Grethy
|
Ok OK, gremo po vrsti ... itak bom spet sfalila kero, ampak ... jaz sem že iz službe in že iz šopinga in še 20 minut, pa bo kuhano kosilo in grem lahko spaaaaattttt ... sem si v Lidlu prvošla 3 kg jagod ... mmmmmmmmmm so dobre ... Pa da me vidite mal pred osmo, kako sedim pred Lidlom v avtu in opazujem same oldtajmerje (beri: upokojence), ki že v vrsti čakajo da bo ura osem in da planejo v nakupovanje, pa sem študirala, al se zakadit med njih, al it domov, pa se kasneje vrnit in sem rekla : Grem jim mal povprečje zdrmat (leta seveda) Pikovitek bravo za lep rezultat iz genetike ... juhej Gigi1 računam na tvoje čarovništvo ko se mi začne dogajat ... khhmmm, ja včer mi pa res nič ni manjkalo, a misliš da mi bo danes mogoče, moj cukrčk pride iz službe in preden se servira kosilo, mu najprej postrežem sebe ... veš kaj, moram poskrbet zase ... tkole mamo pr naš hiš ... Sonček še čist en mičkeno pa boš letela na najlepši seznamček Arnejčka ekola, zdej pa bo, navijanje pomaga, pozitivne misli tudi, pa še fotostimulacija ... gremo gasa ... na zmago Dejzika- Marjetica ... kuga j zej to???? mi čakamo !???!?! Kako so pa naše nosečke ????