi me preveč žrlouser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?