|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
4.5.2008 21:52:32   
*bubi*
V glavnem, mi smo se imeli super user posted image  Jaz bi se še kar malo pustila razvajat na sončku user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.5.2008 22:00:21   
ada2
lep pozdrav in lahko noč, še 6 dni, pa imam nedeljo frajjjjjjjj

user posted image

mah, ful sem zmatrana, pa še precej prehlajena zravenuser posted image , grem spat z upanjem, da bo jutri boljšeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.5.2008 22:09:22   
*bubi*
Ena za lušte user posted image  Samo se mi zdi, da ta RR ful pokvari kvaliteto slike user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.5.2008 22:10:26   
*bubi*
Zdaj pa lahko noč!

Če bo slučajno katera jutri v LJ za eno kavico, mi naj SMS pošlje. Grem za 2 dni v prestolnico user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.5.2008 23:05:58   
petarda
Bubi me veseli, da ste se fajn imeli, pa da vam je bilo vreme naklonjeno.user posted image

Evo še našega srčka na poroki prejšnjo soboto...

user posted image    user posted image

Od kje mu pa ta poza na drugi slikici, pa pojma nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....se pa vidi, da je bila ura že pozna, ker ima utrujen pogled, pa kravato postran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 4.5.2008 23:08:04 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.5.2008 23:40:11   
NinaŠ
Bubi lepo, da ste uživali user posted image , tudi jaz že pogrešam vonj po morju user posted image

Petarda, res imaš postavnega moškega user posted image . Upam, da se mu iz vročine ne skuha kaj hujšega in se jutri zbudi že zdrav user posted image user posted image user posted image

Res tako mi je všeč, ker ste skoz v naravi, aktivni, mi pa včasih taki lenuhi...

Veš kako je - mi imamo "naravo" tik pred vrati - če naredimo 500 m v katerokoli smer smo že tam user posted image . Je pa dejstvo, da se mi valjat pred oz. okoli hiše ne ljubi oz. se vsi naveličamo, prav tako sprehajanja po vasi user posted image oz. kakršnegakoli tičanja na enem mestu - tako da vsak prost dan naredimo (vsaj) en malo daljši izlet. Glede lenobe pa - če ne bi bila takoooo lena, bi bili včasih raje doma in bi kaj postorila po stanovanju user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.5.2008 23:42:34   
NinaŠ
Sem pa čisto jezna nase user posted image - grem dat drobižka spat in bolj ko se trudim, da sama ne bi zaspala, prej zaspim user posted image user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.5.2008 23:42:36   
Urša
Ooooo, kakšen frajer Petardito, pravi ženin! Pa kako ima že dolge laske!user posted image

V juniju računajte na en izlet v Savinjsko dolino, gremo na Golte! user posted image  Peljali se bomo z gondolo, potem pa na en doooolg sprehod po planoti, mimo jezera, ogled alpskega vrta in na koncu si bomo privoščili še kakšno okrepčilo. user posted image  Vas bom še spomnila in upam, da bo katera za stvar!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.5.2008 23:46:10   
NinaŠ
Vas bom še spomnila in upam, da bo katera za stvar!

ja povej user posted image ...samo nekaj dni prej, ne zadnji dan user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.5.2008 7:18:53   
amy26
dobro jutro

petardito je pravi manekenčekuser posted image  res cotko,

budi, lepo da ste uživali, pa vreme ste očitno imeli naklonjeno

sem drugače ob kavici, sem od 1.30-5.30 imela budnico spet Ela, nevem kaj ji je, se zbudila ob 1.30 spila flašo čaja in ni šans da bi nazaj zaspala, sem jo dajala stokrat spat, nosila po sobi, vzela na koncu k sebi, rezultat ko sem jo dala spat je po parih minutah začela tuliti in tako celo noč, tako da me oči ful bolijo od nespanja.
Kaj narediti? to ni prvič ponavadi traja cca 1-2 uri da nazaj zaspi danes pa 4 ureuser posted image  nevem al so zobki al kaj ampak to ni normalno. Zdej pa ko končno spi bi lahko tudi jaz spala, ampak ne morem zaspati. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.5.2008 8:39:05   
NinaŠ
Dobro jutro!

Amy, nimam idej kaj bi lahko pikalo tvojo bejbo user posted image  in kako ji pomagati. Ti pa nisem čist nič fovš user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.5.2008 9:17:38   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Amy user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem na srečo ravno konec s tem nočnim zbujanjem...in sem že čist ven iz vsega, tako da ti ne vem svetovatiuser posted image , upam pa tudi jaz, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image

Evo petardito se je upam da rešil te viroze, ponoči je prešvical, brez kakršnikoli zdravil, zdaj vročine skoraj nima 37,1...danes bova doma, jutri pa gre v vrtecuser posted image , drugega mi tako ne preostane....

V juniju računajte na en izlet v Savinjsko dolino, gremo na Golte! Peljali se bomo z gondolo, potem pa na en doooolg sprehod po planoti, mimo jezera, ogled alpskega vrta in na koncu si bomo privoščili še kakšno okrepčilo. Vas bom še spomnila in upam, da bo katera za stvar!

jaaaaa, jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image user posted image , samo res bi bilo dobro datum čimprej vedet, da jaz zlobiram pri mojem lubiju, da takrat ne bomo šli na morjeuser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.5.2008 17:38:16   
petarda
na 2. strani, pa zadnja objava od petarde ob 9.17user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.5.2008 18:19:46   
ada2
user posted image user posted image user posted image  dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

bi lahko že drugič danes reklauser posted image , ne vem kaj mi je bilo, kar zaspala sem prej in spala skoraj uro in poluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.5.2008 21:22:19   
NinaŠ
Danes mi je končno uspelo NEzaspati z drobižkoma user posted image ... ...pa mi verjetno ne bi, če me ne bi sodelavec prosil, da mu nekaj sprintam user posted image .

Pismo sem jezna user posted image na user posted image user posted image ... ...mi je uničil dve najljubši mikici - vrgel jih je v sušilec, čeprav sem ga še zjutraj izrecno opozorila, da nista za not user posted image user posted image user posted image user posted image - pravzaprav naj bi bila uobče dogovorjena da mojih stvari ne daje not. Glavno bosta počakali ene dve leti, pol ju bo pa Tina lahko nosila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.5.2008 21:27:05   
Urša
Jooooj, Nina, jaz bi tudi znorela! user posted image user posted image user posted image  Pa ko bi bila varianta točno tako cunjo kje kupit, pa je najbrž ni!

Mi smo rezervirali morje. user posted image  
http://www.plastometalik.hr/apartmani/apartmani.htm

Petarda, pa se zmenimo za junij, 1. ali 2. vikend? Sobota, nedelja? Določimo datum in si probamo splanirat. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.5.2008 22:31:10   
NinaŠ
Hm Urša izgleda lepo user posted image

Ma naj meni že en končno reče, da sem fuuser posted image , ko pofotkam tolko slik user posted image user posted image - evo zdajle sem jih natanko eno uro urejala user posted image - pa navte verjele - le zadnje, narejene čez praznike user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaa

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.5.2008 22:50:19   
NinaŠ
Takole se pa Tina crklja pri moji mami user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.5.2008 7:40:38   
NinaŠ
Najprej jutranja fizkultura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...pol pa še user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Dejmo bejbe mal bolj živo user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.5.2008 10:04:05   
NinaŠ
user posted image  a še vsi spite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.5.2008 10:59:16   
catja2
Kakšno lepo deco imamo novembrke user posted image user posted image user posted image

Ada te razumem kako čakaš na fraj dan čez vikend, pri meni je isto-cel mesec čakam na en fraj vikend, potem pa se zgodi, da ti ga še kaj pokvari user posted image

Pri meni novica tedna-s taščo sva zaratili user posted image , pred osmo zjutraj me je prišla nadrla in to tako, kot bi govorila 15 letni smrkjli in ji ukazovala kako naj živi; no in tokrat nisem mogla biti tiho in sem ji že nakazala, da bo od zdaj naprej vojna user posted image

Pa J moram pohvaliti, da je začel normalno jemati AB; drugače pa sta naša pišeka zdrava in divja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.5.2008 19:05:16   
NinaŠ
Čvek, čvek, čvek čveke
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
yo men
kmalu bomo na strani 2
user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.5.2008 19:13:44   
NinaŠ
Catja, lepo, da si se malo oglasila user posted image . Glede tašče - ah saj bo boljš user posted image ; tudi me2 nisva ravno najboljši prijateljici, odkar mi je enkrat hotela nekaj glede otroka pamet soliti user posted image . Je pa lepo slišat, da sta drobižka zdrava, sploh pa divja user posted image user posted image

Mi smo popoldne preživeli na sončku - s kolesom, skirco, žogo in gugalnico, s katere je Tina prav fajn zletela user posted image , vendar na srečo, razen ugriznjenega jezika ni bilo hujšega user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.5.2008 20:52:14   
petarda
Dober večeruser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.5.2008 20:56:08   
amy26
Dober večer

dober večeruser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?