|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.5.2008 6:35:07   
NinaŠ
Nova stran za nov sončen dan user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!
Kavico naj ena skuha, jaz nimam časa user posted image

Jutri imam dopoldne službo user posted image , ampak kaj čmo, je treba delat user posted image

saj nekaj časa si še tele user posted image user posted image user posted image  zraven limala....sam te je očitno minilo, ne? user posted image

Saj je ql. Ni panike user posted image , jih takoj zdaj nekaj prilimam user posted image user posted image user posted image user posted image za veselo na delo. Samo po vsakem prostem dnevu mi je misel na službo tko tko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.5.2008 6:36:09   
NinaŠ
Petarda upam, da je petardito OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.5.2008 6:55:33   
ada2
user posted image  ah, ko bi mene 1x pustili malo dljje spati ko sem frajuser posted image

no, včeraj sem cel dan delala, danes sem fraj, jutri pa spet cel dan in potem cel teden dopoldan in še celo sobotouser posted image  jja, bo dooooooolg tedenuser posted image

in kakšno je stanje pri nas? prehlajenouser posted image , vsi nekaj šmrkamo, kihamo, kašljamo....

danes gremo v kino v MB, tako da Urša odpade izlet do vas. v bistvu zato, ker tete ne bo doma, bi pa jo rada videla in tako bomo šli drugič.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.5.2008 8:47:15   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Evo kavice user posted image user posted image user posted image user posted image , če jo katera sploh potrebuje user posted image .. imejte lep dan, jaz še vedno ne vem kam bo nas zaneslo in za koliko dolgo, če nas sploh bouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.5.2008 19:17:23   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image petarda hvala za user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.5.2008 19:58:45   
NinaŠ
Tina: "Ko bom velika bom tud imela tako dolge joške."
Jaz: "user posted image user posted image user posted image velike Tina, ne dolge"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.5.2008 20:03:55   
Urša
tako da Urša odpade izlet do vas. v bistvu zato, ker tete ne bo doma, bi pa jo rada videla in tako bomo šli drugič.

OK, javi ko boste planirali. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.5.2008 20:04:36   
Urša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.5.2008 20:10:16   
amy26
Nina, ful dobre fotkeuser posted image user posted image user posted image  a se Tina že sama pelje na kolesu, naš še vedno ne zna obračati pedal, bolj na pol

Danes smo imeli delovni dan, tast in mojuser posted image  sta kopala za vodovod, jaz sem bila malo zunaj malo notri, pol sva šli pa z Elo v Kamnik k moji mami, Aleks je itak da takrat imel svoj dolgi spanec. Ela je bila skos pri meni v naročju, če sem šla na wc je bil cel halo, je sploh niso mogli umiriti in zamotitiuser posted image  se boji da bo ostala, tako da je bila ves čas al na naročju al se pa po men valjala, skratka namesto da sem prišla spočita sem prišla utrujena od nje.

Pa danes imam RDuser posted image , drugo leto pa že okroglih trideset. Sva z mojim mislila peš do slastičarne na sadno kupo pa očitno ne bo nič saj bo prišel ful utrujen, ni navajen fizično delatuser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.5.2008 20:16:50   
NinaŠ
Amy vse najboljše user posted image user posted image user posted image ...greš počasi za nami user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.5.2008 20:19:11   
NinaŠ
a se Tina že sama pelje na kolesu,

ja zdaj že ful obvlada user posted image - že divja za Anžetom user posted image ; edino pri bremzanju je še malo nesigurna, včasih pozabi kako se zabremza user posted image , ampak ni panike, pa zapelje v kako živo mejo ali na travo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.5.2008 20:20:56   
amy26
Amy vse najboljše ...greš počasi za nami

ha ha, še malo jauser posted image user posted image user posted image  dokler imamo še majhne otroke smo zelo mladi, no s tem se tolažimuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.5.2008 20:27:18   
Urša
Vse najboljše, Amy!

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.5.2008 20:50:28   
ada2
mi smo malo pre prišli iz kina. Adam je bil ves čas priden in pri miru, kokice je jedel, edino 1x je vstal s sedeža in enemu stricu pred nami nekaj na uho povedaluser posted image . Gledali smo pa Hortona - dobrodušnega slona in je superuser posted image

potem smo šli še nekaj malega pojest in domov smo prišli čisto utrujeni - Adam je kar prosil, da gre spatuser posted image , še prej pa je seveda babici povedal, da je v kinu bil slon - veliki in sivi, pa rožico je imeluser posted image

lahko noč, pa lepo nedeljo jutri - moja bo delovna.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.5.2008 20:53:02   
ada2
ajja, še to

Amy vse najboljše

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.5.2008 8:06:36   
amy26
dobro jutro

za vse user posted image

spet en lep sončen dan, izkoristite gauser posted image  teb Ada pa naj čimprej mine dan v službi

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
4.5.2008 10:09:13   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Amy vse najboljše !

user posted image

Pa itak, da si še mlada, ko imaš dva taka majhna sončkauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
4.5.2008 10:10:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaz: "user posted image user posted image user posted image velike Tina, ne dolge"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ahahahahahaha user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.5.2008 10:14:04   
petarda
Vseeno smo se včeraj odpeljali na poroko, smo bili na obredu, voščili, dali darilo, povečerjali se naplesali in bili ob polnoči domauser posted image ....petardito ima pa danes že tretji dan vročino....s tem, da samo 37,6 in se dobro počuti....jutri imam itak še dopust, upam, da se ta čas pozdravi za v vrtec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.5.2008 10:30:00   
Urša
Petarda, fajn, da ste bili na poroki. ste za letos zaključili? Pri nas pa se nič ne obeta, je bilo kar nekaj potencialnih parov na moji poroki, pa eni so šli narazen, drugi pa še vedno živijo na koruzi!user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
4.5.2008 11:04:28   
petarda
ste za letos zaključili?

mislim, da ja user posted image ....edin, če bo kako vabilo še naknadno prišlouser posted image ....drgač pa jaz ful uživam na porokah...mi je ful zanimivo vsakič znova poslušat pravice in dolžnosti zakonca user posted image user posted image user posted image user posted image ..... no, pa ful je to en tak vesel dogodek, vsi v user posted image user posted image user posted image , polno lepih besed, misli, pesmi.... user posted image .....

....če bi bil petardito zdrav, bi mi ostali še danes dol, ker imajo ob pol treh še eno fešto za sosede in ostale, ki niso bili včeraj v gostilni....in imajo naročene tamburice user posted image .....samo nam ni bilo, da bi dol ostali, čeprav je naša babi zatrjevala, da bo s petarditom vse OK, da je ona tri otroke vzgojila, ki so imeli tudi včasih vročinouser posted image  in naj bomo brez skrbi.....ni šlo....saj veste kako je, ne? user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
4.5.2008 19:11:48   
NinaŠ
Ojla!

Upam, da ste izkoristili današnji lep dan user posted image . Mi smo ga user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva današnja utrinka, ki sta se mi (vsaj po mojem mnenju user posted image ) res posrečila user posted image :
user posted image
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
4.5.2008 20:06:04   
Urša
Nina,veš da si ti meni ful za vzor? user posted image  Res tako mi je všeč, ker ste skoz v naravi, aktivni, mi pa včasih taki lenuhi...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
4.5.2008 21:48:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Nina,veš da si ti meni ful za vzor? user posted image  Res tako mi je všeč, ker ste skoz v naravi, aktivni, mi pa včasih taki lenuhi...user posted image

SE PODPIŠEM! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Mi smo bili danes notri, ker ima petardito še skoz vročinouser posted image ....upam, da se jutri stanje izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image ....sicer se mu nič ne vidi, da je kaj narobe, edino jedel ni že par dni nič poštenega....drugače pa počutje čisto navadno, nič posebnega, razigran, poje, pleše, se igra.... sploh nebi vedela, da je kaj  narobe, če nebi bil vročuser posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.5.2008 21:50:11   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Amy, vse najboljše. Grem za tabo. Pa petardo naprej pošiljam user posted image

Nina, noro dobre fotke user posted image

Bom malo pobrskala, da še jaz kako prilimam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?