Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Babice in sestre so ful vredu
, saj sem imela zaradi zastajanja vode v nosečnosti čisto mravljinčaste in okorne prste. Tudi drugače vsako jutro umijejo dojenčke sestre, medtem ko morajo mamice v MB že drugi dan po porodu same skrbeti zanje.
Moj dragi je seveda bil zraven, na srečo pa nisva dobila družbe v tistem času. Sem pa slišala, da v takšnem primeru vprašajo, če katero moti prisotnost partnerja in le jo moti, potem naj ne bi smel biti partner zraven
To me je najbolj skrbelo. Torej, če drugi dve sobi nista prosti ali počiščeni, potem v dvoposteljni rojevajo tudi mamice, ki niso same.
Pa me to sploh nič ni motilo. Ko imaš popadke in rojevaš, o takih stvareh sploh ne razmišljaš. Pravzaprav sem bila srečna, da me imajo sploh kam dati. Ker je bil ves december velik naval, me je bilo najbolj strah tega, da v porodni sobi sploh ne bo prostora, ko me bo zgrabilo. Na srečo je ravno v tej porodni sobi še bil prostor. Moj porod je je pa trajal od 8.10 do 9.17, praktično dobro uro, tako da sploh ne vem, kaj se je dogajalo okrog mene. Važno, da je